GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Tritolone
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Tritolone » 21 avg 2013, 23:01

Damian je napisao/la: Ma nije ni Bjelica toliko dobar trener koliko je Kurcic los.

I onda izjava poslije utakmice...Pa stvarno navede covjeka da ga prebije!
Pa kad ga usporedis sa ovim invalidom na nasoj klupi onda je Mourinho, ali nije da nam je trebala ova utakmica da to zakljucimo.

Inace ja se veselim Ivkovicu koji je sa Lokomotivom prosle sezone a i ove radio odlicne stvari, vise sam gusta pogledat jednu utakmicu Lokomotive nego sve skupa Dinama sa Sovom i Jurcicem na klupi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 21 avg 2013, 23:08

zasluženo austrija, timska igra, disciplinovana, dobra taktika, trener bjelica mraka, nije slučajno u konstantnom usponu.

smiješne su tvrdnje da je dinamo dvije klase jači - dovoljno je imati pivarića, pamića, adija, da ti sav kvalitet ostalih pada u vodu, a ni husejinović nije još ta klasa za ovog nivoa, kojeg prvi put igra. realno, prije tekme pola-pola šanse, onda dodaš trenere i to je to. lako je bilo dinamu protiv šerifa, skupina poluamatera, nabrzinu skupljenih samo zato što su iz brazila.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2013, 23:15

Da krenem od pocetka. Golmanu se nema sta puno toga zamjeriti, jest da je kod prvog gola mogao skinuti ono, otisao je u pogresnu stranu. Cudno, ali i odbrana je bila fino pukla. To je i jedina greska Pinta, Addy nije stigao tu...

Drugi gol u svakom slucaju greska Pivarica, decko je teski prosjek u odbrani. Desno krilo ga je propisno namucilo. Treba dodati da je Simunic imao dvije kardinalne greske za tako iskusnog fudbalera...
U vezi situacija takva da Ademi ima ideja kao meduza, kako prosjecan igrac sa malim mozgom, Pamic nista posebno, Soudani odlican, mada je nestao zadnjih pola sata. Said se nije vidio veci dio utakmice, ali je opet odigrao bolje od Sammira koji je presmijesan fudbaler kojeg guraju u prodaju ali ga niko nece. Isto treba reci da glumi zvijezdu u timu, a prelos je bio nocas. Nije spreman ni 50%. Ne moze biti fudbaler sa takvim stilom zivota spreman...Fernandes okej igrac ali ostane nedorecen u vecini pokusaja. Cop nije ni igrao, Rukavina dobija najbrzi crveni karton vjerovatno u historiji lige prvaka. Usao je, trci prema sredini igralista dok ga spiker na stadionu najavljuje on skace i udara protivnickog igraca, vjerovatno nekih 5 sekundi je proslo...

U ovoj ekipi po meni prolaznu ocjenu imaju samo Addy i Soudani. Trener naravno los, kao i uvijek. Pravi Mamicev tip da mu se moze nagovorit i ebat sve po spisku sto naprimjer ne moze licnostima i znalcima kao sto je Vaha.
Izbio mu je usput i 10 mil eura iz djepa, to Mamic sigurno nece oprostiti...Uglavnom tuzno vece za Dinamo, steta. Imali su ih u saci od 30-45 minute ali nisu znali iskoristiti

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 21 avg 2013, 23:33

Jednostavno mi je tesko reci da je ta Austria bolja od Dinama i ne mogu prihvatiti Jurcicev ziheraski pristup protiv takvih ekipa. Jasno bi mi bilo da se igra protiv Lyona, Ajaxa ili Reala obrana ali protiv ovakve antitalentirane ekipe igrat sa dva defanzivca u vezi je za otkaz. Niti smo bili opasni u napadu a kontra neka ce se dogoditi barem jednom pa makar igrao sa 10 defanzivaca. Da je rezultat 1-2 bio bi uvjeren u prolaz ali uz ovaj rezultat ce se zatvoriti i gore tako da nista od LP ove godine.

Pozitivna strana svega ovog je sto necemo vise biti kanta za nabijanje gol razlike :mrgreen:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 21 avg 2013, 23:34

Insect_terminator je napisao/la:Jednostavno mi je tesko reci da je ta Austria bolja od Dinama i ne mogu prihvatiti Jurcicev ziheraski pristup protiv takvih ekipa. Jasno bi mi bilo da se igra protiv Lyona, Ajaxa ili Reala obrana ali protiv ovakve antitalentirane ekipe igrat sa dva defanzivca u vezi je za otkaz. Niti smo bili opasni u napadu a kontra neka ce se dogoditi barem jednom pa makar igrao sa 10 defanzivaca. Da je rezultat 1-2 bio bi uvjeren u prolaz ali uz ovaj rezultat ce se zatvoriti i gore tako da nista od LP ove godine.

