Gdje se moze kupiti online
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
newton_heath_lyr je napisao/la: ↑07 maj 2025, 20:54Čovjeka od 87 godina izbacivati iz dvorane,ma hajte molim vas.
Velika sramota, Ivo Daneu je velika košarkaška legenda, kapetan zlatne reprezentacije SFRJ, koja je bila svjetski prvak! On je samo rekao sucu, da su bili koraci a tip pored njega rekao je sucu lopov i sudac je onda obojicu poslao na tribinu. Žalostno, da suci ne prepoznaju takvu legendu kao što je Daneu.
Da vidim to srce koje ce Dinu Konakovića izbaciti iz Skenderije a svi znamo da ce on iz prvih redova suditi odlučujuću utakmicu.
Nek se stide svi redom ako ga puste da udje u dvoranu a ne da sjedi dole na parketu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sjedio je prošlu utakmicu, ušunjao se otprilike na početku drugog poluvremena koliko se mogu sjediti.
Nije se ušunjao nego je ušao najnormalnije uz ovacije cijele dvorane...
Ovacije nije dobio a različita dobacivanja ala Kifla, Dinokio i slično jeste. Sve to je dobio sa teleskopa istočne tribine i tome sam svjedočio iz neposredne blizine. Nema potrebe da lažem.
- svrakino1921
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dosao bi on, ali jedino uz garanciju da ga Ramo Isak nece uhapsiti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jel postoji moderator na ovom forumu da banuje za sva vremena ovog trolla
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Mislim da ko god izgubi od Bosne ili Ilirije ce lagano proci cibonu
Liga se ne širi, sve ostaje isto, odnosno Bosna ulazi a Dončići igraju sa CIbonom
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne siri se tako sto se dati dodatna mjesta ovima iz ABA 2, ali ce imati 20 klubova sljedece sezone ukoliko se pojave klubovi koji su spremni da plate wild card, pa i Bosna ima tu opciju ako izgubi i finale i duel sa Cibonom
Tako da se jos uvijek ne zna da li ce liga sljedece godine imati 16, 18 ili 20 klubova
Don't believe the hype.
Preko jakih ljudi se pokusavaju zavrsiti sudije, bice aBd dopustena rukometna odbrana Bosni 

Ima li istine da bi Neno mogao preuzeti Bosnu ako uđemo u ABA1. U tom slučaju morali bi se puno jači sponzori izganjati. Da li se dobiju neke pare ulaskom u ABA1. Mislim da je ove sezone kada je Dubai ušao svaki tim dobio pare(mozda zbog kompenzacije za putovanja tamo?). Ima li neko da zna više o ovome svemu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.