FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo-Zrinjski 1 1,24 x 4,30 2- 7,00 po kladionicama smo veliki favoriti. 
Sta tebe zanima sta mi radimo samo mi to reci ? Pa i kod vas ima ista situacija kad ste uljetali Amaru na trening da bijete Stanica. Ovo je sve opravdano ljudi od usta odvajaju da gledaju FKS a oni se ponasaju kao najvece balerine koje su ikad igrale za ovaj klub.PACO je napisao/la:Kao prvo plaće su od 1000 i manje pa možda koji plaćen i 3000 km. Šta ti misliš da sam ja bio sretan nakon ispadanja.
Mi bi se uspoređivali sa Liverpulom, Romom, pa to i je naš najveći problem, ipak je ovo brdoviti Balkan.
Prijetnje smrću Suarezu očito onda podržavaš, ja ne.
Sarajevo je klub koji godinama ima podrsku i kad gubi(ali casno) i imat ce je al kad se igraci budu ponasali kao najveci baletani dobit ce sto zasluzuju.Postedi nas svoji komentara nas klub nas problem pometi svoju avliju pa onda sudi drugim.
Valjda će se progurat. Nije mi jasno jer imamo dobru školu za omladince a ništa ne proizvodimo. Uvijek se vrte isti igrači.sekac je napisao/la:brate gledao sam ih zasad jedino Čulov može proći vjeruj mi od ovih što su potpisali al daj Bože da griješim.Carli je napisao/la:Imamo mi omladince al' se ne forsiraju. Da mi je znat' šta li ti momci rade nakon srednje škole? Valjda fax ganjaju, šta li?budzak je napisao/la:dobre vijesti...nadam se da vise nismo trznica za sitne pare! Irfane idi i vise se ne vracaj..povedi svoje pulene/invalide koji ni u Vratniku nebi bile prve violine kluba.
Dino Selimovic..direktore imas nasu apsulutnu podrsku samo tako nastavi..nije vazna titula ni europa ove sezone, promovisite nasa 2-3 omladinca i potpisite par dobrih ugovora(3-4 god) sa talentovanim momcima.
i sa Tanom pokrenite aktivnosti oko akadamije Fk Sarajeva..za par godina cemo proizvoditi extra igrace..samo treba polahko i pametno raditi.
Allegri je gospodin!
Za ono skidanje dresova navijači su u potpunosti upravu,kao i oni iz Palerma samo mi niste jasni vi koji ste protiv toga.Pa ljudi dragi trebalo je malo dati do znanja igračima da se više trude i bore za klub,zar ne?
''Neka me mrze samo da me se boje''
https://www.facebook.com/pages/Irfan-Re ... 40?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
zanimljiva stranica, ima se sta i procitati
Pitanje je kako će vam igrači to podnijeti psihički?Ako na vrijeme zabiju sutra možda to i prelome,bogami ako se uđe u drugo poluvrijeme sa 0-0 biće guravo.Al zato im vi pomozite sutra,a ne da im pravite pritisak jer svi znamo kako to podnose igrači u našoj PL.Žao mi je što ste ispali iz evrope,ali nije kasno da se trznete sa pobjedom sutra malo bi se stanje smirilo.Sreto
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Oplaka majke mi sta ljudi sve nece raditi da ubiju dosadu. Jos dole Agim Nikolic komentarise a neko ispod pise gdje si Agime alkosu stari hahahhaa ... ovo je Agimova stranicaado-hz je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/Irfan-Re ... 40?fref=ts
A daj ne mogu biti ovako ofirni, gledaj samo ko je like Agimov komentar
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 27 jul 2013, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Sutra bi najbolje bilo da izgubimo,jer bi se tek onda rijesili svih ubleha u klubu,ovako sutrasnjom pobjedom bi se strasti smirile,a ublehe bi ostale !
