FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FCS-FCS » 26 jun 2011, 20:27

rossoner je napisao/la:
propuh je napisao/la:Neda mi se raspravljat a l postavim vam pitanje
prosla vas je zaludjenost navijanjem imate 30 + godina
i dodjete vidite jednom lazu i slicne likove
docete drugi put , e vec treci daj boze onu patnju iako vam je zeljo u srcu
90% je takvih svi ce radije gledat engleze ili svabe na tv-u nego se nervirat nemoci protiv travnika i slicnih
ako ovi novi napadaci pocnu zabijat i ubrza se igra uz neki pas vise doci ce raja sama
Gola istina. Sto @kosevsko_hill rece to ja ponavljam od kraja sezone: 2-3 kvalitetna igraca koja ce igrati u prvom sastavu i donijeti svjezinu u igri je KLJUC ! Ali ni blizu nismo toga... Jesu li Adilovic i Drakul i Selimovic to ? Sigurno nisu. Dajemo primjedbe jer je sigurno tacno da ima para da se mozemo pojacati a mi isto cigani. Naravno da je i ovo super u odnosu na neko proslo vrijeme, ali moramo gaziti dalje! Jesmo li najjaci u drzavi ili nismo ?!
@KB_TM87 onda si i ti taj jer si često sa nama. A druže na orgu nema svak akaunt i dosta raje bi došlo i tamo normalne ali im nije u ćeifu bit "odabrani"...
Ne petljam se u vase stvari sekunde ali je stvarno zacudjujuce da sada kada zeljo fakat ima pare , Amar ne dovede jedno ili dva ciljana pojacanja npr klasicni spic i npr prednji bezni. Pa neka se iskesira recimo, za njih dvojicu 100 milja eura. Sa prolaskom u naredno predkolo lige uefa (a siguran sam da mozete bar na kosevu dobiti moldavce) te ulozene pare su se vec vratile.A naravno , za godinu li najkasnije dvije ti se likovi prodaju i opet se uzima lova za njih !!
Jedino zeljo u ovom trenutku ima KESH u nasoj ligi i nije mi jasno zasto vasa uprava ne uradi tako nesto a ne dovoditi samo igrace za platu kao do sada, Znaci zeljo finansijski stoji vrlo,vrlo dobro i fakat je red da napravi iskorak po pitanju dovodjena igraca...a ne kao do sada..djabni igraci i kraj price , kao sto radi 99% nase lige (prvo moj klub pa svi ostali)

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 26 jun 2011, 20:30

FCS-FCS je napisao/la:
rossoner je napisao/la:
propuh je napisao/la:Neda mi se raspravljat a l postavim vam pitanje
prosla vas je zaludjenost navijanjem imate 30 + godina
i dodjete vidite jednom lazu i slicne likove
docete drugi put , e vec treci daj boze onu patnju iako vam je zeljo u srcu
90% je takvih svi ce radije gledat engleze ili svabe na tv-u nego se nervirat nemoci protiv travnika i slicnih
ako ovi novi napadaci pocnu zabijat i ubrza se igra uz neki pas vise doci ce raja sama
Gola istina. Sto @kosevsko_hill rece to ja ponavljam od kraja sezone: 2-3 kvalitetna igraca koja ce igrati u prvom sastavu i donijeti svjezinu u igri je KLJUC ! Ali ni blizu nismo toga... Jesu li Adilovic i Drakul i Selimovic to ? Sigurno nisu. Dajemo primjedbe jer je sigurno tacno da ima para da se mozemo pojacati a mi isto cigani. Naravno da je i ovo super u odnosu na neko proslo vrijeme, ali moramo gaziti dalje! Jesmo li najjaci u drzavi ili nismo ?!
@KB_TM87 onda si i ti taj jer si često sa nama. A druže na orgu nema svak akaunt i dosta raje bi došlo i tamo normalne ali im nije u ćeifu bit "odabrani"...
Ne petljam se u vase stvari sekunde ali je stvarno zacudjujuce da sada kada zeljo fakat ima pare , Amar ne dovede jedno ili dva ciljana pojacanja npr klasicni spic i npr prednji bezni. Pa neka se iskesira recimo, za njih dvojicu 100 milja eura. Sa prolaskom u naredno predkolo lige uefa (a siguran sam da mozete bar na kosevu dobiti moldavce) te ulozene pare su se vec vratile.A naravno , za godinu li najkasnije dvije ti se likovi prodaju i opet se uzima lova za njih !!
Jedino zeljo u ovom trenutku ima KESH u nasoj ligi i nije mi jasno zasto vasa uprava ne uradi tako nesto a ne dovoditi samo igrace za platu kao do sada, Znaci zeljo finansijski stoji vrlo,vrlo dobro i fakat je red da napravi iskorak po pitanju dovodjena igraca...a ne kao do sada..djabni igraci i kraj price , kao sto radi 99% nase lige (prvo moj klub pa svi ostali)
Za 2 ciljana POJAČANJA ti treba oko 1,5 miliona, vjeruj mi.
U mom svijetu važe moja pravila

