FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Silkoni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Silkoni » 29 jul 2013, 00:02

Koji **** pisete o zelji na ovoj temi hajde metla na vasu temi. Oce meni ko odgovoriti koji igraci imaju sljedece kolo nastup a da veceras nisu igrali.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 jul 2013, 00:03

invincible1921 je napisao/la:
Head je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
Placi mali placi.
a zbog cega brate ? znas i sam da cemo mi 99% bit prvaci ,a isto tako znas da vi necete 100%,dominramo ligom godinama o kupu ne bih ni pricao,zadnji put kad ste titulu uzeli djeca koja su rodjena tad idu u 3 razred skole,u evropi igramo sa evropskim ekipama bare bare a vi eo drugu godinu zaredom ispadate od ekipa koje su iz sela a ne grada,i haj ti meni daj sad neki razlog da placem ??
Al džabe, me bratimiš, brate, fakat nismo rodbina!
...Van wc-a ne trpim druženje s ****.
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2013, 00:05

Head je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
Placi mali placi.
a zbog cega brate ? znas i sam da cemo mi 99% bit prvaci ,a isto tako znas da vi necete 100%,dominramo ligom godinama o kupu ne bih ni pricao,zadnji put kad ste titulu uzeli djeca koja su rodjena tad idu u 3 razred skole,u evropi igramo sa evropskim ekipama bare bare a vi eo drugu godinu zaredom ispadate od ekipa koje su iz sela a ne grada,i haj ti meni daj sad neki razlog da placem ??
i sta vi prvaci mi nismo i to je to.a ti opet na nasoj temi i zanimljivijeti o Sarajevu pricati nego o svojim prvacima ,svaka cast majstore.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jul 2013, 00:06

budi vulgaran ,al znas da govorim istinu dao sam ti podatak koji te sigurno zabolio :D ja sam se radovo tituli ko djecak ,ko osnovac,eo i na faxu i radovacu se jos dugo a ti budi sretan ako je jos jedno dozivs :D da vam ne bi vise "prljo" temu odo laganim korakom a vi uzivajte u borbi za evropu ;)
=\_1921_/=

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 jul 2013, 00:07

invincible1921 je napisao/la:budi vulgaran ,al znas da govorim istinu dao sam ti podatak koji te sigurno zabolio :D ja sam se radovo tituli ko djecak ,ko osnovac,eo i na faxu i radovacu se jos dugo a ti budi sretan ako je jos jedno dozivs :D da vam ne bi vise "prljo" temu odo laganim korakom a vi uzivajte u borbi za evropu ;)
Ides na fax :o :o
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 jul 2013, 00:09

Head je napisao/la:
Placi mali placi.
i...sta sad?
sad bi nama navijacima sarajeva trebalo biti krivo zbog tvojih rijeci...
pa ti si jadnik da ga nema veceg, i ti i svi koji slicno razmisljaju..bilo koja navijacka skupina...pa vidis da places cim si se toliko raspisao...
ti si od onih koji znaju samo podje.avat i mrznju siriti...a rado bi se i pobio...
tebi je jedini smisao zivota zeljo, a posto je tako, onda si ti propao...vjeruj mi...jer ti zapravo ne znas sta je smisao zivota...
zeljo treba da ti bude momenat opustanja i razonode...a ne psovanja, vrijedjanja...itd...na kraju krajeva, sta ti imas od toga...

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 29 jul 2013, 00:10

U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jul 2013, 00:10

Jel' ko zna kakav je ovaj mali iz Kolna ?! Ili je ovo samo SS.ba izmišljotina ?! :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2013, 00:11

invincible1921 je napisao/la:budi vulgaran ,al znas da govorim istinu dao sam ti podatak koji te sigurno zabolio :D ja sam se radovo tituli ko djecak ,ko osnovac,eo i na faxu i radovacu se jos dugo a ti budi sretan ako je jos jedno dozivs :D da vam ne bi vise "prljo" temu odo laganim korakom a vi uzivajte u borbi za evropu ;)
ja se radujem kad Sarajevo pobjedi a zeljA me uopšte ne interesuje i caoo :D

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 29 jul 2013, 00:13

fedeltafrotta je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....
fk kukesi bakljava tuljumba
Tope...napomeni me da ti 24 aprila cestitam Cuhai-dan....

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 29 jul 2013, 00:14

samozeljo1987 je napisao/la:Igrao sam X2 lijepa kvota 3.20, moze proci :D :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 29 jul 2013, 00:16

Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte? :roll:

Na domaćem terenu stvorili jedva tri poluprilike, ba. Nigdje igre, nigdje ničega. Sve na silu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 jul 2013, 00:17

Trequartista je napisao/la:Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte? :roll:

Na domaćem terenu stvorili jedva tri poluprilike, ba. Nigdje igre, nigdje ničega. Sve na silu.
Da se ne bojite kako kazes "ovakvog Sarajva" ne bi visili na ovoj temi zadnja 2 sata...

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 29 jul 2013, 00:18

.
Zadnja izmjena: beka23, dana/u 26 maj 2014, 14:25, ukupno mijenjano 3 puta.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 29 jul 2013, 00:20

GangEvil je napisao/la:
U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....
stvarno ostadoh bez riječi,neke se stvari ne mogu platiti novcem a neke normalan ljudski um nemože shvatiti

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 29 jul 2013, 00:22

JosipBukal je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
stvarno ostadoh bez riječi,neke se stvari ne mogu platiti novcem a neke normalan ljudski um nemože shvatiti
smrc smrc

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 29 jul 2013, 00:24

HannahMontana je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte? :roll:

Da se ne bojite kako kazes "ovakvog Sarajva" ne bi visili na ovoj temi zadnja 2 sata...
Ja tek došao na forum, pa vidim komentarišu Manijaci, zato sam se i javio. :D

Ovo večeras je bila grozota, realni navijača sarajva su svjesni toga, samo ih je stid bilo čega pričati nakon dva uzastopna evropska ispadanja od seoskih klubova.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 jul 2013, 00:25

Da nas se ne bojite ne bi bili na ovoj temi i pisali gluposti.Ne bojite se ni Mladosti iz Obarske pa ne visite na njihovoj temi.
1946

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 29 jul 2013, 00:28

Hoćete li prestati sa uništavanjem teme ili da jednog po jednog šaljem u TK, tačnije Banoviće?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 jul 2013, 00:34

Vrijeme ti je bilo da se oglasis moderatoru!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benko123 i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []