Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Edviin
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Edviin » 15 mar 2014, 03:00

Virtu4l je napisao/la:
pisac je napisao/la:Ponavljam jos jednom. Zar neko smatra da bi FTV pominjao imenom i prezimenom jednog gospodina i uglednika kakav je Saric da sve to nije istina?
Na to pitanje nećeš dobiti odgovor, jer odgovor im ruši i ono malo nade koja im je ostala.
Kad bi samo znao koliko neznas...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 mar 2014, 03:01

To drugo mi je puno realnije :)

A sad odoh, laku noc. Ni Spaha ni Susic mi nece sutra pomoci kad mi zazvoni sat :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 mar 2014, 03:02

pisac je napisao/la:To drugo mi je puno realnije :)

A sad odoh, laku noc. Ni Spaha ni Susic mi nece sutra pomoci kad mi zazvoni sat :D
Koje sad? Drugo bi bilo nepotizam, a prvo inkompetencija. :mrgreen:
Sah mat. ;) :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 mar 2014, 03:03

gringobih je napisao/la:
pisac je napisao/la:Sorry sto cu ti ovako reci, ali zaista pises gluposti.
Od jednom Muslimovic se pominje :D
Gdje je bio svo ovo vrijeme?
Klan dobro zna da raja gotivi Muslimovica i zato ga namjerno gura u ovu pricu, samo da bi se sa tim pokrio i Ibricic.
Sreca samo pa zbog klana ne izgubismo Begovica, najveceg profesionalca i gospodina kojeg imamo.
Safete, hvala ti sto bar u tom slucaju nisi popustio
.
Auuuuuuuuu ala si se matirao :( :( :(
Safet doveo Begovica :o :o :o
Cao, adio, arividerci, alahimanet, aufidezen....
Ovo sam ja slikao na Grbavici....
http://upload.slike.com/slike/2014/03/1 ... -x-1125px-" onclick="window.open(this.href);return false;[035899].jpg
Nije ga doveo, ali ga je uspjeo ugurati na gol ispred cetvrtog nedodirljivog clana famoznog klana ;)

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 15 mar 2014, 03:05

pisac je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
pisac je napisao/la:Sorry sto cu ti ovako reci, ali zaista pises gluposti.
Od jednom Muslimovic se pominje :D
Gdje je bio svo ovo vrijeme?
Klan dobro zna da raja gotivi Muslimovica i zato ga namjerno gura u ovu pricu, samo da bi se sa tim pokrio i Ibricic.
Sreca samo pa zbog klana ne izgubismo Begovica, najveceg profesionalca i gospodina kojeg imamo.
Safete, hvala ti sto bar u tom slucaju nisi popustio
.
Auuuuuuuuu ala si se matirao :( :( :(
Safet doveo Begovica :o :o :o
Cao, adio, arividerci, alahimanet, aufidezen....
Ovo sam ja slikao na Grbavici....
http://upload.slike.com/slike/2014/03/1 ... -x-1125px-" onclick="window.open(this.href);return false;[035899].jpg
Nije ga doveo, ali ga je uspjeo ugurati na gol ispred cetvrtog nedodirljivog clana famoznog klana ;)
De sjeti se mexica..
Zadnja izmjena: Edviin, dana/u 15 mar 2014, 03:06, ukupno mijenjano 1 put.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 mar 2014, 03:06

Principatus je napisao/la:
pisac je napisao/la:To drugo mi je puno realnije :)

Koje sad? Drugo bi bilo nepotizam, a prvo inkompetencija. :mrgreen:
Sah mat. ;) :mrgreen:
Obrni. Mislio sam na red kako si poceo pisati :D

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 03:10

Edviin je napisao/la:De sjeti se mexica..
Da i koje do tada pisao prvih 11 za mec???
Ja, ti, David Icke, Buda, Majka Tereza ili Safet?????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 mar 2014, 03:14

@ Edvin, moram i ako mi ne das da idem leci.

