FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 12 sep 2015, 11:01

Tuzlak04 je napisao/la:Čita li od vas ko za šta se Husić tereti ????
Rekao im da su gamad mafijaska :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 12 sep 2015, 11:17

Sad me Azmir zvao pita koliko je karta za sjever, posto ne moze u lozu (predpostavljam), hoce s Fukarama da grmi u nedelju :D :D :D :D :D :D :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 sep 2015, 11:42

SARS je napisao/la:Sutra bezrezervnu podrsku dati predsjedniku Husicu i nadam se da bi nas sutra moglo biti makar 5000
opet pretjerujemo sa ciframa pa kad dodje 3000,sto je svemirski brod za nasu ligu mi se kao nesto razocaramo....uozbiljite se...smijesni vrapcicani dolaze...ti nisu ni u vrapcicima interesantni..gleda ih 200 ljudi i sad ocekujemo 5000...to mogu samo likce,pite,seljo i zrinjski napunit
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 sep 2015, 12:14

marseille_unique je napisao/la:Ma nista dode li do ovoga, bojkot, izaci iz lige, ma sve sto je potrebno uraditi, protesti, uglavnom jednom svi zajedno za sva vremena trebamo ovim sarajlicama stti u kraj, sto je dosta dosta je,
Nema potrebe, pokupit' ćemo im pehare ove godine. :lol: :lol:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 sep 2015, 12:32

staragarda je napisao/la:
SARS je napisao/la:Sutra bezrezervnu podrsku dati predsjedniku Husicu i nadam se da bi nas sutra moglo biti makar 5000
opet pretjerujemo sa ciframa pa kad dodje 3000,sto je svemirski brod za nasu ligu mi se kao nesto razocaramo....uozbiljite se...smijesni vrapcicani dolaze...ti nisu ni u vrapcicima interesantni..gleda ih 200 ljudi i sad ocekujemo 5000...to mogu samo likce,pite,seljo i zrinjski napunit
Zaboravio si hercegovce iz Tuzle.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 sep 2015, 12:59

@harry_90
@sloboda72

I sta si postigao sa tim sto si izbacio njegovu sliku danas par puta,a vidim sad si postavio podatke o mjestu i datumu rodjenja,kojoj stranci pripada itd..
Član Disciplinske Komisije f/s Federacije BIH- F/S TK -Banovići
sloboda72 je napisao/la:slika
Lugonjić Zvonko u plavoj boji.
BOSNA I HERCEGOVINA
FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE
TUZLANSKI KANTON
VLADA TUZLANSKOG KANTONA
1
CV OBRAZAC RUKOVODEĆIH DRŽAVNIH SLUŽBENIKA U ORGANIMA UPRAVE I UPRAVNIM
ORGANIZACIJAMA TUZLANSKOG KANTONA I PREDSJEDNIKA I ČLANOVA NADZORNIH I UPRAVNIH
ODBORA, UPRAVA JAVNIH PREDUZEĆA I JAVNIH USTANOVA I DRUGIH PRIVREDNIH DRUŠTAVA IZ
NADLEŽNOSTI KANTONA
OPŠTI PODACI
FOTOGRAFIJA
Ime i prezime Zvonko Lugonjić
Dan, mjesec i godina
rođenja 22.10.1961.godine
Mjesto rođenja /
Mjesto prebivališta Banovići
Nacionalnost Hrvat
Naziv institucije Tuzlanski kanton, Komisija za koncesije
Pozicija/funkcija/radno mjesto Zamjenik Predsjednika Komisije za koncesije
Period od kojeg obnaša funkciju 01.07.2005.godine
OBRAZOVANJE/PROFIL FAKULTET
Naziv stečene kvalifikacije Diplomirani pravnik
Godina kada je stečena kvalifikacija 1985.godina
Naziv institucije na kojoj je stečena
kvalifikacija Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu
POSTDIPLOMSKI
STUDIJ/
MAGISTERIJ
Naziv stečene kvalifikacije -
Godina kada je stečena kvalifikacija -
kvalifikacija -
DOKTORAT
Naziv stečene kvalifikacije -
Godina kada je stečena kvalifikacija -
kvalifikacija -
PREDSJEDNIK DISCIPLINSKE KOMISIJE F/S Federacije BIH- f/s Oraško- Posavske Županije

slika

Ime i prezime:
Slika zastupnika

Povratak na listu zastupnika
Ivo Filipović
Datum rođenja:
30.04.1960.
Mjesto rođenja:
Donja Skakava, Brčko, BiH
Prebivalište:
Donja Skakava 3/a, Brčko, BiH
Stranačka pripadnost:
HDZ BiH

