Taj nije htio preci na ljeto kod nas ni za 25 milja.A sumnjam da ce Wenger platiti toliko za njega.Bosco je napisao/la:Wenger zainteresovan za Neymara
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zola in, Zola passes, Zola scores !
volio bi da dodje, ludo mali pravo igra, al mogli ste vidjet na klipovima, nekad zna pretjerat sa potezima
- -Paja
- Kontakt:
Cisto sumnjam jer Welington Silva ce biti dovoljno star u Januaru da predje u Arsenal, jedva cekam njegove nastupe u Carling kupu.
Dio Arsenala
Što se tiče tog brazilca, hmm...valjalo bi pravo
Dobar je. A razlog zbog kojeg nije prešao u Chelsea je to što su mu mnogi savjetovali da ne pređe, prije svih Pele 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kaže da mu je želja da ne osvoji ništa u karijeri, zato ga Chelsea ne zanima, a u Arsenalu će mu se želja ostvariti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On je pametan i poslušao je pametne, zašto da prelazi u CSKA London ?! Da mu tamo Abramović dovodi svoje dijete u sobu, da se ovaj mora igrat sa njim ?! I stariji čovjek kao Pele vas je prokontoVirtu4l je napisao/la:Kaže da mu je želja da ne osvoji ništa u karijeri, zato ga Chelsea ne zanima.
Pele je njemu rekao ako mislis osvojit najprestiznije natjecanje na svijetu idi u Liverpool u Arsenalu tesko ces uzeti LP a u Chelsea neces nikad
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
De ba ne budali...VELA je napisao/la:Pele je njemu rekao ako mislis osvojit najprestiznije natjecanje na svijetu idi u Liverpool u Arsenalu tesko ces uzeti LP a u Chelsea neces nikad
De samo još postavi neku sliku ili onu tabelu, kad je dernek nek i hala gori.Virtu4l je napisao/la:Kaže da mu je želja da ne osvoji ništa u karijeri, zato ga Chelsea ne zanima, a u Arsenalu će mu se želja ostvariti.
@Bosco, šta mai jarane ?! Jel' nicaZe na mjestu ?! Jel' ono ti u Mostar ideš na fax ?!
- -Paja
- Kontakt:
Da bi osvojio LP sa Liverpoolom mora prvo zavrsiti medju prva 4 u ligi a to je nazalost nedostizan cilj sa Looserpool, sto se tice Chelsija Pele ga od tamo odvraca jer igraju odvratan fudbal a njihovi igraci nisu uzori drugim igracima nego lokalnim Pimpovima i wannabe kuravama...VELA je napisao/la:Pele je njemu rekao ako mislis osvojit najprestiznije natjecanje na svijetu idi u Liverpool u Arsenalu tesko ces uzeti LP a u Chelsea neces nikad
Dio Arsenala
Sve štima, jest idem u Mostar, ali vanrednotako da sam većinu vremena ovdje, uskoro ću otići makar sedmicu u Mostar da se ufuram malo i nabavim sve što mi treba za učenje. Vjerovatno cu poslije Bajrama. Kakav si mi ti ?GunnerS je napisao/la:@Bosco, šta mai jarane ?! Jel' nicaZe na mjestu ?! Jel' ono ti u Mostar ideš na fax ?!
Mah, jesi našao gdje stan ?! Najbolje ti je traži u zaliku, misim, znam ja Mostar ko svoj dlan, al doduše nije ga teško ni neznat al et... Super, sve 5... Ovo sunce odmah me oraspoložilo 
Tabelu ste do sada napamet naučili, ukratko, prvi, 25 bodova, 27 datih i SAMO 3 primljena gola. Nakon samo deset odigranih kola imamo pet bodova prednosti nad buranijom, po mojoj procjeni, ta prednost će u dvadesetom kolu iznositi 10 bodova... eto, da ne postam slike, da i novi članovi nešto nauče.Bosco je napisao/la:De samo još postavi neku sliku ili onu tabelu, kad je dernek nek i hala gori.Virtu4l je napisao/la:Kaže da mu je želja da ne osvoji ništa u karijeri, zato ga Chelsea ne zanima, a u Arsenalu će mu se želja ostvariti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Dragi moji istinski Topnici polako se blizi trenutak kad cu napisati svoj 1000 post i povuci se sa foruma, nadam se da sam bio dobar topnik onakav kakve nas najdrazi vodja voli!
Arsenal dominira!
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
Ti vjerovatno samo zato i navijaš za Chelsea. Za koga si navijao prije 6-7 godina? Predpostavljam za Real.. a kada Roman ode prelaziš na City ili ?Virtu4l je napisao/la:Tabelu ste do sada napamet naučili, ukratko, prvi, 25 bodova, 27 datih i SAMO 3 primljena gola. Nakon samo deset odigranih kola imamo pet bodova prednosti nad buranijom, po mojoj procjeni, ta prednost će u dvadesetom kolu iznositi 10 bodova... eto, da ne postam slike, da i novi članovi nešto nauče.Bosco je napisao/la:De samo još postavi neku sliku ili onu tabelu, kad je dernek nek i hala gori.Virtu4l je napisao/la:Kaže da mu je želja da ne osvoji ništa u karijeri, zato ga Chelsea ne zanima, a u Arsenalu će mu se želja ostvariti.
...što je više lome to je volim jače...
Zašto se povlačiš ?-Paja je napisao/la:Dragi moji istinski Topnici polako se blizi trenutak kad cu napisati svoj 1000 post i povuci se sa foruma, nadam se da sam bio dobar topnik onakav kakve nas najdrazi vodja voli!
Arsenal dominira!
- -Paja
- Kontakt:
Parcijale zovu moram poci! (Nema se vremena za sve)Bosco je napisao/la:Zašto se povlačiš ?-Paja je napisao/la:Dragi moji istinski Topnici polako se blizi trenutak kad cu napisati svoj 1000 post i povuci se sa foruma, nadam se da sam bio dobar topnik onakav kakve nas najdrazi vodja voli!
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.