Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

floyd
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la floyd » 17 feb 2013, 16:33

adriano_leite je napisao/la:
floyd je napisao/la: Nemamo jer si potpuni analfabeta. Cocalic je tri puta bolji od tog mucenog Zahirovica. I na papiru, a i u praxi. Medjutim, Cocalic nikad nece biti isproban, jer Sejin mali mora igrati.

Boli me qrac sto izgara na terenu, kad nema kvalitet. Izgaro je i Mravac. Piso krv zbog Bosne...
Znas li sta znaci analfabeta? Po cemu si zakljucio da sam ja analfabeta?

Po cemu je bolji Cocalic? Cocalic uostalom igra stopera u klubu u kojem igra, nekad u juniorima igrao zadnjeg veznog koliko se sjecam. Nema sta, Cocalic je strasno fudbalsko ime u svijetu, strah i trepet. Uporedjujes likove koji ne igraju iste pozicije i govoris da treba umjesto Zahirovica igrati Cocalic. Smijesno i zalosno.
Bjeloruska liga je je jaca od Izraelske?

Cocelceva primarna uloga je zadnji vezni. To sto jednako moze briljirati i na poziciji stopera, u drugoj ekipi Izraeskog sampionata, samo govori kakav je kvalitet.

Da je cocalic guran u reprezentaciji kao tvoj pulen sto sjece sume po ruskim, sada bjeloruskim tundrama, i u slobodno vrijeme ganja loptu, davno bi zavrsio u ligama petice.

Meni ti nisi smjesan; samo zalostan.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 feb 2013, 16:36

floyd je napisao/la:Zukanovic je stoper. Niko ga nije prizivo da igra beka.

Protiv Grka 90% nas ocekuje Stevanovica u prvih 11. Rekao bih opravdano.

A kad vidimo status Stevana i Kolasinca u svojim klubovima, vidimo da je to u 5 deka. I jedan ce biti starter, a drugi je pod lupom, jer toboze ne moze tek tako u A tim. (sve i kad bi imo papire)

Moze protiv Bayerna, al vamo...jok :lol:
Ti si smijesan covjek. Poredis statuse Stevanovica i Kolasinca. Stevanovic je mjesec dana u novom timu, a Kolasinac je ponikao valjda u tom Schalkeu. Stevanovic je stekao status prvotimca, jer je bio u mladoj reprezentaciji, te kao talentovan igrac mlade repke, dobio poziv u A tim, zajedno sa Zahirovicem i Muhamedom. Odigrao odlicno i pokazao da se na njega moze u buducnosti racunati. Kolasinac nije dobio poziv, jer je covjek stranac. Skontaj malo, mucni tom glavom ziv bio, nemoj se samo cesljati, razmisljaj, neces se razboliti.
U pravi si - ne mogu se poredit. Jedan s 19 g. igra u startnoj postavi protiv Bayerna, drugi s 22. jedva da skupi 10 min protiv znj ekipa.

ovi poput tebe su i za Pjanica govorili da treba prvo u mladu repku.

Ovi sajini fanovi sve kapaciteti ko i on. Ima neka tajna veza :lol:
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 17 feb 2013, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 feb 2013, 16:39

harishp je napisao/la:
floyd je napisao/la:Dovodjenje Kolasinca u kontekst U-21repke sve govori o kapacitetima Jagodara i Saveza. Ko biva, clan BL i ekipe koja igra 1/8 LP, ne moze konkurisat u A tim na poziciji lijevog beka, pored strasnih Zukanovica i Kvesica. :lol: (salih i lula nisu rijesenje, to znamo u praxi)
I Pjanic je na samom pocetku bio u kontaktu sa U-21 repkom ,da bi zatim itekako konkurisao u A tim.Iako je tad bio Misimovic tada rekorder asistencija ikada u BL.A nije mu bilo mrsko ni u Kalesiji da se pojavi zbog ganjanja papira.
Ovog ne mozes dovesti u kontekst nicega dok svoju glavusu ne uslika za pasos i papirologiju i uopste da pokrene bilo kakav proces promjene drzavljanstva.Izgleda pojedincima uopste to nije jasno.
Nego nema logike,kako igrac koji ko biva odigrao odlicno protiv Bajerna,krivac za jedan gol i usput obrali bostan u drugom narednom bude posadjen na klupu protiv Mainza i ni minute da dobije.A ziv i zdrav.
Nek Stevanovic igra. :lol: **** Kolu...

