Ides na faxinvincible1921 je napisao/la:budi vulgaran ,al znas da govorim istinu dao sam ti podatak koji te sigurno zabolioja sam se radovo tituli ko djecak ,ko osnovac,eo i na faxu i radovacu se jos dugo a ti budi sretan ako je jos jedno dozivs
da vam ne bi vise "prljo" temu odo laganim korakom a vi uzivajte u borbi za evropu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HannahMontana
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
i...sta sad?invincible1921 je napisao/la:a zbog cega brate ? znas i sam da cemo mi 99% bit prvaci ,a isto tako znas da vi necete 100%,dominramo ligom godinama o kupu ne bih ni pricao,zadnji put kad ste titulu uzeli djeca koja su rodjena tad idu u 3 razred skole,u evropi igramo sa evropskim ekipama bare bare a vi eo drugu godinu zaredom ispadate od ekipa koje su iz sela a ne grada,i haj ti meni daj sad neki razlog da placem ??Head je napisao/la:Placi mali placi.invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
sad bi nama navijacima sarajeva trebalo biti krivo zbog tvojih rijeci...
pa ti si jadnik da ga nema veceg, i ti i svi koji slicno razmisljaju..bilo koja navijacka skupina...pa vidis da places cim si se toliko raspisao...
ti si od onih koji znaju samo podje.avat i mrznju siriti...a rado bi se i pobio...
tebi je jedini smisao zivota zeljo, a posto je tako, onda si ti propao...vjeruj mi...jer ti zapravo ne znas sta je smisao zivota...
zeljo treba da ti bude momenat opustanja i razonode...a ne psovanja, vrijedjanja...itd...na kraju krajeva, sta ti imas od toga...
U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
Jel' ko zna kakav je ovaj mali iz Kolna ?! Ili je ovo samo SS.ba izmišljotina ?! 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja se radujem kad Sarajevo pobjedi a zeljA me uopšte ne interesuje i caooinvincible1921 je napisao/la:budi vulgaran ,al znas da govorim istinu dao sam ti podatak koji te sigurno zabolioja sam se radovo tituli ko djecak ,ko osnovac,eo i na faxu i radovacu se jos dugo a ti budi sretan ako je jos jedno dozivs
da vam ne bi vise "prljo" temu odo laganim korakom a vi uzivajte u borbi za evropu
Tope...napomeni me da ti 24 aprila cestitam Cuhai-dan....fedeltafrotta je napisao/la:fk kukesi bakljava tuljumbaGangEvil je napisao/la:U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....
samozeljo1987 je napisao/la:Igrao sam X2 lijepa kvota 3.20, moze proci![]()
![]()
- Trequartista
- Kontakt:
Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte?
Na domaćem terenu stvorili jedva tri poluprilike, ba. Nigdje igre, nigdje ničega. Sve na silu.
Na domaćem terenu stvorili jedva tri poluprilike, ba. Nigdje igre, nigdje ničega. Sve na silu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- HannahMontana
- Kontakt:
Da se ne bojite kako kazes "ovakvog Sarajva" ne bi visili na ovoj temi zadnja 2 sata...Trequartista je napisao/la:Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte?![]()
- JosipBukal
- Kontakt:
stvarno ostadoh bez riječi,neke se stvari ne mogu platiti novcem a neke normalan ljudski um nemože shvatitiGangEvil je napisao/la:U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
smrc smrcJosipBukal je napisao/la:stvarno ostadoh bez riječi,neke se stvari ne mogu platiti novcem a neke normalan ljudski um nemože shvatitiGangEvil je napisao/la:U najmanju ruku Zvijezda je juce trebala uzeti bod ali nije....U najmanju ruku u Plzenu ste trebali primiti 8 golova, a primili ste samo 4....invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
- Trequartista
- Kontakt:
Ja tek došao na forum, pa vidim komentarišu Manijaci, zato sam se i javio.HannahMontana je napisao/la:Da se ne bojite kako kazes "ovakvog Sarajva" ne bi visili na ovoj temi zadnja 2 sata...Trequartista je napisao/la:Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte?![]()
Ovo večeras je bila grozota, realni navijača sarajva su svjesni toga, samo ih je stid bilo čega pričati nakon dva uzastopna evropska ispadanja od seoskih klubova.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Da nas se ne bojite ne bi bili na ovoj temi i pisali gluposti.Ne bojite se ni Mladosti iz Obarske pa ne visite na njihovoj temi.Trequartista je napisao/la:Manijaci, nije valjda da se bojite ovakvog sarajva? Pa jeste li vi gledali večerašnju utakmicu uopšte?![]()
1946
Hoćete li prestati sa uništavanjem teme ili da jednog po jednog šaljem u TK, tačnije Banoviće?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- HannahMontana
- Kontakt:
Vrijeme ti je bilo da se oglasis moderatoru!
