Ma sta me briga,ja covjeku normalno postavim pitanje,on napise roman ,a samo covjeku postavio pitanje..ocigledno moras pocet pazljivo neke forumase pitat da se ne bi naljutili..wobly92 je napisao/la:Nesporazum, @Solinas nemoj se ljutit nije ti ništa loše mislio, a Harry brate, vjerovatno je mislio da se okolnosti ovim danas mijenjaju, i da se od danas okreće priča, drugi su ciljevi odmah, uz inat namjerno ovom raspalom i mrtvom savezu.harry_90 je napisao/la:Nisi ti pasa moj skonto mene,ali hajd sta cu ti jaaniti sam te napao niti priblizno tome,samo sam pitao neke stvari,ali ajde ti si to shvatio kako tebi odgovara.. uzivajj
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Haajmoo bitiii pozitivnii. 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sta pitas kada dobro znas da jesam.i diskusije se o tome vodile danima.harry_90 je napisao/la:Ma sta me briga,ja covjeku normalno postavim pitanje,on napise roman ,a samo covjeku postavio pitanje..ocigledno moras pocet pazljivo neke forumase pitat da se ne bi naljutili..wobly92 je napisao/la:Nesporazum, @Solinas nemoj se ljutit nije ti ništa loše mislio, a Harry brate, vjerovatno je mislio da se okolnosti ovim danas mijenjaju, i da se od danas okreće priča, drugi su ciljevi odmah, uz inat namjerno ovom raspalom i mrtvom savezu.harry_90 je napisao/la:Nisi ti pasa moj skonto mene,ali hajd sta cu ti jaaniti sam te napao niti priblizno tome,samo sam pitao neke stvari,ali ajde ti si to shvatio kako tebi odgovara.. uzivajj
pREDSJEDNIK DISCIPLINSKE KOMISIJE F/S F BIH
Ime i prezime:
Slika zastupnika
Povratak na listu zastupnika
Ivo Filipović
Datum rođenja:
30.04.1960.
Mjesto rođenja:
Donja Skakava, Brčko, BiH
Prebivalište:
Donja Skakava 3/a, Brčko, BiH
Stranačka pripadnost:
HDZ BiH
Ime i prezime:
Slika zastupnika
Povratak na listu zastupnika
Ivo Filipović
Datum rođenja:
30.04.1960.
Mjesto rođenja:
Donja Skakava, Brčko, BiH
Prebivalište:
Donja Skakava 3/a, Brčko, BiH
Stranačka pripadnost:
HDZ BiH
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar je Antoni po meni sudac. Previse je mlad pa mozda nekad zezne stvar ali ima perspektivu vecu od ostalih.Pappy je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Kacavenda se moze slobodno u Tz preselit, svako kolo je na Tusnju linijski xd
Cudno mi Antoni pomocni, navikao sam da je glavni![]()
Toni Bandić je pomoćni. Antoni je slobodan ovo kolo.
Najbolja utakmica je bila kada je on sudio, Borac-Mladost
Da,da dobar sudija, ali se malo zna pogubiti. Jbg mladost, tek 25 godina ima. Ali dosta mu vjeruju, i treba tako ako misle napraviti kvalitetnog sudiju od njega. Ja mislim da su on i Toni braća, ali nisam siguran. I ovaj linijski je mlad, 30 godina.tuzlak1987 je napisao/la:Dobar je Antoni po meni sudac. Previse je mlad pa mozda nekad zezne stvar ali ima perspektivu vecu od ostalih.Pappy je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Kacavenda se moze slobodno u Tz preselit, svako kolo je na Tusnju linijski xd
Cudno mi Antoni pomocni, navikao sam da je glavni![]()
Toni Bandić je pomoćni. Antoni je slobodan ovo kolo.
Najbolja utakmica je bila kada je on sudio, Borac-Mladost
kome smeta šampionska Sloboda 
Nisam se mogao sjetit jer si imao jos neki nick i zato sam onako napisaosolinas je napisao/la: Sta pitas kada dobro znas da jesam.i diskusije se o tome vodile danima.
@sloboda72
I sta si postigao sa tim sto si izbacio njegovu sliku danas par puta,a vidim sad si postavio podatke o mjestu i datumu rodjenja,kojoj stranci pripada itd..
Da imao sam nick wienultras.
Sjeti se svog pisanja tada i bice ti jasna moja reakcija.
Ljudi jel ko gledao ovaj nas press pred velez...
Sta kaze covjek,ne podcjenjujemo nikog,ne respektujemo nikog,mi igramo fudbal
Jbt,cuj ordage,momak trazi podrsku öd fukara,momci sanjaju pun sjever,i grmljavinu...
Dajte ljudi,mozel se ista uraditi,ovi momci su to zasluzili
Sta kaze covjek,ne podcjenjujemo nikog,ne respektujemo nikog,mi igramo fudbal
Jbt,cuj ordage,momak trazi podrsku öd fukara,momci sanjaju pun sjever,i grmljavinu...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze se uradit da se aktiviramo i dignemo atmosferu pozorisnu. Ali mislim da nam je 3000 kapak. Ostali dodju jbg kada je bas neka vrijedna utakmica..
