Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 feb 2013, 15:24

Principatus je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Zna se gdje je mjesto Kolasincu, ne kod Safeta vec kod Vlade, a on nece tamo, pa ne mora.
Kolasincu je mjesto kod Vlade? A gdje je mjesto Vrsajevicu?

@Leite, napisao si toliko dug post, pun kontradiktornosti, gluposti i ponovo jeftinih retorickih zahebancija, tako da ti dajem cast da budes pobjednik u ovoj diskusiji, jer mi je moje vrijeme ipak skupocjeno, a potrosio sam suvise, i moja je greska zasto sam uopste odgovorao na tvoj post.

Pape je kriv zato sto Kolasinac ne igra za nas. Pape ga nije pozvao u Sloveniju. Cak sta vise, covjek je bio IZNENADJEN pozivom saveza za ove igrace. To sve govori. Menadzer Zahirovica je Sead Susic, posto "neznas" i "neinteresuje" te.
da je Bogdo samo ovo bilo...frajer je, blago receno, yebao svima mater u savezu sto su uputili te pozive bez njegovog znanja...boli njega neka stvar za nove igrace...neka, neka...pape nas moze odvesti na SP u brazil, al ako on ostane na celu, ubrzo cemo igrati i bez klupe, jer ce se pojedini igraci oprostiti od repke, a svi ovi talenti ce igrati za druge drzave jer ih savez ne smije ni pozvati na druzenje bez njega, a njega boli racku za druge igrace, dok god su tu polivalentni ibricic, vrsajevic, sesar itd...hejbet prijateljskih odigranih, nismo 2 igraca isprobali...neka, neka...

@emire druze moj dobri, dok god njega neko ne nazove i ne kaze mu da ozbiljno racuna na njega, on nece sam ni pokretati taj proces promjene drzavljanstva...e u tome je caka druze...i pametan je...sto da se odrice nastupanja za njemacku gdje trenutno i igra, dok mu susic ne kaze da je dobar i da racuna na njega u buducnosti...al dobro...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 17 feb 2013, 15:25

Papastathopoulos je napisao/la:
obagol je napisao/la:
Mustafa Kučuković??

Znaš kad će Kolašinac zaigrati za BiH? Kad skonta da nema ni najmanje šanse da zaigra za A-tim Njemačke. E kad to skonta, treba ga nabit nogom u guz.icu što dalje od naše reprezentacije.

Koliko je samo kučukovića, jakupovića, džaka, od "vanserijskih" talenata koji su mogli birati za koju će repku igrati postali igrači za koje više ne znamo ni da postoje. Njemačka ima kolašinaca koliko hoće i da je imalo pametan znao bi da nikad neće biti standradni član A-tima.
jesi li do sad nabio mujdzu i medunjanina ? il' nisi imao kad od posla ?
Mujdžu i Medunjanina se ne može trpati u isti koš. Medunjanina je trebalo nabiti nogom ali nažalost u to vrijeme nit smo imali ozbiljan savez, nit smo imali ozbiljnog selektora i u reprezentaciju se pozivalo sve i svašta i uopšte nije bilo kriterija (Grujić, Kerkez, Jakirović, Bartolović, Mulina...).

Mujdža je došao na okupljanje mlade repke,odradio pripreme i pred utakmicu mu kažu kako nema pravo nastupa i bukvalno ga otjeraju kao psa. Nakon toga je prihvatio poziv Hrvatske.

Hvala Bogu pa sad imamo ozbiljniju reprezentaciju i ne moram svaku utakmicu gledati po 4 nova igrača koje uopšte ne prepoznajem. Hvala Bogu pa nam je pozivanje Vršajevića najveći problem u reprezentaciji.

Dječurlija na forumu ne konta da jedino možemo uspjeti ako imamo homogenu ekipu u kojoj vlada savršena atmosfera a to nećemo postići ukoliko budemo zvali igrače koji kalkulišu sa odabirom reprezentacije i ukoliko svako malo budemo zvali nove igrače. Princip je jednostavan: teško je izgubiti status reprezentativca ali ga je bogami još i teže izboriti. Kod izbora novih igrača prioritet imaju igrači koji su prošli naše mlađe selekcije. Jasno ko dan.

