Oštećen je samo Vidal za nekoliko žutih kartona ali otom potom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
I raja koja je imala na listicu više žutih kartonaDonnie Darko je napisao/la:Niko nije oštećen.
Oštećen je samo Vidal za nekoliko žutih kartona ali otom potom
Bundesliga je napisao/la:Jel misliš na ovu, pušta se uvijek na Allianz Areni kad Bayern zabije gol.Sheyi je napisao/la:Ova zadnja, a pušta se ona stalno kod švaba kad zabiju gol
The White Stripes - 'Seven Nation Army'
Epidaurus je napisao/la:Cestitke Barci i navijacima im, totalno zasluzena titula
P.S
Neopisivo bih volio da neko polomi noge Neymaru i Suarezu, kakva su to dva g.o.v.n.a.r.a i ljudska sljama. Fuj
E jbg druze znas valjda da i za tog majmuna sto mu link postavi mislim sve najgore i da bih ga najradije otjerao iz Realamiki_92 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Cestitke Barci i navijacima im, totalno zasluzena titula
P.S
Neopisivo bih volio da neko polomi noge Neymaru i Suarezu, kakva su to dva g.o.v.n.a.r.a i ljudska sljama. Fuj![]()
Bolest al drago mi je zbog njih.IlFantasista je napisao/la:Hajd razumijem da guštaju navijači Barcelone, ali kad mi neko čiji tim Juve trpa godinama i radi mu šta hoće potčne tražiti mane ekipi, onda to prelazi sve granice, iz aviona se vidi kompleks i opsjednutost Juventusom.
Epidaurus je napisao/la:E jbg druze znas valjda da i za tog majmuna sto mu link postavi mislim sve najgore i da bih ga najradije otjerao iz Realamiki_92 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Cestitke Barci i navijacima im, totalno zasluzena titula
P.S
Neopisivo bih volio da neko polomi noge Neymaru i Suarezu, kakva su to dva g.o.v.n.a.r.a i ljudska sljama. Fuj![]()
![]()
Trebaju Real i Barca imat gospodu od igraca, ljudine tipa Xavi, Iniesta, Iker, Puyol, Raul, Messi i slicni a ne pogan koji vise vole simuliranje od rodjene matere
Milan 1994., pogodi protiv koga.invincible1921 je napisao/la:Cestitam Barci na zasluzenoj tituli i juventusu na plasmanu u finale, ali ja bi puno vise volio da je na njihovom mjestu bio Real...ne radi mrznje ili necega nego to bi bila za pamcenje utakmica. Mozete vi pricat sta hoce diviti se bufonu i prilu, ali Barca je sa pola snage samljela staru damu. Juventus je mozda mogo na momente da parira ili an neku foru da postigne mozda jos neki go, ali vise od toga ne.... Zaista se ne sjecam da je neko lakse slavio u finalu LP.... Mozda porto protiv monaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.