Rekao im da su gamad mafijaskaTuzlak04 je napisao/la:Čita li od vas ko za šta se Husić tereti ????

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Rekao im da su gamad mafijaskaTuzlak04 je napisao/la:Čita li od vas ko za šta se Husić tereti ????
opet pretjerujemo sa ciframa pa kad dodje 3000,sto je svemirski brod za nasu ligu mi se kao nesto razocaramo....uozbiljite se...smijesni vrapcicani dolaze...ti nisu ni u vrapcicima interesantni..gleda ih 200 ljudi i sad ocekujemo 5000...to mogu samo likce,pite,seljo i zrinjski napunitSARS je napisao/la:Sutra bezrezervnu podrsku dati predsjedniku Husicu i nadam se da bi nas sutra moglo biti makar 5000
Nema potrebe, pokupit' ćemo im pehare ove godine.marseille_unique je napisao/la:Ma nista dode li do ovoga, bojkot, izaci iz lige, ma sve sto je potrebno uraditi, protesti, uglavnom jednom svi zajedno za sva vremena trebamo ovim sarajlicama stti u kraj, sto je dosta dosta je,
Zaboravio si hercegovce iz Tuzle.staragarda je napisao/la:opet pretjerujemo sa ciframa pa kad dodje 3000,sto je svemirski brod za nasu ligu mi se kao nesto razocaramo....uozbiljite se...smijesni vrapcicani dolaze...ti nisu ni u vrapcicima interesantni..gleda ih 200 ljudi i sad ocekujemo 5000...to mogu samo likce,pite,seljo i zrinjski napunitSARS je napisao/la:Sutra bezrezervnu podrsku dati predsjedniku Husicu i nadam se da bi nas sutra moglo biti makar 5000
Član Disciplinske Komisije f/s Federacije BIH- F/S TK -Banovići@sloboda72
I sta si postigao sa tim sto si izbacio njegovu sliku danas par puta,a vidim sad si postavio podatke o mjestu i datumu rodjenja,kojoj stranci pripada itd..
PREDSJEDNIK DISCIPLINSKE KOMISIJE F/S Federacije BIH- f/s Oraško- Posavske Županijesloboda72 je napisao/la:
Lugonjić Zvonko u plavoj boji.
BOSNA I HERCEGOVINA
FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE
TUZLANSKI KANTON
VLADA TUZLANSKOG KANTONA
1
CV OBRAZAC RUKOVODEĆIH DRŽAVNIH SLUŽBENIKA U ORGANIMA UPRAVE I UPRAVNIM
ORGANIZACIJAMA TUZLANSKOG KANTONA I PREDSJEDNIKA I ČLANOVA NADZORNIH I UPRAVNIH
ODBORA, UPRAVA JAVNIH PREDUZEĆA I JAVNIH USTANOVA I DRUGIH PRIVREDNIH DRUŠTAVA IZ
NADLEŽNOSTI KANTONA
OPŠTI PODACI
FOTOGRAFIJA
Ime i prezime Zvonko Lugonjić
Dan, mjesec i godina
rođenja 22.10.1961.godine
Mjesto rođenja /
Mjesto prebivališta Banovići
Nacionalnost Hrvat
Naziv institucije Tuzlanski kanton, Komisija za koncesije
Pozicija/funkcija/radno mjesto Zamjenik Predsjednika Komisije za koncesije
Period od kojeg obnaša funkciju 01.07.2005.godine
OBRAZOVANJE/PROFIL FAKULTET
Naziv stečene kvalifikacije Diplomirani pravnik
Godina kada je stečena kvalifikacija 1985.godina
Naziv institucije na kojoj je stečena
kvalifikacija Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu
POSTDIPLOMSKI
STUDIJ/
MAGISTERIJ
Naziv stečene kvalifikacije -
Godina kada je stečena kvalifikacija -
kvalifikacija -
DOKTORAT
Naziv stečene kvalifikacije -
Godina kada je stečena kvalifikacija -
kvalifikacija -
Bit' će povale sigurno...Zodiac je napisao/la:Bas me zanima kakvo ce suđenje biti u nedjelju.
Ma brate to su moje optimisticne prognoze, svjestan sam ja realnosti al eto nada zadnja umiresloboda72 je napisao/la:Zaboravio si hercegovce iz Tuzle.staragarda je napisao/la:opet pretjerujemo sa ciframa pa kad dodje 3000,sto je svemirski brod za nasu ligu mi se kao nesto razocaramo....uozbiljite se...smijesni vrapcicani dolaze...ti nisu ni u vrapcicima interesantni..gleda ih 200 ljudi i sad ocekujemo 5000...to mogu samo likce,pite,seljo i zrinjski napunitSARS je napisao/la:Sutra bezrezervnu podrsku dati predsjedniku Husicu i nadam se da bi nas sutra moglo biti makar 5000
Navijaci u tvom postuTzBulevar87 je napisao/la:Sutra maximalno oprezno ući u utakmicu jer sve ovo što se dešavalo u protekla 2-3 dana mi smrdi samo tako. Ja zadovoljan i s 1-0 golom Ordagića. Očekujem sutra oko 3 do 4 hiljade na Tušnju uz, prvi put ove sezone, gromoglasnu podršku Fukara. Mislim da će nas pozitivno iznenaditi sve svojom brojkom sutra...
SLOBODA ILI NIŠTA!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Auuuuuu. Sad me je strah. Konto sa malom djecom da idem na tekmu, al vraga. Biće pastrmka . Stari Tuzlaci ga se sjećaju davne osamdesete kad je prevrtao i razbijao po R.K. Tuzlanka. Strah i trepet splitske riveMOner je napisao/la:lesijo zivinice mramori i banovici samo da vas pozdravim iz toplog doma i svoje kuce gdje nema malograđanstva i podstanarstva kao kod vas na tom smrdljivom forumu. Iskreno malo ali samo malo mi nedostaje guženje i ismijavanje te smijesne populacije sa zutim glavama,obrvama i majmunolikim facama. Nego **** to eto nas sutra po tri boda i svrsavanje po jarcevom čelu dok me rogovima golica po jajima . Puno vas pozdravljam a posebno tog momka sto je ozenio seljanku iz zalika koju je pojebalo pola Mostara pa ga sada peru kompleksi. Nek ste zivi i zdravi. Sve vas voli pastrmka.
Evo ga direkt iz Gacka brata on sam sebi napravioMOner je napisao/la:lesijo zivinice mramori i banovici samo da vas pozdravim iz toplog doma i svoje kuce gdje nema malograđanstva i podstanarstva kao kod vas na tom smrdljivom forumu. Iskreno malo ali samo malo mi nedostaje guženje i ismijavanje te smijesne populacije sa zutim glavama,obrvama i majmunolikim facama. Nego **** to eto nas sutra po tri boda i svrsavanje po jarcevom čelu dok me rogovima golica po jajima . Puno vas pozdravljam a posebno tog momka sto je ozenio seljanku iz zalika koju je pojebalo pola Mostara pa ga sada peru kompleksi. Nek ste zivi i zdravi. Sve vas voli pastrmka.