FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne razumijem samo jedno vec od prve utakmice u europi vi ste govorili da je Melunovic kloc a opet svaku utakmicu je pocinjao u prvih 11 a imate Mahira Karica na klupi,al opet ni da ga proba Husref u prvih 11 ili mali Osmanagic 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kako god, iz ovoga se mogu samo izroditi bolje stvari
Ovo bi trebala biti skola za svaku od narednih uprava, da moraju odgovarati za los igracki kadar, kasno dovodjenje igraca (nakon odradjenih priprema) koji usput i ne mogu biti registrovani za nastup u pretkolima.
Iz ovih gresaka se moraju uzeti pouke, moraju
Previ se je izgubljeno ovom blamazom (nenadoknadive stavari) a da sezona kako treba nije ni pocela

Ovo bi trebala biti skola za svaku od narednih uprava, da moraju odgovarati za los igracki kadar, kasno dovodjenje igraca (nakon odradjenih priprema) koji usput i ne mogu biti registrovani za nastup u pretkolima.
Iz ovih gresaka se moraju uzeti pouke, moraju

Previ se je izgubljeno ovom blamazom (nenadoknadive stavari) a da sezona kako treba nije ni pocela

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Zasto izmisljas ? Ovo nije istina i ne valja ti ovo. Irfan je dosao na insistiranje Edima Hadzialagica i Amira Rizvanovica jer su mislili da moze pomoci, medjutim poslije 2 mjeseca Irfan im je poceo raditi iza ledja i oni su otisli.Zato ne izmisljaj i ne lupaj bezveze nesto sto ne znas.Head je napisao/la:Ne moram objasnjavati nista,kad je bila ona afera sa Plisekom svi smo docekali Irfu kao spasioca,stavljali ga na avatar,bacali na njega drkicu i vidjeli smo sta nam je donio.
Njegov bliski saradnik je Selimovic,tog istog Irfu doveli su BP.ZAto i trebaju odgovarati za to.Meni vise ne mogu bacati ublehu,a neke stvari se i ne mogu sakriti...
Nek taj Dino odobrava psovanje pojedinih igraca navijacima...
Dino je jedan od uspjesniji direktora kluba uradio je pa hajmo reci najvise od statuta pa nadalje, a to sto je pao malo pod uticaj Irfana jer je jedini on dao nesto para razumljivo je. Al svakako ne izmisljaj sto ne ZNAS !
BP su pozvale u pomoc Irfana u pomoc.To se zna,al' eto ocito ti znas nesto drugo...
Nebitno skroz
Nebitno skroz
1946
Ni pod razno, oslonuti se na ovo što imamo, koristiti ove omladince da ne bude džaba potpisivali ugovore, pa kako bude.4,5,6 mjesto nije problem.Shanks je napisao/la:Sinoćno skandiranje je izgleda urodilo plodom, ne mogu da vjerujem.Otjerasmo Irfana, a evo i još trojicu igrača s njim.Valjda će sad prestati da se dovode igrači preko Irfanovih menadžerskih talova, i da se preko Sarajeva peru pare.A ako je istina da će Repuh i Hadžibegić da budu u upravi, onda nas možda, ALI MOŽDA, čekaju bolji dani.Sve imam osjećaj da smo se Irfana, rak-rane ovog kluba, prelagano riješili.
Što se tiče Dine, uskoro će se pokazati kakav je on ustvari.Da li će da isplivaju neke pozitivne stvari kod njega, ili će možda čak da bude Irfanova produžena ruka u klubu (što nije isključeno), ko zna.A na Husrefu je da posloži ovo ekipe što imamo, dovede još par igrača, i da pokuša da ostvari što bolji rezultat.
Treće - četvrto mjesto nam je realnost ove sezone, o tituli je smiješno pričati u ovakvom trenutku.
Samo, dosta je propalih igrača.
Za Haurdića ću pisati nešto sutra, idem spavati.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 27 jul 2013, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jedino sto mozemo napraviti ove sezone je 3/4. mjesto i osvajanje kupa.
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
i ova suspenzija za Sesara...napokon,vratili smo ga ne veliku scenu..zaigrao za repku i onda umislio da je zvijezda. e pa zvijezdo godinu dana si out..osim ako se spametujes i sa ispricnicom vratis u FKS.
Ovi igrači su zasluzeno dobili otkaz. Bandović je golman za vaterpolo, stalno pliva po petercu. I on je trebao da ide sa njima. Mislim da nebi trebali tolerisati tolike kikseve. Imate mladog Abdihodzica, dečko ima 22 god. gotovo 2 metra (197cm) visok, ne treba vam bolje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
potpis.Rafael30 je napisao/la:Ovi igrači su zasluzeno dobili otkaz. Bandović je golman za vaterpolo, stalno pliva po petercu. I on je trebao da ide sa njima. Mislim da nebi trebali tolerisati tolike kikseve. Imate mladog Abdihodzica, dečko ima 22 god. gotovo 2 metra (197cm) visok, ne treba vam bolje.
I ja govorim isto. Hvala mu za sve izvan terena. Ali nije kvalitet da se razumijemo
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 27 jul 2013, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Moje mišljenje ljudi , mislim da se svi slažete s ovim : da trebamo forsirati mlade igrače Sarajeva i u državi kupiti mlade potencijalne igrače poput Letića ,Kovačevića , Travančića itd , i graditi ekipu godinama a ne prodavati igrače buzašto kao što smo sad prodali Hadžića i Torlaka nisu sigurno otišli preko 100 000 eura ? Treba se bolje i kvalitetnije radi u omladinskim pogonima a vjerovatno se dobro radi jer svake godine smo skoro šampioni i juniori i kadeti ,samo što ti momaka nema u A timu , nego se dovodi neki Radulović itd , mislim da će aBd doći bolje vrijeme za nas i da će mo se osvijestiti na tom planu ...
Mislim da bi se trebali ugledati na Dinamo ,Hajduk , Partizan ,da imalo ličimo na pravu ekipu ...

