Sta imas koga imenovati.....covjek je imenovan na cetiri godine......imamo upravni odbor, nadzorni odbor, direktora kluba, to ti je isto kad ti oduzmu vozacku na godinu, ti si i dalje vozac.Zodiac je napisao/la:Imenovati prof. Begica.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
joksimovic
- Kontakt:
Mnoge lijepe stvari su krenule iz Tuzle.Prema tome,u nedjelju dokazati i pokazati svima da smo uz predsjednika
Uviiijek bili i da cemo biti.Za naseg predsjednika,,bi bio sigurno najveci poklon da nas dode u sto vecem broju,da se na najbolji moguci nacin navija,te da naravno na kraju i igraci jednom pokazu lijepu igru,,te pobjedu sa vise razlike.
Ja im samo porucujem ,izahvaljujem na tome sto ce nas ovom odlukom jos vise ojacati,a za svoju nesposobnost ,svoje postupke,krade ce svi doci pred lice pravde,ako nista one koju niko ne moze izbjeci ......Bozije pravde
Uviiijek bili i da cemo biti.Za naseg predsjednika,,bi bio sigurno najveci poklon da nas dode u sto vecem broju,da se na najbolji moguci nacin navija,te da naravno na kraju i igraci jednom pokazu lijepu igru,,te pobjedu sa vise razlike.
Ja im samo porucujem ,izahvaljujem na tome sto ce nas ovom odlukom jos vise ojacati,a za svoju nesposobnost ,svoje postupke,krade ce svi doci pred lice pravde,ako nista one koju niko ne moze izbjeci ......Bozije pravde
Ponovo nam je, po ko zna koji put, poslana poruka da nas grobari bh. fudbala ne žele vidjeti na vrhu, nego na dnu. 2009. nam je izbijena Evropa iz ruku, 2012. nam je u zadnjem kolu izrežiran najbolniji scenario u proteklih 40 godina funkcionisanja kluba, 2014. se na sve načine pokušao onemogućiti povratak u Premijer ligu, a sada nam se glavni čovjek u klubu, koji je nakon toliko godina postavio našu Slobodu na noge, brutalno kažnjava
Mislim da je vrijeme da konačno stanemo iza svog kluba i grada i da na utakmici protiv Veleža pokažemo da smo uz predsjednika i Slobodu do kraja, bez obzira na sve, te da im nećemo pustiti da nas ponovo gaze. U nedjelju očekujem hiljade Tuzlaka i ostalih navijača/simpatizera na Tušnju, koji će plaćanjem ulaznica i navijanjem dati podršku jačanju i rastu kluba, bez pirotehnike i nedozvoljenih stvari, jer im ne smijemo dati novi povod za djelovanje protiv Slobode.
Mislim da je vrijeme da konačno stanemo iza svog kluba i grada i da na utakmici protiv Veleža pokažemo da smo uz predsjednika i Slobodu do kraja, bez obzira na sve, te da im nećemo pustiti da nas ponovo gaze. U nedjelju očekujem hiljade Tuzlaka i ostalih navijača/simpatizera na Tušnju, koji će plaćanjem ulaznica i navijanjem dati podršku jačanju i rastu kluba, bez pirotehnike i nedozvoljenih stvari, jer im ne smijemo dati novi povod za djelovanje protiv Slobode.
Dobro voditi racuna o ovome, pravno se konsultovati jer ukoliko se ispostavi da se kazna odnosi i na Slobodu moguce kazne su u vidu novca ( nema veze ), oduzimanje bodova, zabrana igranja pred publikom na domacem terenu...otvoriti oci
samo Sloboda
Ma na kraju mogu samo od njega napraviti bosansku verziju Mamica....covjek ce na kraju popizditi, pokupovati sto se moze kupiti, imati dva tima i lagano se zayebavati i praviti biznis od fudbala.....a neko ko ima godisnji prihod oko 25 miliona dolara to moze sigurno uraditi, , na kraju ce tako i biti......poslusati od 54:30 do 56:00Claus je napisao/la:Ponovo nam je, po ko zna koji put, poslana poruka da nas grobari bh. fudbala ne žele vidjeti na vrhu, nego na dnu. 2009. nam je izbijena Evropa iz ruku, 2012. nam je u zadnjem kolu izrežiran najbolniji scenario u proteklih 40 godina funkcionisanja kluba, 2014. se na sve načine pokušao onemogućiti povratak u Premijer ligu, a sada nam se glavni čovjek u klubu, koji je nakon toliko godina postavio našu Slobodu na noge, brutalno kažnjava![]()
Ima i dobrih vijesti.Škahić je riješen pozitivno.Pevostepena Odluka ptvrđena je na drugostepenoj. Sada se čeka pismeni otpravak te Odluke.Ako Bog da imati ćemo ga na raspolaganju protiv Mladosti.
