FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

maximus_genius

Re: FK Željezničar

Post Postao/la maximus_genius » 19 sep 2009, 22:21

RK Gradacac je napisao/la:Ovo su pojedinci jedva docekali da mogu pocet pljuvat po Osimu, pa nije vam dugo trebalo.. mjesec dana :roll:
Nije ni cudo sto nam je klub godinama u dubiozi kad ima takve "navijace" :evil:
e znasli ti dasmo protiv rudara igrali nerjeseno RUDARA RUDARA RUDARA alooooo ajde i nekak sa zrinjskim ali protiv rudara na svom terenu nerjeseno to nije niko uspio mismo prvi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 19 sep 2009, 22:23

Ovo je sramotna igra danas, al eto bar mi je drago sto je opet bilo bar jedno 6 milja na grbavici, najjaci smo navijaci u drzavi ;)
Volim te Zeljo!!!

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 19 sep 2009, 22:25

TMovac je napisao/la:Nismo uzeli 3 boda pa šta??Teško je igrati protiv ekipe koja igra čitavu utakmicu bunkera.Jednom im se posreći da pređu pola i zabiju gol.Fudbal je takva igra.Ne pobjeđuju uvijek bolji i jači.Što se Amara tiće imam u njega puno povjerenje i vjerujem da će složiti ekipu kako treba.Možda ne ove godine ali iduće sigurno.Ekipa se ne stvara preko noći.Pogotovo ne šampionska.Zato imajte malo strpljenja.Ko god misli da može i zna bolje neka ode do Osima i kaže mu ti nemaš pojma daj meni da ja vodim ekipu.Pa bujrum svi

I will first

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 19 sep 2009, 22:25

Minche hehehe djete proslo je vrjeme crtanog filmiCHa hehehe ostavi ti nase kloceve na miru i nas odleprSHaj u Spaniju tamo nema kloceva

PS- nebudi dosadna heeheh
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 sep 2009, 22:26

maximus_genius je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Nismo uzeli 3 boda pa šta??Teško je igrati protiv ekipe koja igra čitavu utakmicu bunkera.Jednom im se posreći da pređu pola i zabiju gol.Fudbal je takva igra.Ne pobjeđuju uvijek bolji i jači.Što se Amara tiće imam u njega puno povjerenje i vjerujem da će složiti ekipu kako treba.Možda ne ove godine ali iduće sigurno.Ekipa se ne stvara preko noći.Pogotovo ne šampionska.Zato imajte malo strpljenja.Ko god misli da može i zna bolje neka ode do Osima i kaže mu ti nemaš pojma daj meni da ja vodim ekipu.Pa bujrum svi

I will first
bujrum
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 19 sep 2009, 22:34

ST-57 Ciciban je napisao/la:Minche hehehe djete proslo je vrjeme crtanog filmiCHa hehehe ostavi ti nase kloceve na miru i nas odleprSHaj u Spaniju tamo nema kloceva

PS- nebudi dosadna heeheh
mislis da nebudem dosadan(ovaj nick nema nikakve veze samnom vec sa meni srcem vezanom osobom koja bas kao sto si rekao sad je vec na spavancu tj moja kci)

a to sto se ti inace volis svađati to je tvoj problem,nazalost vidi se da je ova drzava puna primitivaca i iskompleksiranih osoba tako najcesce kao ti,pa svoje zivotne frustracije prenose na druge osobe,al ovo ti govorim iskreno iz srca vrijeme je da se promjenis ma znam kako je ba nije ovaj zivot lahk vrijeme brzo leti kako tebi tako i meni pa ga ja ne namjeravam provesti svađajuci se sa tobom........... ;)
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 sep 2009, 22:47

Eno vam Osima u Tuborgu pa mu odite pic.kice pokvarene :!:

Igra tu i tamo standardna,idealna za gostujuce terene ali kuci moramo naci druga rjesenja,Stanic i Culum+odbrana solidni ostalo lose pravo,imam osjecaj da ovoj ekipi nedostaje psiholog jer se boje sami sebe,steta :arrow:

