Hajde ti malo ovo prelistaj dok cekas.Tribalian je napisao/la: Vec vidim kako okrecemo @ Legendin tim ovako![]()
![]()
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=2116" onclick="window.open(this.href);return false;
Da poslije nebi bilo ja nisam znao
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Hajde ti malo ovo prelistaj dok cekas.Tribalian je napisao/la: Vec vidim kako okrecemo @ Legendin tim ovako![]()
![]()
Zajebanciju volim izuzetno.A ovi sa stazom u ligi ce ti reci da nisam stogTribalian je napisao/la:@ Sekretaru care ,malo zajbancije nije na odmet,ovo ja nesto na legendin racun,nisam stvarno mislio da cemo igrati fudbal na forumuznas ono "pesma nas je odrzala njojzi 'fala"
Hvala123456 je napisao/la:the scouser je napisao/la:@123456
Ako nije problem da se uvede ova zamjena kod nas,prva stvar Claus se vec predstavio kao novi igrac na temi "trazim novog igraca" ili kako se vec zove,a @brazzo je prethodno javio da odlazi,zatim,vise nismo FK Klosari vec Spartans FC.Hvala unaprijed
IzmjenjenoUh sta si mi posla napravio
E sad onaj stari grb ne ide uz novo ime kluba
Kad skontate novi grb javi da i to izmjenim.Ili sam i to previdio a Bogami sam sad prelisto ove dvije teme oko novi grbova i nema vasega novoga
EDIT: Pronasao novi grb
Hvala na ukazanoj greski.Ovi sa novim grbovima i imenima klubova su me raspametilimuhovic je napisao/la:..sekretaru,samo kada mognes ili neko drugi neka sredi ovaj mec Green Dragons-Pivopije,ima greska u velicini slova![]()
..hehe,ma haj,polahko samo123456 je napisao/la:Hvala na ukazanoj greski.Ovi sa novim grbovima i imenima klubova su me raspametilimuhovic je napisao/la:..sekretaru,samo kada mognes ili neko drugi neka sredi ovaj mec Green Dragons-Pivopije,ima greska u velicini slova![]()
Vise neznam jesam poso ili sam doso..
Edin TM87 je napisao/la:Stefko, daj mi kapitensku traku!!!![]()
![]()
pa jesam ja reko ,da će on čim dođe zahtjevati kapitensku ,to je naš Edooooooooo123456 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Stefko, daj mi kapitensku traku!!!![]()
![]()
Evo belaja![]()
![]()
![]()
![]()
Reko mi je sekretar na pp, da ce on odlucit ko ce bit kapiten ako se mi medjusobno ne dogovorimo! Posto se mi necemo dogovorit, znaci ja sam kapiten posto sam Zeljovac ko i sekretarlegenda reala je napisao/la:pa jesam ja reko ,da će on čim dođe zahtjevati kapitensku ,to je naš Edooooooooo123456 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Stefko, daj mi kapitensku traku!!!![]()
![]()
Evo belaja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sekretaru jel ovo tačno ,dogovaraju se mutne radnje sa trećeligašima ,pa ja mora i savez od nečega živjetiEdin TM87 je napisao/la: Reko mi je sekretar na pp, da ce on odlucit ko ce bit kapiten ako se mi medjusobno ne dogovorimo! Posto se mi necemo dogovorit, znaci ja sam kapiten posto sam Zeljovac ko i sekretar![]()
![]()
![]()
![]()
Evo vako Stefko, ja cu bit kapiten, a ti dovodi koga hoces u klub, Delije Grobare koga hos, evo moze ovaj tribablian voli Avdica![]()
![]()
Sad sto se tice drugog problema, ovo za dzonija, znaci ja i stefko igramo 3 tekme sami?![]()
Kako ce nabavit sifru, joj gluposti svega mi, opet nas savez unistava ko lani, a ovaj stefko, umjesto da glumi moderatora i silu ovde on suti
![]()
Znaci vec si odlucio da je on kapiten?123456 je napisao/la:@Edo tacno je da sam ti na pp rekao da ce savez odluciti ko je kapiten ako se vas dva nedogovorite.No nije tacno da ce klub za koga navijam imati uticaja u tome.Nece 100%![]()
..auu veoma nesportsko ponasanje u taboru BolidaEdin TM87 je napisao/la:Znaci vec si odlucio da je on kapiten?123456 je napisao/la:@Edo tacno je da sam ti na pp rekao da ce savez odluciti ko je kapiten ako se vas dva nedogovorite.No nije tacno da ce klub za koga navijam imati uticaja u tome.Nece 100%![]()
Nista onda. Nek Stefko sam igra, prvo cu ne odigrat 2 tekme, a onda u trecoj postavit uzasnu prognozu, pa opet dvije neodigrat i sve tako![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.