Kao sto naslov ovdje kaze pobjeda za mir u kuci,bas tako,bilo bi jos bolje da Husref nije iskljucen ali hajde,uglavnom u ovakvom razvoju situacija ovo su zlatna vrijedna tri boda
Sto se tice igre prvo poluvrijeme katastrofa,drugo nakon gola drugo Sarajevo i mnogo bolje,Osmanagic se zaista trudio dao 2-3 strasne lopte,izbacio Huseinbasica samog pred gol al djaba kad ovaj nezna,iako mu fali utakmica po meni je i ovakav bolji od Anesa na ovoj poziciji
Vule strasnu sigurnost donio,odbrana mi je odlicno izgledala,Zrinjski u drugom nije pogledao na gol kamoli sta vise
Sve u svemu najbitnija su tri boda,pobjeda je mogla biti i ubljedljivija iako kako rekoh igra nije bila bog zna sta posebno do gola,evedentno je da treba pravi spic i definitivno moramo se nadati da je Komazec upravo taj
Kako rece Husref do Slavije ce biti vec drugacije ,vrlo lahko da ce sva cetvorica imati pravo nastupa jel po mom ove sedmice ce se znati definitivno sta ce biti i sa Kovacevicem i Travancicem cak sam cuo da su spremni dati lovu za Anida,dok je sa Travnikom to vec nekako zavrseno vjerovatno se i tu nesto malo uletilo
Bit ce to dobro,nek smo mi pobjedili i to je najvaznije
Sto se tice igre prvo poluvrijeme katastrofa,drugo nakon gola drugo Sarajevo i mnogo bolje,Osmanagic se zaista trudio dao 2-3 strasne lopte,izbacio Huseinbasica samog pred gol al djaba kad ovaj nezna,iako mu fali utakmica po meni je i ovakav bolji od Anesa na ovoj poziciji
Vule strasnu sigurnost donio,odbrana mi je odlicno izgledala,Zrinjski u drugom nije pogledao na gol kamoli sta vise
Sve u svemu najbitnija su tri boda,pobjeda je mogla biti i ubljedljivija iako kako rekoh igra nije bila bog zna sta posebno do gola,evedentno je da treba pravi spic i definitivno moramo se nadati da je Komazec upravo taj
Kako rece Husref do Slavije ce biti vec drugacije ,vrlo lahko da ce sva cetvorica imati pravo nastupa jel po mom ove sedmice ce se znati definitivno sta ce biti i sa Kovacevicem i Travancicem cak sam cuo da su spremni dati lovu za Anida,dok je sa Travnikom to vec nekako zavrseno vjerovatno se i tu nesto malo uletilo
Bit ce to dobro,nek smo mi pobjedili i to je najvaznije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kako je ovo dosadan igrač
Mario mi je bio malo neprimjetan večeras, ali standardno dobar. Osmanagić se trudio i borio lavovski, Huseinbašić se uplašio one prilike
Vidi se umor i strah kod igrača, treba im malo svježine, jedan dan
Daleko je ovo od neke kvalitetne ekipe.
I da, nema mira u kući, ne zaboravljamo lako blamažu od četvrtka!
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 29 jul 2013, 01:07, ukupno mijenjano 3 puta.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma ne znam meni suljić nije konkretan igrac,svaka cast za trku i borbenost al malo kristi od njeg imamo,tuši loptu vuce je predugo i onda ili padne ili pogresan pas.ima 4 kartona na dosad odigranim utakmicama sve radi prigovora .ne mislim da je loš ali mogo bi biti puno opasni po gol samo malo da u glavi prekonta.hilmo je napisao/la:
Kako je ovo dosadan igrač![]()
![]()
nema mjesta na terenu da ga čovjek ne primjeti, sad u napadu, sad u odbrani, pa na sredini, pa na lijevom pa na desnom krilu....Dosadan ko komarac u ove vrele noći. U svakom slučaju naš ponajbolji igrač u svakoj utakmici. Jes da nekad pretjera sa driblanjem al et...
Mario mi je bio malo neprimjetan večeras, ali standardno dobar. Osmanagić se trudio i borio lavovski, Huseinbašić se uplašio one prilike. Uglavnom, bitna je pobjeda. Sudija napravio dvije katastrofalne greške, po meni ofsajda kod gola mostaraca nije bilo, ali isto tako nije bio ofsajd ni na drugoj strani pred kraj utakmice.
Vidi se umor i strah kod igrača, treba im malo svježine, jedan dan, a onda opet u kost, opet ih po potrebi posjetiti na treningu samo biti malo blaži čisto da znaju da ih pratimo u svakom trenutku da se ne opuste.
Daleko je ovo od neke kvalitetne ekipe.
Trenutno korisnika/ca: alacious, brojjedan, fks74, Jet2Holiday, KarlMarx, kogmagie46, mavi, OzmoodPinglewood, riki46, sekac, Vanja8, ventilateur, zagorski i 87 gostiju.