da je Bogdo samo ovo bilo...frajer je, blago receno, yebao svima mater u savezu sto su uputili te pozive bez njegovog znanja...boli njega neka stvar za nove igrace...neka, neka...pape nas moze odvesti na SP u brazil, al ako on ostane na celu, ubrzo cemo igrati i bez klupe, jer ce se pojedini igraci oprostiti od repke, a svi ovi talenti ce igrati za druge drzave jer ih savez ne smije ni pozvati na druzenje bez njega, a njega boli racku za druge igrace, dok god su tu polivalentni ibricic, vrsajevic, sesar itd...hejbet prijateljskih odigranih, nismo 2 igraca isprobali...neka, neka...Principatus je napisao/la:Kolasincu je mjesto kod Vlade? A gdje je mjesto Vrsajevicu?AllGunsBlazing je napisao/la:Zna se gdje je mjesto Kolasincu, ne kod Safeta vec kod Vlade, a on nece tamo, pa ne mora.
@Leite, napisao si toliko dug post, pun kontradiktornosti, gluposti i ponovo jeftinih retorickih zahebancija, tako da ti dajem cast da budes pobjednik u ovoj diskusiji, jer mi je moje vrijeme ipak skupocjeno, a potrosio sam suvise, i moja je greska zasto sam uopste odgovorao na tvoj post.
Pape je kriv zato sto Kolasinac ne igra za nas. Pape ga nije pozvao u Sloveniju. Cak sta vise, covjek je bio IZNENADJEN pozivom saveza za ove igrace. To sve govori. Menadzer Zahirovica je Sead Susic, posto "neznas" i "neinteresuje" te.
@emire druze moj dobri, dok god njega neko ne nazove i ne kaze mu da ozbiljno racuna na njega, on nece sam ni pokretati taj proces promjene drzavljanstva...e u tome je caka druze...i pametan je...sto da se odrice nastupanja za njemacku gdje trenutno i igra, dok mu susic ne kaze da je dobar i da racuna na njega u buducnosti...al dobro...