Bjeloruska liga je je jaca od Izraelske?adriano_leite je napisao/la:Znas li sta znaci analfabeta? Po cemu si zakljucio da sam ja analfabeta?floyd je napisao/la: Nemamo jer si potpuni analfabeta. Cocalic je tri puta bolji od tog mucenog Zahirovica. I na papiru, a i u praxi. Medjutim, Cocalic nikad nece biti isproban, jer Sejin mali mora igrati.
Boli me qrac sto izgara na terenu, kad nema kvalitet. Izgaro je i Mravac. Piso krv zbog Bosne...
Po cemu je bolji Cocalic? Cocalic uostalom igra stopera u klubu u kojem igra, nekad u juniorima igrao zadnjeg veznog koliko se sjecam. Nema sta, Cocalic je strasno fudbalsko ime u svijetu, strah i trepet. Uporedjujes likove koji ne igraju iste pozicije i govoris da treba umjesto Zahirovica igrati Cocalic. Smijesno i zalosno.
Cocelceva primarna uloga je zadnji vezni. To sto jednako moze briljirati i na poziciji stopera, u drugoj ekipi Izraeskog sampionata, samo govori kakav je kvalitet.
Da je cocalic guran u reprezentaciji kao tvoj pulen sto sjece sume po ruskim, sada bjeloruskim tundrama, i u slobodno vrijeme ganja loptu, davno bi zavrsio u ligama petice.
Meni ti nisi smjesan; samo zalostan.