FK Radnički Lukavac

JohnLowe
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la JohnLowe » 25 sep 2014, 12:35

Mrzak je Radnicki tim seljacinama i lopovima to nam je svima jasno ...

Zar im nije pametnije svojoj djeci i unucadi izgraditi omladinski pogon da im djeca imaju gdje trenirati, baviti se sportom... Ne, njima zanimljiviji Seoski Fudbal, Poljice Puracic Prokosovici itd itd a djeca ce im se drogirat normalno ko **** ba sport kakav sport nema od tog nista i tako dalje... :thumbup: :thumbup:

Al hajd, btw ocekivo sam vece cifre za PL al et
inace ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 sep 2014, 23:36

faketowsky je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Bila je prica jedno vrijeme oko plasticnog terena, Adis je to potencirao...ali niko drugi nije imao sluha za jedan takav projekat na pomocnom terenu.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Koliko kosta izgradnja takvog terena, recimo koji bi pokrio sadasnji pomocni? Je li moguce naci neke donatore iz inozemstva,"smuljati" nesto sa savezom, uefom itd
Da se radilo (ili ako se bude ikada radilo), radilo bi se po PS-u. Znaci plasticna trava, tribine (montazne), reflektori (mini, za nocnu rekreaciju i termine), balon...cca 300.000 KM.

Od saveza ne mozes ocekivati nista. Ulozili su u Bilino polje i ovaj novi trening kamp reprezentacije. Od UEFA-e isto tako ne treba nista ocekivati jer napravili su stadion, odnosno fin jedan kompleks u Orasju, cak je i Platini bio na otvorenju...a onda je sve to pusteno zubu vremena da ga pojede. Kompleks "Goal" propada, malo se ulaze u njega. Pomocni teren (vjestacka trava) je u katastrofalnom stanju, a i onaj glavni (kao i sve oko njega) iz godine u godinu sve gore izgleda. Nije niko budala da nakon takvog primjera vise ulaze u BiH fudbal ili terene ;)

Sto se domacih donatora tice, licno sam pisao projekat za obnovu, odnosno izgradnju prostorija i sanaciju terena za omladinski pogon. BH Telecom je raspisao konkurs, projekat im uredno dostavljen i zamisli - prosao!!!
Kad nisam poludio od srece...projektovana vrijednost bila je cca. 25 hiljada KM. Pozvali nas na sastanak i urucili nam odluku da su odobrili 400 KM (slovima: četiristotine KM).

Eto naših "donatora" :)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

faketowsky
Kontakt:

Post Postao/la faketowsky » 26 sep 2014, 00:03

Zoom088 je napisao/la:
faketowsky je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Bila je prica jedno vrijeme oko plasticnog terena, Adis je to potencirao...ali niko drugi nije imao sluha za jedan takav projekat na pomocnom terenu.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Koliko kosta izgradnja takvog terena, recimo koji bi pokrio sadasnji pomocni? Je li moguce naci neke donatore iz inozemstva,"smuljati" nesto sa savezom, uefom itd
Da se radilo (ili ako se bude ikada radilo), radilo bi se po PS-u. Znaci plasticna trava, tribine (montazne), reflektori (mini, za nocnu rekreaciju i termine), balon...cca 300.000 KM.

Od saveza ne mozes ocekivati nista. Ulozili su u Bilino polje i ovaj novi trening kamp reprezentacije. Od UEFA-e isto tako ne treba nista ocekivati jer napravili su stadion, odnosno fin jedan kompleks u Orasju, cak je i Platini bio na otvorenju...a onda je sve to pusteno zubu vremena da ga pojede. Kompleks "Goal" propada, malo se ulaze u njega. Pomocni teren (vjestacka trava) je u katastrofalnom stanju, a i onaj glavni (kao i sve oko njega) iz godine u godinu sve gore izgleda. Nije niko budala da nakon takvog primjera vise ulaze u BiH fudbal ili terene ;)

Sto se domacih donatora tice, licno sam pisao projekat za obnovu, odnosno izgradnju prostorija i sanaciju terena za omladinski pogon. BH Telecom je raspisao konkurs, projekat im uredno dostavljen i zamisli - prosao!!!
Kad nisam poludio od srece...projektovana vrijednost bila je cca. 25 hiljada KM. Pozvali nas na sastanak i urucili nam odluku da su odobrili 400 KM (slovima: četiristotine KM).

