Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
Sinoć su Oblak i Griezmann svojim individualnim kvalitetom iščupali Atletico i donijeli novi plasman u finale. Prvi zbog svojih fantastičnih odbrana, a drugi zato što je fantastičan napadač i dovoljan mu je minimum prostora da potopi protivnika, što je i demonstrirao više puta.
Ipak, mišljenja sam da je Mullerov promašeni penal presudio Bayernu. Da je pogodio s bijele tačke za 2-0, teško bi se gosti vratili u meč, jer napasti Bayern na njihovoj areni ravno je samoubistvu, a Španci bi bili prinuđeni uraditi baš to.
Ipak, mišljenja sam da je Mullerov promašeni penal presudio Bayernu. Da je pogodio s bijele tačke za 2-0, teško bi se gosti vratili u meč, jer napasti Bayern na njihovoj areni ravno je samoubistvu, a Španci bi bili prinuđeni uraditi baš to.
Zasto se srdis? srdane malianelbavarac je napisao/la:Budi dobar, nisi tako dresiran.Mig_Mig je napisao/la:Izjavio vec sta, i da je penal bio vani ! Pas mu majku, a sutio je kad su u par navrata pokrali juventus, poslao velikog Pepa da nam kaze kako veliki klub prihvati gresku i poraz, te krene dalje ! bavarsku mu ke.vumessilla je napisao/la:Jel ono Rummenigge fakat izjavio da je gol Atletica bio iz ofsajda?![]()

Max Allegri
Možda, da nije Pep zvani "tika taka" na klupi. On je 2012. protiv Chelsea imao 2:0 na svom terenu i igrača više, pa se pravio pametan i nastavio napadati bez pauze, vjerovatno pokušavajući poniziti protivnika. Desilo se što se desilo - dvije brze kontre i na kraju 2:2 i to je bilo to.Claus je napisao/la:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Veceras je sve otvoreno, i City ce imati svoje sanse i oni dobro igraju na strani u LP ove sezone. Ako finale bude Real- Atletico bit ce to nevidjena makljaza
Mogao bi neki igrac cak propustiti i Euro nakon te utakmice zbog povrede
Ja mislim da ce Simeone i druzina krv propisati da im vrate za 93 minut.

27.10.2020
čuo od Šukamessilla je napisao/la:Jel ono Rummenigge fakat izjavio da je gol Atletica bio iz ofsajda?![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
To mi više liči na izuzetak, nego na pravilo.jose je napisao/la:Možda, da nije Pep zvani "tika taka" na klupi. On je 2012. protiv Chelsea imao 2:0 na svom terenu i igrača više, pa se pravio pametan i nastavio napadati bez pauze, vjerovatno pokušavajući poniziti protivnika. Desilo se što se desilo - dvije brze kontre i na kraju 2:2 i to je bilo to.Claus je napisao/la:

Sumnjam da bi domaćin prokockao prednost od dva gola, jednostavno bi natjerali umorni i defanzivno orijetnisani Atletico da napada i onda im složili jednu kontru koja bi ih u potpunosti uništila. To je naravno moja pretpostavka, što ne mora značiti da bi se ista obistinila.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nakon 5-6 minuta su ponovili iz drugog ugla... Neuspjesna ofsajd zamka, sve cisto.Saurman je napisao/la:Ugao kamere ne pokazuje najbolje jel' bio offside a što se tiče penala on je nepostojeći jer je prekršaj bio izvan 16ca.

I dok sam trazio ovaj kadar pogledao sam ponovo gol Griezmanna. Znaci, Neuer je fenomenalno izasao i zatvorio koliko je mogao. Njemu je ostalo jedino da proba lobovati sto Neuer vrlo cesto brani ili blizi ugao, i savrseno je procjenio i opalio. Paklen igrac