Igrače koji nastupaju za druge reprezentacije NE SMIJEŠ zvati dok ne potpišu izjavu (koja se šalje UEFI) da žele igrati za drugu državu i dok ne promijene sportsko državljanstvo. Ja lično smatram da ne treba zvati igrače koji se dvoume za koju reprezentaciju bi igrali.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 feb 2013, 15:30

Najveci problem je u Safetu Susicu..i dok je on tu, ne trebamo se nadat' da ce bilo koji od ovih nabrojanih potencijalnih reprezentativaca obuci nas dres.

Ne kazem da ih bilo ko treba moliti, ali se moze puno vise uraditi!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2013, 15:31

AllGunsBlazing je napisao/la:Zna se gdje je mjesto Kolasincu, ne kod Safeta vec kod Vlade, a on nece tamo, pa ne mora.

@Leite, napisao si toliko dug post, pun kontradiktornosti, gluposti i ponovo jeftinih retorickih zahebancija, tako da ti dajem cast da budes pobjednik u ovoj diskusiji, jer mi je moje vrijeme ipak skupocjeno, a potrosio sam suvise na uprazne diskusije sa tobom, i moja je greska zasto sam uopste odgovorao na tvoj post.

Pape je kriv zato sto Kolasinac ne igra za nas. Pape ga nije pozvao u Sloveniju. Cak sta vise, covjek je bio IZNENADJEN pozivom saveza za ove igrace. To sve govori. Menadzer Zahirovica je Sead Susic, posto "neznas" i "neinteresuje" te.
Pa bas su kontradiktornosti da ne kazem i gluposti napisane kod tebe.
Ni jedan selektor nemoze pozvati igraca koji je bukvalno stranac i uopste nema papire i pasos niti civilni niti sportski.
Drugo zato je bio pozvan u Ljubljanu kao gost(jedini nacin poziva )da bi bio upoznat i dobio sve informacije oko procesa papirologije.Sta je ovaj odgovorio,obaveze u klubu.Naravno i po sto puta ponovljeno LAZ.Jer je naredni dan prihvatio poziv u U-20.I mozda si upravu,zasto to cini u vezi BIH repke Ne interesuje ga.Sve dok nebude 100% siguran da nema nikakve sanse u Njemackoj A repci.
Nije jedini takav je i Mudonja bio a bilo je jos prevrtanera.Repka BIH je nekim zadnja rupa na svirali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 feb 2013, 15:37

@Leite, napisao si toliko dug post, pun kontradiktornosti, gluposti i ponovo jeftinih retorickih zahebancija, tako da ti dajem cast da budes pobjednik u ovoj diskusiji, jer mi je moje vrijeme ipak skupocjeno, a potrosio sam suvise, i moja je greska zasto sam uopste odgovorao na tvoj post.

da je Bogdo samo ovo bilo...frajer je, blago receno, yebao svima mater u savezu sto su uputili te pozive bez njegovog znanja...boli njega neka stvar za nove igrace...neka, neka...pape nas moze odvesti na SP u brazil, al ako on ostane na celu, ubrzo cemo igrati i bez klupe, jer ce se pojedini igraci oprostiti od repke, a svi ovi talenti ce igrati za druge drzave jer ih savez ne smije ni pozvati na druzenje bez njega, a njega boli racku za druge igrace, dok god su tu polivalentni ibricic, vrsajevic, sesar itd...hejbet prijateljskih odigranih, nismo 2 igraca isprobali...neka, neka...

