@ Sheyi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Sa pola gasa što jest jest. Nije Juventus tim koji može parirati Barceloni to se znalo čim se saznao prvi finalni par. Bayern i Real su jedini timovi koji mogu igrati ravnopravno sa Barcelonom, sve ostalo je nivo ispod.invincible1921 je napisao/la:Cestitam Barci na zasluzenoj tituli i juventusu na plasmanu u finale, ali ja bi puno vise volio da je na njihovom mjestu bio Real...ne radi mrznje ili necega nego to bi bila za pamcenje utakmica. Mozete vi pricat sta hoce diviti se bufonu i prilu, ali Barca je sa pola snage samljela staru damu. Juventus je mozda mogo na momente da parira ili an neku foru da postigne mozda jos neki go, ali vise od toga ne.... Zaista se ne sjecam da je neko lakse slavio u finalu LP.... Mozda porto protiv monaka
Tad sambio previse maliIlFantasista je napisao/la:Milan 1994., pogodi protiv koga.invincible1921 je napisao/la:Cestitam Barci na zasluzenoj tituli i juventusu na plasmanu u finale, ali ja bi puno vise volio da je na njihovom mjestu bio Real...ne radi mrznje ili necega nego to bi bila za pamcenje utakmica. Mozete vi pricat sta hoce diviti se bufonu i prilu, ali Barca je sa pola snage samljela staru damu. Juventus je mozda mogo na momente da parira ili an neku foru da postigne mozda jos neki go, ali vise od toga ne.... Zaista se ne sjecam da je neko lakse slavio u finalu LP.... Mozda porto protiv monaka
Jos jedan hejter iz mišije rupe koji prosipa svoje bisere jer je dočekao prvi pravi poraz Juventusa ove sezone.. Bolest!!!Admir_Sa je napisao/la:umjesto da banda popije 5 komada na poluvremenu, opet do izražaja došao njihov nafakaški mentalitet koji ih prati kroz cijelu istoriju, uz poneku sudsku presudu
ipak na kraju zaslužena pobjede mnogo bolje ekipe
još mi je jedna misterija ostala, da je onaj odvratni turčin samo dva žuta kartona pokazao ovoj mesarskoj ekipi, mislim da će i za sve zvaničnike uefe ostati misterija kako bonuci i lihstajner nisu dobili žuti karton
Buffon je veceras skinuo 3 gola, pogotovu je majstorski skinuo šut Alvesa u prvom poluvremenu (utoliko teže jer bio u raskoraku, uhvacen "na krivoj nozi" što se kaže), ono je bio cisti refleksIlFantasista je napisao/la:Barcelona je do Juventusovog izjednačenja bila bolji tim, nema dvojbe, ali to što je Barci Messi, Juveu je Buffon, kao što prvi zna zabiti, tako drugi zna odbraniti, pa mi je tu bezveze pričati o nekoj sreći i trebalo je biti pet razlike i tako to.
Nakon što je Morata zabio bilo je otvoreno i po meni su timovi u posljendnjih pola sata bili ravnopravni pa je bilo pitanje vremena ko će ga zabiti, Barca je to uspjela prva i na kraju zasluženo slavila.
Ja ne znam jesam li ja istu tekmu gledao, ja ni u jednom trenutku nisam vidio pritisak Juventusa, nikakve prilike niste napravili, i onaj gol što ste dali je plod sreće da se lopta odbila onako od golmana. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da bi Juve mogao uzeti Barcu.IlFantasista je napisao/la:Barcelona je do Juventusovog izjednačenja bila bolji tim, nema dvojbe, ali to što je Barci Messi, Juveu je Buffon, kao što prvi zna zabiti, tako drugi zna odbraniti, pa mi je tu bezveze pričati o nekoj sreći i trebalo je biti pet razlike i tako to.
Nakon što je Morata zabio bilo je otvoreno i po meni su timovi u posljendnjih pola sata bili ravnopravni pa je bilo pitanje vremena ko će ga zabiti, Barca je to uspjela prva i na kraju zasluženo slavila.
Ono u Romi mu je bio prvi ozbiljniji mandat, te sa kakvim je sirovinama radio i kakva je situacija bila u klubu, mislim da na osnovu onoga se ne mogu ocjenit njegove trenerske sposobnostiSissoko je napisao/la:Jedino za zalit je sto je mediokritet od trenera pokupio trofej Cl,kako je samo los trener,ko je pratio Serie A i Romu sve mu je jasno al kad si sretan ni u hali nisi gladan.
Hrvati trebaju biti ponosni,mandzukic pa modric pa rakitic ...sunce ti jbem a mi i danas mislimo da je dzeko nesto![]()
Neymar i suarez su ciganija fuce al eto i cigani znaju igrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.