Bayern jeste stvorio vise prilika. Ali ko je tu kriv sto nisu dali gol ? Znaci zbog vas znalaca bi Simeone trebao da odstupi od svoje filozofije protiv vecih klubova i napadne Bayern na Alianz Areni , iako ima rezultat ?
Bayern ne bi dao gol do Bajrama jucer da nije lopta sretno usla iz slobodnog udarca to tvrdim sigurno.
Dalje, Atletico nije defanzivna ekipa , jer ne mozes odbranom ( koja je mozda najbolja u zadnjih 20 godina , nekog kluba) biti prvi u Primeri nakon 36 kola. Moras pobjedjivati i osvajati po 3 boda. Druga je stvar sto oni protiv Bayerna , Barcelone i Reala igraju odbranom, na kontre. Ali hajde mi recite koja to ekipa ne igra bunker protiv navedenog trojca ?
Barcu, Reala i Bayerna kad krene mogu si medjusobno dati 3-4 komada , a da ne daju ostalim klubovima. Atletico je to uspio sprijeciti i svi su znali kako ce igrati , ali nista nisu mogli uciniti da to zaustave i da ih izbace. U 180 minuta. Ni Bayern, ni Barca. Nece ni Real.
Dalje, mnogi ovdje potcjenjuju igrace Atletica jer su to sve velika imena. Juanfran recimo danas nista nije slabiji od Lahma i Alvesa.
Godin je vec godinama najbolji stoper na svijetu, samo sto mu prezime nije Pique ili Ramos pa nije u timu godine. Najpotcjenjeniji igrac na svijetu vec 3 godine.
Griezmann spada u top 5 igraca svijeta i recimo da nista losiji nije od Mullera ili Balea. Bar ove sezone.
Koke je ove sezone bolji od vjerovatno svakog veznjaka Bayerna , ali za vas nije sigurno zato sto ne igra u Bayernu ili Barceloni ili Realu.
Sve ono sto je Simeone osvojio nije nikako slucajno i godinama je gradjeno , defanziva je dovedena do perfekcije a slag na tortu bit ce osvajanje klempe. Pogledajte njihovih 10tak utakmica i vidjet cete da to nije samo trcanje, presing i pokrivanje terena. Nego perfekcija modernog defanzivnog nogometa. Kao da napamet znaju s koje ce strane protivnik napasti pa automatski 2-3 igraca idu na beka prije nego i lopta dodje do krilnog napadaca. Fascinira , kako rutinski i iskusno rijesavaju svaku situaciju ispred gola.
Mnogi su ovdje se rugali Barceloni , govorili da Messi nije dobro igrao i slicno. Pogotovo Bavarci, koji su govorili da prolaze 100 % i da ce im dati 5-6 komada kao Portu prosle sezone. A ljudi u 28 kola bili primili 9 golova.
ALI sad znaju kako je igrati s njima i pisao sam mjesecima, da im zelim da izvuku Atletico pa ce vidjeti kako se napad zaustavlja i da ce zavrsiti takmicnje ukoliko budu s njima igrali. I zavrsili su ga. Jer ono jucer uopste ni rat nije bio, kako znaju protiv Barcelone i Reala igrati.
Real Madrid je zahvaljujuci sreci u zrijebu izvlacio kikiriki klubove i uprkos ocajnoj formi ih je prosao. To mora doci na naplatu. Veceras ili u finalu.
Bayern ne bi dao gol do Bajrama jucer da nije lopta sretno usla iz slobodnog udarca to tvrdim sigurno.
Dalje, Atletico nije defanzivna ekipa , jer ne mozes odbranom ( koja je mozda najbolja u zadnjih 20 godina , nekog kluba) biti prvi u Primeri nakon 36 kola. Moras pobjedjivati i osvajati po 3 boda. Druga je stvar sto oni protiv Bayerna , Barcelone i Reala igraju odbranom, na kontre. Ali hajde mi recite koja to ekipa ne igra bunker protiv navedenog trojca ?
Barcu, Reala i Bayerna kad krene mogu si medjusobno dati 3-4 komada , a da ne daju ostalim klubovima. Atletico je to uspio sprijeciti i svi su znali kako ce igrati , ali nista nisu mogli uciniti da to zaustave i da ih izbace. U 180 minuta. Ni Bayern, ni Barca. Nece ni Real.
Dalje, mnogi ovdje potcjenjuju igrace Atletica jer su to sve velika imena. Juanfran recimo danas nista nije slabiji od Lahma i Alvesa.
Godin je vec godinama najbolji stoper na svijetu, samo sto mu prezime nije Pique ili Ramos pa nije u timu godine. Najpotcjenjeniji igrac na svijetu vec 3 godine.
Griezmann spada u top 5 igraca svijeta i recimo da nista losiji nije od Mullera ili Balea. Bar ove sezone.
Koke je ove sezone bolji od vjerovatno svakog veznjaka Bayerna , ali za vas nije sigurno zato sto ne igra u Bayernu ili Barceloni ili Realu.
Sve ono sto je Simeone osvojio nije nikako slucajno i godinama je gradjeno , defanziva je dovedena do perfekcije a slag na tortu bit ce osvajanje klempe. Pogledajte njihovih 10tak utakmica i vidjet cete da to nije samo trcanje, presing i pokrivanje terena. Nego perfekcija modernog defanzivnog nogometa. Kao da napamet znaju s koje ce strane protivnik napasti pa automatski 2-3 igraca idu na beka prije nego i lopta dodje do krilnog napadaca. Fascinira , kako rutinski i iskusno rijesavaju svaku situaciju ispred gola.
Mnogi su ovdje se rugali Barceloni , govorili da Messi nije dobro igrao i slicno. Pogotovo Bavarci, koji su govorili da prolaze 100 % i da ce im dati 5-6 komada kao Portu prosle sezone. A ljudi u 28 kola bili primili 9 golova.
ALI sad znaju kako je igrati s njima i pisao sam mjesecima, da im zelim da izvuku Atletico pa ce vidjeti kako se napad zaustavlja i da ce zavrsiti takmicnje ukoliko budu s njima igrali. I zavrsili su ga. Jer ono jucer uopste ni rat nije bio, kako znaju protiv Barcelone i Reala igrati.
Real Madrid je zahvaljujuci sreci u zrijebu izvlacio kikiriki klubove i uprkos ocajnoj formi ih je prosao. To mora doci na naplatu. Veceras ili u finalu.
27.10.2020
za tebe je atletiko bolji, za mene nije, i sta sad? hos´ se pobit´ da mi dokazes da si u pravuDANTES je napisao/la: naravno da jeste. bolji uvijek prođe. samo su novinari bivše jugoslavije izmislili te fraze nezasluženo da bi u duhu komunizma opravdali poraze reprezentacije i klubova. uvijek je falilo sreće, protivnik se povukao i slične trice i kučine. što nema veze sa pameću. bolji je onaj ko da više golova i ko prođe dalje a ne onaj koji ostavi bolji estetski utisak. ovo je fudbal a ne umjetničko klizanje

