L_blancos je napisao/la:
Covjek odlazi iz Reala jer hoce da igra krilo, a pisao sam na drugom forumu bas tu formaciju Manchestera sa Anderom-De Jongom(mozda) i Anhelom u sredini i Matom kao trequartistom iza Rooneya i RVP.
Pa to je idealna 4-3-3 koju i Van Gaal preferira, trenutno nema baš igrače za nju, pa se odlučio na ovu 3-5-2 koja zasad i ne daje rezultata, prvenstveno zbog tromog veznog reda. A Anhel će donijetu novu dimenziju i sigurno unaprijediti igru, na Van Gaalu je da ga uklopi kako on misli da će ga najbolje iskoristiti i biti najkorisniji za ekipu.
L_blancos je napisao/la:Cini mi se da malo gomilaju igrace i u mojim ocima kupovine Roja i Blinda nemaju smisla, al ajde znaju bolje od nas ljudi sta rade sigurno.
Rojo je došao da pojača odbranu, jer može igrati tog lijevog 3 stopera u ovoj 3-5-2 nazad, ali i biti back up za LB, tako da je dosta polivalentan igrač, a Blind još nije došao, spominje se kao moguće pojačanje uz tog povučenijeg veznjaka tipa De Jong, vidjećemo šta će biti od toga

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..