2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Ide Dwight u LA.Potvrdjeno.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ja prva sezona nikad ne lazeEpidaurus je napisao/la:Jos uvijek porede Luku i Traea
Pierce>>>>>Kobe confirmed

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Gledam Bogdana na ovim pripremnim mecevica za svjetsko i malo je rec da je momak strasan. Sut, ulaz, pas, citanje igre, ma sve na strasnom nivou. Jos je i psihicki sazrio i cini se da bi on mogao biti prvi igrac reprezentacije. Ima li kakve sanse da ga Spursi dovedu ili neka tako pismena ekipa jer u divlju kosarku s Foxom se taj momak nikako ne uklapa. Mislim da bi u nekoj uredjenoj ekipi sa jasnim stilom kosarke mogao biti mnogo mnogo dobar.
S tim sto je Luka prije prve sezone poosvajao sve sto se moze osvojit u ligi koja je nekoliko nivoa iznad NCAA. Plus se kao pionir i kadet sprdao sa par godina starijim igracima. Trae ce biti odlican svakako, po mom misljenju drugi igrac generacije al Luka je generacijski talent.BosniaBoston je napisao/la:Ma ja prva sezona nikad ne lazeEpidaurus je napisao/la:Jos uvijek porede Luku i Traea
Pierce>>>>>Kobe confirmed
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ugovor nece biti garantovan, mora da pokaze da je promijenio ponasanje. Sastanku su prisustvovali i igraci (citaj Lebron).NEZALAGANJE je napisao/la:Ide Dwight u LA.Potvrdjeno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kakav posao Lejkersa
Nikad jaci tim nismo imali u zadnjih 15 godina.
Dobrodosao majsotre!

Dobrodosao majsotre!
23
-
- Kontakt:
oj muka mi kad ga vidim u dresu
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lebron po obicaju oko sebe skuplja fizicke bolesnike,psihicke,starce ili kombinacije.Dwight ce se idealno uklopiti u drustvo veselo 

#Punoljetstvo
- BuffonGigi
- Kontakt:
Low risk, high reward. Moze proci.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bolje da su Noaha potpisali umjesto ovog kretena. On je bar srcan za razliku od ove imbecilcine.
Cujog ovog Krleze gore, nikad jaci tim u zadnjih 15 godina

Cujog ovog Krleze gore, nikad jaci tim u zadnjih 15 godina

-
- Kontakt:
top 3 svih vremena sigurno
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Idealan kandidat za svadju sa Bronom.Nastavlja niz(Blatt,Kyrie,J.R,Magic)
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 23 avg 2019, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
Nije mi jasno kako Noaha jos niko nije pokupio. Igra isto kao prije deset godina samo na nesto nizem nivou. Pun energije. Za nekih 15-20 minuta sa klupe idealan. Barem je prosle sezone bio takav.Epidaurus je napisao/la:Bolje da su Noaha potpisali umjesto ovog kretena. On je bar srcan za razliku od ove imbecilcine.
Cujog ovog Krleze gore, nikad jaci tim u zadnjih 15 godina![]()
![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Umjesto Kyria, Klaya, Kawhia dodje Howard, ipak izgleda Bussovi nsu zeljeli baciti pare da dovedu sve FA 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Noah i JaVale bi bila skroz kul kombinacija. Obojica u rolama po 15-20 minuta gdje mogu pruzit prilicno dobar ucinak. Ostatak dadnes Davisu na 5 kad se zatvara utakmica i to je to. Bolje i da se Paua potpisalo umjesto ovog kretena. Em ozbiljan igrac i profesionalac em legenda kluba.Justin je napisao/la:Nije mi jasno kako Noaha jos niko nije pokupio. Igra isto kao prije deset godina samo na nesto nizem nivou. Pun energije. Za nekih 15-20 minuta sa klupe idealan. Barem je prosle sezone bio takav.Epidaurus je napisao/la:Bolje da su Noaha potpisali umjesto ovog kretena. On je bar srcan za razliku od ove imbecilcine.
![]()
Pa normalno,al kako bi to ti mogao znati,kad ne pratis duze od 6-7 godina ?Epidaurus je napisao/la:Bolje da su Noaha potpisali umjesto ovog kretena. On je bar srcan za razliku od ove imbecilcine.
![]()

23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jeste cap definisam al ako vlasnik hoce da dovodi polovnjake onda cap ne vrijedi.
Lal moze imati lebrona,davisa i gomilu idiota u ekipi.
#Punoljetstvo
Eto ti bucksi najbolji primjer za tu recenicu gore.BosniaBoston je napisao/la:Jeste cap definisam al ako vlasnik hoce da dovodi polovnjake onda cap ne vrijedi.
23
Izgleda da nisi upratio neke 2 sampionske ekipe iz 2009. i 2010., moze bit da si tad nekad tek abecedu ucio i spremao se da pises knjigeGOAT je napisao/la:Pa normalno,al kako bi to ti mogao znati,kad ne pratis duze od 6-7 godina ?Epidaurus je napisao/la:Bolje da su Noaha potpisali umjesto ovog kretena. On je bar srcan za razliku od ove imbecilcine.
![]()

- BosniaBoston
- Kontakt:
U Portlandu je Pau.Steta sto smo vam kantera pokupili,on bi upotpunio teatar apsurdaEpidaurus je napisao/la:Noah i JaVale bi bila skroz kul kombinacija. Obojica u rolama po 15-20 minuta gdje mogu pruzit prilicno dobar ucinak. Ostatak dadnes Davisu na 5 kad se zatvara utakmica i to je to. Bolje i da se Paua potpisalo umjesto ovog kretena. Em ozbiljan igrac i profesionalac em legenda kluba.Justin je napisao/la:Nije mi jasno kako Noaha jos niko nije pokupio. Igra isto kao prije deset godina samo na nesto nizem nivou. Pun energije. Za nekih 15-20 minuta sa klupe idealan. Barem je prosle sezone bio takav.Epidaurus je napisao/la:Bolje da su Noaha potpisali umjesto ovog kretena. On je bar srcan za razliku od ove imbecilcine.
![]()
#Punoljetstvo
Lebron>KobeEpidaurus je napisao/la:Izgleda da nisi upratio neke 2 sampionske ekipe iz 2009. i 2010., moze bit da si tad nekad tek abecedu ucio i spremao se da pises knjigeGOAT je napisao/la:Pa normalno,al kako bi to ti mogao znati,kad ne pratis duze od 6-7 godina ?Epidaurus je napisao/la:Bolje da su Noaha potpisali umjesto ovog kretena. On je bar srcan za razliku od ove imbecilcine.
![]()
Davis>Pau
Green>Ron
Rondo>Derek
Javale<Andrew
BIG BIG
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.