ma uzmi lovu vidim razlika u 15 maraka , mislim san a. bi ih mogao oderati al ko ce znati dalas se bori za play off bar mislim nisam gledao , ovima nema parkera a neki dan oderu oklahomu i sve pogadjali te prije dva dana izgube od minesote koja nema pola ekipe jest da je dankan tad falio a ne znam hoceli vec. igrati al eto sam odluci ...fukara87 je napisao/la:Cekam San Antonio, hocel bit kec il da uzmem pare ? hajde strucnjaci NBA ?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ŠTETA, **** RUBINzigy je napisao/la:(1.p) Zenit St.P. - Basel 1 14.03. 18:002,00![]()
(1.p) Rubin Kazan - Levante 1 14.03. 18:002,55![]()
(1.p) Fenerbahce - Viktoria Plzen 1 14.03. 21:052,45![]()
kvota: 12,5
-
- Kontakt:
ljudi sta mislite federer nadal
@fukara87 uzmi to i onda stavi cenera na san antonio i et... bar ćeš imati sigurnih 45 KM 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
federer to dobiva iako nije u nekoj formibarbarezsergej je napisao/la:ljudi sta mislite federer nadal
Više gemova.barbarezsergej je napisao/la:ljudi sta mislite federer nadal
-
- Kontakt:
dvoumio sam se hocul vise gemova ili 1 i stavim 1 na fedexa i cekam samo njeg za 50km
Ja sam cuo da Federer igra bas lose , a Nadala sam gledao i igra bas , bas pristojno .. Neki ljudi koji prate svaki teniski mec su pisali da ce biti dobro za Federera ako dodje i do seta .. Vidjet cemo , ja cekam samo Nadala jos .
Kakav je ljudi Nowitzki..jel moze preko 19,5..nisam ga dugo pratio, mislio sam njega Mayo-a, Ginobilia i over koseve na tu tekmu pa da se ima sta pratit, nadam se da ce se igrat leprsavo 

bolje ti je Smitha igraj, on je meni oko 90% siguran ...Brezovac je napisao/la:Kakav je ljudi Nowitzki..jel moze preko 19,5..nisam ga dugo pratio, mislio sam njega Mayo-a, Ginobilia i over koseve na tu tekmu pa da se ima sta pratit, nadam se da ce se igrat leprsavo
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Ma kasno mi je to..ovo sve u 1h pa lahko navlacitmforce je napisao/la:bolje ti je Smitha igraj, on je meni oko 90% siguran ...Brezovac je napisao/la:Kakav je ljudi Nowitzki..jel moze preko 19,5..nisam ga dugo pratio, mislio sam njega Mayo-a, Ginobilia i over koseve na tu tekmu pa da se ima sta pratit, nadam se da ce se igrat leprsavo

ja isto cekam samo jos federera, ali slazem se sa willy da ce to vjerovatno ici priko gemovabarbarezsergej je napisao/la:dvoumio sam se hocul vise gemova ili 1 i stavim 1 na fedexa i cekam samo njeg za 50km
zigy je napisao/la:( [-3,5]) Berdych T. - Anderson K. 14.03. 21:00 1 1,65 6:4,6:4![]()
Lacko L. - Istomin D. 14.03. 23:00 2 1,50 5:7,3:6![]()
( [-3,5]) Azarenka V. - Wozniacki C. 14.03. 23:00 1 1,40 odgodeno
KVOTA: 3,47
prošla ova dva lagano
Ma dosta oscilira, ali ovo je teksaški derbi, tekma u kojoj Dallasu "gori" play-off! Zna se kakav je Dirk u takvim situacijama, godine čine svoje, ali mene ne bi iznenadilo da vidimo neku maestralnu partiju večeras! Ja sam ga isforsirao u overu..Brezovac je napisao/la:Kakav je ljudi Nowitzki..jel moze preko 19,5..nisam ga dugo pratio, mislio sam njega Mayo-a, Ginobilia i over koseve na tu tekmu pa da se ima sta pratit, nadam se da ce se igrat leprsavo

Očekujem pobjedu Portlanda protiv desetkovanih NYK-a, i tu sam se odlučio za Lillarda (19,5 - wwin) jer ga nema ko čuvati u NY, plus je u fantastičnoj formi u posljednje vrijeme a i Aldirdge se žalio na neke bolove danas!

Pored njih, izgledni overi po meni su Ginobili (14,5) - prošli put kada sam postavio mini analizu, skinuo me za finu svoticu, ali kontam da bi u večerašnjoj tekmi s dosta poena u nekih 25 minuta ovo trebao lagano proći.
Felton (14,5), nemam na wwin ponudi jr smitha, ali i Felton mi se čini kao vrlo moguć over, obzirom da ga čuva Lillard, koji je prilično loš odbrambeni igrač, a naravno, nema Mela pa će jr smith i on uzeti većinu šuteva!

Ako ko šta izabere, sretno! Ako padne, nek' zna da nije sam!

LUHG!
Fedex je najbolji kada treba, iako se oni znaju u dusu. Pitanje koliko trpi Rafino koljeno, a i Gulbis ga je prstojno namučio. Jeste da je i Federer isao u tri seta, ali imao je vise vremena za odmor. Po meni, presudit će defanziva i strpljenje Federera.
Fedex 1
Smith over
Mayo over
Fedex 1
Smith over
Mayo over
Ne igra se nista, kada igraju Federer i Nadal, jednostavno je tako. 
Federer ima problema sa ledjima i nije u nekoj formi, realno Nadal je u trenutno bolje ritmu i favorit je danas.

Federer ima problema sa ledjima i nije u nekoj formi, realno Nadal je u trenutno bolje ritmu i favorit je danas.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
izbjegavam gospodina ginobilija over igrat.. imam osjecaj da se mora bas *ebeno namučit za prebacit marginu, svaki put. A vecinu puta ne uspije. Al eto, uvjerili ste me danas, pokusat cu sa njim. Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!
San Jose 1 - 0 Millonarios 38,min.
čekati pol. i odigrati x navodno namjesteno iz 1 u x,pa tko hoće nek proba..sad je 4,35 koef
čekati pol. i odigrati x navodno namjesteno iz 1 u x,pa tko hoće nek proba..sad je 4,35 koef

Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
tonii je napisao/la:ljudi šta mislite o ovom tiketu??![]()
Levante UD(P)-Rubin Kazan (14.03. 18:00) 2 1,85
ZenitStP(-2+)-FC Basel (14.03. 18:00) v./t.1,20
InterMil(ibn)-Tottenham (14.03. 19:00) 1 1,60
Fenerbah/odg-VPlzen (14.03. 21:05) da 1,80
Stosur S.(21,5)-Kerber A. (14.03. 19:00) više 1,85
mislim da ovaj zenit nitko nije mogao pretpostavit da nece bit minimalno 2 gola

Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
-
- Kontakt:
Evo ako je neko ispratio, cekam bracu Bryan za 100 KMfaketowsky je napisao/la:CHELSEA-STEAUA BUK. (p) 1 1.55
M.P.S.SIENA-OLYMPIAKOS (d-77,5+) 1 1.85
(FEN) B.McCALEBB (-13,5+) 2 1.8
BRYAN/BRYAN-S.GONZ/LIPSKY 1 1.15
LAZIO-STUTTGART (F.T.) 1X 1.35
BERDYCH-K.ANDERSON (F.T.) 1 1.35
Ukupna kvota 10,82 ,uplata 10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.