FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 26 jun 2011, 15:07

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Jel to @čamac online :mrgreen: ,javiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pobjeze :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 26 jun 2011, 15:07

Nakon 3 predkola lige sampiona nigdje para Zeljo pada sve nize i nize tadasnji predsjednik kluba i trener isti ko sad.Trenutno leglo dosta para nema pojacanja sta li ce biti.Izvinjavam se na proslom postu i pogresnom nazivu jednog momka mislio sam na Dzineta.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 jun 2011, 15:11

Alipasino je napisao/la:Nakon 3 predkola lige sampiona nigdje para Zeljo pada sve nize i nize tadasnji predsjednik kluba i trener isti ko sad.Trenutno leglo dosta para nema pojacanja sta li ce biti.Izvinjavam se na proslom postu i pogresnom nazivu jednog momka mislio sam na Dzineta.
Ma Amar je zlo najveće koje se desilo Želji...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 26 jun 2011, 15:14

Od vašeg igrača saznao sam ovo,vezano za Borogovca.Momak kaže ektra igrač,sinoć je na utakmici bio najbolji ,svi smo mu čestitali i još ne možemo sebi doć da nije osto.Jednostavno momak nije imao greške.Čak je i šef bio vidno zadovoljan.Pored svega danas je momku rođendan,i mi smo uvjereni da je on samo menadžerska žrtva ili nije imao nekog jakog iza sebe,samo možemo reći da nam je jako, jako žao.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 26 jun 2011, 15:15

starohane idi igraj saha u parku, bice ti interesantnije nego prepiranje s balavurdijom ionako ne vidimo dalje od baklje

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 26 jun 2011, 15:18

Alipasino je napisao/la:Evo jos jedan koji nevidi dalje od baklje.Pa jadan jer se to nesmije rec nista pozitivno tamo kod njih.Cuj ja za bordo boju.Ziv bio uvjerices se i nemoze meni Amar bit king jer ga ko igraca nisam smatro nizasta a ovo sto radi je fino samo balavurdiji koja nevide rekoh vec dalje od baklje.Ja kad sam iso na tekme i druzio se sa onima tamo kao sto su dzinda Denis,Braca Mai i ostali mi smo tad bili raja normalno ne na dan tekme to sto ti vise mrzis komsiju pitara od recimo lesinara ili robijasa to je tvoj problem.ja cu volit vise vazda naravno nakon Zelje komsijama nego ikom iz ove jadne lige a ti svrsavaj i dalje na Zebu i Viscu to je za mene buranija nazalost.
aha sad kontam kad si ti gledao bazdarevica i kompaniju to je bio fudbal a ovi nasi su karine , ni sjena tog zelje kojeg si ti gledao , dok je kod pitara situacija skroz drugacija i sa kvalitetnim fudbalerima kakve sada imaju i strasnim strucnjakom plisekom kako si ti rekao mogu da se nadaju tituli. nije stvar u pohvali stvar je u dvostrukim arsinima. al nebitno ti svoje ja cu svoje, jbg ne vidim dalje od baklje. ne mrzim ja uopste pitare i nema ovo veze sa tim sto si ih pohvalio , nego samo sa tim sto njih hvalis tamo za iste stvari za koje vamo prosipas kritike :mrgreen:

juznjak_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la juznjak_do_groba » 26 jun 2011, 15:26

Alipasino je napisao/la:Nakon 3 predkola lige sampiona nigdje para Zeljo pada sve nize i nize tadasnji predsjednik kluba i trener isti ko sad.Trenutno leglo dosta para nema pojacanja sta li ce biti.Izvinjavam se na proslom postu i pogresnom nazivu jednog momka mislio sam na Dzineta.

razligu u skokovima... na sve mi licis ali na navijaca zelje nikako...

juznjak_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la juznjak_do_groba » 26 jun 2011, 15:30

FCS je napisao/la:Suljiću je amar rekao da mora na posudbu i da popravi svoje fizičke predispozicije.

poslusan momak, vidio sta je najbolje za njega, poslusao velikog tatu amara i otisao na pozajmicu... :lol:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 jun 2011, 15:41

Dovoljno je doci na ovaj forum, nemoras prismrdit utakmici pa da skontas zasto su nam tribine sve praznije i praznije :( :(
Toliko arogancije, nepostivanja i jednoumlja nisam vidio osim u politici :cry: :cry:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 jun 2011, 16:19

