Sport i TV
Re: Sport i TV
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Moram sad da postavim glupom pitanje, al' kako to uopšte funkcionira ako nema nikakvog kabla do kuće od Telecoma?tm01hzne je napisao/la: ↑17 feb 2021, 20:02Ima MojaTV usluga putem 4G.almir2018 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 19:59A sta cemo mi kojima Bh telecom ne zeli omoguciti prikljucak moje TV tj. ne zele kopati kanale,ok nezelite onda dajte osnujte satelitsku tv i imali bi 100 hiljada novih korisnika odmah garantujem sa ovom ponudom sportskih kanala jer imate i SK i Arene ali ne sto bi se oni time mucili
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Previse pitas ovog bh telecom bota koji je ocigledno placen da propagira (ne)kvalitet preko foruma.Otelo je napisao/la: ↑17 feb 2021, 20:23Moram sad da postavim glupom pitanje, al' kako to uopšte funkcionira ako nema nikakvog kabla do kuće od Telecoma?tm01hzne je napisao/la: ↑17 feb 2021, 20:02Ima MojaTV usluga putem 4G.almir2018 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 19:59
A sta cemo mi kojima Bh telecom ne zeli omoguciti prikljucak moje TV tj. ne zele kopati kanale,ok nezelite onda dajte osnujte satelitsku tv i imali bi 100 hiljada novih korisnika odmah garantujem sa ovom ponudom sportskih kanala jer imate i SK i Arene ali ne sto bi se oni time mucili
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nije mi stalo baš do vaših prepirki, nego me zanima sa tehničke strane kako to funkcionira.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije mi nigdje došlo

Edit: Evo stiglo mi je na pp, al neće sad da se tebi pošalje pp. Skontao sam sve, hvala

Fina ideja su GO paketi, ali brate nije 2004 godina da imaš limit interneta
I da nema na mojoj tv SK u HDu koliko ja znam tako da opet nešto fali
Mislim jasno mi je da je tebi posao da ih reklamirati, i mene da zaposle u Telecom i ja bih isto bez problema, ali iz ugla nas korisnika koje boli qurac ko je šta, realno je da u oni imaju mana

I da nema na mojoj tv SK u HDu koliko ja znam tako da opet nešto fali
Mislim jasno mi je da je tebi posao da ih reklamirati, i mene da zaposle u Telecom i ja bih isto bez problema, ali iz ugla nas korisnika koje boli qurac ko je šta, realno je da u oni imaju mana
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Pa nije tajna nikakva, ukicajte moja tv go paketi i sami vidite
Modem koji preko kartice ima internet kao mobitel što ima 4g i to je sva mudrost, limit je čini mi se 100GB mjesecno

Modem koji preko kartice ima internet kao mobitel što ima 4g i to je sva mudrost, limit je čini mi se 100GB mjesecno
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Evo vam velika tajna, čuj na pp šalje pakete od telecoma koje svi mogu uzeti

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ma ništa je to, u pp idu tajne informacije. Preprodaja xDSL postavki, parica i optičkih kablova...varamo Telecom 

Al brzina maksimalna dostupna. Sramota ih i napisati koja je.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Vidiš, moje pitanje je bilo skroz drugačije i nije imalo veze sa paketima, nego sa načinom rada 4G modema, sa kojima se prije nisam susretao. Al' nakon dvije razmjene poruka sa korisnikom @tm01hzne sad optički internet brzine 1000 GBs.
- LlullSergio
- Kontakt:
Nemaju NovuBH, Novu Sport i SK HD.
Znaci nemas jedne utakmice srijedom LP, i sad s obzirom na ovu situaciju s Arenama na Telemachu hinjare stavljaju dobre utakmice na SK HD i Novu Sport.
Ja sumnjam da ce korisnici MojeTV moci gledati Euro na malim ekranima.
To za jednu utakmicu srijedom važi do kraja ove sezone? Što se tiče EP, samo polakoLlullSergio je napisao/la: ↑17 feb 2021, 21:57Nemaju NovuBH, Novu Sport i SK HD.
Znaci nemas jedne utakmice srijedom LP, i sad s obzirom na ovu situaciju s Arenama na Telemachu hinjare stavljaju dobre utakmice na SK HD i Novu Sport.

Možda ni Telemach korisnici neće moći gledati naredne reprezentativne cikluse

- LlullSergio
- Kontakt:
Ma ne navijam ja ni za kog, nego samo govorim da nista nije perfektno.
S obzirom kako se Telemach ponasa mislim da ce se momacki potruditi da Telecomovi korisnici ne vide nijednu utakmicu Eura. Sto ne opravdavam naravno,ali poenta je da se na kraju preko nas korisnika slome ti njihovu sukobi.
S obzirom kako se Telemach ponasa mislim da ce se momacki potruditi da Telecomovi korisnici ne vide nijednu utakmicu Eura. Sto ne opravdavam naravno,ali poenta je da se na kraju preko nas korisnika slome ti njihovu sukobi.
Euro je najmanji problem za gledat..milion alternativa..od HRTa, RTSa, ARDa..tako da NovaBH i nije toliko bitna..zato korisnici Telemacha od naredne sezone nemaju gdje gledati Ligu Prvaka..Nova BH nema prava prijenosa od sezone 2021/22LlullSergio je napisao/la: ↑17 feb 2021, 21:57Nemaju NovuBH, Novu Sport i SK HD.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.