Terrasa moj favoritmadridist je napisao/la:![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Terrasa moj favoritmadridist je napisao/la:![]()
Čuj najbolji asistenti, a šta ćemo sa Mesutom, Iniestom, Xavijem?geoxx je napisao/la:Strašno. Aj sto su previse dominatni u odnosu na ostale sto se golova tice nego su i najbolji asistenti. Messi prekuco sa 100 a od Ronalda jos samo Totti ima vise.
Bolje da se prijave u BH Premier ligu veći je izazov.madridist je napisao/la:![]()
Messi je tu negdje s njima, Ronaldo je lošiji sigurno.geoxx je napisao/la:Jesu ponajbolji. Iniesta i Xavi? Messi i Ronaldo su kroz citavu karijeru bolji asistenti od njih dvojice.
Pa znam, ali čisto sumnjam za Ronalda. Messi vjerovatno i jeste.Rajaz je napisao/la:Mislim da je htio reci kako su po brojkama i jedan i drugi ispred Xavieste
Evo imas brojke goreClutch je napisao/la:Pa znam, ali čisto sumnjam za Ronalda. Messi vjerovatno i jeste.Rajaz je napisao/la:Mislim da je htio reci kako su po brojkama i jedan i drugi ispred Xavieste
kad je najforsiraniji igrac Barce sa ubjedljivo najviše pokušaja asistencija, centaršuteva itd...još igra bliže golu protivika od Xavija i Inieste u 90% utakmicaRajaz je napisao/la:Alves od 2009 ima vise asistencija od Xavieste zajedno. Mislim da je i on tu oko stotke negdje sveukupno
Xavi je bog sredine terena kako je stupio na zeleni travnjak.let3 je napisao/la:ja sam konto da Xavi ima više od 150 asistencija![]()
jbg, imao je tonu onih tzv. key pass-ova kojim je sjekao odbranu protivnika, ali koji se ne racunaju kao asistencije
Bio je...dok se Lukica nije pojavioSveti je napisao/la:Xavi je bog sredine terena kako je stupio na zeleni travnjak.let3 je napisao/la:ja sam konto da Xavi ima više od 150 asistencija![]()
jbg, imao je tonu onih tzv. key pass-ova kojim je sjekao odbranu protivnika, ali koji se ne racunaju kao asistencije
Od nekad najvećeg pljuvača Lukice do danas najvećeg fanaKawhi je napisao/la:Bio je...dok se Lukica nije pojavio
Sveti je napisao/la:Xavi je bog sredine terena kako je stupio na zeleni travnjak.let3 je napisao/la:ja sam konto da Xavi ima više od 150 asistencija![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.