Mexico kazes.
Dzeko trazi dopust da ne ide i da se ostane boriti da li da bude 3 ili 4 napadac Citya.
Izlazi mu se u susret.

Begovic se bori za mjesto na golu Stoka, njegov vjerovatno kljucni mjesec u karijeri.
Trazi isto i biva odbijen.
Pritom je pozvan da ide u Ameriku da bi bio zamjena jednom prosjecnom Hasagicu koji mjesecima nije branio.
Istom Hasagicu koji je cetvrti clan famoznog klana i radi kojeg jedan vrhunski golman i vrhunski sportista nije dobijao sansu kakvu zasluzuje realno.
Hvala Bogu pa se Hasagic povrijedio protiv Francuske, u surporotnom vjerujem da bi Begovicu pukao film i da bi prestao biti zamjena ispod prosjecnom golmanu koji i ne brani u svom klubu, a na golu reprezentacije je isklucivo jer je dio klana.

Pritom, u toku priprema za utakmicu taj isti Hasagic u sitne sate vozika se po gradu u svom CLS mercedesu i pravi poprilicno velik sudar kod radio televizije. Novine sve to lijepo zataskaju.

Je li vama fakat sve gore navedeno normalno i da li mislite da u reprezentaciji nema sranja u najmanju ruku kao i u nasoj politici?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 mar 2014, 03:15

Pa ovaj sastav za Egipat je pisao David Icke, toliko poremecen sastav samo taj lik moze napisati. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 mar 2014, 03:17

Koliko je raja kod nas glupa i zatucena i koliko gleda samo pravo ko kljuse kakvo najbolje govori komentari po fb gdje psuju od do FTV i ljudima koji su osmislili ovu emisiju. Nisu ni svjesni toga da bi mozda mogli malo pogledati na stranu i da sigurno tako renomirana televzija poput FTVa ne bi iznijela ovakve optuzbe bez ikakvih dokaza ili određenog osnova. Komentari na ovom forumu od pojednih tipa ONI TI GA PUSE EMIRE, mozda najbolje oslikavaju kakvo je nase danasnje drustvo. :( :(

eo recimo ja prosjecan stanovnik i navijaci BiH koji nema nikakvih veza u savezu niti bilo cim sa rep osim pracenja iste preko drustvenih mreza, tv i odlaska na utakmice sam se zapitao iduće:

1. Kako je moguće da se Emiru dopuistilo da ucjeni savez i na taj način dobije kapitensku traku?

2. Kako je moguće da Spahić pa i drugi igrači nikada nisu pitani za izjave kada dozivimo blamazu tipa sad protiv Egipta?

3. Kako je moguće da ljudi ne mogu da vide da spahic ima i prevelik uticaj na ekipu, da to izalzi iz granica normalnog kapitenskog uticaja i prelazi u privatizaciju?

4. Kako je moguće da gore sve navedeno se provlači ko javna tajna već par godina, a tome se šuti?

5. Kako je moguće da Pape ništa ne poduzima?
=\_1921_/=

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 03:18

Ja Majku Terezu uspio natjerati u Tirani da nosi sal BIH i pije PAN a Safet kao ne moze staviti u tim koga on hoce...
Moja fotka:
http://www.zaslike.com/files/s2gapbwl7km00jf2bi3u.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 15 mar 2014, 03:22

pisac je napisao/la:@ Edvin, moram i ako mi ne das da idem leci.

Mexico kazes.
Dzeko trazi dopust da ne ide i da se ostane boriti da li da bude 3 ili 4 napadac Citya.
Izlazi mu se u susret.