Ne pametuj bogatiarminarsenal je napisao/la:Sutra bi najbolje bilo da izgubimo,jer bi se tek onda rijesili svih ubleha u klubu,ovako sutrasnjom pobjedom bi se strasti smirile,a ublehe bi ostale !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Biž' ba, nos' te đavo. Kakav poraz? Samo pobjeda dolazi u obzir.arminarsenal je napisao/la:Sutra bi najbolje bilo da izgubimo,jer bi se tek onda rijesili svih ubleha u klubu,ovako sutrasnjom pobjedom bi se strasti smirile,a ublehe bi ostale !
Na toj stranici sam se najviše ismijao slici "Vozdra raja, ja sam Dino Fening"
Nadam se pobjedi i jedva čekam vidjet' novog napadača.
Allegri je gospodin!
Ipak su izgleda i mene zahebali za Komazecom pa cemo sutra gledati pivota Maheta u spicu kako prijeti ledjima okrenut prema golu
U Lukavici je vec druga prica i ide red novih igraca svi sa papirima masu
U Lukavici je vec druga prica i ide red novih igraca svi sa papirima masu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znači nisu još papire sredili. Iskreno se nadam da su igrači svjesni da moraju pobijediti. Samo pametno.
Hoće l' "onom" oduzet kapitensku?
Hoće l' "onom" oduzet kapitensku?
Allegri je gospodin!
Ja koliko znam da je to samo prijedlog bio jednog covjeka,tj povukle su se mnogo price pa eto i ta,kao da nije dorastao tome,da mozda zbog toga losije igra itd itd
Nisam ni očekiv'o od njega nešto. Loša forma baš. Iskreno ne znam ni kome bi dao kapitensku. Torlak je bio stvoren za nju al' nebitno. Dupovac možda?!?
Allegri je gospodin!
Vuletu... Momak je sigurno došao u klub zato što voli ovaj klub i tu će završit karijeru a podhitno, ako bude htio, Torlaka vratit... Nažalost to se samo nama može desiti da onakog igrača odbacimo, šteta :-/Carli je napisao/la:Nisam ni očekiv'o od njega nešto. Loša forma baš. Iskreno ne znam ni kome bi dao kapitensku. Torlak je bio stvoren za nju al' nebitno. Dupovac možda?!?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Realno najveci autoritet u ekipi je Vule,neznam pratis li ponekad trening ali u njemu si dobio drugog trenera mozda cudno zvuci ali tako je definitivno se postavio ko baboCarli je napisao/la:Nisam ni očekiv'o od njega nešto. Loša forma baš. Iskreno ne znam ni kome bi dao kapitensku. Torlak je bio stvoren za nju al' nebitno. Dupovac možda?!?
Za Vuleta bi volio da odigra poslije ove još jednu sezonu. Meni više nije problem kapitenska nakon što su je Torlaku oduzeli. Nosi je k'o god hoće. Ma biži.
Nisam bio nijednom jer nemam vremena al' ću otić' možda iduće sedmice da vidim babuku
Nisam bio nijednom jer nemam vremena al' ću otić' možda iduće sedmice da vidim babuku
Allegri je gospodin!
Jebote, kakvi se sve pametnjakovici javljaju na forum nakon onog ispadanja. Boga vam ostanite u misijim rupama, tamo gdje ste i camili sve ove godine. 
danas bi trebali ocekivati ovaj sastav:
bandovic - tatko - dupovac - vule - tadejevic - cimirot - radovac - suljic - todorovic - osmanangic - karic
klupa: abdihodzic,radule,culov,dzakmic,handzic,huseinbasic i aganspahic
bandovic - tatko - dupovac - vule - tadejevic - cimirot - radovac - suljic - todorovic - osmanangic - karic
klupa: abdihodzic,radule,culov,dzakmic,handzic,huseinbasic i aganspahic
Trenutno korisnika/ca: Lik, nedimmmm1337 i 28 gostiju.