@emire druze moj dobri, dok god njega neko ne nazove i ne kaze mu da ozbiljno racuna na njega, on nece sam ni pokretati taj proces promjene drzavljanstva...e u tome je caka druze...i pametan je...sto da se odrice nastupanja za njemacku gdje trenutno i igra, dok mu susic ne kaze da je dobar i da racuna na njega u buducnosti...al dobro...
Polahko druze,koliko znam Jagodic je ozbiljno razgovarao sa njim,cak mu poslao i poziv,da na osnovu njeg moze pokrenuti sportsko drzavljanstvo (STA ONO BI?) Ah ja,njeg Schalke ne moze pustiti da igra za U21,vec samo A reprezentacija,OK,savez nazvao ppzvao ga kao i Hajrovica,Halilovica,Seferovica,da dodje u Ljubljanu,sta ono Kolasina javi. citiram:Sretan sam zbog poziva,ali klub mi nije odobrio,a da jeste ja bih se odazvao" ,kad ono ,bum poziv U20 Njemacke bjese razlog.

Mislim,ako cemo ozbiljno pricati,hajmo,a ako cemo se zayebavati sa glupostima,da prestanemo odmah. Nabijem ja i Kolasinca i pognog Hajrovica,i onog pakasa Seferovica na onu stvar.Neka zayebaju one koji su ih tako vaspitali,a ne zda zayebaju moju drzavu. SIKTER BA,TAKVI NAM NE TREBAJU!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 feb 2013, 15:38

@Leite, napisao si toliko dug post, pun kontradiktornosti, gluposti i ponovo jeftinih retorickih zahebancija, tako da ti dajem cast da budes pobjednik u ovoj diskusiji, jer mi je moje vrijeme ipak skupocjeno, a potrosio sam suvise na uprazne diskusije sa tobom, i moja je greska zasto sam uopste odgovorao na tvoj post.

Onda to svoje skupocjeno vrijeme koristi na bolji nacin od promovisanja Kolasinca i ostalih stranaca, po forumu, jadikovanja nad tim bespomocnim mladim ljudima koji ne dobijaju poziv u repku zbog Susica, te pisanju protiv Susica. Budi pozdravljen. Necu vise pisati "kontradiktornosti". Ocigledno ne znas sta znaci kontradiktornost, ako mislis da sam ja kontradiktoran u svom postu. Jos nesto za kraj, mozes li mi izvuci kontradiktornosti iz posta? Bas zelim da vidim sta znaci biti kontradiktoran, odnosno pisati kontradiktornosti, naravno iz tvog ugla.

@emir79, potpuno isto razmisljamo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 feb 2013, 15:46

emir79 je napisao/la:Polahko druze,koliko znam Jagodic je ozbiljno razgovarao sa njim,cak mu poslao i poziv,da na osnovu njeg moze pokrenuti sportsko drzavljanstvo (STA ONO BI?) Ah ja,njeg Schalke ne moze pustiti da igra za U21,vec samo A reprezentacija,OK,savez nazvao ppzvao ga kao i Hajrovica,Halilovica,Seferovica,da dodje u Ljubljanu,sta ono Kolasina javi. citiram:Sretan sam zbog poziva,ali klub mi nije odobrio,a da jeste ja bih se odazvao" ,kad ono ,bum poziv U20 Njemacke bjese razlog.

Mislim,ako cemo ozbiljno pricati,hajmo,a ako cemo se zayebavati sa glupostima,da prestanemo odmah. Nabijem ja i Kolasinca i pognog Hajrovica,i onog pakasa Seferovica na onu stvar.Neka zayebaju one koji su ih tako vaspitali,a ne zda zayebaju moju drzavu. SIKTER BA,TAKVI NAM NE TREBAJU!
susic konkretno je trebao (ako bas mora) zapostaviti i seferovica, hajrovica itd, al je licno trebao nazvati kolasinca i popricat s njim ko covjek...odbrana nam je godinama rak rana (da ne pricam o lijevom boku), imamo momka koji ima TEK 19 godina, igra u jednom schalkeu, u zadnje vrijeme cesto dobija priliku, igra upravo lijevog beka, a susic nista...pa ako nista, nek prati eurosport2 yebemu mater pa nek pogleda nekad ako schalke se bude prenosio...ocigledno nema drugog nacina da sazna za jednog mladog igraca u zabacenoj njemackoj....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 feb 2013, 15:53