Bio je ponajbolji igrac Salkea u tom mecu. Naravno da nece doci, kad ga sprda selektor.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 feb 2013, 16:41

Zec

" onclick="window.open(this.href);return false;

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 feb 2013, 16:51

floyd je napisao/la:
floyd je napisao/la: Nemamo jer si potpuni analfabeta. Cocalic je tri puta bolji od tog mucenog Zahirovica. I na papiru, a i u praxi. Medjutim, Cocalic nikad nece biti isproban, jer Sejin mali mora igrati.

Boli me qrac sto izgara na terenu, kad nema kvalitet. Izgaro je i Mravac. Piso krv zbog Bosne...
Znas li sta znaci analfabeta? Po cemu si zakljucio da sam ja analfabeta?

Po cemu je bolji Cocalic? Cocalic uostalom igra stopera u klubu u kojem igra, nekad u juniorima igrao zadnjeg veznog koliko se sjecam. Nema sta, Cocalic je strasno fudbalsko ime u svijetu, strah i trepet. Uporedjujes likove koji ne igraju iste pozicije i govoris da treba umjesto Zahirovica igrati Cocalic. Smijesno i zalosno.
Bjeloruska liga je je jaca od Izraelske?

Cocelceva primarna uloga je zadnji vezni. To sto jednako moze briljirati i na poziciji stopera, u drugoj ekipi Izraeskog sampionata, samo govori kakav je kvalitet.

Da je cocalic guran u reprezentaciji kao tvoj pulen sto sjece sume po ruskim, sada bjeloruskim tundrama, i u slobodno vrijeme ganja loptu, davno bi zavrsio u ligama petice.

Meni ti nisi smjesan; samo zalostan.
Cocalic je naravno u ligama petice :lol: . Hvala na informaciji, stvarno nisam znao da se toliko probio do liga petice :lol: .

Zahirovic je mladji igrac od Cocalica. To koliko je jaca Izraelska liga od Bjeloruske, govori i cinjenica da je Izraelska liga 3 mjesta ispred Bjeloruske. Mnogo je jaca, nema sta. Naprosipa se ti u jednom postu mnogo. A ovo za mog pulena, naravno da Zahirovic nije moj pulen, ali se neopravdano blati njegovo ime po ovom forumu.
floyd je napisao/la: U pravi si - ne mogu se poredit. Jedan s 19 g. igra u startnoj postavi protiv Bayerna, drugi s 22. jedva da skupi 10 min protiv znj ekipa.

Tukci poput tebe su i za Pjanica govorili da treba prvo u mladu repku.

Ovi sajini fanovi sve kapaciteti ko i on. Ima neka tajna veza :lol:
Sto se tice ovog posta, za Pjanica nikada nisam rekao da mora u mladu repku. Nisam rekao ni za Kolosinca, nego sam rekao da mora izvaditi papire da bi igrao za nas. Sto se tice Stevanovica, Stevanovic nije rodjen u Njemackoj, nije imao privilegiju da trenira u nekom jakom timu u Njemackoj, sto svakako predstavlja ogromnu razliku u razvoju karijere. Da je Stevanovic rodjen u Njemackoj, da je dijete kluba, vjerovatno bi i on zaigrao za prvi tim Schalkea u toj jednoj utakmici. Uostalom, Sevilla je 5 puta jaci tim od Schalkea.

