FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta je bilo sa onim insajderskim informacijama da ce doci 3 ekstra pojacanja. Neki Srbin, Hrvat itd. Ubjedjivao nas je neki lik ovdje neki dan da ima veze i vezice, samo sto nam nije imena iznio.
Il se radilo o jos jednom u nizu od manipulatora?
- spielführer_21
- Kontakt:
Nije se radilo o manipulatoru, objasnio je lik i koja su imena u pitanju, i možda dođe tek jedan od njih i to nakon Šerifa.. Jbga, svi gledaju da idu što dalje od BiH i to je to..Edo_77 je napisao/la:Sta je bilo sa onim insajderskim informacijama da ce doci 3 ekstra pojacanja. Neki Srbin, Hrvat itd. Ubjedjivao nas je neki lik ovdje neki dan da ima veze i vezice, samo sto nam nije imena iznio.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kad bi doveli ova tri igrača pojačali bi se dovoljno:
1. Denis Mujkić 27 godina - cijena 400.000 € - slobodan igrač
2. Sulejman Smajić 26 godina - cijena 400.000 € - traži raskid ugovora
3. Velibor Đurić 29 godina - cijena 250.000 € - slobodan igrač
G R B A V I C A 2
BoljeBaby je napisao/la:Kad bi doveli ova tri igrača pojačali bi se dovoljno:
Ješe, Smajić, Đurić
Ne trebamo gomilati golmane, ja mislim da su Karić i Mujkić tu negdje u kvaliteti.
Ili u najboljoj opciji sva 4.
Vjeciti sam optimista po prirodi, kazu da takvi i duze zive hebi ga i poprilicno sam siguran da cemo se jos dodatno pojacati. Osim ako niko iz uprave je pametan covjek i zna da stagnacija tjera ljude sa tribina. Ulozio je svoje pare i normalno da ih hoce nazad i to sa malo uvecanim ciframa, to je biznis j ga normalno je nije odraz manjka ljubavi prema klubu. Imamo pare imamo sve kao sto nismo odavno i imamo pametne ljude, dakle 2+2= bit ce pojacanja.
Vjeciti sam optimista po prirodi, kazu da takvi i duze zive hebi ga i poprilicno sam siguran da cemo se jos dodatno pojacati. Osim ako niko iz uprave je pametan covjek i zna da stagnacija tjera ljude sa tribina. Ulozio je svoje pare i normalno da ih hoce nazad i to sa malo uvecanim ciframa, to je biznis j ga normalno je nije odraz manjka ljubavi prema klubu. Imamo pare imamo sve kao sto nismo odavno i imamo pametne ljude, dakle 2+2= bit ce pojacanja.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 27 jun 2011, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
ma dovedemo sva 4 igrača i onda izbacimo Šerifa Konjevića i svi sretniAvanes je napisao/la:Ili u najboljoj opciji sva 4.
Vjeciti sam optimista po prirodi, kazu da takvi i duze zive hebi ga i poprilicno sam siguran da cemo se jos dodatno pojacati. Osim ako niko iz uprave je pametan covjek i zna da stagnacija tjera ljude sa tribina. Ulozio je svoje pare i normalno da ih hoce nazad i to sa malo uvecanim ciframa, to je biznis j ga normalno je nije odraz manjka ljubavi prema klubu. Imamo pare imamo sve kao sto nismo odavno i imamo pametne ljude, dakle 2+2= bit ce pjacanja.

G R B A V I C A 2
Ma nemoras sad bas sve, ali neznam cemu ovoliko kuknjava ovdje. Nije bilo ovako kukanje ni kad smo najgori bili ili jeste nemam pojma. I ja bih sve odmah, klikam po stranicama ko ludjak nebi li sta iskocilo, znam kako je nervoza j ga, probudi se gremlin u prsima pa ljudi svasta napisu. Bit ce ovo dobro, jednostanvo mora biti!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Vala ne mogu vise nikog otjerati sa tribine,sto se moglo otjerati to se i otjeralo...sad su ostali oni najvjerniji koje jedino smrt ili neka nesreca moze otjerati 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Sta misli Serif o zelji Zeljeznicara da proljece doceka u Evropi

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Isti sam takav!Avanes je napisao/la:Ma nemoras sad bas sve, ali neznam cemu ovoliko kuknjava ovdje. Nije bilo ovako kukanje ni kad smo najgori bili ili jeste nemam pojma. I ja bih sve odmah, klikam po stranicama ko ludjak nebi li sta iskocilo, znam kako je nervoza j ga, probudi se gremlin u prsima pa ljudi svasta napisu. Bit ce ovo dobro, jednostanvo mora biti!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KB-TM87
- Kontakt:
Ovaj igrač po meni sljedeće sezone treba dobiti znatno veću minutažu, ipak je naše dijete !
http://www.fkzeljeznicar.com/tim/benjam ... Doli%C4%87

http://www.fkzeljeznicar.com/tim/benjam ... Doli%C4%87
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
uh ova tri igraca bi nam extra dosla,sve su to dobri i provjereni igraci..e sad koliko smo sposobni da ih dovedemo ostaje da se vidi...Baby je napisao/la:Kad bi doveli ova tri igrača pojačali bi se dovoljno:
-
- Kontakt:
A sto ce nam Djuric igra isto sto i Zeba placati dva igraca njihove "kvalitete" a nemati lijevog beka je malo blesavo i mislim da si Brko to ne bi dopustio...Za jednog Smajica bi trebalo biti mjesta u ekipi mislim da bi se nanovo ovdje dokazao, Mujkic je dobar golman ali opet ne vjerujem da cemo imati toliko golmana u ekipi...bosnas_ je napisao/la:uh ova tri igraca bi nam extra dosla,sve su to dobri i provjereni igraci..e sad koliko smo sposobni da ih dovedemo ostaje da se vidi...Baby je napisao/la:Kad bi doveli ova tri igrača pojačali bi se dovoljno:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Veceras tr' u 18 i 30 

Za neke je on star?TheDinoRules je napisao/la:[youtube][/youtube]
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
a za neke je on mašina !babilonTM je napisao/la:Za neke je on star?TheDinoRules je napisao/la:[youtube][/youtube]
G R B A V I C A 2
jel ovo sigurnoo??patkica je napisao/la:Veceras tr' u 18 i 30

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Sumnjam da ce Svraka i Stanceski zajedno igrat', Amar uvijek stavlja jednog visokog zadnjeg veznog, jer su niski skoro svi u veznom redu: Zeba, Višća, Svraka, pa sad i Stanceski, a i Bešlija nije nesta posebno visok, zato mislim da ce igrat Savić sa Stanceskim ili Svrakommirzza je napisao/la:znaci za sada
Karic
Markovic-Nyema-Bogi-Stanic
Svraka-Perica
Beslija-Zeba-Visca
Adilovic
na serifa, imamo jos Savica, Colica, spiceve, Benju Colica.
Sta je sa Gancevom?

FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: kontra, Levin, Meshko91, OdbrambeniOP i 51 gost.