Ja volim FK Tuzla City
Kako vrijeme prolazi predsjednik sve vise moze da vidi protiv kakvih hijena se Sloboda borila zadnjih 15 godina.
samo Sloboda
Veselinović nije danas trenirao , ima viremiju, temperatura i stomačne tegobe.. Mujić nije trenirao i naravno Govedarica. Govedarica će mirovati 20 dana.Musemić i igrači su vidno raspoloženi poslije selje.Atmosfera je dobra , pobjednička.
Ako je Efendić dobio karton u Sarajevu onda mu je to treći.(Velež prošla sezona,Borac i seljo.)
Ako je Efendić dobio karton u Sarajevu onda mu je to treći.(Velež prošla sezona,Borac i seljo.)
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 11 sep 2015, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Znaci Mehidic startasloboda72 je napisao/la:Veselinović nije danas trenirao , ima viremiju, temperatura i stomačne tegobe.. Mujić nije trenirao i naravno Govedarica. Govedarica će mirovati 20 dana.Musemić i igrači su vidno raspoloženi poslije selje.Atmosfera je dobra , pobjednička.
samo Sloboda
Sarić je dobro igrao u SA tako da ako uhvati kontinuitet moze dostojno zamijeniti Veselog, Sto se tice Govedarice, ako Mujic i Veseli ne budu spremni, da preuzmu Govedaricino mjesto, mozda bi bilo dobro da probamo protiv veleza odigrati sa 2 napadaca. Ja da sam Husref, ne bih se kockao sa Mehidićem (čovjek je dokazani antitalenat i svojom nesposobnošću jednostavno unosi nervozu i navijačima i saigračima. Jedan Efendić nam je dovoljan u prvih 11) u tako važnoj utakmici, gdje MORAMO pobijediti, a razloga i motiva itekako ima.
Protiv veleža bih volio viidjeti ovako nešto:
Piric
Efendic-Mehmedagić-Kostić -Ivetić
Sarić - Stjepanović - Ordagić
Zeba
Krpić - Ahmetović
Protiv veleža bih volio viidjeti ovako nešto:
Piric
Efendic-Mehmedagić-Kostić -Ivetić
Sarić - Stjepanović - Ordagić
Zeba
Krpić - Ahmetović
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Da očigledno.merak je napisao/la:Znaci Mehidic startasloboda72 je napisao/la:Veselinović nije danas trenirao , ima viremiju, temperatura i stomačne tegobe.. Mujić nije trenirao i naravno Govedarica. Govedarica će mirovati 20 dana.Musemić i igrači su vidno raspoloženi poslije selje.Atmosfera je dobra , pobjednička.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da ce Mehidic i Saric imati svoj dan. Da ne bude neka utakmica gdje je pao mrak..
Biti ce tesko.
Biti ce tesko.
sloboda72 je napisao/la:DISCIPLINSKA KOMISIJA n/f savez federacije bih
Filipović Ivo
NS PŽO
Predsjednik ....Orašje
Siječić Emir
FS BPK
Dopredsjednik....Goražde
Lugonjić Zvonko
NS TK
Član...............Tuzla
Šarić Mirko
ŽNS HB
Član..............Livno
Zlotrg Ajdin
NS SBK
Zamjenski član ......Travnik
NEVJEROVATNO DA U VAŽNOJ KOMISIJI A DISCIPLINSKA TO JEST ,SJEDE TRI HRVATA I JEDAN BOŠNJAK.OVDJE NA ŽALOST NE POSTOJI PRAVO VETA. ALI NEDOPUSTIVO JE DA TRI PRIPADNIKA JEDNE NACIJE U KOMISIJI (HRVATSKE), ODLUČUJU O PRIPADNIKU DRUGE NACIJE BOŠNJAKU HUSIĆU .ONI SU OVDJE GLASALI PO NALOGU ZRINJSKOG , ŠIROKOG, SARAJEVA I SELJE.ČUDNO JE DA PORED HRVATA IZ ORAŠKE ŽUPANIJE ,TUZLANSKI (VEĆINSKI BOŠNJAČKI) KANTON ZASTUPA OPET HRVAT.NARAVNO LIVANJSKI ZASTUPA KO BI DRUGI DO HRVAT I ETO DOBILI SMO ODLUKU KAKVU SMO DOBILI.GODINA ZABRANE ZA ČOVJEKA KOJEM JE NA IZBORU NAJBOLJEG SPORTISTE ZA 2014 G.U BIH U ORGANIZACIJI "NEZAVISNIH NOVINA" I RTV BIH A POD POKROVITELJSTVOM ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BIH G.DRAGANA ČOVIĆA, UZ PARTNERSTVO OLIMPIJSKOG KOMITETA BIH I SNAŽNU PODRŠKU MINISTARSTVA CIVILNIH POSLOVA BIH , DODIJELJENA NAGRADA ZA RAZVOJ SPORTA.