ponavljam, sto se mene tice, slabiji tim je greskama gvardiole iz prve polufinalne utakmice i greskama mulera i koste iz revansa prosao u finale.
dosli su u minhen, postavili bunker o kojem murinjo moze samo da masta, toliko bili razvaljeni bayernovom igrom i stalnim presingom da su na poluvremenu klali kurbane ne bi li ih sadaka sacuvala. kada su bili totalno razbijeni iliti na konopcima, muler i boateng ih salju u finale.
i da, da je u prvoj tekmi umjesto njih bio real ili barsa, bayern bi zahvaljujuci pepovoj nakaradnoj taktici primio barem pet komada.
atletiko = patnja za gledat. yebo me svak ako pogledam to finale.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Angola je napisao/la: Ovo je cist offs.ne treba mi sto slika vidi se
Da nisi mozda zaposlen u NFSBIH?

Kraj price. Svaka cast linijskom sudiji koji je pravilno procjenio.

Zadnja izmjena: calcio, dana/u 04 maj 2016, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovaj post je klasican primjer kmecanja ali u cetiri poluvremena dvomeca Bayern je bio bolji u jednom onom sinocnjem prvom to na tvoju zalost nije dovoljno da prodjes u finale. Oblak je penalom kupio vrijeme Simeoneu koji je na poluvremenu detektovao gdje stvari ne valjaju povukao Kokea u sredinu a ubacio vam Carasca na krilo i tu je stala ofanziva Bayerna, kasnije Griezman pokazao klasu iz prve sanse i to je to cao djecaci..sekerbay je napisao/la:za tebe je atletiko bolji, za mene nije, i sta sad? hos´ se pobit´ da mi dokazes da si u pravuDANTES je napisao/la: naravno da jeste. bolji uvijek prođe. samo su novinari bivše jugoslavije izmislili te fraze nezasluženo da bi u duhu komunizma opravdali poraze reprezentacije i klubova. uvijek je falilo sreće, protivnik se povukao i slične trice i kučine. što nema veze sa pameću. bolji je onaj ko da više golova i ko prođe dalje a ne onaj koji ostavi bolji estetski utisak. ovo je fudbal a ne umjetničko klizanje![]()
ponavljam, sto se mene tice, slabiji tim je greskama gvardiole iz prve polufinalne utakmice i greskama mulera i koste iz revansa prosao u finale.
dosli su u minhen, postavili bunker o kojem murinjo moze samo da masta, toliko bili razvaljeni bayernovom igrom i stalnim presingom da su na poluvremenu klali kurbane ne bi li ih sadaka sacuvala. kada su bili totalno razbijeni iliti na konopcima, muler i boateng ih salju u finale.
i da, da je u prvoj tekmi umjesto njih bio real ili barsa, bayern bi zahvaljujuci pepovoj nakaradnoj taktici primio barem pet komada.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Veceras Real Madrid - Man.City , nakon njihove prve utakmice, i one silne monotonije, veceras bi trebalo da pljusti od prilika i golova. Ne znam da li Ronaldo igra, ali sa njim i bez njega ova ekipa Reala nije ista sigurno, no vcrs ce biti dovoljan sastav koji imaju, i misljenja sam da ce dobiti Citya u hendikepu.
Sve ide na to da je finale Madridsko, i neka osvoji bolja momcad !!
Sve ide na to da je finale Madridsko, i neka osvoji bolja momcad !!