Pozitivna strana svega ovog je sto necemo vise biti kanta za nabijanje gol razlike :mrgreen:
+1
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 21 avg 2013, 23:43

Sad ce presica :lol: :lol:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 21 avg 2013, 23:44

Kur. čiću pichkico
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 21 avg 2013, 23:46

Sportfanatik je napisao/la:Kur. čiću pichkico
picha ga je stavila za trenera ;)
RIP CITY!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 avg 2013, 23:46

Kljuno okrivio igrace :lol: :lol: to to... ovo je ono ala Stimac i situacija sa Strinicem krivcem za sve golove repke u kvalifikacijama :lol:

Sad najednom nema igrace za ovaj ritam, a igrali bi LP ccc.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 avg 2013, 23:52

Mogu samo reci da se odigralo jako lose i da sam tuzan zbog poraza. Sreca pa ide konferencija za novinare, mozda me Mamic obraduje, kao i onda nakon Lyona. Tomo Ivkovic novi trener.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 21 avg 2013, 23:57

Ode Jurcic.

Cek, vi se stvarno radujete Ivkovicu :roll: Pa taj je dokazao kod kuce protiv Minska kakav je trener.

Bit ce opet za godinu dana...Kruno je naucio i pruzamo mu 4.priliku 8-)
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 avg 2013, 23:57

Nije Maminjo dugo cekao, Kljuno je bivsi.

sportske:

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić pola sata nakon debakla i teškog poraza od bečke Austrije sazvao je izvardenu konferenciju za novinare. Tema će vjerojtano biti smjena Krune Jurčića...

- Možemo do čuda u Beču, ali momčadi treba pozitivan šok. Kruno Jurčić više nije trener Dinama...

Trening u petak će voditi Zoran Mamić i Damir Krznar.

USKORO OPŠIRNIJE

EDIT: Ja sam htio Ivkovica dok nije ispao iz EL na taj nacin na koji je ispao. Sad ga ne zelim, ali svakako da bi prije htio njega nego Jurcica. Po nekoj logici, on ce biti trener. U zadnje vrijeme uvijek trener Lokomotive preuzima Dinamo. To je kao neko nepisano pravilo.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 avg 2013, 23:59

Ode Kljuno i kontrolirani nogomet :lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 00:00

Signore je napisao/la:EDIT: Ja sam htio Ivkovica dok nije ispao iz EL na taj nacin na koji je ispao. Sad ga ne zelim, ali svakako da bi prije htio njega nego Jurcica. Po nekoj logici, on ce biti trener. U zadnje vrijeme uvijek trener Lokomotive preuzima Dinamo. To je kao neko nepisano pravilo.
Mamicevo pravilo :mrgreen:
RIP CITY!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 avg 2013, 00:02

slika

Adio Kruno
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 avg 2013, 00:03

Ode KljunoTard :lol:

Kad vi mene razjebete ja dodam gas i novi trener Dinama je Miroslav Ciro Blazevic. **** koji bi to cirkus bio.

slika

AHHAHAHAHAH umirem.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2013, 00:07

Kljuno odmah dobio nogu :lol:

Mozda sam lud ali mislim da jos nije gotovo za Dinamo. Vec se i ranije pokazalo da je Maksimir samo teret za ove igrace a i pored lose partije veceras uvjeren sam da Dinamo ima mnogo talentovaniju i bolju ekipu. Trojac Fernandes-Sammir-Soudani mogu puno toga, naravno ako su svi fit. Husejinovic los. Povrijedeni Sammir je pokazao vise u 20 minuta igre...
Rukavina!! :lol: :oops: Po meni prestrogo,ali eto... Bit ce YT zvijezda nekoliko dana.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 00:09

Nakon utakmice jabvio sam se Branku Ivankoviću koji mi je rekao da je baš na izlazu sa stadiona. Pozvao sam ga da se vrati na razgovor, a on mi je odgovorio da ćemo se vidjeti ujutro. Time je sam sebe eliminirao.

:lol: :lol:
RIP CITY!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 avg 2013, 00:12

Damian je napisao/la:Nakon utakmice jabvio sam se Branku Ivankoviću koji mi je rekao da je baš na izlazu sa stadiona. Pozvao sam ga da se vrati na razgovor, a on mi je odgovorio da ćemo se vidjeti ujutro. Time je sam sebe eliminirao.

:lol: :lol:
Cek jel on to stvarno izjavio? Moze link.

Cirkus neviđeni

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 avg 2013, 00:15

Mamić se riješio najslabije karike ove ekipe Dinama. Kljuno jednostavno nije znao izvući maksimum iz ovog tima.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.