BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
izvini , al grijesis , dao sam u private pa ce covjeka dodat i dogovorit se 100 % istina ne lazem , nisam lud
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
vrijeme će pokazatilucif3R666 je napisao/la:izvini , al grijesis , dao sam u private pa ce covjeka dodat i dogovorit se 100 % istina ne lazem , nisam lud

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 14 jan 2014, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovo niđe na svijetu nema definitvno 

Damir je pogriješio. Da je nakon pobjede protiv Hajeka istakao da se nada da će meč protiv Dodiga proći bez incidenata organizatori bi taj meč stavili na neki veći teren radi sigurnosti.
Tako je luci bratelucif3R666 je napisao/la:izvini , al grijesis , dao sam u private pa ce covjeka dodat i dogovorit se 100 % istina ne lazem , nisam lud

Max Allegri
joj samo fale neredi. australija puna hrvata, ima ih preko 120k (bošnjaka oko 20k)Semper je napisao/la:Damir je pogriješio. Da je nakon pobjede protiv Hajeka istakao da se nada da će meč protiv Dodiga proći bez incidenata organizatori bi taj meč stavili na neki veći teren radi sigurnosti.
sve same dominacijetoshiba je napisao/la:Ovo niđe na svijetu nema definitvno

<333 CFC & GSW <333
-
- Kontakt:
ee poslao sam ti private poruku https://www.facebook.com/ernad.sulejmanovic.9" onclick="window.open(this.href);return false; dodaj i dogovori se ... samo reci za prenosWakaFlocka je napisao/la:http://www.****/2013-01-31-07-00-31/b ... nog-envera
Enver za predsjednika hahahahhaa
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:bezveze se nadate, ako dođe stream, saget ću se cijelom forumuUnofficialpage je napisao/la:Ja ću sačekat, pa vidjet ćemo.
@lucifere nemoj nas iznevjerit
Uh brate da ti nece biti puno

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Nebi me iznenadili neki manji incidenti jer će Dodig sigurno imati svojih navijača baš kao i Džumhur.eusebio2 je napisao/la:joj samo fale neredi. australija puna hrvata, ima ih preko 120k (bošnjaka oko 20k)Semper je napisao/la:Damir je pogriješio. Da je nakon pobjede protiv Hajeka istakao da se nada da će meč protiv Dodiga proći bez incidenata organizatori bi taj meč stavili na neki veći teren radi sigurnosti.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 14 jan 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
zar mu još vjerujete

15.10.2013.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
[youtube][/youtube]eusebio2 je napisao/la: joj samo fale neredi. australija puna hrvata, ima ih preko 120k (bošnjaka oko 20k)
1:17
Napisao je ovaj čovjek na facebook stranici BH tenisa da bi uradio stream, samo ne zna kako. Nije Luci dao link nekog desetog, to je taj.
Mada mislim, piši propalo..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
da , sad sam pricao s covjekom i kaze da ga neko kontaktira ko dobro zna , al ovaj zapeo da lazem , al ako mene lazu onda ja lazem vas ..FaraonTM je napisao/la:Napisao je ovaj čovjek na facebook stranici BH tenisa da bi uradio stream, samo ne zna kako. Nije Luci dao link nekog desetog, to je taj.
ma bježi odo' drkat
15.10.2013.
Nesto citam oba foruma, i kontam, sto ti je moc interneta. Cudo bozije, od 15:00 do 23:00 dovoljno je da neko pokrene lavinu, da vec do sada bruji citav fejsbuk,forumi, naki amaterski portali itd.. I svi cekaju i nadaju se, eee velika si ti planeto zemljo, al odgovorno tvrdim da nema ludjeg naroda od nas.Sto je jos ludje, 99 posto nas vjeruje da je ovo sve izmisljotina al u dubini duse mi se nadamo, mada se to ja mislim u historiji nije desilo, na jednom grend slemu, da neko unese kameru i snima na terenu na kojem je to zabranjeno. AL eto, nadajmo se i dalje...
Uz damira i veceras svim srcem.
Samo mi recite u koliko je meč,pošto sam na putu i u hotelu pa nemam baš dobar internet???

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
covjek koji je sportski novinar u melburnusamirr je napisao/la:ko je sad Ernad

I u ove sitne sate ide Balašlucif3R666 je napisao/la:da , sad sam pricao s covjekom i kaze da ga neko kontaktira ko dobro zna , al ovaj zapeo da lazem , al ako mene lazu onda ja lazem vas ..FaraonTM je napisao/la:Napisao je ovaj čovjek na facebook stranici BH tenisa da bi uradio stream, samo ne zna kako. Nije Luci dao link nekog desetog, to je taj.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.