KAKO JE MOGUĆE DA PREDSJEDNIK FK SLOBODA TUZLA AZMIR HUSIĆ NAKON DODIJELJENE MU OVAKO ZNAČAJNE NAGRADE, BUDE OVAKO DRAKONSKI KAŽNJEN ?
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 11 sep 2015, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
OBZIROM DA NAM ŠALJU 6 SUDIJA MOŽEMO OČEKIVATI VELIKU KRAĐU NA TUŠNJU..UVJEREN SAM DA OSIM KARTONA KOJI ĆE DOBITI NAŠI IGRAČI NIŠTA DRUGO NEĆE USPJETI SARAJEVSKO -ŠKUTORSKA KAMARILA.SLOBODA JE U STANJU SLOMIT OTPOR VELEŽA I POKAZATI ZUBE SARAJLICAMA I HERCEGOVCIMA.NARAVNO UZ OČEKIVANU PODRŠKU SLOBODAŠA.tuzlak1987 je napisao/la:Nadam se da ce Mehidic i Saric imati svoj dan. Da ne bude neka utakmica gdje je pao mrak..
Biti ce tesko.
Ja volim FK Tuzla City
Sloboda72, dijelim tvoje sumnje i zato u nedjelju svi koji dodju na utakmicu, AMA BAS SVI MORAJU navijati (kako znaju) i dati vjetar u ledja igracima, jer ako sad naguzimo velež sa 6 sudija, onda nasniko nece zaustaviti ni pomocu trikova....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Cuo sam se danas sa azmirom...
Nisam htio pisati danas...ocigledno sarajevska mafija zeli zaustaviti slobodu,kakva sloga ljudi...
Zaboravljaju jednu stvar.
U uo sjede neki ljudi kojima azmir vjeruje.on nemora biti na celu slobode..
Ali nakon ovog danas,neka znaju
Sloboda ce biti prvak drzave......
Pametnom je i isaret dosta
Nisam htio pisati danas...ocigledno sarajevska mafija zeli zaustaviti slobodu,kakva sloga ljudi...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sloboda-Velež Tuzla, 13.09.2015. 16.30
Sudija Skakić Dragan Gradiška
A-1 Bandić Toni Grude
A-2 Kačavenda Radislav Gradiška
4 Marić željko Doboj
5 Stankić Predrag Bijeljina
6 Sivac Ermin Zenica
Sudija Skakić Dragan Gradiška
A-1 Bandić Toni Grude
A-2 Kačavenda Radislav Gradiška
4 Marić željko Doboj
5 Stankić Predrag Bijeljina
6 Sivac Ermin Zenica
Ja volim FK Tuzla City
solinas je napisao/la:Cuo sam se danas sa azmirom...
Ide se uskoro u Cazin na prijateljsku pa bujrum , a bicemo prvaci u inat
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
NAPUNIMO SJEVER!!!
Naravno da smeta Sloboda,predstoji nam borba sa vjetrenjacama.Vidim igramo u petak utakmicu sa Mladosti,jel to radi kupa?Ja bi ispo odma iz kupa i sve snage dao u prvenstvo,zasad nam ide na ruku sve(u sportskom smislu).
Naravno da smeta Sloboda,predstoji nam borba sa vjetrenjacama.Vidim igramo u petak utakmicu sa Mladosti,jel to radi kupa?Ja bi ispo odma iz kupa i sve snage dao u prvenstvo,zasad nam ide na ruku sve(u sportskom smislu).
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Znam druze,znam.neke stvari necu pisat,samo ce se reci na polusezoni.ovu bitku dobijaju,Ali Rat nema sanse ba.TaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:Cuo sam se danas sa azmirom...
Ide se uskoro u Cazin na prijateljsku pa bujrum , a bicemo prvaci u inat
I sta rece babuka,uzecemo ligu makar nikada licence ocima nevidili
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.