NEVJEROVATNO DA U VAŽNOJ KOMISIJI A DISCIPLINSKA TO JEST ,SJEDE TRI HRVATA I JEDAN BOŠNJAK.OVDJE NA ŽALOST NE POSTOJI PRAVO VETA. ALI NEDOPUSTIVO JE DA TRI PRIPADNIKA JEDNE NACIJE U KOMISIJI (HRVATSKE), ODLUČUJU O PRIPADNIKU DRUGE NACIJE BOŠNJAKU HUSIĆU .ONI SU OVDJE GLASALI PO NALOGU ZRINJSKOG , ŠIROKOG, SARAJEVA I SELJE.ČUDNO JE DA PORED HRVATA IZ ORAŠKE ŽUPANIJE ,TUZLANSKI (VEĆINSKI BOŠNJAČKI) KANTON ZASTUPA OPET HRVAT.NARAVNO LIVANJSKI ZASTUPA KO BI DRUGI DO HRVAT I ETO DOBILI SMO ODLUKU KAKVU SMO DOBILI.GODINA ZABRANE ZA ČOVJEKA KOJEM JE NA IZBORU NAJBOLJEG SPORTISTE ZA 2014 G.U BIH U ORGANIZACIJI "NEZAVISNIH NOVINA" I RTV BIH A POD POKROVITELJSTVOM ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BIH G.DRAGANA ČOVIĆA, UZ PARTNERSTVO OLIMPIJSKOG KOMITETA BIH I SNAŽNU PODRŠKU MINISTARSTVA CIVILNIH POSLOVA BIH , DODIJELJENA NAGRADA ZA RAZVOJ SPORTA.
KAKO JE MOGUĆE DA PREDSJEDNIK FK SLOBODA TUZLA AZMIR HUSIĆ NAKON DODIJELJENE MU OVAKO ZNAČAJNE NAGRADE, BUDE OVAKO DRAKONSKI KAŽNJEN ?

p. s.
Treći član Disciplinske Komisije f/s Federacije BIH je Mirko Šarić ,Hrvat iz Livna.F/S Herceg-Bosanske Županije
Četvrti član Disciplinske Komisije f/s Federacije bih je Emir Sije(r)čić ,Bošnjak - f/s bos. pod. Kantona - Goražde.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 sep 2015, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 sep 2015, 15:06

"Moramo biti zadovoljni rezultatom na Grbavici. Kako se utakmica odvijala, trebali smo povesti, ali kada se sve sagleda neriješeno je najrealniji rezultat", rekao je Ivetić. "Zadovoljan sam svojim nastupom, ali još sam zadovoljniji nastupom kompletne ekipe", dodao je Ivetić, te kometnatisao Velež. "Ekipa Veleža je u teškoj situaciji, a kažu da je ranjeni lav najopasniji i moramo ozbiljno shvatiti ovu utakmicu. Moramo biti borbeni, dokazati da smo bolja ekipa na terenu". Poruka za navijače? "Da dođu i da nas podrže i onda kada ne ide, kada je teško".

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/ivetic-o ... iji/171311

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 sep 2015, 15:22

sept. 2015
NS TK: Imenovani selektori kantonalnih reprezentacija, Imamović na čelu predpionirske A reprezentacije

NEZAVISNI KALESIJSKI PORTAL
Pratite Nezavisni Kalesijski Portal na Facebooku

NS TK sastanak imamovicU Nogometnom savezu Tuzlanskog kantona jučer je održan sastanak Stručno-tehničke komisije, kojom je predsjedavao Mišo Hrgovčić. Na prijedlog ove komisije, Izvršni odbor NS TK imenovao je 13 selektora i stručne štabove kantonalnih reprezentacija, koji su predstavljeni javnosti.

