FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prosto je nekad zapanjujece koliko ljudi ovdje ne znaju,tacnije koliko nisu informisani 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Ne znam na koga ciljas al evo i ja cu se smatrati neinformisanim pa bi te zamolio da nas informises kako mene tako i sve ostale mozes i na PP..Gazi je napisao/la:Prosto je nekad zapanjujece koliko ljudi ovdje ne znaju,tacnije koliko nisu informisani
unaprijed hvala..!!
-
- Kontakt:
Prodaja godisnjih ti najbolje ide kad ostvaris rezultat prethodne sezone ili kad se najavi nesto veliko (neke promjene ili dovodjenje par pojacanja). I onda samo mali marketing da to najavis i to je to. Ovako nasi trenutno mogu samo da najave datum kad se prodaju godisnje i po kojim cijenama.alan ford 26 je napisao/la:Ev gledam na sport klubu kako se reklamiraju zvezda i partizan, prodaja sezonskih karata, imas popust pri kupovini dresova, placanje na rate i sl fore, kao da je to neka pamet, al jok, nama se to ne isplati, nemamo jbn shop svoj, a imam osjecaj da je samo nekome mrsko da se pokrene i organizuje sve to, ti nekakvi nasi direktori i marketing menadzeri. Istina da smo dosta npredovali dolaskom Amara & co, al kao sto rece neko da se moglo vise, moglo je vala.
Dovoljno je vidjeti najave poslije izvlacenja kad trener govori da nemamo sta traziti i jos to pokazu kroz prodaju i dovodjenje igraca, losu igru i onda se zali kako je opala posjeta i sl. Pa samim ovim postupcima je prepolovljena posjeta.
Ja sam pretpostavljo da ce ovako biti, jer u evropi mi nemamo sanse ni da smo se pojacali, ali eto doveli smo ovih par igraca za nasu ligu, ja ocekujem bar malo brzu igru i da ubacimo jos neki sistem u igru, a ne samo ko prosle godine svaka utakmica ista, valjaj se padaj po 16, sve je bilo nesto na silu.
Uvijek sam se bojao stagnacije.To je nesto najgore.A upravo se to desava nasem voljenom klubu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- drinin vuk
- Kontakt:
Управо ' ? $ & " ' " " $ " " све - ?,& за %,& " за & ",& " ? & " " $.$ " је $ $ " то је $ $ " " за % ?,% не " у " ? " ".% је % ",па та & % " & за % ? $ се све &," " % " ? $ ",20% " је попуст на ",$,%,?. " & $ % & нета & ? "," " " ? $ " је ? " $ " ? $,$ не " о ' % " $ ? ".alan ford 26 je napisao/la:Ev gledam na sport klubu kako se reklamiraju zvezda i partizan, prodaja sezonskih karata, imas popust pri kupovini dresova, placanje na rate i sl fore, kao da je to neka pamet, al jok, nama se to ne isplati, nemamo jbn shop svoj, a imam osjecaj da je samo nekome mrsko da se pokrene i organizuje sve to, ti nekakvi nasi direktori i marketing menadzeri. Istina da smo dosta npredovali dolaskom Amara & co, al kao sto rece neko da se moglo vise, moglo je vala.
То $ $ " се % " ? (јасно је " $ то у " - $ " " вјероватно,јер се $ о ? ? $)? у " $ попут Сарајева,",?," $. % ово " ($ се ' $ - поново " ? -,? - на " $ & /) па у " не ' $ " " те %,него " %,$ &,$," " се & " $. То је заправо & " ',? не остварује се $ тога & " ",? " са & $ стране ? " $ " ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ajde sad svi ovi pametni sto kazu da igracki stagniramo i da smo cigani neka nabroje po tri igraca ( vrhunska ) koji bi nas pojacali ? Znaci da su odmah u prvih 11 i da donose prevagu na terenu ! 

Željezničar za život cijeli !
wagner , maletic , roskamrusina_jr je napisao/la:Ajde sad svi ovi pametni sto kazu da igracki stagniramo i da smo cigani neka nabroje po tri igraca ( vrhunska ) koji bi nas pojacali ? Znaci da su odmah u prvih 11 i da donose prevagu na terenu !