Eto naših "donatora" :)
strasno...
10 jakih privatnika sa podrucja opcine po 10 hiljada =100 hiljada. Cementara, koksara i Soda zajedno 100 hiljada mogu dati. Onako pricam, njima je to nista, a puno bi znacilo za sport.
Znam da nema nista od svega :D

maksum
Kontakt:

Post Postao/la maksum » 26 sep 2014, 17:19

jucer emotivan susret nacelnika i onog bivseg PR kluba onaj kasper (ovo sam morao ispraviti) nisam znao da su toliko bliski. ako je istina ono sto su pricali o radnickom onda ce se gracanlije barem ove sto prizeljkuju poraz ugristi za guzcu.
Zadnja izmjena: maksum, dana/u 02 dec 2014, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 sep 2014, 17:29

maksum je napisao/la:jucer emotivan susret nacelnika i onog bivseg reporetera kluba onaj zuti nisam znao da su toliko bliski. ako je istina ono sto su pricali o radnickom onda ce se gracanlije barem ove sto prizeljkuju poraz ugristi za guzcu.
Ako,ako,ako... Primjetio sam da ovi lukavcani svi (osim @Zoom-a) imaju neke "informacije" a niko nista da kaze. Kao nece oni da govore ALI ako se to ostvari oni ce to nama iznijet ovde.. Ajde majstore napisi sta si cuo pa da vidimo hoces li biti upravu ili ne. Lako je pod*ebavat mene i jos neke ljude koji iznesu neku informaciju pa se nekada ne ispostavi tacnom (Mirza Kazlagic nas povaljao pa svi jedva docekali da mene zafrkaju jer je to "nas sudija"), adje da vidimo kakvu ti to informaciju imas zbog koje cemo se mi ujest za dupe :?: :?:
www.nkbratstvogracanica.com

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 sep 2014, 17:55

cesc4 je napisao/la:
maksum je napisao/la:jucer emotivan susret nacelnika i onog bivseg reporetera kluba onaj zuti nisam znao da su toliko bliski. ako je istina ono sto su pricali o radnickom onda ce se gracanlije barem ove sto prizeljkuju poraz ugristi za guzcu.
Ako,ako,ako... Primjetio sam da ovi lukavcani svi (osim @Zoom-a) imaju neke "informacije" a niko nista da kaze. Kao nece oni da govore ALI ako se to ostvari oni ce to nama iznijet ovde.. Ajde majstore napisi sta si cuo pa da vidimo hoces li biti upravu ili ne. Lako je pod*ebavat mene i jos neke ljude koji iznesu neku informaciju pa se nekada ne ispostavi tacnom (Mirza Kazlagic nas povaljao pa svi jedva docekali da mene zafrkaju jer je to "nas sudija"), adje da vidimo kakvu ti to informaciju imas zbog koje cemo se mi ujest za dupe :?: :?:
Mislim da se u Lukavcu svi potajno nadamo PL, ali da nema euforije jos , jer je i suvise rano za to...pogotov nakon onoga sto nam se desilo prije dvije godine poslije utakmice s Vitezom,,,Onako nesto nam se ne treba desiti opet,,,Ko danas ima muda da garantuje da ce neka ekipa boriti se za PL nakon 7 kola, taj je neozbiljan ili ima veliki adute( novac ,lobiji) za to sto govori.Ja licno vjerujem da nemamo nista od toga,,,Na kraju krajeva zimska pauza ce mnogo toga reci ko sta zeli a sada je prerano,,, A sto se tice toga sto je spomenut gradonacelnik gore u komentaru, ne zaboravi cinjenicu da su izbori pred nama mogu se cuti i lovacke price vise nego u neko dr. doba godine
@maksum normalno je da nam ljudi zele poraz jer nas se boje zbog cinjenice sto smo prvi i mozda nas smatraju konkurentima za PL,,,vjerujem da nas ljudi ne mrze, samo zeli postici sportski uspjeh a to ne mogu ako mi ne izgubimo do kraja i to je tako jednostavno, ne treba dizati tenzije bezveze na to sto nam zele poraz ( sportski)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 sep 2014, 18:15