emir79 je napisao/la:Polahko druze,koliko znam Jagodic je ozbiljno razgovarao sa njim,cak mu poslao i poziv,da na osnovu njeg moze pokrenuti sportsko drzavljanstvo (STA ONO BI?) Ah ja,njeg Schalke ne moze pustiti da igra za U21,vec samo A reprezentacija,OK,savez nazvao ppzvao ga kao i Hajrovica,Halilovica,Seferovica,da dodje u Ljubljanu,sta ono Kolasina javi. citiram:Sretan sam zbog poziva,ali klub mi nije odobrio,a da jeste ja bih se odazvao" ,kad ono ,bum poziv U20 Njemacke bjese razlog.

susic konkretno je trebao (ako bas mora) zapostaviti i seferovica, hajrovica itd, al je licno trebao nazvati kolasinca i popricat s njim ko covjek...odbrana nam je godinama rak rana (da ne pricam o lijevom boku), imamo momka koji ima TEK 19 godina, igra u jednom schalkeu, u zadnje vrijeme cesto dobija priliku, igra upravo lijevog beka, a susic nista...pa ako nista, nek prati eurosport2 yebemu mater pa nek pogleda nekad ako schalke se bude prenosio...ocigledno nema drugog nacina da sazna za jednog mladog igraca u zabacenoj njemackoj....
Prije svega ne znam zasto mislis ,da nam je odbrana rak rana,ja ne vidim da je tako.Onaj ko zeli igrati za BIH, NECE lagati,i izmisljati stvar da nebi dosao.Kao sto rekoh,Jagodic ga pozvao,savez ga pozvao. Evo primjer Bicakcica,prosle godine u decembru momak dosao u Sarajevo,obavio sve sto je bilo potrebno i uskoro igra za BIH,sa Braunschweigom sigurno ulazi u 1 Bundesligu,a ocjenjen je kao drugi najbolji stoper lige,mlad perspektivan.Znaci ko hoce da igra za BIH,nema prepreka,niti se moli,ali ocito,nekome fali to,da bi dobio reklamu. I Bicakcic je igrao za Njemacku,bio i njihov kapiten,ali zna gdje pripada,tako da,ko zeli za BIH da igra,a kvalitet ima,zna gdje je Sarajevo.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 feb 2013, 16:00

nadam se da Kolasinac nije izdajica poput Hajrovica,Seferovica koji su se prodali za saku eura,koji nemaju ponos i ne znaju ni sami kome pripadaju...

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 feb 2013, 16:03

adriano_leite je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Taj koji je otisao u Bjelorusiju, bio je clan nase mlade repke, promovisan u A tim.....Ne pljuj nase pa kakvo god da je, pogotovo ako je to nase i korisno u isto vrijeme.
Ok dakle olovka, pa cu crtati.

1. Kao prvo, ne stavljaj moje rijeci u kontekst da ja pljujem po nekome, jer to nigdje nisam. Zahirovic mi djeluje kao veoma simpatican momak i nemam protiv njega licno nista. Fakt je, da je iz 2. ruske lige presao u Bijelorusiju. Za to mu nisam ja kriv, niti Kolasinac. Mozda mu je menadzer los iako ima dobre veze?

2. Na drugoj strani navijaci Safeta pokusavaju sad i od Kolasinca napraviti kloca. Kao poslije utakmice protiv Bayerna nije igrao, naravno to je odluka trenera, ali ne jer je bio los. Effenberg ga je hvalio, dobio je najbolju ocjenu od citavog ocajnog Schalke tima. I onda se nadju oni koji ce citav svijet ako treba pomjeriti i preokrenuti, samo da nepogrijesivi Safet Susic ostane bez greske. Dakle Kolasinac je kloc. A meni se nesto prica o pljuvanju.