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Svaki iole kvalitetniji igrač ne želi da igra u našoj ligi. Stavite se vi u poziciju igrača , možeš u inostranstvu da zaradiš neke novce a ti raduje ostaješ u BiH i čekaš kad će ti Sarajlić, Varupa ili neki drugi mesar slomiti nogu.
Budćnost je u našem omladinskom pogonu neke igrače trebamo istrpiti .
Budćnost je u našem omladinskom pogonu neke igrače trebamo istrpiti .
FEDERER= KLOC
šalim se
što neko reče, pomaci postoje, al' zaista je moglo još bolje. suštinski problem pri dovođenju pravih pojačanja je liga, jer vrlo malo igrača koji mogu igrati u boljoj ligi će doći ovamo neovisno o uslovima. i zato je meni lično i dalje krivo što nismo doveli vladavića koliko god bio težak čovjek i primadona. a od igrača za koje se zna da će u narednoj sezoni igrati u našoj ligi - možda 4-5 bi bili prava pojačanja da donose prevagu (osim vladavića, za mene su to b.krunić, maletić ako ostane ovdje, roskam, varea i možda, možda još nekoliko, wagner, torlak, avdukić...)

što neko reče, pomaci postoje, al' zaista je moglo još bolje. suštinski problem pri dovođenju pravih pojačanja je liga, jer vrlo malo igrača koji mogu igrati u boljoj ligi će doći ovamo neovisno o uslovima. i zato je meni lično i dalje krivo što nismo doveli vladavića koliko god bio težak čovjek i primadona. a od igrača za koje se zna da će u narednoj sezoni igrati u našoj ligi - možda 4-5 bi bili prava pojačanja da donose prevagu (osim vladavića, za mene su to b.krunić, maletić ako ostane ovdje, roskam, varea i možda, možda još nekoliko, wagner, torlak, avdukić...)
- spielführer_21
- Kontakt:
Ovaj (ne)rad uprave i marketinške službe me brine i ulijeva mi strah u kosti da je Žujo&co došao mlatnuti lovu, a ne iz nekog drugog razloga. Nikako ne mogu da shvatim je li moguće da su toliko glupi ljudi pa ne vide koje su mogućnosti marketinga?
Stručni štab na čelu s Amarom može bolje, ali kako da kritikujem segment kluba koji svoj posao obavlje npr. ocjenom 7 od 10, kad drugi segmenti imaju prosjek 2/10.. Evo, primjedba mi je što mali Borogovac nije ostao, pa bar kao alternativa za lijevog beka, ako se ne nađe bolji.. Nešto kao Benja na desnom..
Ali opet to je sitna greška u odnosu na ono što rade naši doktori marketinga.. Dabogda me razuvjerili ovog ljeta, na posao bi se trebali baciti odmah.
P.S. da se nadovežem na priču o stagnaciji ekipe.. Mislim da je Bekrićeva ekipa bila jača od ove, i to za Samira Bekrića- igrača koji je za dvije klase bio ispred svih u PLBiH..
Stručni štab na čelu s Amarom može bolje, ali kako da kritikujem segment kluba koji svoj posao obavlje npr. ocjenom 7 od 10, kad drugi segmenti imaju prosjek 2/10.. Evo, primjedba mi je što mali Borogovac nije ostao, pa bar kao alternativa za lijevog beka, ako se ne nađe bolji.. Nešto kao Benja na desnom..
Ali opet to je sitna greška u odnosu na ono što rade naši doktori marketinga.. Dabogda me razuvjerili ovog ljeta, na posao bi se trebali baciti odmah.
P.S. da se nadovežem na priču o stagnaciji ekipe.. Mislim da je Bekrićeva ekipa bila jača od ove, i to za Samira Bekrića- igrača koji je za dvije klase bio ispred svih u PLBiH..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Koliko vidim ovo je meni namjenjenorusina_jr je napisao/la:Ajde sad svi ovi pametni sto kazu da igracki stagniramo i da smo cigani neka nabroje po tri igraca ( vrhunska ) koji bi nas pojacali ? Znaci da su odmah u prvih 11 i da donose prevagu na terenu !

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
PItam se jednu stvar..cime je ovaj Dejan Drakul zasluzio da potpise prije pocetka priprema(koliko sam ja informisan nije neko fudbalko ime,mozda neko zna vise o njemu od mene) a ova cetvorica nisu ili su mozda opet u pitanju finasije..on se mozda uklapa u finasije kluba a ova cetvorica mozda previse traze pa trenutno nisu ono sto je potrebno i ne uklapaju se u ambicije kluba..?!?!?
- alan ford 26
- Kontakt:
Dzeko Stila, Kerla
Pa mozda su to bas Drakul, Selimovic, Adilovic, pa i taj mali Bukvic ko zna, vrijeme ce pokazati, pitanje ti je bezze, nemoj se uvrijediti, nista licno, jer ima toliko igraca koje smo mogli i mozemo dovesti i bili bi pojacanja tj donijeli bi dodatni kvalitet ili prevagu, kako hoces

