Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
E moj Skrtele panju jedan onaj obični, kakve amaterske faule pravi. Da, baš zamjeramo Rodgersu što ga je htio prodati.
jbt liverpool nikad ih ubost na kladari
skrtel, krivac za oba gola
okrece guzoveEdin TM87 je napisao/la:Zivi zid

pa kakvi su ovo panjevi ja ne mogu da vjerujem, ubi ih Southampton ko siročadsoxx je napisao/la:jbt liverpool nikad ih ubost na kladari

DRUG NEBI TI PUNCA
Dobra ova plavusa na tribinama
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hajde daj poluvrijeme nek ih ispicka na pauzi
Zasto Glenu zvizde kad primi loptu moze li mi neko objasniti ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- youngredcomps
- Kontakt:
dok se mi **** sa ovim sotonom,i allenom sahin-aga gol i asistencija u prvom poluvremenu protiv frajburga
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
da je valjo osto bi u liverpoolu, nije bundes liga ništa spram engleske premier ligeyoungredcomps je napisao/la:dok se mi **** sa ovim sotonom,i allenom sahin-aga gol i asistencija u prvom poluvremenu protiv frajburga
btw. igramo ko tranmare rovers
Walk on, with hope in your hearts.
joj kada jonson stane meljat ovu loptu u pm
- Ponos Torina
- Kontakt:
sta ste se digli na Allena jedini momak trci na sredini dok Gerrard drka tu nece nogu da pomakne
Coutinhooooooooooooooooooooooooooo

Coutinhooooooooooooooooooooooooooo

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
KUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJA
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Carra i Lucas su dvije karike koje nam fale.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Bas sam pratio Redse zadnje 4 utakmice, i sve ste pobjedili. Interesantno, u te 4 utakmice odbranom je komandovao legendarni Jamie. Evo danas ga nema i nakon pola sata dva laka komada.
Sretno Redsi! (iako Istanbul jos nisam zaboravio
)
Sretno Redsi! (iako Istanbul jos nisam zaboravio

Eh sad kad vec nema stopera na klupi, nek ubaci Wisdoma umjesto Glena i Hendersona umjesto Allena.
Zna li iko zasto ovoliko Glenu zvizde kad primi loptu ?
Zna li iko zasto ovoliko Glenu zvizde kad primi loptu ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nadam se da ste svjesni koliko je Lucas važan igri Liverpoola, a Carra će i sa 40 godina biti bolji od ovog panja Skrtela.
Glenu zvižde zato što je igrao za Portsmouth, ne zato što je crnac.
Bravo Coutinho, možemo mi ovo preokrenuti.
Glenu zvižde zato što je igrao za Portsmouth, ne zato što je crnac.

Bravo Coutinho, možemo mi ovo preokrenuti.

Lose smo izgledali do zadnje 2min.Lucas i Carra unutra,Skrtel se je prodao ovom tekmo,pa makar i platili da ode nek ide.
Allen los.
Bruka,jad i cemer
Allen los.
Bruka,jad i cemer
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, FieldsOfAnfieldRoad i 11 gostiju.