Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Biciklizam
Počinje sezona klasika,kako bi Belgijanci rekli od sada se pika.
Danas vrhunski dan za ispratiiti;Omloop,završnica UAE tura,Faun gdje su Roglić i Alaf,Gran Camino.
Danas vrhunski dan za ispratiiti;Omloop,završnica UAE tura,Faun gdje su Roglić i Alaf,Gran Camino.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
jeli tamo sve po ravnom?branimir85 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:03Počinje sezona klasika,kako bi Belgijanci rekli od sada se pika.
- branimir85
- Kontakt:
Gdje tamojestamaji je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:06jeli tamo sve po ravnom?branimir85 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:03Počinje sezona klasika,kako bi Belgijanci rekli od sada se pika.
Omloop kockice i kraki usponi,Faun i Camino za brdaše utrke.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
milsio sam na UAE
- branimir85
- Kontakt:
Skoro sve ,imaš dva monoclimba koja su uvijek ista i to je to.Apsolutno najdosadnija utrka sezone,jer je sve predvidljivo,iako je WT utrka imam dojam da mnogi idu tamo malo da se opuste i pripreme za prave trke,a vjeroavatno i šuška je dobra.
- branimir85
- Kontakt:
Jako zanimljiv vikend ,ispratilo se skoro sve..
Na belgijskom otvaranju sezone VWA uzeo Omloop,iako je prije utrke pričao kako nijeu najformi,odličan partner na klasicima će mu biti Benoot koji je već jučer odradio sjajan posao.
Danas na KBKu peloton je stigao trojku u bijegu u posljednji 200m ,gdje je Jackobsen tukao Caleba u sprintu i već upisao 4. pobjedu u sezoni,trenutno možda najbolji pure sprinter.Baš mi je drago za njega poslije jako teškog oporavka.
U Francuskoj na dva brdska klasika pobjede Mcnultya i danas Vingegaarda ,čime još jednom potvrđuje da se na njega može ozbiljno računat kao ozbiljnu GC prijetnju na GTa.Roglić očito još nije u top formi,kao ni Alaf.Odlična trka danas za mladog Ayusa koji nije mogao ispratiti završni kik Vingegaarda ali 4. mjesto u ovakoj konkurenciji je top rezultat.
Na Caminu Bala još jednom pokazao da i u petom desetljeću može šamarati mlađe,uzeo
etapu i GC pobjedu.Fina pobjeda Paduna danas na ITT u ovim teškim trenucima za njega i njegovu zemlju.
I za kraj AVV
Žena je jučer na Omloopu zadnji 20km konstatno bila na čelu,gdje joj Vollering nije htjela
dati nijednu smjenu i na kraju je još odsprintala,to mi je najdraže kad šlepator izgubi
Na belgijskom otvaranju sezone VWA uzeo Omloop,iako je prije utrke pričao kako nijeu najformi,odličan partner na klasicima će mu biti Benoot koji je već jučer odradio sjajan posao.
Danas na KBKu peloton je stigao trojku u bijegu u posljednji 200m ,gdje je Jackobsen tukao Caleba u sprintu i već upisao 4. pobjedu u sezoni,trenutno možda najbolji pure sprinter.Baš mi je drago za njega poslije jako teškog oporavka.
U Francuskoj na dva brdska klasika pobjede Mcnultya i danas Vingegaarda ,čime još jednom potvrđuje da se na njega može ozbiljno računat kao ozbiljnu GC prijetnju na GTa.Roglić očito još nije u top formi,kao ni Alaf.Odlična trka danas za mladog Ayusa koji nije mogao ispratiti završni kik Vingegaarda ali 4. mjesto u ovakoj konkurenciji je top rezultat.
Na Caminu Bala još jednom pokazao da i u petom desetljeću može šamarati mlađe,uzeo
etapu i GC pobjedu.Fina pobjeda Paduna danas na ITT u ovim teškim trenucima za njega i njegovu zemlju.
I za kraj AVV
Žena je jučer na Omloopu zadnji 20km konstatno bila na čelu,gdje joj Vollering nije htjela
dati nijednu smjenu i na kraju je još odsprintala,to mi je najdraže kad šlepator izgubi
- branimir85
- Kontakt:
Sutra bijele staze Toskane
Fali par jako bitni vozača zbog ozljeda i bolesti,danas su odustali Pidcock i Bardet zbog želučani problema,ali opet očekujem spektakularnu utrku.I dalje većina ekipa je napakirana velikim imenima.
QS-Alaf,Asgreen
AG2R-Cosnefroy,GVA,Calmejane
Bahrein-Mohorić,Bilbao
Emirati-Pogačar,Soler,Ullisi
Jumbo-Benoot,Kuss (Roglić i Wva su na PN koja kreće u nedjelju)
Bora-Higuita,Hindley,Konrad
Movistar-Valverde
Ineos-Carapaz,Narvaez
....itd.
https://www.procyclingstats.com/race/st ... /startlist
Fali par jako bitni vozača zbog ozljeda i bolesti,danas su odustali Pidcock i Bardet zbog želučani problema,ali opet očekujem spektakularnu utrku.I dalje većina ekipa je napakirana velikim imenima.
