NEMA NEMA NEMA SPAVANJA,NEMA SPAVANJA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
bh hrvat je napisao/la:što nam se dijaspra večeras razniježila, hajde da čujemo kako će se kod vas proslaviti mogući uspjeh bh repke, gdje ćete gledati tekmu i tako to
Znaš li kakvog Alena iz Vogošće slučajno u Čikagu brate? 33-34 godine.budjavi je napisao/la:evo ja krenuo vec slaviti sa pivkarom...jooj gajbara je kraj mene a sutra ako bog da ima da se citav komsiluk pridruzi...pozdravi iz chicaga!!!!
Pa sam kazes da si uvjek bio baksuzan, evo ako mozes za jedan dan malo na drugu stranu planete, tacno spram bilinom polju?bh hrvat je napisao/la:zasto me ova utakmica toliko podsjeća na susret sa dancima, dali ići na bilino polje ili ne
haha, to budjavi, samo nek je veselo! Ja se družim sa jednom "dvoguzom" sarajčicom,a sutra ispit, a prekosutra još jedan..pa sve takobudjavi je napisao/la:evo ja krenuo vec slaviti sa pivkarom...jooj gajbara je kraj mene a sutra ako bog da ima da se citav komsiluk pridruzi...pozdravi iz chicaga!!!!
HHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHbossna je napisao/la:ja sam cuo da je spahicu narucio ciro masku sa likom pandze ..............ma na sve je ciro spreman samo da pobjedimoNoName je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Supić na golu umjesto Hasagića
Obzirom da je selektor odlučio da Pandža neće započeti utakmicu, Ćiro je uvidjeo da nema nikog u reprezentaciji osim muslimana pa je odlučio da Supić ide na go umjesto Hasagića. Bilo je razmišljanja da Supića ubaci u vrh napada i da igramo samo sa odbranom i napadom ali se od toga ipak odustalo...
Jest ti se otvorilo veceras nema sta. Jedno pivo popij i malo ces se osjecati bolje.NoName je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Supić na golu umjesto Hasagića
Obzirom da je selektor odlučio da Pandža neće započeti utakmicu, Ćiro je uvidjeo da nema nikog u reprezentaciji osim muslimana pa je odlučio da Supić ide na go umjesto Hasagića. Bilo je razmišljanja da Supića ubaci u vrh napada i da igramo samo sa odbranom i napadom ali se od toga ipak odustalo...
hmm ne..ali pazi..vec sam par piva ubioNoName je napisao/la:Znaš li kakvog Alena iz Vogošće slučajno u Čikagu brate? 33-34 godine.budjavi je napisao/la:evo ja krenuo vec slaviti sa pivkarom...jooj gajbara je kraj mene a sutra ako bog da ima da se citav komsiluk pridruzi...pozdravi iz chicaga!!!!
Sam, na ulici, derati se, gol i pjan.bh hrvat je napisao/la:što nam se dijaspra večeras razniježila, hajde da čujemo kako će se kod vas proslaviti mogući uspjeh bh repke, gdje ćete gledati tekmu i tako to
ko ga j3beKONGO je napisao/la:Inače, osim brojnih portuglaskih logističara, policajaca, novinara i ko zna koga još, cijeli dan su u Zenici boravili visoki zvaničnici FIFA predvođeni media oficirom Hans Hultmanom.
hrvatska-ukrajina -skoro kao porazVanBasten je napisao/la:Ako imaš kartu, idi. Kakogod na kraju da bude biće ti, ako ne sad, onda za koju godinu, drago što si bio dio te historijesk eutakmice.,bh hrvat je napisao/la:zasto me ova utakmica toliko podsjeća na susret sa dancima, dali ići na bilino polje ili ne
Djaba mu sto je dosao kad nece spavat vecerasKONGO je napisao/la:Inače, osim brojnih portuglaskih logističara, policajaca, novinara i ko zna koga još, cijeli dan su u Zenici boravili visoki zvaničnici FIFA predvođeni media oficirom Hans Hultmanom.
Pa otiđi i navijaj za Portugal!bh hrvat je napisao/la:hrvatska-ukrajina -skoro kao porazVanBasten je napisao/la:Ako imaš kartu, idi. Kakogod na kraju da bude biće ti, ako ne sad, onda za koju godinu, drago što si bio dio te historijesk eutakmice.,bh hrvat je napisao/la:zasto me ova utakmica toliko podsjeća na susret sa dancima, dali ići na bilino polje ili ne
hajduk roma-pusiona,
bih- danska, remi gori od poraza
bih spanija, bili bolji spanci izvukli remi
hrvatska-jugoslavija nerijeseno, bez evropskoga prvenstva
samo neke na kojima sam bio, kao da donosim nesrecu ekipi za koju sam navijao
je l' to pokusavas biti duhovit? Nesto ti ne polazi za rukom bas.NoName je napisao/la:Evo Ćiro je potvrdio forumaciju za sutra:
GOLMAN: Hasagić
ODBRANA: Nema
ZADNJI VEZNI: Nema
SREDINA: Bajramović, Salihović, Ibričić
PREDNJI VEZNI: Medunjanin, Misimović, Pjanić
NAPAD: Džeko, Supić, Ibišević, Pandža
Ma k'o i pola Saraj'va ispred BBI-a,pa zavisi od rezultata,ko zna gdje cu zavrsiti....bh hrvat je napisao/la:što nam se dijaspra večeras razniježila, hajde da čujemo kako će se kod vas proslaviti mogući uspjeh bh repke, gdje ćete gledati tekmu i tako to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.