3. Kloc koji sa 19 godina igra za Schalke, Bundesliga, CL, U19, U20 Elf-a. Igrac o kojem jedan Sammer, koji je bio potencijalni selektor Njemacke, samo ima rijeci hvale i koji ga dize u nebesa. Ali imamo mi ovdje strucnjake koji ce to bolje ocjenuti, nego neko ko moze biti selektor jednoj fudbalskoj velesili. Zemljo otvori se. A Kolasinac ce zaigrati za BiH, pa zato nemogu docekati dan kad se bude lizalo.

4. A isti ti navijaci Susica sebi ne uzmu vremena, da nam malo objasne zasto nam igraju i prolaze katastrofalni igraci kroz repku? Koji su ih kriteriji doveli? Na stetu boljih i perspektivnijih? Zasto je jedan Mravac imao sigurno mjesto u repki, kao sto sad ima Zahirovic. I jednom i drugom je slucajno Sead Susic menadzer. Ali to ne smeta, valja to pod tepih. Kolasinac je kloc, ali Vranjes top, covjek bez kluba, Vrsajevic koji u Ceskoj nije mogao proci.

5. A ovo o odgovornosti Papeta i strucnog staba za nepozivanje Kolasinca. Naravno da je krivica tu. Perverzna nonsalantnost, pa cemo se krpiti sa igracima njegovog brata. Ali u to se necu upustati ponovo. Sve sam sto se toga tice vec rekao. Ako budes jednog dana vodio jednu kompaniju, shvatit ces mozda kako se odgovornost dijeli i ko i kako stoji uspravno za rad i nerad, i da su samo rezultati koji su bitni za uspjeh, ne kakve izvlakuse i izmisljanje istih.

6. Takvo ponasanje i posmatranje stvari, kao sto ga pojedini ovdje demonstriraju, dovodi do bolesnog sistema i do neuspjeha.
1. Nije bitno gdje Zahirovic igra, bitno je da momak izgara za repku i nas je najbolji zadnji vezni u ovom momentu. Uz sve to je i mlad, te pokazuje da se na njega moze racunati i u buducnosti. Ko mu je menadzer pojma nemam, meni je bitno da momak gine na terenu, pa makar mu i Dodik bio menadzer.

Nemamo boljeg zadnjeg veznog (igraca sa papirima, koji nije stranac, koji moze odmah igrati u reprezentaciji).

.
Nemamo jer si potpuni analfabeta. Cocalic je tri puta bolji od tog mucenog Zahirovica. I na papiru, a i u praxi. Medjutim, Cocalic nikad nece biti isproban, jer Sejin mali mora igrati.

Boli me qrac sto izgara na terenu, kad nema kvalitet. Izgaro je i Mravac. Piso krv zbog Bosne...
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 17 feb 2013, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2013, 16:05

Sta je Jagodic???kar-ina,nula,niko nista.Trener kola srpskih sestara ili tako nesto.
Covjek je rekao da je sa njim razgovarao u par navrata ovaj mu svasta nesto obecao.I na kraju radi sasvim suprotno.Ako je to cini Jagodicu ucinice bilo kome iz strucnog staba BIH repke.
Problem je neiskrenost i zavlacenje to jest uzimanju na vremenu(isti proces kao i kod ovih Svajcaraca).
Kako rekoh najveci problem je sto laze vec sad,kad uopste nije ni usao u taj proces papirologije koji je ionako dugotrajan i spor proces.A isto tako laz i neiskrenost kako rekoh.Jer reci da ga klub ne pusta zbog obaveza u tom istom klubu a onda zapucati ko pravi na prvi poziv U-20 Njemacke repke.Tu nema ni zrna postovanja prema drzavi i repci za koju bi ovaj kao na kraju trebao da zaigra.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 feb 2013, 16:08

