Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

mforce
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la mforce » 15 mar 2013, 14:23

canca je napisao/la:Gdje ima vijest o tome da ne igra Popovic ?
http://www.sportklub.info/cska-zalgiris-1700-sk" onclick="window.open(this.href);return false;

"“Marko je povređen, neće putovati i mnogo će nam nedostajati. Biće ovo dosta drugačiji meč za nas i jasno je da će biti veoma teško. Svi očekuju da ćemo izgubiti sa 30 ili 40 razlike, ali baš zbog toga ćemo se potruditi da to sprečimo. Daćemo sve od sebe, pa šta bude”, izjavio je Đoan Plaza, trener Žalgirisa"
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 15 mar 2013, 14:29

mforce je napisao/la:
canca je napisao/la:Gdje ima vijest o tome da ne igra Popovic ?
http://www.sportklub.info/cska-zalgiris-1700-sk" onclick="window.open(this.href);return false;

"“Marko je povređen, neće putovati i mnogo će nam nedostajati. Biće ovo dosta drugačiji meč za nas i jasno je da će biti veoma teško. Svi očekuju da ćemo izgubiti sa 30 ili 40 razlike, ali baš zbog toga ćemo se potruditi da to sprečimo. Daćemo sve od sebe, pa šta bude”, izjavio je Đoan Plaza, trener Žalgirisa"
E hvala ti, ubio sam se trazeci po stranicama Eurolige i Zalgirisa

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 15 mar 2013, 14:36

Inter - Split 2 2,25
zadnjih 5 medjusobnih duela sve Split dobio..

addoBvB
Kontakt:

Post Postao/la addoBvB » 15 mar 2013, 14:37

zna li ko mozda,kako ide isplata u BH PLAyU,da lise moze isplatiti novac (npr.Saldo: 50 ili samo gdje pise dobitak??? :)

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 15 mar 2013, 14:41

veceras cu od snookera pokusati mali ulog na alfie burdena (1,85) i marca fua (2,10). Burden je prošlo kolo izbacio trumpa (trenutni svjetski broj 1) a protiv guodonga je igrao već dva puta i oba puta slavio.. zasto ne bi i treći (ili ćete stavit na kineza i vodit se za onom - treća sreća! :lol: ) Fua sam odabrao cisto zato sto su ga kladione malo podcijenile, nije los igrac, gledao sam ga u vise navrata zadnja 3 turnira, moze se nositi s najboljima kad mu je dobar dan.. dok je njegov protivnik - alistair carter jedan od onih sta ih niko ne vidi i ne cuje, na kraju se stvori u finalu turnira.. Prosle sezone najavljivao je kraj karijere radi zdravstvenih problema (jetra ako se ne varam, nisam siguran) ipak, i dalje igra i lagao bih kad bih rekao da ga nije lijepo vidjet.. Mada moj glas veceras ide za fua radi velike kvote.

GL!
U desetom selu živi Antuntun!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 15 mar 2013, 14:52

pada li snjega :D u dojclandu? :D

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 mar 2013, 14:55

gledam u bet-live ima nekih igraca kojih u sportplusu ili wwin nema tipa ...

(17.5)CLE - Waiters D.2 - Cleveland igra sa Dallasom koji je sinoc imao derby sa San A. i izgubio sa poenom razlike , Dallas se bori za play off te bi trebao pobjediti medjutim Cleveland zna pruziti dosta dobar otpor jedno deranje domacina bi mozda ugrozilo ovaj par, Cleveland nemu Kyrie Irving koji je prvi igrac i koji uzima dosta suteva a s njim u odsustvu Waiters preuzima taj epitet , posljednje dvije je isao 21 i 20 poena jednom su igrali ova dva tima te je u toj utakmici isao na 16 poena al taqda je igrao Kyrie i mislim da bi mogao on veceras preko , trener gostiju dao je oderesene ruke Waitersu te je on sad igrac koji predvodi Cleveland ...

(17.5)IND - George P. 2 - e njega volim igrati kako je Danny Granger bio povrjedjen preuzeo je sut na sebe te i njegovim povratkom on je isao preko (Granger is expected to miss the next two games because of soreness in his right knee.) , kod kuce igra bolje nego u gostima a kako ce se west i hibert pod kosem lemati sa Howard ocekujem od njega da predvodi domacine .... posljednju protiv minesote je isao ispod stao na 17 poena al to je bila cista sreca jer nije ulazio nikako u 4 cet. jer se indijana vec na startu tj. prvih 5 min. odvojila ...

inace kome nije mrsko nek pogleda i u derby kakve su granice jer znaju dosta cesto fulati sa cak tri poena razlike sto nije malo ...