A to za tukca, slobodno mami, tati, sestri, bratu, rodbini i ostalima govori da su tukci, a ne meni ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2013, 16:58

floyd je napisao/la:
harishp je napisao/la:
floyd je napisao/la:Dovodjenje Kolasinca u kontekst U-21repke sve govori o kapacitetima Jagodara i Saveza. Ko biva, clan BL i ekipe koja igra 1/8 LP, ne moze konkurisat u A tim na poziciji lijevog beka, pored strasnih Zukanovica i Kvesica. :lol: (salih i lula nisu rijesenje, to znamo u praxi)
I Pjanic je na samom pocetku bio u kontaktu sa U-21 repkom ,da bi zatim itekako konkurisao u A tim.Iako je tad bio Misimovic tada rekorder asistencija ikada u BL.A nije mu bilo mrsko ni u Kalesiji da se pojavi zbog ganjanja papira.
Ovog ne mozes dovesti u kontekst nicega dok svoju glavusu ne uslika za pasos i papirologiju i uopste da pokrene bilo kakav proces promjene drzavljanstva.Izgleda pojedincima uopste to nije jasno.
Nego nema logike,kako igrac koji ko biva odigrao odlicno protiv Bajerna,krivac za jedan gol i usput obrali bostan u drugom narednom bude posadjen na klupu protiv Mainza i ni minute da dobije.A ziv i zdrav.
Nek Stevanovic igra. :lol: **** Kolu...

Bio je ponajbolji igrac Salkea u tom mecu. Naravno da nece doci, kad ga sprda selektor.
Pa Stevanovic ima vise minutaze u ovih mjesec dana nego taj isti Kolasinac sve ukupno haman .
Ponajbolji igrac Salkea u tom mecu a vec u slijedecem klupa i to zabetonirana.To vise lici na sprdanje trenera mu kluba,nego selektora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 feb 2013, 17:03

floyd je napisao/la:Zukanovic je stoper. Niko ga nije prizivo da igra beka.

Protiv Grka 90% nas ocekuje Stevanovica u prvih 11. Rekao bih opravdano.

A kad vidimo status Stevana i Kolasinca u svojim klubovima, vidimo da je to u 5 deka. I jedan ce biti starter, a drugi je pod lupom, jer toboze ne moze tek tako u A tim. (sve i kad bi imo papire)

Moze protiv Bayerna, al vamo...jok :lol:
I zbog dobre igre,nagradjen klupom u Mainzu.
A ti ces moci njegovu cijelu karijeru spominjati tu utakmicu protiv Bayerna,gdje je bio propuh i gdje je dobio ocjenu 4 (5 najgora)
I Kucukovic je bio prvotimac HSV,jos ima i jedan gol za njih.
I Dzaka je imao utakmica za Leverkusen.
Vrhunski taklenti,koji su mislili da su nesto bolji od nasih reprezentativaca,a kako su u Dojclandu zavrsili,ne moram govoriti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 feb 2013, 17:07

TMovac je napisao/la: A to sto nas je Bicakcic **** prije par godina,pa onda kada mu je došlo od FIFA da ne može igrati za Njemačku nego samo za BiH odjednom posta veliki Bosanac koji bi pješice došao na okupljanje.Stvar je u tome da on nema izbora kao Kolasinac kao Hajrovic,Seferovic...Mi ako želimo neki rezultat i uspjeh moramo se boriti da nam igraju oni najbolji koji u datom trenutku imamo.A ako nam je cilj samo ono BITNO JE UČESTVOVATI,A NE POBJEDITI onda možemo sastavljati ekipu i od momaka ovdje sa foruma.Ne trebaju nam prosefionalci,trebaju nam oni sto srcem igraju,sto ginu na terenu,nema veze sto ne znaju igrati i sto se gube kao abdest u striptiz baru
Nije tacno i ne znas. Bicakcic je morao da promjeni drzavljanstvo kad je napunio 18 godina,ustvari da se odluci,takva pravila u Njemackoj. Odlucio se za Njemacko drzavljanstvo zbog karijere,a pokazalo se ispravnim.On je vec bio promjenio sportsko drzavljanstvo,a jednom se samo mjenja. Nije valjda da ti bolje znas pravila od njeg koji je to mjenjao?