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Stvarno nisam pametan, ne znam da li je i koliko je dobro ovo što nam se dešava, pogotovo par dana prije početka lige.. Za ovo skidanje dresova na treningu SVAKA ČAST HORDE ZLA! Kakvo više strpljenje, šta mi trebamo razumiti? Zar nije sramota upravu, igrače, stručni štab da klub sa historijom i renomeom koje ima F.K. Sarajevo ne osvoji nikakav trofej od 2007. godine? Da Dino ode to bi bila baš katastrofa, ja ne znam po čemu je taj čovjek kriv? Što se trudio oko statuta, što je išao gdje god je mogao da nađe investitore, evo i sada se pokrenulo ovo sa Cardiffom (doduše nije on lično, ali je stvorio atmosferu da taj čovjek uopšte dođe).. Sve oko kluba se po meni radi na koliko toliko dobar način, samo u onom glavnom smo zakazali a to je teren, igra i rezultati! Sada treba forsirat ovu našu djecu što više, da vidimo koliko će oni pokazati, pa šta bude neka bude. Iako sam uvjeren da bi jedanaest naših omladinaca sinoć grizlo teren i smlavilo one šiptare! Ne može se ni očekivati da neko iz Kraljeva ili Valjeva razumije sarajevski derbi i kako se odnosi prema bordo dresu, definitivno.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
malo nam je sto se na tribinama ne slazemo, jos prenosite tu zarazu i po forumima. Da imam svoj posao i finu platu, niko mene ne bi otjero sa zapadaHannahMontana je napisao/la:Nisam tebi izvini ako je tako ispalo! Ovom D**ilu Headu je namijenjeno!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Mi (bosanci i hercegovci) smo puno ocekivali od nasih klubova u evropi, ja ne znam da li je iko od vas malo bolje razmislio i vidio kakvo je stanje u drzavi,sportu i dr oblastima, onaj koji jeste zna ce da je albanija postala zapad za nas, da svaki nas igrac bi otisao igrati u Kukesiju,
Mi dok ne smanjimo nasu kukuruz ligu koja ce brojati 10 klubova nema napretka, cuj u ligi vitez,mladost,pa kakva je to liga FUJ
Mi dok ne smanjimo nasu kukuruz ligu koja ce brojati 10 klubova nema napretka, cuj u ligi vitez,mladost,pa kakva je to liga FUJ
Bravo Hilmo. U potpunosti se slažem. Imamo juniore koji bi pola ekipa iz PL dobili, a nama igraju haurdići i melunovići.hilmo je napisao/la:Ni pod razno, oslonuti se na ovo što imamo, koristiti ove omladince da ne bude džaba potpisivali ugovore, pa kako bude.4,5,6 mjesto nije problem.Shanks je napisao/la:Sinoćno skandiranje je izgleda urodilo plodom, ne mogu da vjerujem.Otjerasmo Irfana, a evo i još trojicu igrača s njim.Valjda će sad prestati da se dovode igrači preko Irfanovih menadžerskih talova, i da se preko Sarajeva peru pare.A ako je istina da će Repuh i Hadžibegić da budu u upravi, onda nas možda, ALI MOŽDA, čekaju bolji dani.Sve imam osjećaj da smo se Irfana, rak-rane ovog kluba, prelagano riješili.
Što se tiče Dine, uskoro će se pokazati kakav je on ustvari.Da li će da isplivaju neke pozitivne stvari kod njega, ili će možda čak da bude Irfanova produžena ruka u klubu (što nije isključeno), ko zna.A na Husrefu je da posloži ovo ekipe što imamo, dovede još par igrača, i da pokuša da ostvari što bolji rezultat.
Treće - četvrto mjesto nam je realnost ove sezone, o tituli je smiješno pričati u ovakvom trenutku.
Samo, dosta je propalih igrača.
Za Haurdića ću pisati nešto sutra, idem spavati.
4.10.2009.
Hajd ba nemojte sad tako. I Siroki je BiH pa ce u Zenici sa Udinezeom igrati. Uz duzno postovanje za Zelju i Sarajevo ipak na losim rezultatima ne vagajte sve. Ja sam za Celik ali sam ovih dana volio i da je Sarajevo i Zeljo uspjelo i nadao sam se i zelio to. Sad kad niste uspjeli ne podcjenjujte ostale timove do te mjere da kao i da ne postoje. Znaci ako vi ne uspijete odmah je kukuruz liga. E pa nije - Siroki nam u Zenicu tj. dovodi Udineze. U ovim tekmama osim znanja treba i htjenja i zelje i ginjenja na terenu sto sinoc nismo vidjeli. Stvarno sam zelio da ugurate tu loptu u gol i sebe sam pitao kako sam se iznervirao na onaj penal.mujo205 je napisao/la:Mi (bosanci i hercegovci) smo puno ocekivali od nasih klubova u evropi, ja ne znam da li je iko od vas malo bolje razmislio i vidio kakvo je stanje u drzavi,sportu i dr oblastima, onaj koji jeste zna ce da je albanija postala zapad za nas, da svaki nas igrac bi otisao igrati u Kukesiju,

