Šta reći onda za Širokimaxmore je napisao/la:Poražavajuća činjenica je da je drzi uprava i igrači jedne "institucije" zvane Čelik.
Samo se još čistačica i ekonom iz kluba nisu oglasili i branili ono fašističko orgijanje u finalu Kupa.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Šta reći onda za Širokimaxmore je napisao/la:Poražavajuća činjenica je da je drzi uprava i igrači jedne "institucije" zvane Čelik.
Jeste se vi nasli rugat nekome. Vise nas nego vas[emoji4] [emoji4] [emoji4]bambus je napisao/la:Dobar klip..To kad su Skripari nekad isli na utakmice hahahaahahahahah
A ja mene budale,jesam glup.skripar96 je napisao/la: Jeste se vi nasli rugat nekome. Vise nas nego vas[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Ko prizna,pola mu se prasta[emoji6]bambus je napisao/la:A ja mene budale,jesam glup.skripar96 je napisao/la: Jeste se vi nasli rugat nekome. Vise nas nego vas[emoji4] [emoji4] [emoji4]![]()
Obzirom na vašu posljednju riječ Hordama vidi se u kojem smjeru ide država samo neki umotaju, a neki bez licemjera pokazu.Marsal je napisao/la:Šta reći onda za Širokimaxmore je napisao/la:Poražavajuća činjenica je da je drzi uprava i igrači jedne "institucije" zvane Čelik.![]()
Samo se još čistačica i ekonom iz kluba nisu oglasili i branili ono fašističko orgijanje u finalu Kupa.
Ne pravi se budalamaxmore je napisao/la:
Obzirom na vašu posljednju riječ Hordama vidi se u kojem smjeru ide država samo neki umotaju, a neki bez licemjera pokazu.
Zar se to tako ne radi ovdje?Marsal je napisao/la:Ne pravi se budalamaxmore je napisao/la:
Obzirom na vašu posljednju riječ Hordama vidi se u kojem smjeru ide država samo neki umotaju, a neki bez licemjera pokazu.
Pa cila država se pravi budalom ne valja biti kontra nije in u državi.Marsal je napisao/la:Ne pravi se budalamaxmore je napisao/la:
A moj pajdo vidi se da nisi pravnik hahahaha. Odredba kaze ili da se ponavlja ili da je tezi prekršaj. Kao tezi prekršaj imas uvjete( da su igraci ili clanovi uprave drzali transparent ili da je objavljeno na službenim stranicama, u vas oboje). Znaci tezi je prekršaj za sto je odredjenim oduzimanje od tri do dvanaest bodova, a ne novcana kazna. Biti Ce veselo.zenica159 je napisao/la:Uostalom da savez odluci kazniti Celik kazna ce biti:
Član 73.
(Vrijeđanje i klevetanje)
(1) Igrač, sportski radnik ili klub, koji vrijeđa, ponižava, omalovažava, kleveta ili
širi neistine o klubovima, pojedincima, takmičarskim organima ili bilo kojem, drugom
organu NS/FS BiH, biće kažnjen:
a) igrač, novčanom kaznom od 1.000 KM do 3.000 KM,
b) sportski radnik, novčanom kaznom od 1.000 KM do 3.000 KM,
c) klub, novčanom kaznom od 3.000 KM do 5.000 KM
Nit se ponavlja nit je ovo tezi prekrsaj da se oduzimaju bodovi.
A ko to kaže? Sačekajmo šta će se odlučiti, pa ćemo onda pisati. Ti si preskočio post u kom sam ja osudio parolu Robijaša upućenu nama? Da su je digli na sjeveru, pisao bih isto, ako ima mjesta za osudu. Mi nemamo problem s kritikom, a vi imate, itekako.PERO1234 je napisao/la:U cemu je problem Sarajlije. Sto se na nama samo primjenjuju odredbe voljene drzave, vezano o poreznim obvezama, disciplinskom mjerama, vrijedjanjima ili STA?
Ustvari problem je malo znanja
vama ne mozemo pomoc sa stolicama jer nemate stadion lpmma_hz je napisao/la:Ne bih im dao da mi kupe korner zastavicu a ne stolice.
Ko kazemikel48 je napisao/la:vama ne mozemo pomoc sa stolicama jer nemate stadion lpmma_hz je napisao/la:Ne bih im dao da mi kupe korner zastavicu a ne stolice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.