babilonTM je napisao/la:HARIS BEŠLIJA BIO NA TRENINGU JEL SE PRIKLJUČIO I ON EKIPI?

to sam baš htjeo i ja da pitam, ne vidim ga na ovom spisku za Sloveniju, uspio je za Goražde u proljetnom dijelu sezone postići 8 zgoditaka
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
babilonTM je napisao/la:HARIS BEŠLIJA BIO NA TRENINGU JEL SE PRIKLJUČIO I ON EKIPI?

a mog'o je vala traziti broj vecuLudLo 4 je napisao/la:U Amara majica macron
Izvinjavam se onda !zlaya_tm87 je napisao/la:zna se to drug vec odavno..
...bože dragi! Šta ovaj,umišljeni Amar misli i glumi,da je nekakav menager..ili nedajbože stručnjak!!!! Dokle misli živjeti na lovorikama ,babe Ivice??? Kupa se u bazenima Međugorja i čeka izviješća od Cvika,Đurbuza i njemu,potčinjenih, sitnih profiterčića...žalosno..jad i čemer!Pare stižu na konto...nikoga ne kupuju..rupe na sve strane...čeka nas još jedna bruka na ino sceni!Prepotentni menadžer u svom prepoznatljivom stilu,nipodaštava četiri momka ,koji su dva dana bili na pripremama..a sve u stilu da "to nije ono što bi Želji trebalo"...a momci nisu tražili pare za ugovor..već priliku za dokazivanje! Ko to može na dva tri treninga zadovoljiti " sarajevskog Murinja"...koji sve posmatra iz Međugorskih bazena?sony_91 je napisao/la:babilonTM je napisao/la:HARIS BEŠLIJA BIO NA TRENINGU JEL SE PRIKLJUČIO I ON EKIPI?
to sam baš htjeo i ja da pitam, ne vidim ga na ovom spisku za Sloveniju, uspio je za Goražde u proljetnom dijelu sezone postići 8 zgoditaka
a jesi napaćen to je cudo ...Dajdža je napisao/la:...bože dragi! Šta ovaj,umišljeni Amar misli i glumi,da je nekakav menager..ili nedajbože stručnjak!!!! Dokle misli živjeti na lovorikama ,babe Ivice??? Kupa se u bazenima Međugorja i čeka izviješća od Cvika,Đurbuza i njemu,potčinjenih, sitnih profiterčića...žalosno..jad i čemer!Pare stižu na konto...nikoga ne kupuju..rupe na sve strane...čeka nas još jedna bruka na ino sceni!Prepotentni menadžer u svom prepoznatljivom stilu,nipodaštava četiri momka ,koji su dva dana bili na pripremama..a sve u stilu da "to nije ono što bi Želji trebalo"...a momci nisu tražili pare za ugovor..već priliku za dokazivanje! Ko to može na dva tri treninga zadovoljiti " sarajevskog Murinja"...koji sve posmatra iz Međugorskih bazena?sony_91 je napisao/la:babilonTM je napisao/la:HARIS BEŠLIJA BIO NA TRENINGU JEL SE PRIKLJUČIO I ON EKIPI?
Dajdža je napisao/la:...bože dragi! Šta ovaj,umišljeni Amar misli i glumi,da je nekakav menager..ili nedajbože stručnjak!!!! Dokle misli živjeti na lovorikama ,babe Ivice??? Kupa se u bazenima Međugorja i čeka izviješća od Cvika,Đurbuza i njemu,potčinjenih, sitnih profiterčića...žalosno..jad i čemer!Pare stižu na konto...nikoga ne kupuju..rupe na sve strane...čeka nas još jedna bruka na ino sceni!Prepotentni menadžer u svom prepoznatljivom stilu,nipodaštava četiri momka ,koji su dva dana bili na pripremama..a sve u stilu da "to nije ono što bi Želji trebalo"...a momci nisu tražili pare za ugovor..već priliku za dokazivanje! Ko to može na dva tri treninga zadovoljiti " sarajevskog Murinja"...koji sve posmatra iz Međugorskih bazena?sony_91 je napisao/la:babilonTM je napisao/la:HARIS BEŠLIJA BIO NA TRENINGU JEL SE PRIKLJUČIO I ON EKIPI?
To mu je DajdžaIker C je napisao/la:Ovaj lik što je napisao post protiv Osima je vjerovatno igrač ili neki rođak igrača koji nisu prošli probu. Stavite ga na ignore.
Protiv koga to igramo u SlovenijiKB-TM87 je napisao/la:Bio sam na treningu, nisam slikao, jbg, bilo oko 5o ljudi, dogovoralo se nešto za gostovanje u Sloveniju
Valjda MariborBuu je napisao/la:Protiv koga to igramo u SlovenijiKB-TM87 je napisao/la:Bio sam na treningu, nisam slikao, jbg, bilo oko 5o ljudi, dogovoralo se nešto za gostovanje u Sloveniju?
A sta je sa Sturmom, hocel se ici ?KB-TM87 je napisao/la:Valjda MariborBuu je napisao/la:Protiv koga to igramo u SlovenijiKB-TM87 je napisao/la:Bio sam na treningu, nisam slikao, jbg, bilo oko 5o ljudi, dogovoralo se nešto za gostovanje u Sloveniju?
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 28 gostiju.