Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

Bundesliga
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la Bundesliga » 06 jun 2015, 23:43

Čestitke i Barci iako sam svim srcem navijao za Juve.

@ Sheyi :thumbup:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jun 2015, 23:44

invincible1921 je napisao/la:Cestitam Barci na zasluzenoj tituli i juventusu na plasmanu u finale, ali ja bi puno vise volio da je na njihovom mjestu bio Real...ne radi mrznje ili necega nego to bi bila za pamcenje utakmica. Mozete vi pricat sta hoce diviti se bufonu i prilu, ali Barca je sa pola snage samljela staru damu. Juventus je mozda mogo na momente da parira ili an neku foru da postigne mozda jos neki go, ali vise od toga ne.... Zaista se ne sjecam da je neko lakse slavio u finalu LP.... Mozda porto protiv monaka :hmmmmm:
Sa pola gasa što jest jest. Nije Juventus tim koji može parirati Barceloni to se znalo čim se saznao prvi finalni par. Bayern i Real su jedini timovi koji mogu igrati ravnopravno sa Barcelonom, sve ostalo je nivo ispod.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 jun 2015, 23:45

IlFantasista je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Cestitam Barci na zasluzenoj tituli i juventusu na plasmanu u finale, ali ja bi puno vise volio da je na njihovom mjestu bio Real...ne radi mrznje ili necega nego to bi bila za pamcenje utakmica. Mozete vi pricat sta hoce diviti se bufonu i prilu, ali Barca je sa pola snage samljela staru damu. Juventus je mozda mogo na momente da parira ili an neku foru da postigne mozda jos neki go, ali vise od toga ne.... Zaista se ne sjecam da je neko lakse slavio u finalu LP.... Mozda porto protiv monaka :hmmmmm:
Milan 1994., pogodi protiv koga. :lol:
Tad sambio previse mali :D zato i kazem kolko se sjecam :D
=\_1921_/=

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 06 jun 2015, 23:46

Admir_Sa je napisao/la:umjesto da banda popije 5 komada na poluvremenu, opet do izražaja došao njihov nafakaški mentalitet koji ih prati kroz cijelu istoriju, uz poneku sudsku presudu

ipak na kraju zaslužena pobjede mnogo bolje ekipe

još mi je jedna misterija ostala, da je onaj odvratni turčin samo dva žuta kartona pokazao ovoj mesarskoj ekipi, mislim da će i za sve zvaničnike uefe ostati misterija kako bonuci i lihstajner nisu dobili žuti karton
Jos jedan hejter iz mišije rupe koji prosipa svoje bisere jer je dočekao prvi pravi poraz Juventusa ove sezone.. Bolest!!!
Čestitke navijačima Barce, zasluženo do 5 titule...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 06 jun 2015, 23:46

Da li se vec negdje pojavio ovaj klip sa obn-a, show u reziji sase vugdalica poslije zavrsetka tekme u studiju sa sudijama i kasnije sa Sašom Papcem ??? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 jun 2015, 23:48

Zadnja izmjena: Denno, dana/u 07 jun 2015, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 jun 2015, 23:48

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 jun 2015, 23:50

Barca rutinski, čestitke culesi :salut:

Očekivan rasplet na kraju (toliko očekivano da nisam ni gledao tekmu :mrgreen: ), bianconeri nemaju za čim žaliti jer je bolji tim slavio, pružili su dostojan otpor, ali nedovoljno da bi slavili protiv ovakve Barce.

Kakav oproštaj dva velikana ove igre, Xavi i Pirlo :tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 06 jun 2015, 23:54

na stranu to sto imam pozamasnu dozu antipatije ka klubu zbog arogancije navijaca istog, ali ne mozes se smatrati za nekoga ko poznaje fudbal i aktivno prati sport a ne dati respekt juventusu za ovo sto su napravili od izbacivanja u drugu ligu pa do veceras. dakle, jedan konstantan napredak koji je nazalost po njih kulminirao 'samo' etiketom viceprvaka evrope jer protivnik je ipak bila ekipa koja je u ovom trenutku nivo iznad. no, kako je postavljeni cilj bio vjerovatno cetvrt ili polufinale ne trebaju biti razocarani. klub je u organizacijskom, taktickom, donekle i igrackom (treba tu jos par ciljanih pojacanja i zahvalnica pojedinim igracama) i rezultatskom smislu vracen u evropsku elitu, sto je svakako lijepo vidjeti jer zasluzuju talijani imati svog predstavnika u odabranom drustvu.

sto se tice barcelone suvisno je bilo sta napisati osim cestitke njihovim fanovima :thumbup:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 jun 2015, 23:55

Predominantno je ovo bilo, kad sve sabereš od osmine finala imaš možda jedno poluvrijeme neizvjesnosti. A protivnici City, Pariz, Bayern.. nikakav Schalke, Shakhtar i sl.
Juventus se držao koliko je mogao jbg, nadam se da će i dogodine daleko dogurati.

