FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HannahMontana
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HannahMontana » 29 jul 2013, 00:07

invincible1921 je napisao/la:budi vulgaran ,al znas da govorim istinu dao sam ti podatak koji te sigurno zabolio :D ja sam se radovo tituli ko djecak ,ko osnovac,eo i na faxu i radovacu se jos dugo a ti budi sretan ako je jos jedno dozivs :D da vam ne bi vise "prljo" temu odo laganim korakom a vi uzivajte u borbi za evropu ;)
Ides na fax :o :o
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 jul 2013, 00:09

invincible1921 je napisao/la:
Head je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
Placi mali placi.
a zbog cega brate ? znas i sam da cemo mi 99% bit prvaci ,a isto tako znas da vi necete 100%,dominramo ligom godinama o kupu ne bih ni pricao,zadnji put kad ste titulu uzeli djeca koja su rodjena tad idu u 3 razred skole,u evropi igramo sa evropskim ekipama bare bare a vi eo drugu godinu zaredom ispadate od ekipa koje su iz sela a ne grada,i haj ti meni daj sad neki razlog da placem ??
i...sta sad?
sad bi nama navijacima sarajeva trebalo biti krivo zbog tvojih rijeci...
pa ti si jadnik da ga nema veceg, i ti i svi koji slicno razmisljaju..bilo koja navijacka skupina...pa vidis da places cim si se toliko raspisao...
ti si od onih koji znaju samo podje.avat i mrznju siriti...a rado bi se i pobio...
tebi je jedini smisao zivota zeljo, a posto je tako, onda si ti propao...vjeruj mi...jer ti zapravo ne znas sta je smisao zivota...
zeljo treba da ti bude momenat opustanja i razonode...a ne psovanja, vrijedjanja...itd...na kraju krajeva, sta ti imas od toga...

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 29 jul 2013, 00:10

invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jul 2013, 00:10

Jel' ko zna kakav je ovaj mali iz Kolna ?! Ili je ovo samo SS.ba izmišljotina ?! :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2013, 00:11

invincible1921 je napisao/la:budi vulgaran ,al znas da govorim istinu dao sam ti podatak koji te sigurno zabolio :D ja sam se radovo tituli ko djecak ,ko osnovac,eo i na faxu i radovacu se jos dugo a ti budi sretan ako je jos jedno dozivs :D da vam ne bi vise "prljo" temu odo laganim korakom a vi uzivajte u borbi za evropu ;)
ja se radujem kad Sarajevo pobjedi a zeljA me uopšte ne interesuje i caoo :D

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 29 jul 2013, 00:13

fedeltafrotta je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....
fk kukesi bakljava tuljumba
Tope...napomeni me da ti 24 aprila cestitam Cuhai-dan....

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 29 jul 2013, 00:14

samozeljo1987 je napisao/la:Igrao sam X2 lijepa kvota 3.20, moze proci :D :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 29 jul 2013, 00:16

Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte? :roll:

Na domaćem terenu stvorili jedva tri poluprilike, ba. Nigdje igre, nigdje ničega. Sve na silu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 jul 2013, 00:17

Trequartista je napisao/la:Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte? :roll:

Na domaćem terenu stvorili jedva tri poluprilike, ba. Nigdje igre, nigdje ničega. Sve na silu.
Da se ne bojite kako kazes "ovakvog Sarajva" ne bi visili na ovoj temi zadnja 2 sata...

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 29 jul 2013, 00:18

.
Zadnja izmjena: beka23, dana/u 26 maj 2014, 14:25, ukupno mijenjano 3 puta.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 29 jul 2013, 00:20

GangEvil je napisao/la:
U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....
stvarno ostadoh bez riječi,neke se stvari ne mogu platiti novcem a neke normalan ljudski um nemože shvatiti

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 29 jul 2013, 00:22

JosipBukal je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
stvarno ostadoh bez riječi,neke se stvari ne mogu platiti novcem a neke normalan ljudski um nemože shvatiti
smrc smrc

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 29 jul 2013, 00:24

HannahMontana je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte? :roll:

Da se ne bojite kako kazes "ovakvog Sarajva" ne bi visili na ovoj temi zadnja 2 sata...
Ja tek došao na forum, pa vidim komentarišu Manijaci, zato sam se i javio. :D

Ovo večeras je bila grozota, realni navijača sarajva su svjesni toga, samo ih je stid bilo čega pričati nakon dva uzastopna evropska ispadanja od seoskih klubova.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 jul 2013, 00:25

Da nas se ne bojite ne bi bili na ovoj temi i pisali gluposti.Ne bojite se ni Mladosti iz Obarske pa ne visite na njihovoj temi.
1946

