FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

sony_91
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sony_91 » 27 jun 2011, 21:21

babilonTM je napisao/la:HARIS BEŠLIJA BIO NA TRENINGU JEL SE PRIKLJUČIO I ON EKIPI?
slika

to sam baš htjeo i ja da pitam, ne vidim ga na ovom spisku za Sloveniju, uspio je za Goražde u proljetnom dijelu sezone postići 8 zgoditaka ;)

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 27 jun 2011, 21:23

U Amara majica macron 8-)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 27 jun 2011, 21:27

LudLo 4 je napisao/la:U Amara majica macron 8-)
a mog'o je vala traziti broj vecu :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 27 jun 2011, 21:30

Haris Bešlija nije loš igrač, izuzetno je brz može pomoći.
FEDERER= KLOC

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 jun 2011, 21:32

Znaci, ipak nece u Rudar :/ (H. Beslija)
#samoRudar #zauvijek

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 jun 2011, 21:34

Iz pouzdanih izvora sam dobio informaciju da Zeljo 2.jula u 17:30 h igra prijateljsku utakmicu protiv Sturma u Grazu!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 27 jun 2011, 21:35

zna se to drug vec odavno..
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 jun 2011, 21:38

zlaya_tm87 je napisao/la:zna se to drug vec odavno..
Izvinjavam se onda !
Nisam stvarno znao,a inace mi je to rekao covjek koji ce prenositi tu utakmicu,jedan austrijski novinar.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 27 jun 2011, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 27 jun 2011, 21:38

sony_91 je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:HARIS BEŠLIJA BIO NA TRENINGU JEL SE PRIKLJUČIO I ON EKIPI?
slika

to sam baš htjeo i ja da pitam, ne vidim ga na ovom spisku za Sloveniju, uspio je za Goražde u proljetnom dijelu sezone postići 8 zgoditaka ;)
...bože dragi! Šta ovaj,umišljeni Amar misli i glumi,da je nekakav menager..ili nedajbože stručnjak!!!! Dokle misli živjeti na lovorikama ,babe Ivice??? Kupa se u bazenima Međugorja i čeka izviješća od Cvika,Đurbuza i njemu,potčinjenih, sitnih profiterčića...žalosno..jad i čemer!Pare stižu na konto...nikoga ne kupuju..rupe na sve strane...čeka nas još jedna bruka na ino sceni!Prepotentni menadžer u svom prepoznatljivom stilu,nipodaštava četiri momka ,koji su dva dana bili na pripremama..a sve u stilu da "to nije ono što bi Želji trebalo"...a momci nisu tražili pare za ugovor..već priliku za dokazivanje! Ko to može na dva tri treninga zadovoljiti " sarajevskog Murinja"...koji sve posmatra iz Međugorskih bazena?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jun 2011, 21:41

Dajdža je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
slika

...bože dragi! Šta ovaj,umišljeni Amar misli i glumi,da je nekakav menager..ili nedajbože stručnjak!!!! Dokle misli živjeti na lovorikama ,babe Ivice??? Kupa se u bazenima Međugorja i čeka izviješća od Cvika,Đurbuza i njemu,potčinjenih, sitnih profiterčića...žalosno..jad i čemer!Pare stižu na konto...nikoga ne kupuju..rupe na sve strane...čeka nas još jedna bruka na ino sceni!Prepotentni menadžer u svom prepoznatljivom stilu,nipodaštava četiri momka ,koji su dva dana bili na pripremama..a sve u stilu da "to nije ono što bi Želji trebalo"...a momci nisu tražili pare za ugovor..već priliku za dokazivanje! Ko to može na dva tri treninga zadovoljiti " sarajevskog Murinja"...koji sve posmatra iz Međugorskih bazena?
a jesi napaćen to je cudo ... :cry: mene stid tvoga stida

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 27 jun 2011, 21:44

Dajdža je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
slika

Jarane tebi je za sve OSIM kriv a on je najzasluzniji za proslogodisnju titulu i za ovogodisnji kup nema veze sto ne kupuje igrace ! Stace mu kad ima svojih igraca i omlaadinaca ako ti osim nevalja nemoj ni navijati za Zelju al on je nas spasilac!!!!

Ako ko ima normalno objasnjenje otkud besljia haris na treningu neka kaze neka ne napada amara
TM87

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jun 2011, 21:46

odakle vam da lik navija za Želju :lol: Opustite se...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 27 jun 2011, 21:47

Ovaj lik što je napisao post protiv Osima je vjerovatno igrač ili neki rođak igrača koji nisu prošli probu. Stavite ga na ignore.
FEDERER= KLOC

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 jun 2011, 21:50

Iker C je napisao/la:Ovaj lik što je napisao post protiv Osima je vjerovatno igrač ili neki rođak igrača koji nisu prošli probu. Stavite ga na ignore.
To mu je Dajdža
svoj ti pos'o !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 jun 2011, 22:25

Osim se par puta pošteno izgalamio na Harisa Bešliju, očiglednon nije zadovoljan...

Išao sam da se raspitam za put u Moldaviju...govorilo se da će biti neki sastanak na južnoj tribini koji je prolongiran za sutra, pa ako je neko zainteresovan nek dođe...

Ja sam štedio za mora, ali ću izgleda ipak u Moldaviju, dobre su Moldavke, a nisu vala ni skupe :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 27 jun 2011, 22:40

Bio sam na treningu, nisam slikao, jbg, bilo oko 5o ljudi, dogovoralo se nešto za gostovanje u Sloveniju ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jun 2011, 22:46

KB-TM87 je napisao/la:Bio sam na treningu, nisam slikao, jbg, bilo oko 5o ljudi, dogovoralo se nešto za gostovanje u Sloveniju ;)
Protiv koga to igramo u Sloveniji :? ?
NO PYRO NO PARTY

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 27 jun 2011, 22:48

Buu je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Bio sam na treningu, nisam slikao, jbg, bilo oko 5o ljudi, dogovoralo se nešto za gostovanje u Sloveniju ;)
Valjda Maribor :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 jun 2011, 22:51

kakve su ovo opet gluposti oko dresova,opet cirkus... samo jos treba da u ovim majicama osvajaci kupa izadjemu protiv serifa... nista me ne bi cudilo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jun 2011, 22:52

KB-TM87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Valjda Maribor :lol:
A sta je sa Sturmom, hocel se ici ? :D
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []