FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji **** pisete o zelji na ovoj temi hajde metla na vasu temi. Oce meni ko odgovoriti koji igraci imaju sljedece kolo nastup a da veceras nisu igrali.
Al džabe, me bratimiš, brate, fakat nismo rodbina!invincible1921 je napisao/la:a zbog cega brate ? znas i sam da cemo mi 99% bit prvaci ,a isto tako znas da vi necete 100%,dominramo ligom godinama o kupu ne bih ni pricao,zadnji put kad ste titulu uzeli djeca koja su rodjena tad idu u 3 razred skole,u evropi igramo sa evropskim ekipama bare bare a vi eo drugu godinu zaredom ispadate od ekipa koje su iz sela a ne grada,i haj ti meni daj sad neki razlog da placem ??Head je napisao/la:Placi mali placi.invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
...Van wc-a ne trpim druženje s ****.
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
i sta vi prvaci mi nismo i to je to.a ti opet na nasoj temi i zanimljivijeti o Sarajevu pricati nego o svojim prvacima ,svaka cast majstore.invincible1921 je napisao/la:a zbog cega brate ? znas i sam da cemo mi 99% bit prvaci ,a isto tako znas da vi necete 100%,dominramo ligom godinama o kupu ne bih ni pricao,zadnji put kad ste titulu uzeli djeca koja su rodjena tad idu u 3 razred skole,u evropi igramo sa evropskim ekipama bare bare a vi eo drugu godinu zaredom ispadate od ekipa koje su iz sela a ne grada,i haj ti meni daj sad neki razlog da placem ??Head je napisao/la:Placi mali placi.invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
- invincible1921
- Kontakt:
budi vulgaran ,al znas da govorim istinu dao sam ti podatak koji te sigurno zabolio
ja sam se radovo tituli ko djecak ,ko osnovac,eo i na faxu i radovacu se jos dugo a ti budi sretan ako je jos jedno dozivs
da vam ne bi vise "prljo" temu odo laganim korakom a vi uzivajte u borbi za evropu 
=\_1921_/=
- HannahMontana
- Kontakt:
Ides na faxinvincible1921 je napisao/la:budi vulgaran ,al znas da govorim istinu dao sam ti podatak koji te sigurno zabolioja sam se radovo tituli ko djecak ,ko osnovac,eo i na faxu i radovacu se jos dugo a ti budi sretan ako je jos jedno dozivs
da vam ne bi vise "prljo" temu odo laganim korakom a vi uzivajte u borbi za evropu
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
i...sta sad?invincible1921 je napisao/la:a zbog cega brate ? znas i sam da cemo mi 99% bit prvaci ,a isto tako znas da vi necete 100%,dominramo ligom godinama o kupu ne bih ni pricao,zadnji put kad ste titulu uzeli djeca koja su rodjena tad idu u 3 razred skole,u evropi igramo sa evropskim ekipama bare bare a vi eo drugu godinu zaredom ispadate od ekipa koje su iz sela a ne grada,i haj ti meni daj sad neki razlog da placem ??Head je napisao/la:Placi mali placi.invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
sad bi nama navijacima sarajeva trebalo biti krivo zbog tvojih rijeci...
pa ti si jadnik da ga nema veceg, i ti i svi koji slicno razmisljaju..bilo koja navijacka skupina...pa vidis da places cim si se toliko raspisao...
ti si od onih koji znaju samo podje.avat i mrznju siriti...a rado bi se i pobio...
tebi je jedini smisao zivota zeljo, a posto je tako, onda si ti propao...vjeruj mi...jer ti zapravo ne znas sta je smisao zivota...
zeljo treba da ti bude momenat opustanja i razonode...a ne psovanja, vrijedjanja...itd...na kraju krajeva, sta ti imas od toga...
U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
Jel' ko zna kakav je ovaj mali iz Kolna ?! Ili je ovo samo SS.ba izmišljotina ?! 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja se radujem kad Sarajevo pobjedi a zeljA me uopšte ne interesuje i caooinvincible1921 je napisao/la:budi vulgaran ,al znas da govorim istinu dao sam ti podatak koji te sigurno zabolioja sam se radovo tituli ko djecak ,ko osnovac,eo i na faxu i radovacu se jos dugo a ti budi sretan ako je jos jedno dozivs
Tope...napomeni me da ti 24 aprila cestitam Cuhai-dan....fedeltafrotta je napisao/la:fk kukesi bakljava tuljumbaGangEvil je napisao/la:U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....
samozeljo1987 je napisao/la:Igrao sam X2 lijepa kvota 3.20, moze proci![]()
![]()
- Trequartista
- Kontakt:
Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte?
Na domaćem terenu stvorili jedva tri poluprilike, ba. Nigdje igre, nigdje ničega. Sve na silu.
Na domaćem terenu stvorili jedva tri poluprilike, ba. Nigdje igre, nigdje ničega. Sve na silu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- HannahMontana
- Kontakt:
Da se ne bojite kako kazes "ovakvog Sarajva" ne bi visili na ovoj temi zadnja 2 sata...Trequartista je napisao/la:Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte?![]()
- JosipBukal
- Kontakt:
stvarno ostadoh bez riječi,neke se stvari ne mogu platiti novcem a neke normalan ljudski um nemože shvatitiGangEvil je napisao/la:U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
smrc smrcJosipBukal je napisao/la:stvarno ostadoh bez riječi,neke se stvari ne mogu platiti novcem a neke normalan ljudski um nemože shvatitiGangEvil je napisao/la:U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
- Trequartista
- Kontakt:
Ja tek došao na forum, pa vidim komentarišu Manijaci, zato sam se i javio.HannahMontana je napisao/la:Da se ne bojite kako kazes "ovakvog Sarajva" ne bi visili na ovoj temi zadnja 2 sata...Trequartista je napisao/la:Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte?![]()
Ovo večeras je bila grozota, realni navijača sarajva su svjesni toga, samo ih je stid bilo čega pričati nakon dva uzastopna evropska ispadanja od seoskih klubova.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Da nas se ne bojite ne bi bili na ovoj temi i pisali gluposti.Ne bojite se ni Mladosti iz Obarske pa ne visite na njihovoj temi.Trequartista je napisao/la:Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte?![]()
1946
Hoćete li prestati sa uništavanjem teme ili da jednog po jednog šaljem u TK, tačnije Banoviće?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- HannahMontana
- Kontakt:
Vrijeme ti je bilo da se oglasis moderatoru!