FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 29 jun 2011, 12:44

Pa dobro,kao i do sada,otkad je ponovo tu,Guso ima status igraca-trenera,tako da nema nista cudno sto je prijavljen,to ne znaci da ce igrati.Cijelo vrijeme je bio prijavljen i za ligaske nastupe kao treci golman.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 jun 2011, 12:45

FCS-FCS je napisao/la:
MaJaBa je napisao/la:Oj Gušu cemo prijaviti,njemu svaka cast za njegovu karijeru i sve to,ali da ga prijavimo za jednu Evropsku utakmicu,pa i za nase lige je vise slab.
Ono Gušo odbrani penal u 90. minuti za prolaz dalje u 3. pretkolo :lol:
Nedo Bog povrede prvog golmana Zelje...
onda starac od 100 ljeta na golu
:lol: :lol: :lol:
ne provociram al me samo interesuje da vidim kako pojedinci brane sir amara i njegovu zamisao da prvih 11 moze bez kvalitetnog golmana , koje godiste je guso ??????
Ne znam sto pitas kad nisi upucen, imamo Karica koji je svakako bolji od tog Bulbula vaseg, i golmana Olimpica koji je takodje odlican, a Guso je tu kao 3 opcija do koje aBd nece doci.. Jedino mi je malo bezze sto su mu dali broj 1, ali eto, nije to ni vazno toliko.. :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 29 jun 2011, 12:46

boccaccio je napisao/la:Pa dobro,kao i do sada,otkad je ponovo tu,Guso ima status igraca-trenera,tako da nema nista cudno sto je prijavljen,to ne znaci da ce igrati.Cijelo vrijeme je bio prijavljen i za ligaske nastupe kao treci golman.
Da to sam htjeo da kazem otkako je ponovo u zelji..!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 29 jun 2011, 12:47

boccaccio je napisao/la:Pa dobro,kao i do sada,otkad je ponovo tu,Guso ima status igraca-trenera,tako da nema nista cudno sto je prijavljen,to ne znaci da ce igrati.Cijelo vrijeme je bio prijavljen i za ligaske nastupe kao treci golman.
I ja se pitam šta je tu čudno što je Gušo i ove godine prijavljen?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2011, 12:48

Velibor Vasilić, koji je nedavno produžio ugovor sa „plavima“, napustio je redove Željezničara sa kojim je jučer stigao na nastavak priprema u Sloveniju. Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći od izvora bliskih stoperu tima sa Grbavice, odbrambeni fudbaler na putu je za Iran gdje bi trebao potpisati ugovor sa jednim od tamošnjih klubova. Ime kluba još uvijek je nepoznanica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 jun 2011, 12:50

pile87 je napisao/la:Velibor Vasilić, koji je nedavno produžio ugovor sa „plavima“, napustio je redove Željezničara sa kojim je jučer stigao na nastavak priprema u Sloveniju. Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći od izvora bliskih stoperu tima sa Grbavice, odbrambeni fudbaler na putu je za Iran gdje bi trebao potpisati ugovor sa jednim od tamošnjih klubova. Ime kluba još uvijek je nepoznanica
Tu bi trebalo onda da dobijemo obestecenje?

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 29 jun 2011, 12:51

pile87 je napisao/la:Velibor Vasilić, koji je nedavno produžio ugovor sa „plavima“, napustio je redove Željezničara sa kojim je jučer stigao na nastavak priprema u Sloveniju. Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći od izvora bliskih stoperu tima sa Grbavice, odbrambeni fudbaler na putu je za Iran gdje bi trebao potpisati ugovor sa jednim od tamošnjih klubova. Ime kluba još uvijek je nepoznanica
Još jedan štoper manje :shock: trebamo onda dovest hitno Ješea il' nekog njegovog kvaliteta
Željezničar za život cijeli.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2011, 12:52

boccaccio je napisao/la:
Vjerovatno :mrgreen:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 jun 2011, 12:54

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Vjerovatno :mrgreen:
:mrgreen: Neka para,skupljamo masala

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 jun 2011, 12:55

MaJaBa je napisao/la:
Još jedan štoper manje :shock: trebamo onda dovest hitno Ješea il' nekog njegovog kvaliteta
Sad cu ja opet da ponovim nesto koje ponavljam cesto nije Amar budala.
svoj ti pos'o !

