A vidi ludila u CG, nabijanje gol razlike
PLUS Zeti oduzeto 6 bodova ..
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Polako, opstali ste. To je najbitnije.Marsal je napisao/la:Jaoooo majkoooo
Ne znam sta da kazem, odo osinut se ko šina
Izgleda da će ti danas biti duplo slavljeMarsal je napisao/la:Hvala VirtuVirtu4l je napisao/la:to braca, zasluženoMarsal je napisao/la: Ne znam sta da kazem, odo osinut se ko šina
Podhum je u rudniku BanoviciPasha je napisao/la:Ljudi javite kad/ako se pojave @belosevic i @podhum, strah me da ne naude sebi...
To se zna ima mjesec danaZed98 je napisao/la:GOŠK ušao, evo Luje gospodina.
Sta je izjavio?arelinho je napisao/la:Kakva izjava Mate debila Neretljaka.![]()
Mrš u drugu keru jedan klošarski.
"Odigrali smo dosta kvalitetnu utakmicu protiv protivnika koji je bio dosta motiviran. Moji igrači su danas dali sve od sebe. Danas je važan dan za nogomet u BiH, Čelik je ostao u ligi i ovo je najvažniji dan", kazao je Neretljak.ludilomozga je napisao/la:Sta je izjavio?arelinho je napisao/la:Kakva izjava Mate debila Neretljaka.![]()
![]()
haj budi covjek i cestitajRigoletto je napisao/la:ma šta kažešZenzo je napisao/la:Jedan "hrvatski" klub manje.![]()
Bravo Zenicani.
arelinho je napisao/la:"Odigrali smo dosta kvalitetnu utakmicu protiv protivnika koji je bio dosta motiviran. Moji igrači su danas dali sve od sebe. Danas je važan dan za nogomet u BiH, Čelik je ostao u ligi i ovo je najvažniji dan", kazao je Neretljak.ludilomozga je napisao/la:Sta je izjavio?arelinho je napisao/la:Kakva izjava Mate debila Neretljaka.![]()
![]()
Gošk izborio promocijuZenzo je napisao/la:Jedan "hrvatski" klub manje.![]()
Bravo Zenicani.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.