Moze pp. Hvalasekretar je napisao/la:Dobro drug. Prodajem priču. Ja znam samo da se u zadnjih 10 i vise godina desilo samo dva puta da se titule kup-prvenstvo ne dijele po tome hrvatski-bosanski-srpski klub. Jednom Olimpik zajebao ne penale Sirokog i jednom Zelju uzeo duplu. Sve ostalo je bilo po tom principu. Jel to previse cesto da bude slucajnost? Nije slucajnost. Kao ni situacija za ovu sezonu,uvjeren sam u to. Ali ne oduzimam ni tebi pravo na tvoje misljenje. Mozda si ti u pravu,mozda sam ja. Neka procijene oni koji su procitali moje informacije koje sam poslao u privatnim,sta je blize istini.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Moze i meni pp.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
@ sekretar, ovakve informacije imao sam i ja, tako da ovo nista nije nemoguce, a kada sam nekada ranije pisao o zavjerama mnogi su rekli da izmisljam i slicno.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Samo mi reci onda na koji je način Zrinjski namjestio titulu? Time što je Željo mutav pa ne mora boda u derbiju izvuć?sekretar je napisao/la:Dobro drug. Prodajem priču. Ja znam samo da se u zadnjih 10 i vise godina desilo samo dva puta da se titule kup-prvenstvo ne dijele po tome hrvatski-bosanski-srpski klub. Jednom Olimpik zajebao ne penale Sirokog i jednom Zelju uzeo duplu. Sve ostalo je bilo po tom principu. Jel to previse cesto da bude slucajnost? Nije slucajnost. Kao ni situacija za ovu sezonu,uvjeren sam u to. Ali ne oduzimam ni tebi pravo na tvoje misljenje. Mozda si ti u pravu,mozda sam ja. Neka procijene oni koji su procitali moje informacije koje sam poslao u privatnim,sta je blize istini.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ko se javlja , tad vas Begovac ganjao igrace Goska da ih bijeAddict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.
Addict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.
Kralju moj, vi cete u Gabeli biti posebni gosti, jedva cekaju da dodjeteAddict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
@Alban Slazem se. I do mene su dolazile te informacije. Ali opet kazem nisam rekao da je to 1000 posto istina,ali bar i onom ko je i ako je izmislio svu tu pricu treba cestitati na umijecu izmisljanja.
@Lillard Na koji nacin ne znam. Zeljo je svakako bio u najboljoj poziciji i imao je sve u svojim rukama,ali zakazao u zadnja 4 kola, a Zrinja dobila onaj penal u Bijelinji s igracem manjem. Mozda je slucajnost,a mozda i nije. Npr.ne mogu se oteti utisku da Zeljo protiv Krupe nije mogao zavrsiti utakmicu mimo terena,a ta utakmica im je takodjer bila presudna, sarajevski derbi ne bi bio bitan uopste.
@Lillard Na koji nacin ne znam. Zeljo je svakako bio u najboljoj poziciji i imao je sve u svojim rukama,ali zakazao u zadnja 4 kola, a Zrinja dobila onaj penal u Bijelinji s igracem manjem. Mozda je slucajnost,a mozda i nije. Npr.ne mogu se oteti utisku da Zeljo protiv Krupe nije mogao zavrsiti utakmicu mimo terena,a ta utakmica im je takodjer bila presudna, sarajevski derbi ne bi bio bitan uopste.
- Marsal
- Kontakt:
Bit će i oni u Doboju posebni gosti.Android je napisao/la:Kralju moj, vi cete u Gabeli biti posebni gosti, jedva cekaju da dodjeteAddict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A crveni Stojkića ćeš prešutit naravno.sekretar je napisao/la:@Alban Slazem se. I do mene su dolazile te informacije. Ali opet kazem nisam rekao da je to 1000 posto istina,ali bar i onom ko je i ako je izmislio svu tu pricu treba cestitati na umijecu izmisljanja.
Kazu glavni cilj im u sljedećoj sezoni izbacivanje Mladosti iz ligeAndroid je napisao/la:Kralju moj, vi cete u Gabeli biti posebni gosti, jedva cekaju da dodjeteAddict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Necu presutiti. Prestrogo je dosudjen. Bandic je sudija koji nije bio dorastao toj utakmici,ali Bandic je sudija koji je zrtvovan iz Saveza za tu utakmicu i na kojeg se itekako moglo utjecati. Evo vec sad ima li nekom da se kladi sa mnom da se Bandic ide sezone ekspresno vraca u Premijer ligu? Lakse je zrtvovati to kolo jednog Bandica i poslati ga u nizi rang kako bi oprali obraz,nego Jakupovica,Valjica ili slicno.
- Marsal
- Kontakt:
Na kraju samo da kažem svaka čast za Široki jer su sa svima odigrali isto i svima su se nag.uzili
Kao da nisu htjeli poslije onog sa Vitezom da se o njima pričao kao o kanceru bh. nogometa.
Pošteno
Osim toga imaju trenera koji je možda i najveći gospodin u ligi. Barem zasada i barem po onome što sam se lično uvjerio
Pošteno
Osim toga imaju trenera koji je možda i najveći gospodin u ligi. Barem zasada i barem po onome što sam se lično uvjerio
Ovo danas plemici uzimaju 5:0 
Kad se sjetim u Prijedoru kako je Zrinjski zadnje kolo ginuo da ostane Sloboda i onda se deru znate li vi ko je ispao
Kad se sjetim u Prijedoru kako je Zrinjski zadnje kolo ginuo da ostane Sloboda i onda se deru znate li vi ko je ispao
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko od dvanaest ekipa u ligi ima najmanje staza provedenog u najacem rangu BH fudbala? Bio bi to jedan lijep clana. Hajde Aco. 
Zar ih vi niste pokrali na sraman nacin i tako usli u PL??Addict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.
- Marsal
- Kontakt:
Ko prenosi Zrinju danas?
brig je napisao/la:Zar ih vi niste pokrali na sraman nacin i tako usli u PL??Addict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Arena - ZrinjskiMarsal je napisao/la:Ko prenosi Zrinju danas?
Moja TV - FKS
BHT - Pogan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Marsal
- Kontakt:
Dobro je, imam sve osim moje TV
A ne smije se danas propustit tekma, interesuje me zalaganje fudbalera Slobode
A ne smije se danas propustit tekma, interesuje me zalaganje fudbalera Slobode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.