Hrgovčić je rekao da je nekada rad ovih selekcija bio dinamičan, ali da je vremenom zamro, te je ovo pokušaj obnove, ali i potez koji bi trebao rezultirati stvaranjem kvalitetnih mladih igrača. Selektor U-19 reprezentacije Nermin Džanić istakao je da je s ovog područja u juniorskoj reprezentaciji BiH samo jedan igrač, a svakako ima prostora za više. Selekcija na čijem je čelu, četverostruki je prvak na državnim takmičenjima.

Skup je ocijenio potrebu stvaranja baze trenera, jer u TK ima više od 100 klubova, a ne postoji precizan popis stručnih referenci trenera koji rade u tim klubovima. Kantonalni savez vodit će brigu o edukaciji i školovanju trenera, ali prevashodno o razvoju mladih igrača, čije pozivanje u odgovarajuće selekcije će doprinijeti njihovoj afirmaciji.

Za selektore dvije najinteresantnije reprezentacije imenovani su Fuad Grbešić (A) i Munever Rizvić (B).

Evo popisa svih selektora i stručnih štabova kantonalnih selekcija:

SENIORSKA A REPREZENTACIJA: Fuad Grbešić (selektor), Midhat Memišević, Smajil karić, Denis Sadiković, Mirza Hadžić

SENIORSKA B REPREZENTACIJA: Munever Rizvić (selektor), Samir Hadžimahović, Sadik Osmanović, Sead Mehinović, Nuraga Husarić

OLIMPIJSKO-MEDITERANSKA REPREZENTACIJA (U-21): Dževad Šećerbegović (selektor), Ferid Imamović, Suad Jašarević, Samir Šabanović

MLADA REPREZENTACIJA (U-21): Milenko Bošnjaković (selektor), Amir Durgutović, Meho Zahirović, Nedžib Mujkić, Edin Omerkić

JUNIORSKA REPREZENTACIJA (U-19): Nermin Džanić (selektor), Nevzet Hasanbašić, Zehrudin Kavazović, Mirza Mahovkić, Enver Hukić

KADETSKA REPREZENTACIJA (U-17): Irfan Džindo (selektor), Admir Karalić, Nedim Omemrović, Nihad Kadić, Ibrahim Mujkić

PIONIRSKA REPREZENTACIJA (u-15): Admir Galić (selektor), Samir Adanalić, Mihad Hasanović, Amir Imamović, Nail Beširević, Suad Nasupović

PREDPIONIRSKA A REPREZENTACIJA (U-13): Šefik Imamović (selektor), Munib Birparić, Vehbija Husić, Mirza Šarić, Nedim Huseinbašić, Vehad Ibrišimović, Anto Divković

PREDPIONIRSKA B REPREZENTACIJA (U-11): Amir Klopić (selektor), Sulejman Sinanović, Amir Ćilimković, Dalibor Vidović, Amir Spahić, Ibro Mahmutović, Ismet Kurbašić, Alen Fejzić, Adi Subašić, Admir Facić, Sulejman Ibrišimović, Nedim Mahmutović, Adnan Junuzović

MALONOGOMETNA REPREZENTACIJA: Ferik Dizdarević (selektor), Zvonko Lugonjić, Bedri Limani, Mevludin Mahmić, Senahid Omerčić

VETERANSKA REPREZENTACIJA: Jusuf Prljača (selektor), Mersed Kovačević, Rasim Mujezinović, Gabrijel Pendić

ŽENSKA A REPREZENTACIJA: Nedžad Bajrović (selektor), Dževad Bekić, Abdurahim Kamerić, Mersudin Džafić

ŽENSKA B REPREZENTACIJA: Nermin Karić (selektor), Mirnes Alić, Nedim Đerzić, Dragan Mandalinić.