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Respect za Robijase!!! Imate goste u Zenici iz Italije i Hercegovinebparena je napisao/la:Hajd ba nemojte sad tako. I Siroki je BiH pa ce u Zenici sa Udinezeom igrati. Uz duzno postovanje za Zelju i Sarajevo ipak na losim rezultatima ne vagajte sve. Ja sam za Celik ali sam ovih dana volio i da je Sarajevo i Zeljo uspjelo i nadao sam se i zelio to. Sad kad niste uspjeli ne podcjenjujte ostale timove do te mjere da kao i da ne postoje. Znaci ako vi ne uspijete odmah je kukuruz liga. E pa nije - Siroki nam u Zenicu tj. dovodi Udineze. U ovim tekmama osim znanja treba i htjenja i zelje i ginjenja na terenu sto sinoc nismo vidjeli. Stvarno sam zelio da ugurate tu loptu u gol i sebe sam pitao kako sam se iznervirao na onaj penal.mujo205 je napisao/la:Mi (bosanci i hercegovci) smo puno ocekivali od nasih klubova u evropi, ja ne znam da li je iko od vas malo bolje razmislio i vidio kakvo je stanje u drzavi,sportu i dr oblastima, onaj koji jeste zna ce da je albanija postala zapad za nas, da svaki nas igrac bi otisao igrati u Kukesiju,
Mi dok ne smanjimo nasu kukuruz ligu koja ce brojati 10 klubova nema napretka, cuj u ligi vitez,mladost,pa kakva je to liga FUJJer sam zelio da uspijete. Ali moj Celik iako je "slabiji" (a svi kazete da smo svi ista kukuruz ekipa) vjerujem da bi manje manekirao terenom i glumio neke face i sigurno bi u paklu Bilino Polja zabili taj gol. Za HZ velike cestitke i stvarno al bas stvarno nisu zasluzili ovako los odnos igraca prema dresu i Sarajevu kao klubu. pozz iz Zenice

E to je to. Ipak svi skupljamo bodove za nasu BiH i neuspjesi bilo kojeg naseg tima ne umanjuju uspjeh drugog. Mozemo biti konkurenti u "kukuruz" takmicenju, ali ovako moramo biti jedni uz druge.... druge nam nema.. pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Prije nego legnem samo cu reci da Selimovic nije Irfanov covjek i da ga uopste nije gotivio ali mu nije nista mogao pa ga je trpio. Tako da ne strepite da ce Selimovic biti produzena ruka ublehe zvana Dzekin menadzer.
yoy jest mi se ova tipicna glupa prica na qrc vise popela, yebo vas bih i stanje u drzavi. sta je to pa siroki doguro s udineseom. jesul to albanija i crna gora nesto bolje? cuj albanija zapad za nas oj boze nemozemo ni protiv albanava vishe hahah, da mi je samo znat kako su levskija uspjeli izbacit onda hahaha. oni su tek njemacka za nasMi (bosanci i hercegovci) smo puno ocekivali od nasih klubova u evropi, ja ne znam da li je iko od vas malo bolje razmislio i vidio kakvo je stanje u drzavi,sportu i dr oblastima, onaj koji jeste zna ce da je albanija postala zapad za nas, da svaki nas igrac bi otisao igrati u Kukesiju,

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, boki86, bordobijeli, BungaBum, CentarsutNaClanak921, Dave, HordasFks, Imamkarbarum, Kockoglavi, NazorUso, Venom i 164 gosta.