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 feb 2013, 17:09

Cocalic je naravno u ligama petice :lol: . Hvala na informaciji, stvarno nisam znao da se toliko probio do liga petice :lol: .
Osim sto si tanak s logikom, izgleda da jos nisi savladao citanje. Ne, nigdje ne stoji da Cocalic igra lige petice; nego da bi vjerovatno igrao, da je prije dvije godine debitovao i danas se ustalio u prvih 11.
Zahirovic je mladji igrac od Cocalica. To koliko je jaca Izraelska liga od Bjeloruske, govori i cinjenica da je Izraelska liga 3 mjesta ispred Bjeloruske. Mnogo je jaca, nema sta. Naprosipa se ti u jednom postu mnogo.
Znas, nije dovoljno da neko kaze ofrlje kaze je mlijeko toksicno, treba to i dokazati.
Osim "argumenata " kako je Zaha mladji, nista ti decko ne nudis. I Vranjes je mladji do Spahe, trebao bi igrat umjesto njega? Super si. Ni preko 15 meceva u A timu Bosne, Zahi nisu nasli bolji klub od Bjelorusije. Drugi isu dobili tu sansu da pokazu dokle mogu dobaciti.
A ovo za mog pulena, naravno da Zahirovic nije moj pulen, ali se neopravdano blati njegovo ime po ovom forumu.
Neopravdano se samo tolerise njegovo igranje u prvih 11. Dosta se provlacio dok je bilo generala. Sad mrka kapa.

Sto se tice ovog posta, za Pjanica nikada nisam rekao da mora u mladu repku. Nisam rekao ni za Kolosinca, nego sam rekao da mora izvaditi papire da bi igrao za nas. Sto se tice Stevanovica, Stevanovic nije rodjen u Njemackoj, nije imao privilegiju da trenira u nekom jakom timu u Njemackoj, sto svakako predstavlja ogromnu razliku u razvoju karijere. Da je Stevanovic rodjen u Njemackoj, da je dijete kluba, vjerovatno bi i on zaigrao za prvi tim Schalkea u toj jednoj utakmici. Uostalom, Sevilla je 5 puta jaci tim od Schalkea.
Ne znam zasto razvodnjavas temu. Papiri nisu tema ove emisije. Ja sam govorio o statusu jednog i drugog u ligama petice, i korelaciju tog statusa s njihovom ulogom u rep. Kao i njihovim godinama. Citaj s razumjevanjem, mani me suplje.
to za tukca, slobodno mami, tati, sestri, bratu, rodbini i ostalima govori da su tukci.
Kme?

Papetoljubci su dijagnoza...psiholoski profil...zakinute osobe.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 feb 2013, 17:13

harishp je napisao/la: Pa Stevanovic ima vise minutaze u ovih mjesec dana nego taj isti Kolasinac sve ukupno haman .
Ponajbolji igrac Salkea u tom mecu a vec u slijedecem klupa i to zabetonirana.To vise lici na sprdanje trenera mu kluba,nego selektora.
Ne vjerujem da stevanovic ima 90 min., zajedno s kup utakmicama.

Danas prizivas Bicu, koji se provalio protiv Bayerna, sutra ces Koasinca...Pod uslovom da ga papke zovne. Ako ne zovne, vazices kako nikad nije ni imao kvalitet. Jer je takva fetva.

Idem...s vama je svakako prica suvisna. Vi ste zombiji...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 feb 2013, 17:18

@floyd inteligentno stvorenje, ti najpametniji liku, ti najnacitaniji liku, ti koji si naj naj naj naj u svemu.

Nisam tanak s logikom. Glupo je pisati kako Zahirovic ne igra u ligama petice, a spominjes Cocalica koji igra u ligi koja je istog kvaliteta kao i Bjeloruska. Nakon toga govoris o logici?

Ovo da je mladji, bilo je samo da ti pokaze kako ima vece sanse da napravi bolju karijeru nego Cocalic, ali eto meni logika nije jaca strana, a tebi jeste. Aferim.

Razlika u ligama je ogromna, Spanska jaca od Bundeslige sigurno. Kolasinac igrao tri tekme, a u klubu je od malih nogu, a eto Stevanovic dosao kao novi igrac, u novu sredinu, ne zna jezik i opet dobija neke minute.

