Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
arminarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Zamislite voajer kupi Cesca da igra napadaca,i ostavi girouda da mu bude zamjena 
Hehehe, masala, lijepo je vidjeti temu veselu i ljude kako im je svejedno što osvojismo ovaj trofej po ko zna koji put. Treba malo stati s ovim trofejima, previše je ovo. Ne valja uvijek prvi završiti, nekad treba i 4ti 
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Seaman je napisao/la:možed dobiti nagradu za cirkusanta i preseratora u ZOO-u,nadam se nekom golmanu koji će ovu budaletinu baciti na klupu gdje mu je i mjesto
A.F.C. Bournemouth!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Giroud,Podolski,Arteta i Sagna moraju ici ako zelimo napasti titulu !
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kaze Wenger Podolski je veoma efikasan na krilu
Ima statistiku ali frajer ne postoji na terenu svaka mu cast na finisingu zna i ubaciti fino ali za ostalo on je taraba obicna i solidan bek ce ga bez problema u djep strpati.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Slazem se,u 95% utakmica nije postojao na terenu,sto jest jest,ima statistiku sto se tice golova,ali to nije dovoljno za tim poput Arsenala,dovesti Greizmanna i pravog napadaca i taj njegov finishing ce biti i vise nego nadomjesten!BigBigBang je napisao/la:Kaze Wenger Podolski je veoma efikasan na kriluIma statistiku ali frajer ne postoji na terenu svaka mu cast na finisingu zna i ubaciti fino ali za ostalo on je taraba obicna i solidan bek ce ga bez problema u djep strpati.
Treba dovest još jedan tim čitav da bi mi bili konkurentni za titulu
nemamo klupe ni za FA kup kamol za EPL. Taman ovi klocevi Giroud, Podolski, Arteta i jedu za klupe.
kako nemamo klupe ?GunnerS je napisao/la:Treba dovest još jedan tim čitav da bi mi bili konkurentni za titulunemamo klupe ni za FA kup kamol za EPL. Taman ovi klocevi Giroud, Podolski, Arteta i jedu za klupe.
skontaj da ti je klupa wilshere/ramsey, rosicky, walcott/ox, podolski/cazorla, gnabry i td. mislim da je zabluda najevća da arsenal nema klupe
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
http://org.salsalabs.com/o/2492/images/ ... Action.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako je Londonska braćo
Tako je Londonska braćo
Re: Odg: Arsenal
nedim93 je napisao/la:
kako nemamo klupe ?
skontaj da ti je klupa wilshere/ramsey, rosicky, walcott/ox, podolski/cazorla, gnabry i td. mislim da je zabluda najevća da arsenal nema klupe
Imamo, et nešto tu našu klupu gledam i klupu Citya i Chelsea...naša je jača moram priznati
Danas konačno igramo rasterećeni jednu tekmu,mislim pobjeda neće izostati da ćemo gledati dobar fudbal.....
očekujem ovakvu postavu...
-------Wojo-----------------
Sagna---Mert---Koss---Nacho
---------Kallstrom-Ramsey-----
Santi------Ozil---------Podolski
----------Sanogo----
----------Sanogo----
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Orion87 je napisao/la:Danas konačno igramo rasterećeni jednu tekmu,mislim pobjeda neće izostati da ćemo gledati dobar fudbal.....
----------Sanogo----
čuj nema artete. Ti nisi pravi navijač arsenala
Arteta mora biti, kapiten nas je to 
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Arteta, Cazorla, Ozil, Podolski, Giroud
Ramseya nema nikako
Arsenal subs: Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Kallstrom, Rosicky, Diaby, Sanogo
Ramseya nema nikako
Arsenal subs: Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Kallstrom, Rosicky, Diaby, Sanogo
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
da mi je znat što koji k. nema ramseya nikako ccc. jbt koje glupsoti
Vjerovatno mjenja hafiza u bolnici 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Valjda ima blagu ozljedu bedra, ništa ozbiljno.nedim93 je napisao/la:da mi je znat što koji k. nema ramseya nikako ccc. jbt koje glupsoti
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da mi je znati sto ne igraju Jenki, Kallstrom i Rosicky? Ovako ce biti jedna dosadna utakmica.
Celik!3,2,2.
gdje to nađe ? ja nigdje nisam vidioanell je napisao/la:Valjda ima blagu ozljedu bedra, ništa ozbiljno.nedim93 je napisao/la:da mi je znat što koji k. nema ramseya nikako ccc. jbt koje glupsoti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.