FK Željezničar (opšte diskusije)

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Bolanos » 10 jan 2016, 00:40

Cestitam na pojacanjima. Ciljano, dugorocno, kvalitetno.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 jan 2016, 01:12

Hvala drug, nadam se da cemo obojica gledati svoje klubove u vrhu i Europi. Ovo smanjenje lige ce da koncentrise dobar kvalitet na malom prostoru. Napokon da ima nekih vecih pomaka.
Sport je lijek za tijelo i duh.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 10 jan 2016, 12:38

Djeca su se plasirala u finale.Nisam bio na tekmi ali su mi javili da je bilo bas burno, nakon penala prosli.Finale je u 15 h pa ko ima vremena i volje bujrum :salut:

fareMO
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la fareMO » 10 jan 2016, 17:04

jurisicduska je napisao/la:Kad djeca igraju ko kadeti a predpioniri su nema tu šta da se razmišlja. Kreću se. Jaki na nogama. Tehničari, Šutaju sa svih pozicija, igraju mozgom. Ne nosi ih lopta, nego su odrasli. Vjeruj da su mega talenti a ona sedmica je vanserijski igrač on odskače baš. Mašala je meni bolji ne znam, al ne zaostaje ni ovaj puno. gledao sam puno turnira i omladinskih tekmi al već se sad vidi da su vanserijski, jedino što bi moglo da propadne zbog struke, uz pravilan rad nema šanse da ne budu vrh igrači. Odskaču po 5 godina.

Zanimljivo je da ste imali smo jednu izmjenu dakle baš top selekcija igra. Nema zezanja. Glavni ste favoriti i da osvojite. Nekakav zmaj ima podršku a mi se na forumima prepiremo ne ide niko podržat djecu omladince a besplatno ulaz. Takoo je i kad moji igraju, nas 3 dođe. Danas su iz Krajine ljudi dolazili da bodre djecu.
Šta kažeš na ove Blagajce, dobiše danas 3:2.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 10 jan 2016, 17:20

narodniheroj je napisao/la:Djeca su se plasirala u finale.Nisam bio na tekmi ali su mi javili da je bilo bas burno, nakon penala prosli.Finale je u 15 h pa ko ima vremena i volje bujrum :salut:
kako zavrsi :D ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 10 jan 2016, 19:18

ZZtop10 je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Djeca su se plasirala u finale.Nisam bio na tekmi ali su mi javili da je bilo bas burno, nakon penala prosli.Finale je u 15 h pa ko ima vremena i volje bujrum :salut:
kako zavrsi :D ?
Uzela su djeca turnir,ali ja nazalost nisam bio na tekmi ...puuuuuu iznenada me sprijecise obaveze

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 10 jan 2016, 19:58

narodniheroj je napisao/la:Znam da se kod nas poprilicno dobro radi sa djecom, isto tako odrzavaju se roditeljski sastanci i tamo se sugerise to pristojno ponasanje.I danas sam vidio da da su najtisi u dvorani, nadalje, praksa da se svake godine mjenja trener tih klinaca mi se takodjer svidja da ne dodje do pretjeranih "simpatija"isl.Odlasci na razne turnire iskljucivo djeca timski , roditelji odvojeno i tako neke sitnice koje ipak govore o pokusaju drzanja situacije pod kontrolom.Jedino sto ne mogu prezaliti i shvatiti je nesporazum sa Doganom , to je veliki gubitak za klub.
Mozemo mi svi pricati sta hocemo ali nam najvece bogatstvo lezi u vlastitim redovima samo to treba njegovati, ulagati, voditi racuna daleko vise nego do sad.
Odlazak Dogana uopšte nece biti veliki gubitak, sa njim je sporazumno raskinut ugovor, razlozi zbog kojih je raskinut ugovor nisu za javnog foruma. Klub je postao profesionalniji na svim poljima pa tako i na tom i to određene osobe nisu mogle pratiti i zbog toga je sa njima i raskinuta saradnja. Ono što mi se sviđa a vezano je za omladinski pogon je to da se odavno vec prate igrači iz čitave države i dovode kod nas, treneri se edukuju, novoizgrađeni centar u Halilovićima omogucava odlicne uslove za treniranje naših omladinaca, mogu trenirati i u noćnim terminima, za 43% je uvecan budžet omladinskog pogona itd, nadam se da cemo nastaviti ovako i u budućnosti..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 10 jan 2016, 20:09

Postujem tvoj stav i sa dosta toga se slazem ali cu zadrzati pravo na misljenje oko Dogana.Jednostavno na ovim prostorima nema boljeg u radu s omladinom.Ne bih ulazio ni u kakve rasprave, zelim ostati na pozitivnim vibrama i jako se susdrzavam polemisati oko nekih stvari u i oko kluba.Nadam se i vjerujem da ce mo zadrzati status najbolje omladinske skole a samim tim i pripremiti nesto za buducnost i nastavak dominacije u nasoj drzavi.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 10 jan 2016, 20:20

Nije problem bila strucnost Dogana i to niko ne dovodi u pitanje, problem su bile neke druge stvari, šef najboljeg omladinskog pogona u državi se ne može tako ponašati pa taman da je Mensur Dogan..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 jan 2016, 21:14

Kvesica neko fino 'savjetuje'...iz prve turske lige u drugu ligu. :crazy: sto zapadnije to bolje :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 11 jan 2016, 21:15

Bolje mu je i ta vrsta posudbe nego da sjedi na klupi ovu polusezonu.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 jan 2016, 21:28

Sta se desi snjim,poceo je extra igrao tekme,asistirao i najednom nidje ga,predobar igrac za drugu ligu :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 11 jan 2016, 21:35

Ni dusmanu ne bih pozelio da razvija karijeru u Turskoj, pogotovo u ovim nekim divljim klubovima koji su zeljni instant rezultata..

@redevil
Kako je Eto preuzeo struku tako je i Kvesic izletio iz ekipe..
BUDI ŽELJO !!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 jan 2016, 21:40

Hadzijalagic je napisao/la:Ni dusmanu ne bih pozelio da razvija karijeru u Turskoj, pogotovo u ovim nekim divljim klubovima koji su zeljni instant rezultata..

@redevil
Kako je Eto preuzeo struku tako je i Kvesic izletio iz ekipe..
Isti sam ti. Jbt dole bi i Messi prop'o izgleda :crazy: Totalno nezahvalna liga...kazem, sto zapadnije to bolje :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 jan 2016, 21:51

Steta za momka ibogami,reprezentativni potencijal,da ga ne j.eba ona povreda ko zna gdje bi zavrsio :?:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 jan 2016, 22:19

Ma u Turskoj niko nije dobro prosao. Ceska je puno bolja opcija.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 jan 2016, 17:54

Da ste ovakvu ekipu servirali Odoviću, mogli bi čuda očekivati. Ovako, gomilanje igrača, moguće bacanje para, serviranje potencijalno dobre ekipe (za koju treba pravi trener da bi se uigrala i pravilno funkcionisala sa ovolikim brojem novajlija) trenerskom amateru i početniku Edisu Mulaliću.
1946

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 13 jan 2016, 17:55

Nista ne brini. Edis sprema ekipu za Amara

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 jan 2016, 17:58

Ma jok, on je još na odmoru. :lol:
1946

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 13 jan 2016, 18:08

Sebe vi gledajte..manite se nas.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.