Dovodjenje Kolasinca u kontekst U-21repke sve govori o kapacitetima Jagodara i Saveza. Ko biva, clan BL i ekipe koja igra 1/8 LP, ne moze konkurisat u A tim na poziciji lijevog beka, pored strasnih Zukanovica i Kvesica. :lol: (salih i lula nisu rijesenje, to znamo u praxi)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 feb 2013, 16:10

floyd je napisao/la:Dovodjenje Kolasinca u kontekst U-21repke sve govori o kapacitetima Jagodara i Saveza. Ko biva, clan BL i ekipe koja igra 1/8 LP, ne moze konkurisat u A tim na poziciji lijevog beka, pored strasnih Zukanovica i Kvesica. :lol: (salih i lula nisu rijesenje, to znamo u praxi)
Cudi me da neko ko je Susica psovao za ne pozivanje Zukanovica,sad istog ismijava,hm bas je :lol:
Pa bolji je standardan igrac u Belgijskoj ligi,nego igrac koji je sakupio 3 utakmice u karijeri za Schalke.
Kvesic je mladi reprezentativac ,tako da je logicno da bude pozvan,sta je cudno? :roll:

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 feb 2013, 16:15

Zukanovic je stoper. Niko ga nije prizivo da igra beka.

Protiv Grka 90% nas ocekuje Stevanovica u prvih 11. Rekao bih opravdano.

A kad vidimo status Stevana i Kolasinca u svojim klubovima, vidimo da je to u 5 deka. I jedan ce biti starter, a drugi je pod lupom, jer toboze ne moze tek tako u A tim. (sve i kad bi imo papire)

Moze protiv Bayerna, al vamo...jok :lol:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 feb 2013, 16:15

emir79 je napisao/la:

Prije svega ne znam zasto mislis ,da nam je odbrana rak rana,ja ne vidim da je tako.Onaj ko zeli igrati za BIH, NECE lagati,i izmisljati stvar da nebi dosao.Kao sto rekoh,Jagodic ga pozvao,savez ga pozvao. Evo primjer Bicakcica,prosle godine u decembru momak dosao u Sarajevo,obavio sve sto je bilo potrebno i uskoro igra za BIH,sa Braunschweigom sigurno ulazi u 1 Bundesligu,a ocjenjen je kao drugi najbolji stoper lige,mlad perspektivan.Znaci ko hoce da igra za BIH,nema prepreka,niti se moli,ali ocito,nekome fali to,da bi dobio reklamu. I Bicakcic je igrao za Njemacku,bio i njihov kapiten,ali zna gdje pripada,tako da,a ko zeli za BIH da igra,a kvalitet ima,zna gdje je Sarajevo.
A to sto nas je Bicakcic **** prije par godina,pa onda kada mu je došlo od FIFA da ne može igrati za Njemačku nego samo za BiH odjednom posta veliki Bosanac koji bi pješice došao na okupljanje.Stvar je u tome da on nema izbora kao Kolasinac kao Hajrovic,Seferovic...Mi ako želimo neki rezultat i uspjeh moramo se boriti da nam igraju oni najbolji koji u datom trenutku imamo.A ako nam je cilj samo ono BITNO JE UČESTVOVATI,A NE POBJEDITI onda možemo sastavljati ekipu i od momaka ovdje sa foruma.Ne trebaju nam prosefionalci,trebaju nam oni sto srcem igraju,sto ginu na terenu,nema veze sto ne znaju igrati i sto se gube kao abdest u striptiz baru
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 feb 2013, 16:16

floyd je napisao/la: Nemamo jer si potpuni analfabeta. Cocalic je tri puta bolji od tog mucenog Zahirovica. I na papiru, a i u praxi. Medjutim, Cocalic nikad nece biti isproban, jer Sejin mali mora igrati.

Boli me qrac sto izgara na terenu, kad nema kvalitet. Izgaro je i Mravac. Piso krv zbog Bosne...
Znas li sta znaci analfabeta? Po cemu si zakljucio da sam ja analfabeta?