QS-Alaf,Asgreen
AG2R-Cosnefroy,GVA,Calmejane
Bahrein-Mohorić,Bilbao
Emirati-Pogačar,Soler,Ullisi
Jumbo-Benoot,Kuss (Roglić i Wva su na PN koja kreće u nedjelju)
Bora-Higuita,Hindley,Konrad
Movistar-Valverde
Ineos-Carapaz,Narvaez
....itd.
https://www.procyclingstats.com/race/st ... /startlist
- branimir85
- Kontakt:
Odličan uvod za M utrku,sjajan borba AVV i Kopecky za pobjedu,jednostavno širina SD Worxa je presudila jer
je AVV morala zatvarati skoro svaki napad,što ne umanjuje pobjedu Kopecky koja je ostala uz AVV na završnom usponu
i odsprintala je u završnici.
je AVV morala zatvarati skoro svaki napad,što ne umanjuje pobjedu Kopecky koja je ostala uz AVV na završnom usponu
i odsprintala je u završnici.
- branimir85
- Kontakt:
65 km do kraja..
Mnogi favoriti su već odustali jer je bio veliki pad u glavnoj grupi,Alaf je imao je.ben salto ali čini se bez posljedica i vratio je se u glavnu grupu kao i Valverde. Pogačar je se isto razbio,ali čini se isto bez veći posljedica.
Mnogi favoriti su već odustali jer je bio veliki pad u glavnoj grupi,Alaf je imao je.ben salto ali čini se bez posljedica i vratio je se u glavnu grupu kao i Valverde. Pogačar je se isto razbio,ali čini se isto bez veći posljedica.
- branimir85
- Kontakt:
Pogačar je današnja verzija Kanibala.
Jedva čekam da se u budućnosti pojavi na Rondi i Ruboixu ,Bala još jednom pokazao da i dalje je top razina u 41.god,a Alaf je imao potez dana sa onim saltom , srećom bez teži posljedica za njega.
Danas počinje P-N jedna od najpoznatiji i najbolji jednotjedni utrka,odlična ruta sa odličnom konkurencijom.
Jumbo:Roglić,WVA,Rohan,Krujswik,Laporte
Bora:Šahman,Vlasov,Bennet(za sprint)
Ineos:A.Yates,DFM,Rowe,Fraile,Hayter
Bahrein:Poel,Haig,Mader,Colbrelli
BikeE-S.Yates,Hamilton,Gronewegen(sprint)
Arkea;Quintana itd...
https://www.procyclingstats.com/race/pa ... /startlist
Jedva čekam da se u budućnosti pojavi na Rondi i Ruboixu ,Bala još jednom pokazao da i dalje je top razina u 41.god,a Alaf je imao potez dana sa onim saltom , srećom bez teži posljedica za njega.
Danas počinje P-N jedna od najpoznatiji i najbolji jednotjedni utrka,odlična ruta sa odličnom konkurencijom.
Jumbo:Roglić,WVA,Rohan,Krujswik,Laporte
Bora:Šahman,Vlasov,Bennet(za sprint)
Ineos:A.Yates,DFM,Rowe,Fraile,Hayter
Bahrein:Poel,Haig,Mader,Colbrelli
BikeE-S.Yates,Hamilton,Gronewegen(sprint)
Arkea;Quintana itd...
https://www.procyclingstats.com/race/pa ... /startlist
- branimir85
- Kontakt:
Jumbo Visma 
ovi su jedva cekali da pocne sezona
Milan - San Remo prvi Highlight sezone
Ali su jih pocepali danas
ne znam sta su ostali gledali
Lepo su pustili Laportu pobedu
za druge timove je ovo deprimirajuce
Milan - San Remo prvi Highlight sezone
Ali su jih pocepali danas
ne znam sta su ostali gledali
Lepo su pustili Laportu pobedu
za druge timove je ovo deprimirajuce
dobre guzove ima Belma
Not sure Gewiis Ballan or Saunier Duval
- branimir85
- Kontakt:
Imaju oni svašta zajedničog ,dobro sad su se malo oprali i udaljili od starog imena.
@Beko
Nebi ja rekao da je MSR prvi hajlajts sezone,Strada je već u biciklističkom svijetu za kratko vrijeme dobila takav hajp
da je već nazivaju i 6.monument,Belgijsko otvaranje sezone je isto bitno ,a utrke i prije toga imaju neku težinu jer
ovi najbolji GC vozači idu da ih osvoje ,a ne samo da nabijaju km kao prije.Već je jako vidljiva razlika u pripremi npr.između Frooma i ove dvojice slovenaca koji već u ranoj sezoni napadaju sve od klasika do jednotjedni utrka.
Paris-Nica je kultna jednotjedna utrka,dok i TA koji sutra počinje kad vidiš rostere ekipa izgleda brutalno.Jako zanimljiv
tjedan je pred nama
QS-Alaf,Remco,Asgreen,Cav
Emirati-Pogačar,Formolo,Soler,Majka,Ackermann
Jumbo-Vingeegard,Kuss
Ag2R-Jungels,Cosnefroy,Gva,Calmejane
FDj-Pinot,Demare
Ineos-Carapaz,Naravez,Tao,Ganna,Porte
plus još Sagan,MAl,Mas,Keldermann,Buchmann,Caleb,Cort,Padun,Uran,Mohorić...itd
ja sam mislio da je hajlajts zbog nastupa oba najjacih slovenaca na MSR
posto je toliko kvalitetnih timova i biciklista je svaka utrka zanimljiva
posto je toliko kvalitetnih timova i biciklista je svaka utrka zanimljiva
dobre guzove ima Belma
Ovih dana imamo više odličnih biciklista nego ikad čini mi se, što znači da je doping u punom jeku 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- branimir85
- Kontakt:
Meni ovo danas ne izgleda uopće kao tad, a stalno aludiranje da je čitav peloton dopingovan je presmiješno.
A na PN je opet jako zabavno , vjetar i ešaloni čitav dan.
A na PN je opet jako zabavno , vjetar i ešaloni čitav dan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.