Prosle sezone Saka na tom spisku bio 5 na kraju sezone,polako duga je sezona.
Na kraju je i nebitno ,poenta je da lik nije nikakav padavicar,prevarant ili slicno sto se ovdje zeli prikazati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Prosle sezone Saka na tom spisku bio 5 na kraju sezone,polako duga je sezona.
Palmer je dobio proslu sezonu free ove em ga udaraju em ga cuvaju po dva igraca...topnik1 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 17:14O jbt Palmer ima godinu dana seniorskog fudbala i eto njega uderaju on je po statistici negdje u vrhuwadethegreat je napisao/la: ↑29 okt 2024, 15:35Manje ga se udara od drugih igraca u ligi po statistici haj reci cemo nek je sve to isto posto sudije imaju agendu prema vama pa ne sude sve faule.
I Palmera redovno po nonama neke ekipe sakate to je tako svakom jacem igracu neke ekipe.
Hazarda svojevremeno samo sto nisu izboli na terenu.
To za simuliranje ja nikad nisam volio Salah isto voli dobar dive ali meni to ne smeta jer ima VAR tako da...![]()
Nije uopste bitno ko koga i koliko udera ,Saka je igrac za primjer sto potvrdjuje svaki insan koji je s njim stao i imao bilo kakav dodir,nekada vjerovatno pretjeruje sa realcijama nakon faula ili ne dosudjenog faula ali ga to ne cini pokvarenjakom i nekom simulantom takav narativ se pokusava stvoriti ovdje na forumu.
A svaka ekipa bi guzice dala da ga ima u svom timu,evo prvi Liverpul bi sutra pristao da im Saka bude ta zamjena za Salaha(kada ovaj ode) boljeg ne mogu naci za tu poziciju![]()
Strašan opisI think they actually care more about feeling persecuted than they do about winning football matches. They'd have taken a 3-2 loss with a controversial winner for us over a point. They love it.
Mislio sam da je samo ss.ba forumska ekipica takva, kad ono svi ganeri kmečavci.JayCatwright je napisao/la: ↑30 okt 2024, 10:55Strašan opisI think they actually care more about feeling persecuted than they do about winning football matches. They'd have taken a 3-2 loss with a controversial winner for us over a point. They love it.
ABdfeniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:01Sad ce nas opet pokrast. Protiv Newcastle nas uvijek uniste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.