slika :salut:
Da ih je bilo gledati zajedno i još im pridodati Scholesa makar u jednoj utakmici.
Don't hate what you don't understand.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 jun 2015, 23:57

slika

odoše i ova dvojica :salut: što smo ih gledali- gledali smo :(

u grupnoj fazi padoše prvaci Kipra (APOEL), Holandije (Ajax) i Francuske (PSG)
u osmini finala pade prvak Engleske (Mancheter City)
u četvrtfinalu pade opet prvak Francuske (PSG)
u polufinalu pade prvak Njemačke (Bayern)
u finalu pade i prvak Italije (Juventus)

yebeš mu mater, ako je ikako mogao biti teži put :o .....za ovu titulu ne može biti nikakve zamjerke :nene:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 jun 2015, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 06 jun 2015, 23:58

Barcelona je do Juventusovog izjednačenja bila bolji tim, nema dvojbe, ali to što je Barci Messi, Juveu je Buffon, kao što prvi zna zabiti, tako drugi zna odbraniti, pa mi je tu bezveze pričati o nekoj sreći i trebalo je biti pet razlike i tako to.

Nakon što je Morata zabio bilo je otvoreno i po meni su timovi u posljendnjih pola sata bili ravnopravni pa je bilo pitanje vremena ko će ga zabiti, Barca je to uspjela prva i na kraju zasluženo slavila.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 jun 2015, 00:00

Kakav samo profesionalac možeš biti kada pokazuješ sudiji da si igrao ramenom a ustvari si igrao dlanom.

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 07 jun 2015, 00:02

Šta onda reći za penalda i kompaniju

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 07 jun 2015, 00:06

jah dan te nejebo, inače svaku utakmicu gledamo situaciju da igrač bude u offsideu i ne buni se kad sudija svira a penale traži samo Neymar. Inače svi ostali su kao Robbie Fowler u tim situacijama.
Don't hate what you don't understand.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 jun 2015, 00:07

IlFantasista je napisao/la:Barcelona je do Juventusovog izjednačenja bila bolji tim, nema dvojbe, ali to što je Barci Messi, Juveu je Buffon, kao što prvi zna zabiti, tako drugi zna odbraniti, pa mi je tu bezveze pričati o nekoj sreći i trebalo je biti pet razlike i tako to.

Nakon što je Morata zabio bilo je otvoreno i po meni su timovi u posljendnjih pola sata bili ravnopravni pa je bilo pitanje vremena ko će ga zabiti, Barca je to uspjela prva i na kraju zasluženo slavila.
Buffon je veceras skinuo 3 gola, pogotovu je majstorski skinuo šut Alvesa u prvom poluvremenu (utoliko teže jer bio u raskoraku, uhvacen "na krivoj nozi" što se kaže), ono je bio cisti refleks :clap: .... a u drugom pol. je iskusno procitao i šut vanjskom lukavog Suareza u bližu ugao....izletio je na vrijeme još par put puta i pokupio ispred Neymara i Suareza....to je ogromno iskustvo, on ce braniti do 45-te

Juventusovih nekoliko šuteva su išli direktno po sredii gola i bili lak plijen za Ter Stegena, kao šutevi Teveza i Pogbe u drugom poluvremenu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 jun 2015, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 jun 2015, 00:10

IlFantasista je napisao/la:Barcelona je do Juventusovog izjednačenja bila bolji tim, nema dvojbe, ali to što je Barci Messi, Juveu je Buffon, kao što prvi zna zabiti, tako drugi zna odbraniti, pa mi je tu bezveze pričati o nekoj sreći i trebalo je biti pet razlike i tako to.

Ja ne znam jesam li ja istu tekmu gledao, ja ni u jednom trenutku nisam vidio pritisak Juventusa, nikakve prilike niste napravili, i onaj gol što ste dali je plod sreće da se lopta odbila onako od golmana. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da bi Juve mogao uzeti Barcu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 07 jun 2015, 00:11

Jedino za zalit je sto je mediokritet od trenera pokupio trofej Cl,kako je samo los trener,ko je pratio Serie A i Romu sve mu je jasno al kad si sretan ni u hali nisi gladan.
Hrvati trebaju biti ponosni,mandzukic pa modric pa rakitic ...sunce ti jbem a mi i danas mislimo da je dzeko nesto :zzz:

Neymar i suarez su ciganija fuce al eto i cigani znaju igrat
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 07 jun 2015, 00:13

Iniesta igrac utakmice. Njemu finale dodje ko termin :tokralju:
Klasna utakmica Pikea, Rakitica i Neymara. Pike je realno najbolji stoper svijeta ove sezone.
Buffon samo potvrdjuje da je najbolji golman ikad.
Uglavnom veoma dominantna titula Barce. Mozda i najdominantija ikad.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 07 jun 2015, 00:15

Sissoko je napisao/la:Jedino za zalit je sto je mediokritet od trenera pokupio trofej Cl,kako je samo los trener,ko je pratio Serie A i Romu sve mu je jasno al kad si sretan ni u hali nisi gladan.
Hrvati trebaju biti ponosni,mandzukic pa modric pa rakitic ...sunce ti jbem a mi i danas mislimo da je dzeko nesto :zzz:

Neymar i suarez su ciganija fuce al eto i cigani znaju igrat
Ono u Romi mu je bio prvi ozbiljniji mandat, te sa kakvim je sirovinama radio i kakva je situacija bila u klubu, mislim da na osnovu onoga se ne mogu ocjenit njegove trenerske sposobnosti :nene: .
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.