Rano smo poceli pljuvati, strpite se. Mozda nas ova ekipa pozitivno iznenadi.
NO PYRO NO PARTY

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 jun 2011, 16:48

odavno se nije ovako pljuvalo. obicno prije utakmica umislimo da smo Real pa pljuvanje nastupi tek poslije kad se spustimo na zemlju :D
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 jun 2011, 17:01

propuh je napisao/la:Dovoljno je doci na ovaj forum, nemoras prismrdit utakmici pa da skontas zasto su nam tribine sve praznije i praznije :( :(
Toliko arogancije, nepostivanja i jednoumlja nisam vidio osim u politici :cry: :cry:
Tako je posebno na nasoj temi, covjek malo dodje izkritikuje, i odma ga ostatak foruma lincuje, maad je ovaj lik Alipasino pravi neki teskas.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 26 jun 2011, 17:31

Izgleda nista od Smajica, ima nekoliko ponuda jos nije definitivno odlucio ali kako kaze volio bih ostati vani.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 26 jun 2011, 17:43

Bolje da se pljuje pa kad prodjemo da se veselimo i zaje.bajemo ovdje nego da se uzdignemo pa poslije da pljujemo.Nego ja imam jedan prijedlog mada ja nisam niko validan sve pare sto imamo "slobodne" da klub sa vodstvom da na stvaranje jakog menadzmenta ali ozb ne moramo nikog dovesti od pojacanja ali da napravimo cudo kad je u pitanju marketing ,,pa opet i ZeljoTV,fan shop,najave na tv tekmi i jos hiljade prijedloga koji bi predlozili ljudi strucni za to,pa i platiti ih sta fali vratit ce se pare u klub.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 jun 2011, 17:51

LudLo 4 je napisao/la:Bolje da se pljuje pa kad prodjemo da se veselimo i zaje.bajemo ovdje nego da se uzdignemo pa poslije da pljujemo.Nego ja imam jedan prijedlog mada ja nisam niko validan sve pare sto imamo "slobodne" da klub sa vodstvom da na stvaranje jakog menadzmenta ali ozb ne moramo nikog dovesti od pojacanja ali da napravimo cudo kad je u pitanju marketing ,,pa opet i ZeljoTV,fan shop,najave na tv tekmi i jos hiljade prijedloga koji bi predlozili ljudi strucni za to,pa i platiti ih sta fali vratit ce se pare u klub.
stas ti predlagat ozbiljnom biznismenu :roll:

(ironija)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 jun 2011, 17:56

Bilo je prijedloga, neki su valjda i došli do uprave, ali tu su i završili :roll:
Nego, šta je Gredić magistrirao? Je li ekonomiju?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 26 jun 2011, 17:58

spielführer_21 je napisao/la:Bilo je prijedloga, neki su valjda i došli do uprave, ali tu su i završili :roll:
magistrirao na temu sportski marketing cini mi se :roll:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 jun 2011, 18:07

arbitar je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Bilo je prijedloga, neki su valjda i došli do uprave, ali tu su i završili :roll:
A on je potpredsjednik kluba, dok je Buki zadužen za marketing :lol:

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 26 jun 2011, 18:10

spielführer_21 je napisao/la:
arbitar je napisao/la:
To je to :roll: Svaka cast Bukiju i ostalima eto nek imaju neku duznost lijevu al' daj ljude kako treba za marketing jb ga ti,ne kontam jel to i Buki nema nikakve prijedloge ili mozda ne pije vodu to kod "celnih" ljudi ja nzm,al' ako nisu vidjeli onu sezonu kad smo bili sampioni kako su neke stvari urodile plodom onda ne moramo ni imati nista od marketinga al; vidjelo se da raja dolazi,da se lozi na Zelju.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 jun 2011, 18:20

LudLo 4 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
arbitar je napisao/la: Nego, šta je Gredić magistrirao? Je li ekonomiju?
To je to :roll: Svaka cast Bukiju i ostalima eto nek imaju neku duznost lijevu al' daj ljude kako treba za marketing jb ga ti,ne kontam jel to i Buki nema nikakve prijedloge ili mozda ne pije vodu to kod "celnih" ljudi ja nzm,al' ako nisu vidjeli onu sezonu kad smo bili sampioni kako su neke stvari urodile plodom onda ne moramo ni imati nista od marketinga al; vidjelo se da raja dolazi,da se lozi na Zelju.[/quote]
a buki na difu magistrirao :D
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Laudrup, svemalim1 i 47 gostiju.