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 jun 2011, 20:31

18 dana do tekme sa Serifom a pojedinci ovdje traze pojacanja koja kostaju po 200-300.000 eura i to 2-3 ne jedno nego 2-3 pojacanja ??? Hallooooooooooooooooo taman i da dodzu valja im prvo proci kondicione treninge pa najvazniji dio priprema UIGRAVANJE ali hajde valjda vi svi znate nesto sto Amar ne zna naime kako uigrat ekipu u 2 sedmice :lol: :lol: zapravo i amnje od toga jer treba kao sto sam rekao proci kondicione pripreme znaci eto u 10 dana vi bi mogli uigrat Zelju za kup uefa :lol: :lol: ..

Do pocetka prvenstva je preko mjesec dana bit ce pojacanja a kako cu da vas tada blatim za svaku smijesnu koju ovdje lupate..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 26 jun 2011, 20:31

FCS-FCS je napisao/la: Ne petljam se u vase stvari sekunde ali je stvarno zacudjujuce da sada kada zeljo fakat ima pare , Amar ne dovede jedno ili dva ciljana pojacanja npr klasicni spic i npr prednji bezni. Pa neka se iskesira recimo, za njih dvojicu 100 milja eura. Sa prolaskom u naredno predkolo lige uefa (a siguran sam da mozete bar na kosevu dobiti moldavce) te ulozene pare su se vec vratile.A naravno , za godinu li najkasnije dvije ti se likovi prodaju i opet se uzima lova za njih !!
Gdje ces naci pojacanja za 50 milja ili 100 milja ,pa toliko i vise cak kosta pola prve postave i nase i vase.Mislim cijena igraca pojedinca je veca od toga.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 jun 2011, 20:43

LudLo 4 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la: Ne petljam se u vase stvari sekunde ali je stvarno zacudjujuce da sada kada zeljo fakat ima pare , Amar ne dovede jedno ili dva ciljana pojacanja npr klasicni spic i npr prednji bezni. Pa neka se iskesira recimo, za njih dvojicu 100 milja eura. Sa prolaskom u naredno predkolo lige uefa (a siguran sam da mozete bar na kosevu dobiti moldavce) te ulozene pare su se vec vratile.A naravno , za godinu li najkasnije dvije ti se likovi prodaju i opet se uzima lova za njih !!
Gdje ces naci pojacanja za 50 milja ili 100 milja ,pa toliko i vise cak kosta pola prve postave i nase i vase.Mislim cijena igraca pojedinca je veca od toga.
Mislio sam dvojica za 100 milja eura !!!
Imas kvalitenih igraca u Srbiji i Hrvatskoj sa medjunarodnim iskustvom za te pare vjeruj mi...
Jedino zeljo moze u ovom trenutku prekinuti ovu praksu fukarastine sa djabnim iggracima
Vidi ovo...lova od Djeke 330 000 eura (po kursu 650 000 KM) ako su jos turci dali nesto para za Sehu..mislim da moze i mora vasa uprava uloziti nesto od pristigle love. Evo znam pouzdano da jedan fakat kvalitetan stoper iz nase lige (jest da je u nekim ranim 30-tim) trazi na ruke samo 6-7 milja eura..a koliko pratim , stoperska linija vam i nije Bogzna sta ..a ovaj lik vam moze itekako valjati !!!
Ustvari bez ikakve filozofije...i realno gledajuci.. zeljo moze potrositi u ovom trenutku 100 ili 200 milja eura a da se ne zabrine za svoj budjet !!! Naravno da bi se sve vratilo

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 jun 2011, 20:48

zeljocity je napisao/la:18 dana do tekme sa Serifom a pojedinci ovdje traze pojacanja koja kostaju po 200-300.000 eura i to 2-3 ne jedno nego 2-3 pojacanja ??? Hallooooooooooooooooo taman i da dodzu valja im prvo proci kondicione treninge pa najvazniji dio priprema UIGRAVANJE ali hajde valjda vi svi znate nesto sto Amar ne zna naime kako uigrat ekipu u 2 sedmice :lol: :lol: zapravo i amnje od toga jer treba kao sto sam rekao proci kondicione pripreme znaci eto u 10 dana vi bi mogli uigrat Zelju za kup uefa :lol: :lol: ..