sodaacm je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Mislim da se u Lukavcu svi potajno nadamo PL, ali da nema euforije jos , jer je i suvise rano za to...pogotov nakon onoga sto nam se desilo prije dvije godine poslije utakmice s Vitezom,,,Onako nesto nam se ne treba desiti opet,,,Ko danas ima muda da garantuje da ce neka ekipa boriti se za PL nakon 7 kola, taj je neozbiljan ili ima veliki adute( novac ,lobiji) za to sto govori.Ja licno vjerujem da nemamo nista od toga,,,Na kraju krajeva zimska pauza ce mnogo toga reci ko sta zeli a sada je prerano,,, A sto se tice toga sto je spomenut gradonacelnik gore u komentaru, ne zaboravi cinjenicu da su izbori pred nama mogu se cuti i lovacke price vise nego u neko dr. doba godine
@maksum normalno je da nam ljudi zele poraz jer nas se boje zbog cinjenice sto smo prvi i mozda nas smatraju konkurentima za PL,,,vjerujem da nas ljudi ne mrze, samo zeli postici sportski uspjeh a to ne mogu ako mi ne izgubimo do kraja i to je tako jednostavno, ne treba dizati tenzije bezveze na to sto nam zele poraz ( sportski)
Hvala sto si mu objasnio u moje ime ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 sep 2014, 18:16

Ne gine nama opet igrati sa vama derbi. :mrgreen: Kako vidim opve godine ulazite 98%. Jos da vam Jedinstvo vrati bodove. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 sep 2014, 18:24

Probisvjet je napisao/la:Ne gine nama opet igrati sa vama derbi. :mrgreen: Kako vidim opve godine ulazite 98%. Jos da vam Jedinstvo vrati bodove. :salut:
Otkad to derbI?Do skora ste nas omalozavaliu svakom pogledu i sad odjednom derbi :D,,, iskreno volio bih al da to bude u PL,,,a sanse su nam od skora jos vece za taj "derbi" ali u 1.ligi federacije, nadam se onom prvom :)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 sep 2014, 19:51

sodaacm je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ne gine nama opet igrati sa vama derbi. :mrgreen: Kako vidim opve godine ulazite 98%. Jos da vam Jedinstvo vrati bodove. :salut:
Otkad to derbI?Do skora ste nas omalozavaliu svakom pogledu i sad odjednom derbi :D,,, iskreno volio bih al da to bude u PL,,,a sanse su nam od skora jos vece za taj "derbi" ali u 1.ligi federacije, nadam se onom prvom :)
Ne sikiraj se ti, imaju barem 4 kandidata koji lete prije Slobode iz PL ;) Vjeruj ti to meni sođane moj dobri, mogucnost je jedino da igramo u PL sljedece sezone. A sad...vi najbolje znate kolike su sanse za to :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 sep 2014, 21:50

Stadion se već šminka za PL, a pojačanja kontaktirana i riješena koja će doći u zimskoj pauzi, njih 4-5 koji će odmah uletiti u prvih 11, takođe, zimske pripreme će biti negdje u toplijm krajevima, još se vaga najpovoljnija ponuda. I sada ona najvažnija i najbolja vijest, Sir Irfan Džindison je odbio West Ham, kako kaže, prvo da uvede Radnički u PL pa će onda razmišljati o svom daljem angažmanu. :mrgreen:

