"Sreća" pa nemamo ni jednu laganu utakmicu do kraja. Mogu zamisliti atmosferu na San siru u nedjelju.gambler1899 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 05:27Ne svidja mi se ova euforija pogotovo kako promjenljivo igramo protiv slabijih ekipa,a 12 bodova u igri tako da sve je moguce; ici iz utakmice u utakmicu, ne sumnjam da ce momci ostaviti 200% na terenu.
FORZA MILAN
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Da nije dirao go se ne bi vazio (ako je golman prije toga nije zakacio), iz auta neko mora da je dira da bi bila aktivnacelikmilan je napisao/la: ↑28 apr 2022, 00:06Tek sam sad vidio kakav je Inter primio gol na kraju i da Sansone daje onakve izjave na kraju iako on nije ni morao da dira loptu koja bi ionako ušla u mrežu.
Ako je tačan ovaj podatak onda je Bologni ovo prvi put da su u drugom dijelu sezone neporaženi u mečevima protiv Milana, Intera i onih crnobijelih iz Torina nakon tačno deset godina kad ih je vodio upravo Pioli. Sve mi ovo miriše na titulu.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Crni Inter, pisao sam da ćemo biti u utrci za Scudetto do 32.kola, što je i bio slučaj dok i kone nisu naletile na bananu zvanu Bologna
Moglo bi biti dovoljno 8 od preostalih 12p, jer će Inter na novu nagaznu minu u vidu Udinese.
Kapa dole Pioliju i momcima, definitivno bi bila najneočekivanija titula zadnje 3 decenije. Brdo povreda, covida - pravo je čudo šta je Pioli isčupao iz relativno skromne squadre, koja uopšte nije građena za scudetta. Bez januarskih pojačanja....
Glasine o novim vlasnicima ne bude ni 1% uzbuđenja, sve dok se ne potpiše i zvanično potvrdi - te faktički ulože neke ozbiljne pare, tj. ne gubimo igrače zbog 5M i sl. detalja. Dalje, da su u stanju položit račune (za razliku od kineza i skršenih 250M te FFP belaja).
Kapa dole Pioliju i momcima, definitivno bi bila najneočekivanija titula zadnje 3 decenije. Brdo povreda, covida - pravo je čudo šta je Pioli isčupao iz relativno skromne squadre, koja uopšte nije građena za scudetta. Bez januarskih pojačanja....
Glasine o novim vlasnicima ne bude ni 1% uzbuđenja, sve dok se ne potpiše i zvanično potvrdi - te faktički ulože neke ozbiljne pare, tj. ne gubimo igrače zbog 5M i sl. detalja. Dalje, da su u stanju položit račune (za razliku od kineza i skršenih 250M te FFP belaja).
Kako god zavrsilo , ovoliki iskustva pojedini igraci za karijere ne dozive. E ovo ti se zove "kalenje". Pricam neki.dan drugu za Tonalijev gol, ono je dala zelja i volja igraca. Onako da ti padne lopta na koljeno i jedino sto mizes da uradis da zadnjim atomima snage ispruzis nogu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Meni sviđa jer ne igramo više protiv slabih ekipa : P
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo meč po meč. Niko ništa još nije osvojio. Možemo se malo zanijeti nakon poraza Intera, sve je to prirodno. Ali 10 bodova( trenutno je toliko) moraju uzeti da bi skudeto uzeli. Ako Inter kiksa u nedjelju onda i manje od toga.
Ali u svaki meč treba ući sa nijjetom da pobijediš. Ako imaš drugačiji pristup, onda nema od toga ništa.
Ali u svaki meč treba ući sa nijjetom da pobijediš. Ako imaš drugačiji pristup, onda nema od toga ništa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ode Raiola
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Donnarumma je zbog Raiole napustio klub
osvojit cemo titulu i kupuju nas Arapi a mogao je biti legenda i oboriti sve rekorde.
I am Lumis, EC3s younger brother
Mino je još među nama, fake news. Dollarboyu neka je kuća što dalje od Milanella. Imamo Majka, koji nije ništa lošiji, i želi biti gdje i jeste.
Cassano: "titula Milana bi bila ravna Lesterovoj u PL". Sacchi: "Milan igra moderan, evropski nogomet - za međunarodne scene - Inter je zaostao u 1960-im"
Drago mi je što ne igramo finale Miki Maus kupa, to je samo dodatni plus što su kone tu umjesto nas, obaveza viška 
Cassano: "titula Milana bi bila ravna Lesterovoj u PL". Sacchi: "Milan igra moderan, evropski nogomet - za međunarodne scene - Inter je zaostao u 1960-im"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se da ćemo imati priliku gledati Milan koji ima desnu stranu ravnu onoj lijevoj, jer baš me zanima kako će to izgledati. Ovako desna strana napada i lijeva nisu niti blizu u egalu. I opet su prvi nakon 34 runde.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Milan sack Milan Primavera coach Federico Giunti, hires Christian Terni in his place
Cudi me
Cudi me
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
Počelo je...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ebo vas donaruma. pored vakog Majka pojedini bale za rupetinom, mi s gerijatrije smo lakse odbolovali i Sefketa i Kaku zajedno.
Kako vrijeme sporo prolazi...FM!
Kako vrijeme sporo prolazi...FM!
Petak je, hoce li nas prodati ili ne 
Vakat je da Roup postavi ovdje onaj šljašteći gif sa Berlusconijem "deal with it"
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hahaha nije odavno
Epilepsiju od ovog dobijem
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Meni odmah De Sciglio i ekipa u glavi... uhhh
I vi se prodajete svakih 2g