Ovo ko je zakinuta osoba, mozda bi ti trebao da se zapitas, da li si zakinut jer toliko mrzis? Mrznja je bolest sinak.

Budi pozdravljen pametnice mamina i tatina.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 feb 2013, 17:18

Da je Cocalic ostao u Grckoj mozda bi do sada bio pozvan. Ovako zvati nekoga po prvi put iz izraelske lige je malo teze. To je drugi kontinent, a ni liga im nije posebno jaka.

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 17 feb 2013, 17:22

U kojoj je to ligi igrao Medunjanin pa je bio pozivan ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2013, 17:22

floyd je napisao/la:
to za tukca, slobodno mami, tati, sestri, bratu, rodbini i ostalima govori da su tukci.
Kme?

Papetoljubci su dijagnoza...psiholoski profil...zakinute osobe.
A u tome znaci lezi poenta,velicanja apsolutnih stranaca,igraca koje ni vlastiti trener plaho nesto ne gotivi.Jer nakon ''sjajne''(isina je jedan od najgore ocjenjenih igraca u toj tekmi) utakmice zivog i zdravog ga staviti na klupu i ni minute mu ne dati.Nesto ne stima.
Isto tako imaju i Papetomrzci dijagnozu..psiholoski profil....u Hagu postoji jedan dugogodisnji psihijatar koji je ocitovao na Kosevskom brdu,pa mozda da koju informaciju blize.Nekako tebi haman najbolje pase sa tim avatarom.Mafiozo sa mafozom.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2013, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 feb 2013, 17:25

zuka_TM je napisao/la:U kojoj je to ligi igrao Medunjanin pa je bio pozivan ?
Spanskoj?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 feb 2013, 17:32

emir79 je napisao/la:
TMovac je napisao/la: A to sto nas je Bicakcic **** prije par godina,pa onda kada mu je došlo od FIFA da ne može igrati za Njemačku nego samo za BiH odjednom posta veliki Bosanac koji bi pješice došao na okupljanje.Stvar je u tome da on nema izbora kao Kolasinac kao Hajrovic,Seferovic...Mi ako želimo neki rezultat i uspjeh moramo se boriti da nam igraju oni najbolji koji u datom trenutku imamo.A ako nam je cilj samo ono BITNO JE UČESTVOVATI,A NE POBJEDITI onda možemo sastavljati ekipu i od momaka ovdje sa foruma.Ne trebaju nam prosefionalci,trebaju nam oni sto srcem igraju,sto ginu na terenu,nema veze sto ne znaju igrati i sto se gube kao abdest u striptiz baru
Nije tacno i ne znas. Bicakcic je morao da promjeni drzavljanstvo kad je napunio 18 godina,ustvari da se odluci,takva pravila u Njemackoj. Odlucio se za Njemacko drzavljanstvo zbog karijere,a pokazalo se ispravnim.On je vec bio promjenio sportsko drzavljanstvo,a jednom se samo mjenja. Nije valjda da ti bolje znas pravila od njeg koji je to mjenjao?
Znam ja dobro Njemacki zakon.I sam sam birao.Momak je prvo igrao za Nijemce,pa za nas,pa je onda opet htio igrati za Njemacku,cak je bio dobio i poziv U21 selektora Njemacke,ali je onda stigao dopis iz FIFA-e da ne moze igrati za Njemacku jer je vec 1 mjenjao sportsko drzavljanstvo.Prema Njemackom zakonu mozes traziti da ti dopuste dvojno drzavljanstvo.Ustvari mozes pisati molbe.I u najvecem broju slucajeva to odobravaju sportistima,glumcima....Dok je obicnim gradjanima jako tesko dobiti,skoro pa nemoguce.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 feb 2013, 17:46