Rezultati ce ih privuci i atraktivan protivnik.
Rezultati ce ih privuci i atraktivan protivnik.
Tuzlak citam malo portale maloprije,malo fcb...
I najveci pljuvaci nakon ovog danas okrenuse plocu...
Nebi da pogrijesim,Ali mogli BI SE pozitivno iznenaditi u nedelju.
I najveci pljuvaci nakon ovog danas okrenuse plocu...
Nebi da pogrijesim,Ali mogli BI SE pozitivno iznenaditi u nedelju.
Ma ovo ako ne privuče Tuzlake na Tušanj, ništa neće. Više nego ikad Sloboda treba podršku građana, napunit stadion k'o protiv Jedinstva, il barem približno, i Fukare, ostavit sve djetinjaste gluposti iza sebe i zagrmit sa Sjevera ko prije, uz jedan zajednički cilj, da se pokaže da nema više zaje*avanja sa Slobodom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
jebga drugovi, klub mora bit' na prvom mjestu, pa tek onda sve ostalo .. pametnom dosta 
da je barem samo Ordaga, Kostic, Kiso, Ivetic, Saric, Zeba........ svi pitaju sto nema navijacasolinas je napisao/la:Da imao sam nick wienultras.
Sta kaze covjek,ne podcjenjujemo nikog,ne respektujemo nikog,mi igramo fudbal![]()
Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidjet cemo jer nam uvijek nesto zeza posjetu. Prvo reflektori pa kada je toplo igramo na 30+.
Nakon toga dosta je kisnih dana i hladnih kako odmice sezona. A na Tusnju se bas smrzne raja. Znam po tome da Mejdan navecer ima 3000 zimi, a Tusanj u toku hladnog dan dosta manje..
Nakon toga dosta je kisnih dana i hladnih kako odmice sezona. A na Tusnju se bas smrzne raja. Znam po tome da Mejdan navecer ima 3000 zimi, a Tusanj u toku hladnog dan dosta manje..
jebga, ne očekuje niko da kop bude kao protiv Jedinstva ili Igmana, al' neka bude kao protiv Čelika, taman
Sloboda, igrači i predsjednik to zaslužuju i potreban je vjetar u leđa, pa sad ..
Sloboda, igrači i predsjednik to zaslužuju i potreban je vjetar u leđa, pa sad ..
Eh kada BI iz hiljade grla zagrmilo njegovo ime
Da SE zaviori kakav transparent podrske....kakav BI to njemu vjetar u ledja bio...
Moj prijedlog
Azmir husic veliki transparent sa njegovim imenom
Ispod Jos jedan
Sami protiv svih,jaci i öd saveza i mafije
Da SE zaviori kakav transparent podrske....kakav BI to njemu vjetar u ledja bio...
Moj prijedlog
Azmir husic veliki transparent sa njegovim imenom
Ispod Jos jedan
Sami protiv svih,jaci i öd saveza i mafije
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne bih ja nista uvredljivo pisao. Prekidaju utakmicu odmah dok se trans ne spusti..
Treba njemu dati korektno podrsku i ne zamarati se tim tamo nekim ljudima iz saveza jer bi nas odmah docekali kaznom
Treba njemu dati korektno podrsku i ne zamarati se tim tamo nekim ljudima iz saveza jer bi nas odmah docekali kaznom
Sutra pobjeda makar minimalna bila,samo da ostanemo u bodovnom prikljucku za Zrinjskim.. mi poslije ovog meca idemo na dva gostovanja,Mladost i SB,gdje makar ocekujem 4 boda iz ova dva meca,mada i tri nece izgledati nimalo lose..dok Zrinjski docekuje Slaviju,gdje prizeljkujem kiks domacina i onda idu Borcu i docekuju Radnik..
Sto se tice posjete,kako je otiso Ciro,otisli su i Ciroljupci sa stadiona..jedino dobri rezultati Slobode mogu privuci gledaoce na stadion..zasad imamo dobre rezultate,ali zna se da smo mi oni koji traze jos vise i uvijek su nezadovoljni.
Sto se tice posjete,kako je otiso Ciro,otisli su i Ciroljupci sa stadiona..jedino dobri rezultati Slobode mogu privuci gledaoce na stadion..zasad imamo dobre rezultate,ali zna se da smo mi oni koji traze jos vise i uvijek su nezadovoljni.
Nije sutra nego prekosutra(Nedjelja), kako god idemo na pobjedu...harry_90 je napisao/la:Sutra pobjeda makar minimalna bila,samo da ostanemo u bodovnom prikljucku za Zrinjskim.. mi poslije ovog meca idemo na dva gostovanja,Mladost i SB,gdje makar ocekujem 4 boda iz ova dva meca,mada i tri nece izgledati nimalo lose..dok Zrinjski docekuje Slaviju,gdje prizeljkujem kiks domacina i onda idu Borcu i docekuju Radnik..
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.