(Tuzlalive.ba/ NKP.ba)
....................................................................................................................................
januar 2013
NOGOMET U FEDERACIJI BiH
MALI NOGOMET – FUTSAL

klubovi prve futsal lige bih

Ime kluba: MNK «BANOVIĆI»
Adr esa 75290 Banovići
Božička Banovića bb
Naziv dvorane SD Banovići
Broj telefona 035/481-081
Broj faksa 035/875-555
Kontakt osoba Dževad Velagić 061/429-474
Predsjednik Dževad Velagić 061/429-474
Direktor kluba
Sekretar Fadil Hodžić 035/876-686 061/041575
Trener Zvonko Lugonjić
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 sep 2015, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 sep 2015, 15:38

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 sep 2015, 15:49

Mramore, sljedeći put uhvati Govedaricu ili Kostića :zviz:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 sep 2015, 17:44

Zodiac je napisao/la:Bas me zanima kakvo ce suđenje biti u nedjelju :) .
Bit' će povale sigurno... :kafa:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 sep 2015, 17:53

Šta vas to briga 6. sudija ? prije je to značilo dozu sigurnosti u bolje suđenje, sad kontra :?
Nema nas ko šta povaliti, pogotovo protiv ovakvog mrtvog Veleža, sve osim pobjede će biti peh sa sudijama ili bez njih.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 12 sep 2015, 18:15

sloboda72 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Zaboravio si hercegovce iz Tuzle.
Ma brate to su moje optimisticne prognoze, svjestan sam ja realnosti al eto nada zadnja umire :D

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 sep 2015, 19:14

Sutra maximalno oprezno ući u utakmicu jer sve ovo što se dešavalo u protekla 2-3 dana mi smrdi samo tako. Ja zadovoljan i s 1-0 golom Ordagića :D. Očekujem sutra oko 3 do 4 hiljade na Tušnju uz, prvi put ove sezone, gromoglasnu podršku Fukara. Mislim da će nas pozitivno iznenaditi sve svojom brojkom sutra... :)

SLOBODA ILI NIŠTA! 8-)

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 sep 2015, 19:28

[youtube][/youtube]

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 12 sep 2015, 19:58

SVI NA SJEVER SUTRA SVIIIIII !
DO POBJEDE CRVENO CRNI !

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 sep 2015, 20:01

TzBulevar87 je napisao/la:Sutra maximalno oprezno ući u utakmicu jer sve ovo što se dešavalo u protekla 2-3 dana mi smrdi samo tako. Ja zadovoljan i s 1-0 golom Ordagića :D. Očekujem sutra oko 3 do 4 hiljade na Tušnju uz, prvi put ove sezone, gromoglasnu podršku Fukara. Mislim da će nas pozitivno iznenaditi sve svojom brojkom sutra... :)

SLOBODA ILI NIŠTA! 8-)

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Navijaci u tvom postu :opaopa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 12 sep 2015, 22:10

MOner je napisao/la:lesijo zivinice mramori i banovici samo da vas pozdravim iz toplog doma i svoje kuce gdje nema malograđanstva i podstanarstva kao kod vas na tom smrdljivom forumu. Iskreno malo ali samo malo mi nedostaje guženje i ismijavanje te smijesne populacije sa zutim glavama,obrvama i majmunolikim facama. Nego **** to eto nas sutra po tri boda i svrsavanje po jarcevom čelu dok me rogovima golica po jajima . Puno vas pozdravljam a posebno tog momka sto je ozenio seljanku iz zalika koju je pojebalo pola Mostara pa ga sada peru kompleksi. Nek ste zivi i zdravi. Sve vas voli pastrmka.
Auuuuuu. Sad me je strah. Konto sa malom djecom da idem na tekmu, al vraga. Biće pastrmka . Stari Tuzlaci ga se sjećaju davne osamdesete kad je prevrtao i razbijao po R.K. Tuzlanka. Strah i trepet splitske rive :shock: . Jeeebote sjeb'a mi noć .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 12 sep 2015, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 sep 2015, 22:11

MOner je napisao/la:lesijo zivinice mramori i banovici samo da vas pozdravim iz toplog doma i svoje kuce gdje nema malograđanstva i podstanarstva kao kod vas na tom smrdljivom forumu. Iskreno malo ali samo malo mi nedostaje guženje i ismijavanje te smijesne populacije sa zutim glavama,obrvama i majmunolikim facama. Nego **** to eto nas sutra po tri boda i svrsavanje po jarcevom čelu dok me rogovima golica po jajima . Puno vas pozdravljam a posebno tog momka sto je ozenio seljanku iz zalika koju je pojebalo pola Mostara pa ga sada peru kompleksi. Nek ste zivi i zdravi. Sve vas voli pastrmka.
Evo ga direkt iz Gacka brata on sam sebi napravio :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 sep 2015, 22:27

A prpa nas fata,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 4 gosta.