Od slijedecih 6 utakmica igramo 4 kuci(Sloboda,olimpik,maleni i velez),a gostujemo dvije (Bl i Modrica),ako to ne iskoristimo kako treba propade sezona bar kad je PLBIH u pitanju :!:

Manijaci odlicni :!:

SVI U BANJA LUKU!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 sep 2009, 22:55

I da gubis deset nula s juga bih se pjesma cula,mi te volimo... Slazem se sa ovim zadnjim postom a fali golgeter nam koji se usudi da osuta... Sramota 1 bod.. Al sta ces. SVI U BANJA LUKU!
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 sep 2009, 22:58

Minche je napisao/la:
slazem se Hamide.......
Kakav ba Hamid??nisam ti ja nikakav Hamid.Pobrkao si me sa nekim
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

adnanko
Kontakt:

Post Postao/la adnanko » 19 sep 2009, 23:01

Pozdravljam sve navijace mog najvoljenijeg kluba,raja ba,pa nemojte tako,budimo realni...ovo danas jest los rezulat ali je ovo isto tako nasa realnost...pa pogledajte samo vi koji godinama pratite Zelju kad ste vidjeli da je odigrana akcija na prvi dodir s loptom,kad je neki nas igrac predriblao protivnickog i obrukao ga toliko da u narednim utakmicama prepricavamo takve poteze,mi nemamo godinama veznjaka koji igra pametno,po meni jos od doba Amira Agica,Dzele Muharemovica itd. nemamo napadaca koji daje gol u svakoj situaciji,pa sjetite se samo Vazde taj je znao gol zabiti i iz svlacionice,pa Dialiba i da dalje ne nabrajam,a sto se osima tice on je stvoren za Zelju ali ova ekipa je dostigla svoj limit vec u zenici,moramo biti strpljivi,vjerujte mi da ce Zeljo sljedece sezone da se igra sa cijelom ligom,ubijedjen sam u to,pozdrav svima i pripadnicima islamske vjeroispovijesti BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 sep 2009, 23:02

bot je napisao/la:ma ja lafo titula zujo se opario a sad evo vam kita
igraci neki izz srbije neprovjereni i to je to
od cega se opario?cuj opario se poslije 3 utakmice na grbavici dje se to tako oparava da odem i ja uzet jedno 10 miliona
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 sep 2009, 23:04

Dosao ti da nam nesto onako kazes .. Nema veze sto ti pojma nemas sta pricas ali si nam rekao .. :mrgreen:

Prvo NIKO nije spominjao titulu za ivu sezonu i ona NIJE cilj. Cilj je, nekako, biti medju 5 na polusezoni i NEKAKO izaci u Evropu (dakj Boze).
Druga stvar je da iz Srbije imamo samo TRI (3) igraca od kojih je jedan (sigurno) medju boljim u ekipi (Culum) a drugi je sasvim solidan (Radovanovic).

Igra danas jednom rijecju SMIJESNA!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 19 sep 2009, 23:06

Ne znam zasto se uopce iznenadjujem stalno i iznova....Evo redom:

Dodje brko, preuze "ekipu" i kaze covjek da nema igraca u njoj...kaze da ce pokusati dovesti kakve-takve igrace i da je plafon ove ekipe u sezoni plasman oko 4-tog mjesta....Svi se slozimo...

Nakon dva kola, mi ekipu dizemo u nebesa, jurisamo na titulu, bla, bla...

Nakon 7- mog kola, smo na 4-oj poziciji, imamo jedan poraz...I, sta sad...

Jos nemamo igru, tacno...ali dajte malo sabura ljudi...Nemojte iz krajnosti u krajnost...

