Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2017/18
Kavaji, deder uozbilji se. Redsi vec cekaju ko ce im biti rival u Kijevu.Kawhi je napisao/la:Ide Roma 3:0 u drugoj. Standardno.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ronaldu 2018 nikakva?harden je napisao/la:Ako ne uzme LP i izdominira zavrsnicu, godina mu je nikakva.anonymousHD je napisao/la:CR ne bi trebao biti u TOP 3?
Ko to ima bolju godinu od njega?
Čovjek dao gol na 12 uzastopnih utakmica (22 ukupno). 28 golova u 2018 (19 utakmica).
Ja bolju godinu CR nisam gledao, a i statistički mu je najbolja godina u karijeri.
Evo opet šizofrenije. Kad je Messi prošle dvije imao bolje godine statistički, bitni su trofeji. Sad ponovno nisu bitni trofeji. Je.biga ti.anonymousHD je napisao/la:CR ne bi trebao biti u TOP 3?
Ko to ima bolju godinu od njega?
Plus u slučaju koji sam napisao, a to je da Real ne osvoji, Ronaldo uopšte nema dobru godinu.
Od kupa se oprostio u Januaru, štedili se za lp, okej
Od lige se oprostili u decembru. Svaki gol poslije toga, a mnogo ih je bilo u ligi, je nebitan jer je pomogao Realu da bude u top4 i nijednom nisu ni približno ugrozili pitanje titule. Čak nisu ni Atletica uspjeli pobjedit i prestići. Znao je Real i ranijih godina izgubiti titulu, Ronaldo da bude najbolji strijelac, ali tad je rasporedio golove i većinom držao Barcu na koncima do zadnjeg kola. To je drugo. Sad je zabio 4 gola u stvaranju Barcine prednosti od 15 bodova. Evo 20 golova poslije, i dalje ista prednost. Koja je važnost tih golova, odnosno koja je važnost tih golova u kontekstu zlatne lopte?
U ligi prvaka je.be mame, nikada to nisam osporavao. Ja sam napisao u slučaju da Real ne osvoji, ne vidim po kojem kriteriju bi trebao biti u top3? Žrtvovao je i ligu i kup za ligu prvaka i nije je osvojio? Messi je flopao ligu prvaka ali donio klubu dva trofeja. U ligi najbolji strijelac i asistent, bio konstantan 38 kola. Moguće i da bude zlatna kopačka. Salah najbolji igrač PL i možda osvoji LP. Ronaldo u slučaju neosvajanja kita od trofeja s najjačim rosterom na svijetu.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 25 apr 2018, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Roma se dobro držala prvih 20 min gdje Liverpool nije mogao uvezati dva pasa a onda im se igrala raspala u 10min, ličili su na neku ekipu iz ove naše hamal lige.Kasnije su se malo trznuli i zabili dva gola za kakve takve šanse u revanšu al' mislim da će vjerovatno presuditi večerašnji gol iz offsajda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ko što ste i vi čekali.let3 je napisao/la:Kavaji, deder uozbilji se. Redsi vec cekaju ko ce im biti rival u Kijevu.Kawhi je napisao/la:Ide Roma 3:0 u drugoj. Standardno.
Nego, što su ovo sudije gurale Liverpool večeras? To neka zavjera? Ogavno.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Malo ko je primjetio da je Wijnaldum okrenuo tok meča.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Imao je Liverpool sanse za zabit jos 5 pa nije..****.Kaunas je napisao/la:Ne kontam ovo sto pisete nece se Lpool povuci kao Barca. Ko je ocekivao da se Barca povuce? Ili je ipak Liverpool bolja ekipa od Barcelone? Steta sto nisu dali jos 1 za spektakl na Olimpiku, a imali su sanse.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ako ne uzme LP, neće uzeti ni BDO, ali radi statistike i kakvu godinu ima individualnu, treba da bude u TOP 3. To je to.Blejzer10 je napisao/la:Evo opet šizofrenije. Kad je Messi prošle dvije imao bolje godine statistički, bitni su trofeji. Sad ponovno nisu bitni trofeji. Je.biga ti.
Plus u slučaju koji sam napisao, a to je da Real ne osvoji, Ronaldo uopšte nema dobru godinu.
Ma dobro to stoji, ali bez LP nista od baluna, znas i sam to. Kad sam rekao ovo 'godina mu je nikakva', mislio sam na to bdor i osvajanje istog.anonymousHD je napisao/la: Čovjek dao gol na 12 uzastopnih utakmica (22 ukupno). 28 golova u 2018 (19 utakmica).
Ja bolju godinu CR nisam gledao, a i statistički mu je najbolja godina u karijeri.
U TOP3 ce biti svakako, ne sumnjam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rona bez Lp nema sta trazit u top 3.Realni ni prosle godine Neymar nije imao sta trazit ispred Isca Modrica Kroosa i Ramosa.Al sve je to medijska proapganda on da nista ne osvoji bit ce u top 3. Yebo ba zlatnu loptu odavno to nije relevantno.
Jest to teško kad zamijeniš Oxa. Dovoljno je da ne dobiješ crveni i bićeš korisniji od njega.gaston je napisao/la:Malo ko je primjetio da je Wijnaldum okrenuo tok meča.
Imao je i Messi sansu u 90 na Olimpicu pa nije zabio. Mogla je i Barca zabit jos koji kuci pa nije **** ga.Reds1234 je napisao/la:Imao je Liverpool sanse za zabit jos 5 pa nije..****.Kaunas je napisao/la:Ne kontam ovo sto pisete nece se Lpool povuci kao Barca. Ko je ocekivao da se Barca povuce? Ili je ipak Liverpool bolja ekipa od Barcelone? Steta sto nisu dali jos 1 za spektakl na Olimpiku, a imali su sanse.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa ako ti je ljepse gledat redovan antifudbal u reziji Atletica u zavrsnici LŠ pogotovo kada igraju s Realom ja ne znam stvarno.Dzoni je napisao/la:I onda ljudi (i ja isto) govore:"nek je napokon neko drugi dospio u 1/2" i onda dobijes tekmu koja zavrsi 5:2 i totalno se posere i i revans i cejf.
Daj svake godine Real,Barcu,Bayer,Atletico(Juventus) pa nek se kolju **** ovo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JackTheStripper
- Kontakt:
But could they do it on a hot, sunny evening in Rome? 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Zamislimo na sekundu da Bayern osvoji, kome onda ide nagrada? 
i rano je pričati o kalendarskoj godini i statistici bez završnice ove, svjetskog i prvog dijela iduće sezone.

i rano je pričati o kalendarskoj godini i statistici bez završnice ove, svjetskog i prvog dijela iduće sezone.
To je nemoguće i za sekundu zamisliti.Blejzer10 je napisao/la:Zamislimo na sekundu da Bayern osvoji, kome onda ide nagrada?
Bgti koje kmecanje oko ofsajda kontam brat bratu pola metra. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne moraš zamišljati, sve ćeš da vidiš ubrzo.Kawhi je napisao/la: To je nemoguće i za sekundu zamisliti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anonymousHD
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la:Zamislimo na sekundu da Bayern osvoji, kome onda ide nagrada?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.