Begovic se bori za mjesto na golu Stoka, njegov vjerovatno kljucni mjesec u karijeri.
Pritom je pozvan da ide u Ameriku da bi bio zamjena jednom prosjecnom Hasagicu koji mjesecima nije branio.
Istom Hasagicu koji je cetvrti clan famoznog klana i radi kojeg jedan vrhunski golman i vrhunski sportista nije dobijao sansu kakvu zasluzuje realno.
Hvala Bogu pa se Hasagic povrijedio protiv Francuske, u surporotnom vjerujem da bi Begovicu pukao film i da bi prestao biti zamjena ispod prosjecnom golmanu koji i ne brani u svom klubu, a na golu reprezentacije je isklucivo jer je dio klana.

Pritom, u toku priprema za utakmicu taj isti Hasagic u sitne sate vozika se po gradu u svom CLS mercedesu i pravi poprilicno velik sudar kod radio televizije. Novine sve to lijepo zataskaju.

Je li vama fakat sve gore navedeno normalno i da li mislite da u reprezentaciji nema sranja u najmanju ruku kao i u nasoj politici?
Mogo si komotno sutra da odgovoris, halalio bi ti ja ne sikiraj :D ;)

Onda vidis da je problem bio i jos danas je safetov avtoritet!! Kad je mogo dzeko, neka ide i bega, a ne da pustis prvog a drugom nedas.. ja samo kad se sjetim sta je narod sve piso tad za begu jos danas me stid!!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 mar 2014, 03:23

gringobih je napisao/la:Ja Majku Terezu uspio natjerati u Tirani da nosi sal BIH i pije PAN a Safet kao ne moze staviti u tim koga on hoce...
Moja fotka:
http://www.zaslike.com/files/s2gapbwl7km00jf2bi3u.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad si se odao. Vidi se cij dres nosis i koga preferiras tako da je diskusija uzaludna :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 mar 2014, 03:24

Spahic: Drago mi je da su ti zvižduci došli nakon našeg poraza jer je to pokazalo da je narod malo promijenio sliku o nama. Prije se događalo da poslije poraza plješću ljudi, a to sam ja shvatio kao jednu uvredu, jer su nas smatrali limitiranim. Smatrali su nas onako ekipom koja može nekog dobiti ali da se to rijetko događa, sad od nas očekuju velike stvari. Očekuju dobre igre, maksimalna zalaganje i pobjedu bilo ko da nam je protivnik. Iz tih zvižduka sam izvukao nešto jako pozitivno i sa tim se moramo nositi.
Sto volim ovaj nacin razmisljanja. Svaka cast za ovo :!:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 mar 2014, 03:29

Edviin je napisao/la:
pisac je napisao/la:@ Edvin, moram i ako mi ne das da idem leci.

Mexico kazes.
Izlazi mu se u susret.

Mogo si komotno sutra da odgovoris, halalio bi ti ja ne sikiraj :D ;)

Onda vidis da je problem bio i jos danas je safetov avtoritet!! Kad je mogo dzeko, neka ide i bega, a ne da pustis prvog a drugom nedas.. ja samo kad se sjetim sta je narod sve piso tad za begu jos danas me stid!!
Ma broblem je srari savez koji je sve to dopustio da se desava a ovi su samo nastavili tu praksu. Kriva drina se tesko ispravlja i neke stvari je nemoguce promijeniti. Safet koliko god da je nestrucan, tu nije mogao previse uraditi jer vjerovatno nije imao podrsku sa vrha, a Spahic je samo prihvatio ono sto mu je dopusteno.
Ovo je zacarani krug koji se davno trebao prekinuti.
Sad je najgori moguci momenat za to.
Na kraju ce pasti par umirujucih i prijateljskih tonova i sve ce se to prividno zataskati, a onda ce nakon SP-a otici i Safet i Spaha.
Nadam se samo da ce novi selektor doci na cistu situaciju i da ce savez stati iza njega i iza toga da uspostavi red.
Sad jedino i najbolje rijesenje je da se smire srtasti i da se izoluju na pripremama, da odu na neku planinu gdje nema nikakve ni kafane ni fufica, a ne da po Sarajevu bance mjesec prije SP-a.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 15 mar 2014, 03:39

