Kjosevski i Plakalo su samo godinu mladji a nisu nista losiji da ne kazem cak i mozda bolji? Ako grijesim halali te haha. A obadvojica su u U19 od samog pocetka.Amar_BiH je napisao/la:Koji glupi komentar. Piric je u u-21 treci golman iza Jajala i Tirica. Bolje braniti za u-19 u elitnom krugu.Cartman je napisao/la:Pa ne moze igrat i za jedne i druge istovremeno covjece dragi.Amar_BiH je napisao/la:Po meni je najveci problem izostanak Pirica. Standardan u Gradini i brani fenomenalno. Covjek dobio poziv za u-21, ali nije dovoljno dobar za U-19?
.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21,U-19,U-17
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bolji nisu sigurno, Piric je zvijer i mislim da ce se boriti za prvog golmana, branio je i Premijer ligi, Jagodic je ga gledao dok Tiric u Rudaru hmmm Jajalo za juniore Dinama, nije ni blizu prvog tima.sajo10 je napisao/la: Kjosevski i Plakalo su samo godinu mladji a nisu nista losiji da ne kazem cak i mozda bolji? Ako grijesim halali te haha. A obadvojica su u U19 od samog pocetka.
Piric ide iz Gradine, ima kontakte sa Zeljom, a Radnik mu nudi da bude prvi golman.
Ako Jagodic planira da bude treci golman, onda bi ga sigurno pustio juniorskoj reprezentaciji. Ili ga Karacic nije trazio ili Jagodic najozbiljnije racuna na njega.Amar_BiH je napisao/la:Koji glupi komentar. Piric je u u-21 treci golman iza Jajala i Tirica. Bolje braniti za u-19 u elitnom krugu.Cartman je napisao/la:Pa ne moze igrat i za jedne i druge istovremeno covjece dragi.Amar_BiH je napisao/la:Po meni je najveci problem izostanak Pirica. Standardan u Gradini i brani fenomenalno. Covjek dobio poziv za u-21, ali nije dovoljno dobar za U-19?
.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jajalo je posudjen u drugu ligu hr, i tamo je standardannusko je napisao/la:Bolji nisu sigurno, Piric je zvijer i mislim da ce se boriti za prvog golmana, branio je i Premijer ligi, Jagodic je ga gledao dok Tiric u Rudaru hmmm Jajalo za juniore Dinama, nije ni blizu prvog tima.sajo10 je napisao/la: Kjosevski i Plakalo su samo godinu mladji a nisu nista losiji da ne kazem cak i mozda bolji? Ako grijesim halali te haha. A obadvojica su u U19 od samog pocetka.
Piric ide iz Gradine, ima kontakte sa Zeljom, a Radnik mu nudi da bude prvi golman.
Vidim vodi se zestoka rasprava ovdje o ovim juniorima iz Sirokog, neznam za ostale al ovak Mirko Maric je igracina gledao sam ga licno par puta i po meni je drugi najbolji igrac ove nase juniorske repke poslje Hodzica iz Zelje. Al da napomenem da Karacic ima najtezi posao od svi selektora mladih repki jer godista 95. i 94. su najtaletovanija koje smo ikada imali tako da je jako tesko izabrati samo 18 igraca.
@TMovac dobro si shvatioKevin je napisao/la:Sumnjam...čisto sumnjam..jedino baš ako netko osobno ima nekih problema da igra za BiH ili bi radije igrao tamo, ali po mom mišljenju neće nitko otići..i ne treba..treba zabraniti prelaske ako se igralo u mlađim kao u košarciTMovac je napisao/la:Koliko sa ja shvatio vjerojatno misli na to da li ce odbaciti BH dres ukoliko im dodje ponuda da igraju za Hrvatsku?Kevin je napisao/la:
ne razumijem pitanje?

Široki trenutno ima najbolje uslove u svojoj omladinskoj školi, koja ako nije najbolja onda je sigurno među prve 3.Što se vidi i po rezultatima, omladinci su svake godine u vrhu lige, a u kupu u većini slučajeva dolaze do same završnice.U skorijoj budućnosti treba očekivati još odličnih igrača iz Širokog Brijega, što mene lično veoma raduje.Nadam se da će i ostali klubovi krenuti tim putem.
DRUG NEBI TI PUNCA
Piric nikada nije dobio priliku u juniorskoj reprezentaciju.nusko je napisao/la:Bolji nisu sigurno, Piric je zvijer i mislim da ce se boriti za prvog golmana, branio je i Premijer ligi, Jagodic je ga gledao dok Tiric u Rudaru hmmm Jajalo za juniore Dinama, nije ni blizu prvog tima.sajo10 je napisao/la: Kjosevski i Plakalo su samo godinu mladji a nisu nista losiji da ne kazem cak i mozda bolji? Ako grijesim halali te haha. A obadvojica su u U19 od samog pocetka.
Ja ti garantujem da je Piric treca opcija za Jagodica. Pokazatelj su izmedju ostalog prijasne utakmice.
bit će sad još par dobrih iz juniora u prvom timubagrcavi je napisao/la:Široki trenutno ima najbolje uslove u svojoj omladinskoj školi, koja ako nije najbolja onda je sigurno među prve 3.Što se vidi i po rezultatima, omladinci su svake godine u vrhu lige, a u kupu u većini slučajeva dolaze do same završnice.U skorijoj budućnosti treba očekivati još odličnih igrača iz Širokog Brijega, što mene lično veoma raduje.Nadam se da će i ostali klubovi krenuti tim putem.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Je li igra Vedad Gljiva jos uvijek za reprezentaciju ? 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Igra momak za kadete, sto ne bi igrao kad je najbolji uz Radovca (doduse on vec igra za prvi tim i za juniore) od svih kadeta Sarajeva.... A i u repki je jedan od najboljih....FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Je li igra Vedad Gljiva jos uvijek za reprezentaciju ?
Odavno nisam vidio momka koji se vise trudi da uspije u fudbalu tj. mislim na redovno treniranje, vjezbe i tako to, jer silom prilika ga znam.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
oke, jucer vidjoh da je upao u probleme neke, pa reko da pitam
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
gringobih je napisao/la:" 23 maj 2013, 23:18"
Hocemo li po opklad da ce Izmet u narednih mjesec dana izjaviti da zeli igati samo za BiH...

http://www.****/sport/ostali-sportov ... gra-za-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
vidovita dzemilagringobih je napisao/la:gringobih je napisao/la:" 23 maj 2013, 23:18"
Hocemo li po opklad da ce Izmet u narednih mjesec dana izjaviti da zeli igati samo za BiH...![]()
http://www.****/sport/ostali-sportov ... gra-za-bih" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako dolazio a nisu ga primjetili,kako je onda ikako bio tu ?
koji sastav mlade reprezentacije ocekujete veceras 

Kako dolazio a nisu ga primjetili,kako je onda ikako bio tu ?
Hoce li biti kakav tv prenos ove vecerasnje utakmice?
Hoce, na BHT1gringobih je napisao/la:Hoce li biti kakav tv prenos ove vecerasnje utakmice?
Republika Zenica
Hvala, osta mi cvaja u djepu, kontam ako nema prenosa odoh put Sarajeva...dubioza je napisao/la:Hoce, na BHT1gringobih je napisao/la:Hoce li biti kakav tv prenos ove vecerasnje utakmice?