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 15 mar 2013, 14:58

A ja ovog Mertla,na **** ga nabijem
❶❾❽❽

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 15 mar 2013, 15:05

jel moguće da nitko jos nije prognozirao tenis turnir u dallasu?

Reynolds B.-Kudla D.
Rochus O.-Petzschner P.
Istomin D.-Melzer J.
Stakhovsky S.-Marchenko I.

dajte šta prognoza teniseri, najmanja kvota na ova 4 para je 1,45.. mora se nesto uzet, samo recite :)

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 15 mar 2013, 15:08

bevanda4 je napisao/la:jel moguće da nitko jos nije prognozirao tenis turnir u dallasu?

Reynolds B.-Kudla D.
Rochus O.-Petzschner P.
Istomin D.-Melzer J.

dajte šta prognoza teniseri, najmanja kvota na ova 4 para je 1,45.. mora se nesto uzet, samo recite :)
Jako nezahvalan turnir za igrati , ubjedljivo najjaci celendzer koji ce biti jaci po imenima od dosta ATP 250 turnira . Svi su ovdje dosli nakon ranog ispadanja u IW da ubiju vrijeme do Majamija , e sad koliko je kome u cilju da ostvari dobar rezultat stvarno ne znam . Od ova 4 ja bi najprije izabrao Sergiy-a...
ZELJEZNICAR 1921!

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 15 mar 2013, 15:10

Ma da,Sarajevo Open nije nimalo namjesten.

Brrrm
Kontakt:

Post Postao/la Brrrm » 15 mar 2013, 15:11

Olimpija Široki predviđanja?

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 15 mar 2013, 15:12

CSKA over 81,5 što mislite

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 15 mar 2013, 15:12

hamzaTM87 je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:jel moguće da nitko jos nije prognozirao tenis turnir u dallasu?

Reynolds B.-Kudla D.
Rochus O.-Petzschner P.
Istomin D.-Melzer J.

Jako nezahvalan turnir za igrati , ubjedljivo najjaci celendzer koji ce biti jaci po imenima od dosta ATP 250 turnira . Svi su ovdje dosli nakon ranog ispadanja u IW da ubiju vrijeme do Majamija , e sad koliko je kome u cilju da ostvari dobar rezultat stvarno ne znam . Od ova 4 ja bi najprije izabrao Sergiy-a...
da... zato na njega i je ta najmanja kvota od 1,45. hvala na informacijama, mozda ga uzmen za vecernji tiket

faketowsky
Kontakt:

Post Postao/la faketowsky » 15 mar 2013, 15:14

moze neko da mi objasni hendikep ovaj kod cska- zalgiris. U formuli je stavljeno +11,5 , a ja zelim da igram da ce biti veca razlika od 11 poena. Jel 1 ili 2 :D

sijeramadre
Kontakt:

Post Postao/la sijeramadre » 15 mar 2013, 15:14

istomin po meni ovaj covjek igra za 10

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 15 mar 2013, 15:15

faketowsky je napisao/la:moze neko da mi objasni hendikep ovaj kod cska- zalgiris. U formuli je stavljeno +11,5 , a ja zelim da igram da ce biti veca razlika od 11 poena. Jel 1 ili 2 :D
1
ZELJEZNICAR 1921!

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 15 mar 2013, 15:15

faketowsky je napisao/la:moze neko da mi objasni hendikep ovaj kod cska- zalgiris. U formuli je stavljeno +11,5 , a ja zelim da igram da ce biti veca razlika od 11 poena. Jel 1 ili 2 :D
Pa 1 valjda :mrgreen:

faketowsky
Kontakt:

Post Postao/la faketowsky » 15 mar 2013, 15:24

hajro je napisao/la:Ako ko zeli da prati:
http://bettingin.com/Ticket/69f0ac1a-68 ... normal.PNG" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo nije bezveze, da covjek zna svoj poso dokazao je:
http://bettingin.com/Ticket/ef4ed699-ec ... normal.PNG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bettingin.com/Ticket/186bfe4b-6c ... normal.PNG" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje si nasao ovog, juce sam ispratio, ima li danas sta?? ;)

barbarezsergej
Kontakt:

Post Postao/la barbarezsergej » 15 mar 2013, 15:30

Reynolds B.-Kudla D.
Rochus O.-Petzschner P.
Istomin D.-Melzer J.

pa vidi kudla mlad super taalentovan napravio dva iznenadjenja na ovom turniru i mislim da mu je danas kraj

rochus igra dobro uzeo set gulbisu na indianu i ovdje igra fino i msm da bi i danas trebao dobit a i vec je tri puta dobio ovog Petzschnera

melzer je sugav lik totalno kad hoce da igra on igra kad nece gubi od svakog

stakovski mozda vise gemova po meni

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.