cesc4 je napisao/la:maksum je napisao/la:jucer emotivan susret nacelnika i onog bivseg reporetera kluba onaj zuti nisam znao da su toliko bliski. ako je istina ono sto su pricali o radnickom onda ce se gracanlije barem ove sto prizeljkuju poraz ugristi za guzcu.
Ako,ako,ako... Primjetio sam da ovi lukavcani svi (osim @Zoom-a) imaju neke "informacije" a niko nista da kaze. Kao nece oni da govore ALI ako se to ostvari oni ce to nama iznijet ovde.. Ajde majstore napisi sta si cuo pa da vidimo hoces li biti upravu ili ne. Lako je pod*ebavat mene i jos neke ljude koji iznesu neku informaciju pa se nekada ne ispostavi tacnom (Mirza Kazlagic nas povaljao pa svi jedva docekali da mene zafrkaju jer je to "nas sudija"), adje da vidimo kakvu ti to informaciju imas zbog koje cemo se mi ujest za dupe

Mislim da se u Lukavcu svi potajno nadamo PL, ali da nema euforije jos , jer je i suvise rano za to...pogotov nakon onoga sto nam se desilo prije dvije godine poslije utakmice s Vitezom,,,Onako nesto nam se ne treba desiti opet,,,Ko danas ima muda da garantuje da ce neka ekipa boriti se za PL nakon 7 kola, taj je neozbiljan ili ima veliki adute( novac ,lobiji) za to sto govori.Ja licno vjerujem da nemamo nista od toga,,,Na kraju krajeva zimska pauza ce mnogo toga reci ko sta zeli a sada je prerano,,, A sto se tice toga sto je spomenut gradonacelnik gore u komentaru, ne zaboravi cinjenicu da su izbori pred nama mogu se cuti i lovacke price vise nego u neko dr. doba godine
@maksum normalno je da nam ljudi zele poraz jer nas se boje zbog cinjenice sto smo prvi i mozda nas smatraju konkurentima za PL,,,vjerujem da nas ljudi ne mrze, samo zeli postici sportski uspjeh a to ne mogu ako mi ne izgubimo do kraja i to je tako jednostavno, ne treba dizati tenzije bezveze na to sto nam zele poraz ( sportski)