Po cemu je bolji Cocalic? Cocalic uostalom igra stopera u klubu u kojem igra, nekad u juniorima igrao zadnjeg veznog koliko se sjecam. Nema sta, Cocalic je strasno fudbalsko ime u svijetu, strah i trepet. Uporedjujes likove koji ne igraju iste pozicije i govoris da treba umjesto Zahirovica igrati Cocalic. Smijesno i zalosno.

Mes Que Un Club!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2013, 16:18

floyd je napisao/la:Dovodjenje Kolasinca u kontekst U-21repke sve govori o kapacitetima Jagodara i Saveza. Ko biva, clan BL i ekipe koja igra 1/8 LP, ne moze konkurisat u A tim na poziciji lijevog beka, pored strasnih Zukanovica i Kvesica. :lol: (salih i lula nisu rijesenje, to znamo u praxi)
I Pjanic je na samom pocetku bio u kontaktu sa U-21 repkom ,da bi zatim itekako konkurisao u A tim.Iako je tad bio Misimovic tada rekorder asistencija ikada u BL.A nije mu bilo mrsko ni u Kalesiji da se pojavi zbog ganjanja papira.
Ovog ne mozes dovesti u kontekst nicega dok svoju glavusu ne uslika za pasos i papirologiju i uopste da pokrene bilo kakav proces promjene drzavljanstva.Izgleda pojedincima uopste to nije jasno.
Nego nema logike,kako igrac koji ko biva odigrao odlicno protiv Bajerna,krivac za jedan gol i usput obrali bostan u drugom narednom bude posadjen na klupu protiv Mainza i ni minute da dobije.A ziv i zdrav.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 feb 2013, 16:22

floyd je napisao/la:Zukanovic je stoper. Niko ga nije prizivo da igra beka.

Protiv Grka 90% nas ocekuje Stevanovica u prvih 11. Rekao bih opravdano.

A kad vidimo status Stevana i Kolasinca u svojim klubovima, vidimo da je to u 5 deka. I jedan ce biti starter, a drugi je pod lupom, jer toboze ne moze tek tako u A tim. (sve i kad bi imo papire)

Moze protiv Bayerna, al vamo...jok :lol:
Ti si smijesan covjek. Poredis statuse Stevanovica i Kolasinca. Stevanovic je mjesec dana u novom timu, a Kolasinac je ponikao valjda u tom Schalkeu. Stevanovic je stekao status prvotimca, jer je bio u mladoj reprezentaciji, te kao talentovan igrac mlade repke, dobio poziv u A tim, zajedno sa Zahirovicem i Muhamedom. Odigrao odlicno i pokazao da se na njega moze u buducnosti racunati. Kolasinac nije dobio poziv, jer je covjek stranac. Skontaj malo, mucni tom glavom ziv bio, nemoj se samo cesljati, razmisljaj, neces se razboliti.

Mes Que Un Club!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 feb 2013, 16:30

@adrinao badava se trudis da objasnis...

Ne daj Boze da izgubimo od Grcke, pa da ovi misevi pocnu pisati "izgubili smo jer nije igrao Kolasinac, Bicakcic, ovaj, ona, jer Barbarze nije selektor...." ne daj Boze, poripali bi pamet, glumili generale.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 feb 2013, 16:33

Elegant je napisao/la:@adrinao badava se trudis da objasnis...

Ne daj Boze da izgubimo od Grcke, pa da ovi misevi pocnu pisati "izgubili smo jer nije igrao Kolasinac, Bicakcic, ovaj, ona, jer Barbarze nije selektor...." ne daj Boze, poripali bi pamet, glumili generale.
Jedino u nasoj drzavi ima da je navijac protiv svoje repke. To samo kod nas ima i nigdje vise. Ne daj Boze da smo Engleska, prava fudbalska nacija, a da nam repka prolazi lose kao Engleska (uzimajuci u obzir kvalitet lige i domacih igraca, Englezi igraju lose), pa mislim da bi padale mrtve glave.

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Pact1921, zikerrz21 i 54 gosta.