Mnogo problema ima sto se nisu trebali dovoditi u javnost, jer u bosni sve slabo se pomnozi 100 puta pa se onda baca u javnost... Slazem se da u ovom stanju repka nema sta da radi u brazilu, i da se to mora popraviti... sta ce biti sad posle ovoga, cucemo svi... a sta se tice saveza, je komentar nepotreban.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 03:47

pisac je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Ja Majku Terezu uspio natjerati u Tirani da nosi sal BIH i pije PAN a Safet kao ne moze staviti u tim koga on hoce...
Moja fotka:

Sad si se odao. Vidi se cij dres nosis i koga preferiras tako da je diskusija uzaludna :D
Ma ja sam slikao i postavljao sal, ovo je dijete sa brojem 4 , ja sam ono ciko, rutav, velika glava itd :D

L.N Evribadi :mrgreen:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 15 mar 2014, 04:06

A sta da mislim o tome sto kapiten repke zeli da vidi Rahimica na svjetskom zbog zasluga,jel to profesionalno :roll:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 mar 2014, 06:42

Emir je veceras ispao skroz korektan, odmjeren i u krajnju ruku se ponio kapitenski..Svaka cast majstore!

Imao je on tu dosta toga za reci, zamjeriti krembilu koji sjedi na klupi nacionalnog tima, ali je ostao smiren i smirio strasti za dobrobit svih nas.
Na kraju krajeva bolje da imamo u Brazilu imbecila u ulozi "selektora" nego da se radikalno narusava atmosfera i kvari sansa za dobrim rezultatom, zna i Spaha da ne moze Susic umanjiti kvalitet ekipe koju nas tim ima bez obzira koliko se trudio.

Susic preko kapitena komunicira sa igracima!ko normalan moze to opravdavati, da li Opancic nema muda ili misli da je velicina!?da li mu je Munib u amanet ostavio repku da masturbira po njoj!?to se treba pitati svaki navijac repke.

Kako god, Emir, Edin, Senad, Zvjezdan(rafal), Vedad, Haris, i ostala ekipa ce pokazati da im ni anomalije u obliku Tinkija i amidze ne mogu umanjiti kvalitet i zelju da obraduju navijace koji su uvijek tu za njih!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 15 mar 2014, 07:44

velez_mostar je napisao/la:Emir je veceras ispao skroz korektan, odmjeren i u krajnju ruku se ponio kapitenski..Svaka cast majstore!

Imao je on tu dosta toga za reci, zamjeriti krembilu koji sjedi na klupi nacionalnog tima, ali je ostao smiren i smirio strasti za dobrobit svih nas.
Na kraju krajeva bolje da imamo u Brazilu imbecila u ulozi "selektora" nego da se radikalno narusava atmosfera i kvari sansa za dobrim rezultatom, zna i Spaha da ne moze Susic umanjiti kvalitet ekipe koju nas tim ima bez obzira koliko se trudio.

Susic preko kapitena komunicira sa igracima!ko normalan moze to opravdavati, da li Opancic nema muda ili misli da je velicina!?da li mu je Munib u amanet ostavio repku da masturbira po njoj!?to se treba pitati svaki navijac repke.

Kako god, Emir, Edin, Senad, Zvjezdan(rafal), Vedad, Haris, i ostala ekipa ce pokazati da im ni anomalije u obliku Tinkija i amidze ne mogu umanjiti kvalitet i zelju da obraduju navijace koji su uvijek tu za njih!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pojedini niste svjesni koliko ste u zabludi!Sušićeva greška jeste pozivanje Tine i to velika, ali šta ovi papci rade u repki, to je sramota.Zaboravili smo svi Spahićevo namještanje utakmice u Zenici za mandata Bake i još puno puno sličnih sranja.Obično **** od čovjeka, to sam vazda govorio!Nije mi čudo što Sergeja Barbareza nema nigdje blizu sa ovim miševima u repki i savezu!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.