Na par godina, ako je to Kosorić aminovao.samirr je napisao/la:
Na koliko je potpisao ?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mislim da se Kosoric više ne pita za transfer politiku Zelje, kako je napustio taj klub..High je napisao/la:Na par godina, ako je to Kosorić aminovao.samirr je napisao/la:
Na koliko je potpisao ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
SDA vlada.samirr je napisao/la:Mislim da se Kosoric više ne pita za transfer politiku Zelje, kako je napustio taj klub..High je napisao/la:Na par godina, ako je to Kosorić aminovao.samirr je napisao/la:
Na koliko je potpisao ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tu stranku treba jednom ugasiti za sva vremena, tad ce i Zeljo otici u povijest..High je napisao/la: SDA vlada.
- mitokorupcione
- Kontakt:
ne, hvala dragom Allahu i vode i grijanja imamo. ništa nam nisu zabranili, za razliku od vas. uzeše vam hljeb iz usta.Rigoletto je napisao/la:zabranili vam i grijanje uz vodu ili?mitokorupcione je napisao/la:hvala na pozdravima, nema magle kolega, vrijeme je izvandredno. uzvraćam pozdrav za inspekcijom uništeno međugorje.
Mithat Mito Korupcione
to ti kazem, uzet cemo od vasmitokorupcione je napisao/la:ne, hvala dragom Allahu i vode i grijanja imamo. ništa nam nisu zabranili, za razliku od vas. uzeše vam hljeb iz usta.Rigoletto je napisao/la:zabranili vam i grijanje uz vodu ili?mitokorupcione je napisao/la:hvala na pozdravima, nema magle kolega, vrijeme je izvandredno. uzvraćam pozdrav za inspekcijom uništeno međugorje.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- mitokorupcione
- Kontakt:
ne morate krasti, naša vjera i naša merhametli srca nas uče da vam udijelimo sadake da preživite. nikad kod nas komšija nije smio biti gladan, kako god se on zvao. tako da, ne bojte se, nećete biti gladni. evo od mene dvije vreće hljeba što sam htio cukama odnijeti, halal olsun.
ako ništa ne uspije, uvijek se možete vratiti na uzgoj duhana i vinove loze. ima posla, samo ako hoćete raditi.
ako ništa ne uspije, uvijek se možete vratiti na uzgoj duhana i vinove loze. ima posla, samo ako hoćete raditi.
Mithat Mito Korupcione
-
belosevic28
- Kontakt:
Selam dzematlijama, vjernoj braci koja neda da najduhovnija teba padne u zaborav...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dok sam ja moderator ova tema ce biti na forumubelosevic28 je napisao/la:Selam dzematlijama, vjernoj braci koja neda da najduhovnija tema padne u zaborav...
-
belosevic28
- Kontakt:
@samirr u borbi za svoj identitet, vidim krste te u Damir. To ti pojedine dzematlije nikad halalie nebi.
sve je dobro dok me ne pocnu zvati Srbenda...belosevic28 je napisao/la:@samirr u borbi za svoj identitet, vidim krste te u Damir. To ti pojedine dzematlije nikad halalie nebi.
Zna se ko je predstavnik srpskog naroda na prepucavanjima!samirr je napisao/la:sve je dobro dok me ne pocnu zvati Srbenda...belosevic28 je napisao/la:@samirr u borbi za svoj identitet, vidim krste te u Damir. To ti pojedine dzematlije nikad halalie nebi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Zna se ko je predstavnik srpskog naroda na prepucavanjima!samirr je napisao/la:sve je dobro dok me ne pocnu zvati Srbenda...belosevic28 je napisao/la:@samirr u borbi za svoj identitet, vidim krste te u Damir. To ti pojedine dzematlije nikad halalie nebi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Zna se ko je predstavnik srpskog naroda na prepucavanjima!samirr je napisao/la:sve je dobro dok me ne pocnu zvati Srbenda...belosevic28 je napisao/la:@samirr u borbi za svoj identitet, vidim krste te u Damir. To ti pojedine dzematlije nikad halalie nebi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Jedan je Srbenda ovog PDF-a
A ako ce ti RD Majkl bit menadzer, ne gine ti visocka Bosna 
Sloga Simin Hanbelosevic28 je napisao/la:Jedan je Srbenda ovog PDF-aA ako ce ti RD Majkl bit menadzer, ne gine ti visocka Bosna
Ne treba ti to Same, on će te od moderatora ovog foruma dovesti do statusa običnog trola bez ikakvih ovlasti! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Piše danas da mu ja brišem postovejoker90 je napisao/la:Ne treba ti to Same, on će te od moderatora ovog foruma dovesti do statusa običnog trola bez ikakvih ovlasti!
-
belosevic28
- Kontakt:
Namjerno sam izostavio taj klub jer se to kosi sa tvojim moralnim nacelimasamirr je napisao/la:Sloga Simin Hanbelosevic28 je napisao/la:Jedan je Srbenda ovog PDF-aA ako ce ti RD Majkl bit menadzer, ne gine ti visocka Bosna
Ma Aco mu brisao, ti brišeš samo kad neko baš prevelike uvrede piše, al ne zna to on..samirr je napisao/la:Piše danas da mu ja brišem postovejoker90 je napisao/la:Ne treba ti to Same, on će te od moderatora ovog foruma dovesti do statusa običnog trola bez ikakvih ovlasti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.