TMovac je napisao/la:
Znam ja dobro Njemacki zakon.I sam sam birao.Momak je prvo igrao za Nijemce,pa za nas,pa je onda opet htio igrati za Njemacku,cak je bio dobio i poziv U21 selektora Njemacke,ali je onda stigao dopis iz FIFA-e da ne moze igrati za Njemacku jer je vec 1 mjenjao sportsko drzavljanstvo.Prema Njemackom zakonu mozes traziti da ti dopuste dvojno drzavljanstvo.Ustvari mozes pisati molbe.I u najvecem broju slucajeva to odobravaju sportistima,glumcima....Dok je obicnim gradjanima jako tesko dobiti,skoro pa nemoguce.
Nije bolan tacno,i ne siri dezinformacije. Nikad nije Bicakcic vise bio na spiskovima Njemacke,nakon sto se odlucio za BIH.
Prvo hoces reci da su Njemci glupaci i ne znaju pravila?
Drugo,je li mislis da je Njemacka spala na to da uzima igraca ,koji je vec izgubljen(Njemacka ima i Bicakcica i Kolasinaca mali milion,ne znaju stace sa takvima),halo bolan,prestanite se igrati avazovskih neupucenih novinara. Nije tacno,to sto pises.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 feb 2013, 17:54

Sta je sa onim Ljevakovicem i Mahmutovicem (mislim da se ovako preziva) ?

Jedno se vrijeme njih opasno guralo u reprezentaciju sta je sad gdje je zapelo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 feb 2013, 18:05

e moj elegantni, ne guraj se sa ljudima, kad ne kontaš priču...

Ja lično nemam ništa protiv Safeta.Selektor ima mane, ali koji čovjek to nema.Međutim, svi mi želimo dobrobit reprezentaciji, a logično je da ćemo imati bolje rezultate, ako budemo imali više kvalitetnih igrača.Kolašinac je jedan od njih.
Evo jedan banalan primjer (valjda ste svi imali djevojku i znate kako to ide) Sviđa ti se neka djevojka, i ti sve činiš da je "pokupiš".A ako nama neki igrač može valjati i pomoći nam da ispunimo cilj, onda je logično da ćemo se potruditi da on što prije zaigra za nas.A što se tiče ovih "potencijalnih", oni mogu više valjati reprezentaciji, nego repka njima.
Ali, eto Bože moj, valjda ćemo nekad napredovati i u tom segmentu.
DRUG NEBI TI PUNCA

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 feb 2013, 18:20

emir79 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Nije bolan tacno,i ne siri dezinformacije. Nikad nije Bicakcic vise bio na spiskovima Njemacke,nakon sto se odlucio za BIH.
Prvo hoces reci da su Njemci glupaci i ne znaju pravila?
Drugo,je li mislis da je Njemacka spala na to da uzima igraca ,koji je vec izgubljen(Njemacka ima i Bicakcica i Kolasinaca mali milion,ne znaju stace sa takvima),halo bolan,prestanite se igrati avazovskih neupucenih novinara. Nije tacno,to sto pises.
Kao prvo ne valja nikome govoriti bolan,ako vec imas tu naviku onda barem reci bolan ne bio.Ja se sjecam da je dobio poziv,ali da je nakon dan-dva skinut sa spiska jer nije imao pravo nastupa.Nijemci se bore za svakog igraca koji im je potreban.Barem u datom momentu.Borili su se za bracu Altintop,Gundogan-a,Ozila.Altintope su izgubili ali su dobili ovu dvojicu,Sjecam se koliko je bilo frke oko Dejagah.Da bi ga doslovno Iranski predsjednik molio da igra za Iran i na kraju je popustio.Ali isto tako i pustaju igrace koji im nisu potrebni.Tipa Jermain-a Jones.

I mani te suplje da se odrekao naseg pasosa i samim tim i nastupa u reprezentaciji,samo da bi imao njemacki pasos a da nije imao ambiciju da igra za Elf.Koji to igrac ne zeli da igra za repku,pa makar bila i Etiopije?Sam nastup u repci ti dize cijenu.Nathaniel Ellington da je zaigrao za nas stavio bi milion funti u padze,samo zato jer igra za repku.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Shogun, torbica i 29 gostiju.