Pa mozda su to bas Drakul, Selimovic, Adilovic, pa i taj mali Bukvic ko zna, vrijeme ce pokazati, pitanje ti je bezze, nemoj se uvrijediti, nista licno, jer ima toliko igraca koje smo mogli i mozemo dovesti i bili bi pojacanja tj donijeli bi dodatni kvalitet ili prevagu, kako hoces
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
+ je dosao nespreman i povrijedio misic na prvom treningu.legenda79 je napisao/la:PItam se jednu stvar..cime je ovaj Dejan Drakul zasluzio da potpise prije pocetka priprema(koliko sam ja informisan nije neko fudbalko ime,mozda neko zna vise o njemu od mene) a ova cetvorica nisu ili su mozda opet u pitanju finasije..on se mozda uklapa u finasije kluba a ova cetvorica mozda previse traze pa trenutno nisu ono sto je potrebno i ne uklapaju se u ambicije kluba..?!?!?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Niko sem Kenjica nije bio bas u Amarovim planovima,malo me cudi da mali nije potpisao...legenda79 je napisao/la:PItam se jednu stvar..cime je ovaj Dejan Drakul zasluzio da potpise prije pocetka priprema(koliko sam ja informisan nije neko fudbalko ime,mozda neko zna vise o njemu od mene) a ova cetvorica nisu ili su mozda opet u pitanju finasije..on se mozda uklapa u finasije kluba a ova cetvorica mozda previse traze pa trenutno nisu ono sto je potrebno i ne uklapaju se u ambicije kluba..?!?!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Taj Drakul je vjerovatno platio da igra za nas , nema drugog objašnjenja.
Ja sam lično pitao Suljića(sada igra u Sarajevu) zašto nije potpisao za nas jer se pokazao na probi?On mi je odgovorio da su neki ljudi u Želji tražili 5 000 Km da potpiše.

FEDERER= KLOC
haj ne seriIker C je napisao/la:Taj Drakul je vjerovatno platio da igra za nas , nema drugog objašnjenja.Ja sam lično pitao Suljića(sada igra u Sarajevu) zašto nije potpisao za nas jer se pokazao na probi?On mi je odgovorio da su neki ljudi u Želji tražili 5 000 Km da potpiše.
G R B A V I C A 2
I mene zanima sta je taj Drakul pa on potpisa a ovi ni kao alternative ne ostadose,al' dao Bog da me/nas razuvjeri Dejan.legenda79 je napisao/la:PItam se jednu stvar..cime je ovaj Dejan Drakul zasluzio da potpise prije pocetka priprema(koliko sam ja informisan nije neko fudbalko ime,mozda neko zna vise o njemu od mene) a ova cetvorica nisu ili su mozda opet u pitanju finasije..on se mozda uklapa u finasije kluba a ova cetvorica mozda previse traze pa trenutno nisu ono sto je potrebno i ne uklapaju se u ambicije kluba..?!?!?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
100% je tačno. Dosta toga se radi Osimu iza leđa. A konretno za ovaj slučaj momak se naljutio i odmah otišao na probu u Sarajevo.Baby je napisao/la:haj ne seriIker C je napisao/la:Taj Drakul je vjerovatno platio da igra za nas , nema drugog objašnjenja.Ja sam lično pitao Suljića(sada igra u Sarajevu) zašto nije potpisao za nas jer se pokazao na probi?On mi je odgovorio da su neki ljudi u Želji tražili 5 000 Km da potpiše.
Kakve koristi imam da lažem ,ja sam napisao ono što mi je on rekao.
FEDERER= KLOC
fakat peglas sa svojim glupostimaIker C je napisao/la:100% je tačno. Dosta toga se radi Osimu iza leđa. A konretno za ovaj slučaj momak se naljutio i odmah otišao na probu u Sarajevo.Baby je napisao/la:haj ne seriIker C je napisao/la:Taj Drakul je vjerovatno platio da igra za nas , nema drugog objašnjenja.Ja sam lično pitao Suljića(sada igra u Sarajevu) zašto nije potpisao za nas jer se pokazao na probi?On mi je odgovorio da su neki ljudi u Želji tražili 5 000 Km da potpiše.
Kakve koristi imam da lažem ,ja sam napisao ono što mi je on rekao.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...