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 29 jun 2011, 12:55

Nekom cistom logikom obestecenja mora biti, covjek je pod ugovorom, nemamo dugovanja prema njemu pa da trazi raskid. Izgleda da je i on produzio ugovor cisto da se vise para uzme na njemu i ako je tako hvala mu.
E sad nam stvarno trebaju pojacanja.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 29 jun 2011, 12:55

Sheriff sve slabiji

Do prve evropske utakmice u ovoj sezoni, navijači Željezničara čekat će još petanestak dana. Uzbuđenje je sve veće i svi s nestrpljenjem očekuju taj 14. dan narednog mjeseca kada će na ''Koševu'' istrčati fudbaleri Željezničara i Sheriff Tiraspola.

''Plavi'' će u naredno sezonu ući sa nešto izmijenjenim igračkim kadrom. Od standardnih prvotimaca nedostaju Ibrahim Šehić i Lazar Popović, dok su novi fudbaleri u Osimovom timu Eldin Adilović, Vernes Selimović, Dejan Drakul i Semir Bukvić.

Protivnik ekipe iz Doline ćupova mnogo je više mijenjao igrački kadar pred narednu sezonu. Čini se da Moldavci znatno oslabljeni ulaze u dvomeč sa najtrofejnijim bh. klubom, obzirom da je ekipu napustio veliki broj fudbalera iz prve postave. Posljednji u nizu odlazaka je transfer Srbijanca Miloša Adamovića koji je prešao u kazahstanstanski ''Taraz''. Koliko je Adamović bio bitan za ekipu Sheriffa najbolje dokazuje podatak da je u proteklih godinu i pol dana ubilježio čak 51 nastup za ekipu iz Tiraspola postigavši pri tome i 4 pogotka.

U isto vrijeme, Sheriff je doveo nekoliko fudbalera mada je teško očekivati da će igrači iz šampionata Albanije ili Latvije mogu biti neko veliko pojačanje za ekipu koja je u posljednje dvije sezone izborila grupnu fazu Evropa lige.

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sh ... ve-slabiji
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2011, 12:55

boccaccio je napisao/la: :mrgreen: Neka para,skupljamo masala
Kad skupimo kupicemo cicarita :lol:

kuku_lele
Kontakt:

Post Postao/la kuku_lele » 29 jun 2011, 12:56

i dobro....znamo kako iranci placaju, nikad nisu stedili.... :D :D

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 jun 2011, 12:59

pile87 je napisao/la:
Sad ces vidjeti zaleta :mrgreen: ,kad krenemo u euforicno dovodjenje :mrgreen:

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 29 jun 2011, 13:00

pile87 je napisao/la:
Polako mene malo strah da se Velibor ne izgubi u Teheranu :D :D...sve je ovo smisljeno odradjeno...jos samo da onaj uleti i to je to...ne smijem vise nikakvo ime spomenut da me ne naruzi administrator... :D

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 29 jun 2011, 13:00

pile87 je napisao/la:
mogli smo iz Rivera pokupit sve što valja.Oni ispali, a mi puni ko brod :D
G R B A V I C A 2

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 jun 2011, 13:02

Baby je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
mogli smo iz Rivera pokupit sve što valja.Oni ispali, a mi puni ko brod :D
jel reko Ligata da dolazi pojacanje iz Argentine
svoj ti pos'o !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jun 2011, 13:02

Moraju pojacanja biti,ako je ovo tacno.Samo strpljivo i bez panike.
Svi ocekujemo isto. 8-)

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 29 jun 2011, 13:03

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sch ... lica/59746
aBd da ga kupi schalke pa eto jo para :D
kolko imamo od njegovog iduceg transfera
Željezničar za život cijeli.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mana, Proximic, ristagrad i 31 gost.