Ne petljam se u vase stvari sekunde ali je stvarno zacudjujuce da sada kada zeljo fakat ima pare , Amar ne dovede jedno ili dva ciljana pojacanja npr klasicni spic i npr prednji bezni. Pa neka se iskesira recimo, za njih dvojicu 100 milja eura. Sa prolaskom u naredno predkolo lige uefa (a siguran sam da mozete bar na kosevu dobiti moldavce) te ulozene pare su se vec vratile.A naravno , za godinu li najkasnije dvije ti se likovi prodaju i opet se uzima lova za njih !!rossoner je napisao/la:Gola istina. Sto @kosevsko_hill rece to ja ponavljam od kraja sezone: 2-3 kvalitetna igraca koja ce igrati u prvom sastavu i donijeti svjezinu u igri je KLJUC ! Ali ni blizu nismo toga... Jesu li Adilovic i Drakul i Selimovic to ? Sigurno nisu. Dajemo primjedbe jer je sigurno tacno da ima para da se mozemo pojacati a mi isto cigani. Naravno da je i ovo super u odnosu na neko proslo vrijeme, ali moramo gaziti dalje! Jesmo li najjaci u drzavi ili nismo ?!propuh je napisao/la:Neda mi se raspravljat a l postavim vam pitanje
prosla vas je zaludjenost navijanjem imate 30 + godina
i dodjete vidite jednom lazu i slicne likove
docete drugi put , e vec treci daj boze onu patnju iako vam je zeljo u srcu
90% je takvih svi ce radije gledat engleze ili svabe na tv-u nego se nervirat nemoci protiv travnika i slicnih
ako ovi novi napadaci pocnu zabijat i ubrza se igra uz neki pas vise doci ce raja sama
@KB_TM87 onda si i ti taj jer si često sa nama. A druže na orgu nema svak akaunt i dosta raje bi došlo i tamo normalne ali im nije u ćeifu bit "odabrani"...
Jedino zeljo u ovom trenutku ima KESH u nasoj ligi i nije mi jasno zasto vasa uprava ne uradi tako nesto a ne dovoditi samo igrace za platu kao do sada, Znaci zeljo finansijski stoji vrlo,vrlo dobro i fakat je red da napravi iskorak po pitanju dovodjena igraca...a ne kao do sada..djabni igraci i kraj price , kao sto radi 99% nase lige (prvo moj klub pa svi ostali)