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 27 sep 2014, 01:53

SiouxLukavac je napisao/la:Stadion se već šminka za PL, a pojačanja kontaktirana i riješena koja će doći u zimskoj pauzi, njih 4-5 koji će odmah uletiti u prvih 11, takođe, zimske pripreme će biti negdje u toplijm krajevima, još se vaga najpovoljnija ponuda. I sada ona najvažnija i najbolja vijest, Sir Irfan Džindison je odbio West Ham, kako kaže, prvo da uvede Radnički u PL pa će onda razmišljati o svom daljem angažmanu. :mrgreen:
Kako ovo sve lijepo zvuci ali je prosto nemoguce :) Irfan na kraju sezone preuzima Newcastle.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 27 sep 2014, 02:07

Probisvjet je napisao/la:Jos da vam Jedinstvo vrati bodove. :salut:
Da vrate,zbog cega ? Mi smo u Lukavcu prosle sezone odnijeli bodove posteno,jos se ta utakmica igrala u prvom dijelu sezone kad je ruku na srce igra Jedinstva bila fantasticna.Mi smo u Lukavac isli igrat na 0,ali uspjeli smo iz jednog kornera u 92 minuti dati taj gol.Ali to sad i nije bitno,Radnicki u Bihacu ce sigurno dobit,ne zbog nekih dugova vec igrom,svojom kvalitetom jer igraju ove sezone odlicno,dok je nazalost ekipa Jedinstva trenutnno ocajna,rekao bi da smo u ovom trenutnu u rangu Igmana ili Turbine.Igraci neki glumci a hodati ne znaju,i jos su nam iskljucili struju na stadionu pa mozes zamislit kakvo je stanje u klubu.Jos je rano pricat o tome ko ce biti prvak,ali ja zelim Radnickom svu srecu i da se plasiraju u PL,najvise zbog Siouxa.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 sep 2014, 16:01

1-0 Mujic iz penala. Drugi zuti za igraca gostiju br 4

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

maksum
Kontakt:

Post Postao/la maksum » 27 sep 2014, 17:19

Samo da nebude ko prosle sezone kod njih kad su oni poveli penalom pa mi izjednavili u sudijskoj

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 sep 2014, 17:22

katastrofa ako sam ih hvalio proslu tekmu ova im je najgora u ovoj sezoni mladost sasvim zasluzeno uvima nam bodove

maksum
Kontakt:

Post Postao/la maksum » 27 sep 2014, 17:27

Tacno sam znao da cemo bas od mladosti ziajnit nekako su mensecini naj nezgodniji

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 sep 2014, 17:37

Hajd ba,nije kraj svijeta. Da je ušla jedna od one dvije u prečku ili ona još jedna 100%, sad bi bila druga priča. Malo užasan teren, malo loš dan domaćih, malo i do dobrih gostiju i na kraju bude neriječeno.
Jbg kod nas nema sredine, ili su super ili im se psuje.
Next stop Bihać

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 sep 2014, 17:42

U nekoliko svojih postova naglasio sam da smo imali veliku dozu sreće u dosadašnjem dijelu prvenstva. Danas nas ta sreća nije pratila...

Mladost iz praktično jednog jedinog udarca prema i u okvir gola postigla pogodak (i to s igračem manje). Sreća prati hrabre a gosti su odigrali hrabro i dobro. Zasluženo nose bod iz Lukavca.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

maksum
Kontakt:

Post Postao/la maksum » 27 sep 2014, 17:44

Jebga konto sam dacemo bit prvi makar dok kod kuce igramo to su vec cetri boda izgublena kod kuce sad bihac oni su nam i one tamo sezoe prekinuli niz sigurnoce i sad

Bitno je da smo se odvojili i da ce opstanak mnogo lakse ostvarit

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.