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 29 jul 2013, 00:28

Hoćete li prestati sa uništavanjem teme ili da jednog po jednog šaljem u TK, tačnije Banoviće?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 jul 2013, 00:34

Vrijeme ti je bilo da se oglasis moderatoru!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2013, 00:44

Kao sto naslov ovdje kaze pobjeda za mir u kuci,bas tako,bilo bi jos bolje da Husref nije iskljucen ali hajde,uglavnom u ovakvom razvoju situacija ovo su zlatna vrijedna tri boda

Sto se tice igre prvo poluvrijeme katastrofa,drugo nakon gola drugo Sarajevo i mnogo bolje,Osmanagic se zaista trudio dao 2-3 strasne lopte,izbacio Huseinbasica samog pred gol al djaba kad ovaj nezna,iako mu fali utakmica po meni je i ovakav bolji od Anesa na ovoj poziciji

Vule strasnu sigurnost donio,odbrana mi je odlicno izgledala,Zrinjski u drugom nije pogledao na gol kamoli sta vise

Sve u svemu najbitnija su tri boda,pobjeda je mogla biti i ubljedljivija iako kako rekoh igra nije bila bog zna sta posebno do gola,evedentno je da treba pravi spic i definitivno moramo se nadati da je Komazec upravo taj

Kako rece Husref do Slavije ce biti vec drugacije ,vrlo lahko da ce sva cetvorica imati pravo nastupa jel po mom ove sedmice ce se znati definitivno sta ce biti i sa Kovacevicem i Travancicem cak sam cuo da su spremni dati lovu za Anida,dok je sa Travnikom to vec nekako zavrseno vjerovatno se i tu nesto malo uletilo

Bit ce to dobro,nek smo mi pobjedili i to je najvaznije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 jul 2013, 00:49

[youtube][/youtube]
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jul 2013, 00:58

slika
Kako je ovo dosadan igrač :D :D :D nema mjesta na terenu da ga čovjek ne primjeti, sad u napadu, sad u odbrani, pa na sredini, pa na lijevom pa na desnom krilu....Dosadan ko komarac u ove vrele noći. U svakom slučaju naš ponajbolji igrač u svakoj utakmici. Jes da nekad pretjera sa driblanjem al et...
Mario mi je bio malo neprimjetan večeras, ali standardno dobar. Osmanagić se trudio i borio lavovski, Huseinbašić se uplašio one prilike :? . Uglavnom, bitna je pobjeda. Sudija napravio dvije katastrofalne greške, po meni ofsajda kod gola mostaraca nije bilo, ali isto tako nije bio ofsajd ni na drugoj strani pred kraj utakmice.
Vidi se umor i strah kod igrača, treba im malo svježine, jedan dan :D , a onda opet u kost, opet ih po potrebi posjetiti na treningu samo biti malo blaži čisto da znaju da ih pratimo u svakom trenutku da se ne opuste.
Daleko je ovo od neke kvalitetne ekipe.
I da, nema mira u kući, ne zaboravljamo lako blamažu od četvrtka!
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 29 jul 2013, 01:07, ukupno mijenjano 3 puta.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2013, 01:09

hilmo je napisao/la:slika
Kako je ovo dosadan igrač :D :D :D nema mjesta na terenu da ga čovjek ne primjeti, sad u napadu, sad u odbrani, pa na sredini, pa na lijevom pa na desnom krilu....Dosadan ko komarac u ove vrele noći. U svakom slučaju naš ponajbolji igrač u svakoj utakmici. Jes da nekad pretjera sa driblanjem al et...
Mario mi je bio malo neprimjetan večeras, ali standardno dobar. Osmanagić se trudio i borio lavovski, Huseinbašić se uplašio one prilike :? . Uglavnom, bitna je pobjeda. Sudija napravio dvije katastrofalne greške, po meni ofsajda kod gola mostaraca nije bilo, ali isto tako nije bio ofsajd ni na drugoj strani pred kraj utakmice.
Vidi se umor i strah kod igrača, treba im malo svježine, jedan dan :D , a onda opet u kost, opet ih po potrebi posjetiti na treningu samo biti malo blaži čisto da znaju da ih pratimo u svakom trenutku da se ne opuste.
Daleko je ovo od neke kvalitetne ekipe.
ma ne znam meni suljić nije konkretan igrac,svaka cast za trku i borbenost al malo kristi od njeg imamo,tuši loptu vuce je predugo i onda ili padne ili pogresan pas.ima 4 kartona na dosad odigranim utakmicama sve radi prigovora .ne mislim da je loš ali mogo bi biti puno opasni po gol samo malo da u glavi prekonta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”