Do pocetka prvenstva je preko mjesec dana bit ce pojacanja a kako cu da vas tada blatim za svaku smijesnu koju ovdje lupate..

najgore je kad se smijes a veze nemas... pojacanja su se trebala dovest na vrijeme ili zadrzat postojeci kadar, ne igramo samo mi evropu i drugi se pojacavaju... kad mislis dovest igrace kad sezona pocne? da su dovedeni kad adilovic prosli bi pripreme i odigrali prijateljske i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 jun 2011, 20:54

padobranac1978 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Zna li neko za godišnje karte kada bi mogle biti u prodaji? I da li možemo očekivati neku generalnu probu na Grbavici pred Šerif?
Sturm,Maribor,Istanbulspor i cini mi se Jablonec......
Zar se protiv Sturma ne igra u Austriji?
FEDERER= KLOC

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 26 jun 2011, 20:58

Dva extra pojacanja za 100 milja :lol: :mrgreen:
Toliko je odprilke kostao i Lazar,i pola nase ekipe godisnje kosta negdje oko te cifre,za tu lovi mozes dovesti igrace tipa Lazar i slicni ali dobro yebo to,niko ne pise veoma vaznu stvar koja se desila .

Manijaci organizovano posjetili JU Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić..i poklonili hranu,pice,odjecu i obucu.Jos jednom pokazali i objasnili ko smo i sta smo!!!Ako je neko sumnjao ko je br.1 u drzavi nakon ovog gesta i posjete Potocarima..mislim da smo pokazali svima!

RESPECT TM87 8-)
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jun 2011, 21:00

Samstag 2. Juli 2011: SK Sturm - Zeljeznicar Sarajevo, 17:30, St. Johann/Haide
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 26 jun 2011, 21:00

zeljocity je napisao/la:18 dana do tekme sa Serifom a pojedinci ovdje traze pojacanja koja kostaju po 200-300.000 eura i to 2-3 ne jedno nego 2-3 pojacanja ??? Hallooooooooooooooooo taman i da dodzu valja im prvo proci kondicione treninge pa najvazniji dio priprema UIGRAVANJE ali hajde valjda vi svi znate nesto sto Amar ne zna naime kako uigrat ekipu u 2 sedmice :lol: :lol: zapravo i amnje od toga jer treba kao sto sam rekao proci kondicione pripreme znaci eto u 10 dana vi bi mogli uigrat Zelju za kup uefa :lol: :lol: ..

Koji ce ti **** onda ta pojacanja,koja cemo dovesti 15 dana pred prvenstvo.Onda logicki i njima treba vremena za uigravanje,pa ce pocet igrat u 14 kolu.Koja je logika ne pojacati se za Europu ,koju toliko zelis tokom cijele godine,a pojacati se za prvenstvo.Sta i da se pojacamo,opet cemo ganjati Europu ,pa kad dodju europske utakmice opet cemo cekati i dovoditi za djabe igrace i tako u krug.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 jun 2011, 21:06

Iker C je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Zna li neko za godišnje karte kada bi mogle biti u prodaji? I da li možemo očekivati neku generalnu probu na Grbavici pred Šerif?
Sturm,Maribor,Istanbulspor i cini mi se Jablonec......
Zar se protiv Sturma ne igra u Austriji?
nemam pojma,ali to su protivnici... 8-)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 jun 2011, 21:09

nick je napisao/la:

najgore je kad se smijes a veze nemas... pojacanja su se trebala dovest na vrijeme ili zadrzat postojeci kadar, ne igramo samo mi evropu i drugi se pojacavaju... kad mislis dovest igrace kad sezona pocne? da su dovedeni kad adilovic prosli bi pripreme i odigrali prijateljske i to je to
Nasao si se prozvan u mojoj poruci?? Odlicno samo tako ,pa malo skontate da i pored 3-4 dobra igraca maximum nam je 3 pretkolo a potrosili bi jedno milion maraka minimum za to a ti igraci bi potpisali ugovore na 2 mozda 3god. i onda nakon jedne sezone hajmo ga prodat da povratimo ulozeno?? Ne kontate da je problem kod nas sto mi nikad ne znamo kako ce nam budzet izgledat slijedece sezone, znaci da imamo redovan budzet od nekih 3 miliona eura pa da covjek kaze ok, idemo kupit nekog za 200-300.000 jer slijedece sezone smo opet "solidni" sa kesom.
Who is your čampion??

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 jun 2011, 21:13

barbarez je napisao/la:

Koji ce ti **** onda ta pojacanja,koja cemo dovesti 15 dana pred prvenstvo.Onda logicki i njima treba vremena za uigravanje,pa ce pocet igrat u 14 kolu.Koja je logika ne pojacati se za Europu ,koju toliko zelis tokom cijele godine,a pojacati se za prvenstvo.Sta i da se pojacamo,opet cemo ganjati Europu ,pa kad dodju europske utakmice opet cemo cekati i dovoditi za djabe igrace i tako u krug.
Ma ne mogu nama samo 2-3 igraca donijet evropu mislim da se tu slazemo zar ne??
Who is your čampion??

