Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Gusto je propuh u odbrani gori od Disasija. To sr pogotovo vidjelo u zadnjoj utakmici. Zato i nije na terenu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Felix mogao hat trick imati...
E reče isti igrači Nkunku i Jackson i ostade živMajstorinho je napisao/la: ↑30 dec 2024, 21:50Nije ovo do igrača isti su i Nkunku i Jackson.
Ovo je do kondicije i fizičke pripreme. Tu smo daleko inferiorni
Disasinjo 
Sta covjek jos mora uradit da pokaze da nije za top klub.A i ostale frajke u odbrani se ponasaju ko da je Delap j3beni Romario.

Sta covjek jos mora uradit da pokaze da nije za top klub.A i ostale frajke u odbrani se ponasaju ko da je Delap j3beni Romario.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 30 dec 2024, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Tako,tako..samo tako...
Sami sebe pobjeđujemo...
- wadethegreat
- Kontakt:
Yebo mu Disasi sve.
Mijenja Felixa a ostavlja Madueka, jednostavno ne pase mu lik
Disasi na beka sta reci
Disasi na beka sta reci
Izadjemo sa ovih 4 pozadi a spucano je 1.3 milijarde evra,sramota celog kluba.
- wadethegreat
- Kontakt:
A izbaci ga **** ti sve.
Maresca meni lično napravi dobar potez sa Felixom ,a onda ushere i stavi Disasija iza njega...igrača koji je totalno limitiran naprijed a i očajan nazad..imam osjećaj kao da nikad ne može sastaviti najbolju kombinaciju...
Felix je igrao lijevo bro,a Disasi desno.
-
- Kontakt:
Mislim obojica su jednako beskorisni u zadnje vrijeme, a normalno da su različit tip igrača. A i ti se ponašaš kao da ti je Jackson sinIQ200 je napisao/la: ↑30 dec 2024, 21:56E reče isti igrači Nkunku i Jackson i ostade živMajstorinho je napisao/la: ↑30 dec 2024, 21:50Nije ovo do igrača isti su i Nkunku i Jackson.
Ovo je do kondicije i fizičke pripreme. Tu smo daleko inferiorni
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Ok..drug..nebitno..ja fulio malo u ovom razočarenju suština je da nam je bok sa njim totalno kilav..bekovi su ti danas kao krila moraju da stižu nazad,da istrče kontru,da probiju svoju stranu naprave višak,da odlično centriraju...ma znaš i sam uostalom na što se misli..
Maresca nema plan B sve su prilike...
Dva,tri beka na klupi a brat Disasi i dalje u igri .Nek je Enzu bog na pomoci ako i dalje bude ovako vodio ekipu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.