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 19 sep 2009, 23:10

adnanko je napisao/la:Pozdravljam sve navijace mog najvoljenijeg kluba,raja ba,pa nemojte tako,budimo realni...ovo danas jest los rezulat ali je ovo isto tako nasa realnost...pa pogledajte samo vi koji godinama pratite Zelju kad ste vidjeli da je odigrana akcija na prvi dodir s loptom,kad je neki nas igrac predriblao protivnickog i obrukao ga toliko da u narednim utakmicama prepricavamo takve poteze,mi nemamo godinama veznjaka koji igra pametno,po meni jos od doba Amira Agica,Dzele Muharemovica itd. nemamo napadaca koji daje gol u svakoj situaciji,pa sjetite se samo Vazde taj je znao gol zabiti i iz svlacionice,pa Dialiba i da dalje ne nabrajam,a sto se osima tice on je stvoren za Zelju ali ova ekipa je dostigla svoj limit vec u zenici,moramo biti strpljivi,vjerujte mi da ce Zeljo sljedece sezone da se igra sa cijelom ligom,ubijedjen sam u to,pozdrav svima i pripadnicima islamske vjeroispovijesti BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN ;)
zaboravio si stilu ;)
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 sep 2009, 23:16

bot je napisao/la:
nick je napisao/la:
od cega se opario?cuj opario se poslije 3 utakmice na grbavici dje se to tako oparava da odem i ja uzet jedno 10 miliona
pa zasad je digo finih 100 000 maraka
na cemu? kakve nebuloze pricas,ti se bas gubis hajde reci na cemu je uzeo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2009, 23:24

Gadna situacija. Pobrinuli su se da polako ugase onu euforiju koja nas je zahvatila na početku. Sve je više manje rečeno, igra očajna, odbrana svoj posao radi sasvim solidno. Od igrača bih izdvojio Ćuluma, po ko zna koji put ove sezone, jedini pored čijeg imena se može napisati pojačanje.

Trenutno smo peti na tabeli, što je opet veoma dobro. Držimo se zacrtanog, borba za Evropu, ali svi znamo da smo mogli puno više. Zakazali smo gdje smo najjači, domaći teren. Balerine su prošle sezone imale samo jedan poraz i jedan remi, sve ostale mečeve su pobijedili, dok je ove sezone već u sedam kola prosuto isto toliko bodova doma.

Cilj je plasman u Evropu, stvaranje nove ekipe, ali mi stojimo u mjestu, nema nikakvog pomaka u igri, to je ono što smeta.

Naredno kolo gostujemo Borcu, tamo smo već unaprijed otpisani, ali naša odbrana djeluje veoma dobro tako da u nju polažem svoje nade.

P.S. Večeras je bilo još jedno sjajno izdanje Manijaka, zato nemojte pisati gluposti, uprava, Žujo, ovo, ono, nema to veze sa utakmicom. Treba ostati dostojanstven, ne dati dušmanima da se slade...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 19 sep 2009, 23:26

al_akhisari je napisao/la:Ne znam zasto se uopce iznenadjujem stalno i iznova....Evo redom:

Dodje brko, preuze "ekipu" i kaze covjek da nema igraca u njoj...kaze da ce pokusati dovesti kakve-takve igrace i da je plafon ove ekipe u sezoni plasman oko 4-tog mjesta....Svi se slozimo...

Nakon dva kola, mi ekipu dizemo u nebesa, jurisamo na titulu, bla, bla...

Nakon 7- mog kola, smo na 4-oj poziciji, imamo jedan poraz...I, sta sad...

Jos nemamo igru, tacno...ali dajte malo sabura ljudi...Nemojte iz krajnosti u krajnost...
I to je to Care..nema se sta dodati...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 sep 2009, 23:28

bot je napisao/la:karte plus sponzori
Ma rodi majka pametno...ko kamen si brate...odskakuci do svoje teme...

Lijep poklon mi dobismo za rodjendan...
Al sam se ismijao barem na ovom forumu..."rodjak mi razocaran dosao buhuhuuu amare odlazi" i onaj daje sud na osnov tekstualnog prenosa ehehe
Jedva cekam da se nas "Xavi" proda...
culum stanic i odbrana dobri ostalo necu ni reci. Jbg sve sto napravimo na strani syebemo kuci...al idemo dalje....
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 sep 2009, 23:38

bot je napisao/la:karte plus sponzori
aha a gdje su igraci sto su dosli,gdje su pripreme znas li koliko struje trose reflektori o cemu ti pricas ovo sam ti naveo najbanalnije primjere,sad sjedi 5 minuta i razmisli...

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 19 sep 2009, 23:46

sve je odlicno idemo dalje u lijepu nam rs...tamo uzimamo 2:3 ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin i 45 gostiju.