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 jun 2011, 21:16

[quote="FCS-FCS"]

Jedino zeljo u ovom trenutku ima KESH u nasoj ligi i nije mi jasno zasto vasa uprava ne uradi tako nesto a ne dovoditi samo igrace za platu kao do sada, Znaci zeljo finansijski stoji vrlo,vrlo dobro i fakat je red da napravi iskorak po pitanju dovodjena igraca...a ne kao do sada..djabni igraci i kraj price , kao sto radi 99% nase lige (prvo moj klub pa svi ostali.

Ma prijatelju da bi bilo sta vise uradi u Evropi treba ti najmanje da imas u ekipi 4-5 igraca koje mozez platiti godisnje bar po 300 do 500 hiljada eura a objektivno to je u ovdje kod nas neizvodivo.Evo neki dan citam da Hajduk hoce da produzi ugovor samo sa onim igracima koji pristaju na smanjenje plata(a najbolji su placeni od 100 do 280 hiljada eura) a moras priznati da su u Hrvatskoj bolji uslovi.A da dovedes par pojacanja za malo vece pare neznam dali se isplati,sa njima mozda i prodjes jedno pretkolo i zaradis stotinjak hiljada ali zato za njih platis puno vise.Licno mislim da se Zeljo i Sarajevo trebaju sto vise orijentisati na svoju djecu i davati im sto vise sanse i stvarati nove Dzeke,Dzakmice ili Sehice.Sretno protiv Orebra i da ako Bog da i vi i mi prodjemo u trece pretkolo.
A vi sto napadate "ALIPASINO" popustite malo,covjek nikome nista ruzno nije rekao niti koga uvrijedio.Zar ne smije otvoreno iznijeti svoje misljenje nego treba zabiti glavu u pijesak i podrzavati ono sto mu se ne svidja,u nekim stvarima ja ga potpuno podrzavam jer Zelju ne cine ni Amar,Zujo ili igraci,Zeljo je institucija koja traje 90 godina i kroz njega su prosle mnoge generacije igraca i trenera i boljih i gorih od ove.I upravo zbog toga uvjek treba i iznositi dobre ali i lose stvari da bi se klub zastitio jer je on ipak najbitniji.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 jun 2011, 21:16

nisam spominjo pare nego vrijeme, kad ces dovest ako neces pred pripreme?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 jun 2011, 21:19

slika
PAzi ovog u bijeloj maici ....

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 26 jun 2011, 21:32

Ovi koji pričaju o nekadašnjim vremenima "tipa ja sam gledao tog i tog" trebali bi uzeti u obzir par minjenica:
1. 92 godine je srušen svaki sistem u ovoj državi pa i onaj fudbalski, fudbal je krenuo od nule
2. U tom periodu drugi su mnogo napredovali i ulagali, fudbal je dobio novu dimenziju "biznis"
3. Kada je rat stao krenulo se na ruševinama, a ljudi su očekivali da gledaju fudbal iz bivše juge, što naravno nije bilo moguće
4. Sistem finansiranja sporta je skroz urušen, nekada su gradovi stajali iza svojih klubova danas se prema njima odnose mačehinski
5. Korupcija, nacionalizam, besparica, loša infrastruktura..........

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 jun 2011, 21:36

FCS je napisao/la:Ovi koji pričaju o nekadašnjim vremenima "tipa ja sam gledao tog i tog" trebali bi uzeti u obzir par minjenica:
1. 92 godine je srušen svaki sistem u ovoj državi pa i onaj fudbalski, fudbal je krenuo od nule
2. U tom periodu drugi su mnogo napredovali i ulagali, fudbal je dobio novu dimenziju "biznis"
3. Kada je rat stao krenulo se na ruševinama, a ljudi su očekivali da gledaju fudbal iz bivše juge, što naravno nije bilo moguće
4. Sistem finansiranja sporta je skroz urušen, nekada su gradovi stajali iza svojih klubova danas se prema njima odnose mačehinski
5. Korupcija, nacionalizam, besparica, loša infrastruktura..........
Potpis!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 26 jun 2011, 22:01

Igramo li neku prijateljsku utakmicu na grbavici prije Šerifa

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 26 jun 2011, 22:02

Mirsad94 je napisao/la:Igramo li neku prijateljsku utakmicu na grbavici prije Šerifa
Ne igramo!
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, bvsic, Levin i 26 gostiju.