FC Bayern !!!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bolja ekipa je prošla i ne znam čemu ta rasprava? Da je Muller ovo da je Oblak ono, da je sudija ovako da je sudija onako. Pomirite se s' tim da ovaj način na koji Atletico igra, apsolutno funkcioniše i donosi im rezultate. Hej, dva finala u samo tri sezone, i to ekipa čiji je budžet triput manji od onoga što imaju Barca, Real, Bayern, PSG i mnogi drugi, I plus svako ljeto prodaju par ključnih igrača. Samim tim ovo što radi Cholo sa svojim ratnicima je fenomenalno. Ne samo u LP-a već i u ostalim takmičenjima i tako evo već skoro 5 godina. Atletico nije one season wonder ekipa, već je to sada mnogo više i to sa limitiranim sredstvima i stalnim gubicima sa kojima se susreću.
Ako je čudo ono što je Leicester uradio, onda je ovo što Atletico radi zadnjih godina čudo na kvadrat.
Ako je čudo ono što je Leicester uradio, onda je ovo što Atletico radi zadnjih godina čudo na kvadrat.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
pogledaj obevezno. ako bude Siti Atletiko će ga poniziti igraće otvorenije. ako bude real opet očekujem trijumf atletika. ove godine su ih dobijali kontrolom čitave utakmice, bili su nadmoćni, real nemoćan.sekerbay je napisao/la:za tebe je atletiko bolji, za mene nije, i sta sad? hos´ se pobit´ da mi dokazes da si u pravuDANTES je napisao/la: naravno da jeste. bolji uvijek prođe. samo su novinari bivše jugoslavije izmislili te fraze nezasluženo da bi u duhu komunizma opravdali poraze reprezentacije i klubova. uvijek je falilo sreće, protivnik se povukao i slične trice i kučine. što nema veze sa pameću. bolji je onaj ko da više golova i ko prođe dalje a ne onaj koji ostavi bolji estetski utisak. ovo je fudbal a ne umjetničko klizanje![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bili su nadmocniji prosle sezone, pa im svejedno nisu mogli nista u LP.DANTES je napisao/la:pogledaj obevezno. ako bude Siti Atletiko će ga poniziti igraće otvorenije. ako bude real opet očekujem trijumf atletika. ove godine su ih dobijali kontrolom čitave utakmice, bili su nadmoćni, real nemoćan.sekerbay je napisao/la:za tebe je atletiko bolji, za mene nije, i sta sad? hos´ se pobit´ da mi dokazes da si u pravuDANTES je napisao/la: naravno da jeste. bolji uvijek prođe. samo su novinari bivše jugoslavije izmislili te fraze nezasluženo da bi u duhu komunizma opravdali poraze reprezentacije i klubova. uvijek je falilo sreće, protivnik se povukao i slične trice i kučine. što nema veze sa pameću. bolji je onaj ko da više golova i ko prođe dalje a ne onaj koji ostavi bolji estetski utisak. ovo je fudbal a ne umjetničko klizanje![]()
Real uzima ako prodje u finale.
-
- Kontakt:
Ne možeš reć' da je Atletico bolji od Bayerna poslije svega što smo vidjeli i pri tome biti ozbiljan

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Donnie Darko je napisao/la:

Ultimate unjinx

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Real uzima 4:0 veceras btwmadridist je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:
Ultimate unjinx

Bayern je svoju šansu prokockao u prvoj utakmici, tj. celavac 'Ako prođe Atletico poderite mi guzove' sa svojom taktikom. I sam Simeone je izjavio da je Atletico sinoć igrao protiv najjače ekipe u Europi. Prvo poluvrijeme je bilo rjetko viđena dominacija.
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
- Romagnoli13
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.