PS. Još Štilić se prodaje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prolazimo Šerifa 100%, biće pojačanja još, samo sabura ! 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Budimo realni ko će kupiti Vasilića. Svojevremeno i Lazar je išao na probu u Tobol pa znamo kako je završilo.
FEDERER= KLOC
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ostali smo sa dva stopera koja i vrijede Bogi i Nijema i mladi Alic koji nema minute u PL, vjerujem da brkati ima vec spremno sve samo da se ovaj hairli uda
Vidis Boccacio kako kaplje sa svih strana
MaJaBa je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sch ... lica/59746
aBd da ga kupi schalke pa eto jo para![]()
kolko imamo od njegovog iduceg transfera
neki dan je zukanovic nas bivsi igrac potpisao promjenio klub za 500 000 eura i od toga bi mi trebali imati postotak.boccaccio je napisao/la:Sad ces vidjeti zaleta,kad krenemo u euforicno dovodjenje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Inace je Vasilic prije dolaska kod nas bio na probi/kontaktu sa nekim timom iz irana, ali nesto je iskomplikovalo tako da nadamo se da ovaj put nece ...inace fino se ovo skuplja samo nadam se da nece ostati na tome nadam se da cemo malo potrosit ...tek sad dolazi do izrazaja ona STEDNJA JE MUDROST TROSENJA ! 
- KB-TM87
- Kontakt:
@pile87
Nije istina da su samo njih dvojica, Bogija si zaboravio, koji je izmislio fudbal za Vasilića
Sad kad imamo para ja bi doveo Guardada na posudbu iz Deportiva, 'ta će igrat u Segundi kad može u Evropi.
Nije istina da su samo njih dvojica, Bogija si zaboravio, koji je izmislio fudbal za Vasilića
Sad kad imamo para ja bi doveo Guardada na posudbu iz Deportiva, 'ta će igrat u Segundi kad može u Evropi.
Željezničar - kult glavnog grada
Holandska studija, sprovedena na 1000 žena i muškaraca starosti od 65 do 85 godina, je utvrdila da oni sa pozitivnim stavom prema svojoj budućnosti i vezama su imali 55% manju stopu prerane smrti.
Druga, američka studija je otkrila da pesimisti u proseku žive 12 godina kraće od optimista.
"Vrlo je izvesno da optimisti imaju niži nivo hormona stresa" kaže Derbla Mekalou," takođe negativni ljudi ređe se proveravaju na teške bolesti, kao npr. rak, koje značajno utiču na životni vek".
Ako ne zbog nas na forumu, onda zbog sebe i svog zdravlja.

Druga, američka studija je otkrila da pesimisti u proseku žive 12 godina kraće od optimista.
"Vrlo je izvesno da optimisti imaju niži nivo hormona stresa" kaže Derbla Mekalou," takođe negativni ljudi ređe se proveravaju na teške bolesti, kao npr. rak, koje značajno utiču na životni vek".
Ako ne zbog nas na forumu, onda zbog sebe i svog zdravlja.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Ih brate,sad kad pocnemo samo pokazivati prstom kojeg igraca zelimopile87 je napisao/la:Ostali smo sa dva stopera koja i vrijede Bogi i Nijema i mladi Alic koji nema minute u PL, vjerujem da brkati ima vec spremno sve samo da se ovaj hairli uda
MaJaBa je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sch ... lica/59746
aBd da ga kupi schalke pa eto jo para![]()
kolko imamo od njegovog iduceg transferaneki dan je zukanovic nas bivsi igrac potpisao promjenio klub za 500 000 eura i od toga bi mi trebali imati postotak.boccaccio je napisao/la:Sad ces vidjeti zaleta,kad krenemo u euforicno dovodjenje
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Prolazak protiv Šerifa postaje sve realniji i realniji,oni sve slabiji a mi jacamo,pare se skupljaju i tako to 
Zadnja izmjena: MaJaBa, dana/u 29 jun 2011, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli.
Jos cemo isplivat na zelenu granu i imati vise para od serifeMaJaBa je napisao/la:Prolazak Šerifa postaje sve realniji i realniji,oni sve slabiji a mi jacamo,pare se skupljaju i tako to
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovaj Rafael Sosa što je došao u
mora valjati jer je prošao omladinsku školu Estudiantesa.To je najbolja omladinska škola u Argentini zadnjih pet godina.Amar je mogao i Kružika prijaviti.

mora valjati jer je prošao omladinsku školu Estudiantesa.To je najbolja omladinska škola u Argentini zadnjih pet godina.Amar je mogao i Kružika prijaviti.
Zadnja izmjena: Colo Colo, dana/u 29 jun 2011, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Ja ne znam da li smo imali ikad veći priliv novca u poslijeratnom periodu. Kako nas je nenormalno krenulo, prosto nevjerovatno 
Vi ste izgleda zaboravili Emira Alića koji je bio na posudbi prošle sezone.Mlad momak, talentovan možda se ove sezone pokaže kao "pojačanje".
G R B A V I C A 2
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Emir Hadzidjulbic - 12.04.1976.FCS-FCS je napisao/la:Nedo Bog povrede prvog golmana Zelje...
onda starac od 100 ljeta na golu
![]()
![]()
ne provociram al me samo interesuje da vidim kako pojedinci brane sir amara i njegovu zamisao da prvih 11 moze bez kvalitetnog golmana , koje godiste je guso ??????
Adnan Guso - 30.11.1975.
Razlika je malo vise od cetri mjeseca. Znaci, valja "starac od sto ljeta" na golu kao prvi golman (Emir) a ne valja "starac od sto ljeta" kao eventualna rezerva ili cak treci golman (Adnan). Nema sta, rezonsko razmisljanje ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
hahahahha,nama govori za Gušu koji je nama 3. golman njima ce Hadzidjulbic predpostavljam biti 1. golman a razlika oko 4 mjesecaStole iz Bora je napisao/la:Emir Hadzidjulbic - 12.04.1976.FCS-FCS je napisao/la:Nedo Bog povrede prvog golmana Zelje...
![]()
![]()
ne provociram al me samo interesuje da vidim kako pojedinci brane sir amara i njegovu zamisao da prvih 11 moze bez kvalitetnog golmana , koje godiste je guso ??????
Adnan Guso - 30.11.1975.
Razlika je malo vise od cetri mjeseca. Znaci, valja "starac od sto ljeta" na golu kao prvi golman (Emir) a ne valja "starac od sto ljeta" kao eventualna rezerva ili cak treci golman (Adnan). Nema sta, rezonsko razmisljanje ..
Željezničar za život cijeli.
Alić je iz naše omladinske škole ?Baby je napisao/la:Vi ste izgleda zaboravili Emira Alića koji je bio na posudbi prošle sezone.Mlad momak, talentovan možda se ove sezone pokaže kao "pojačanje".
došao je iz Gradine, a bio je u SAŠK-u čini mi seOmar500 je napisao/la:Alić je iz naše omladinske škole ?Baby je napisao/la:Vi ste izgleda zaboravili Emira Alića koji je bio na posudbi prošle sezone.Mlad momak, talentovan možda se ove sezone pokaže kao "pojačanje".
G R B A V I C A 2
Trebamo nesto provjereno!
Stole iz Bora je napisao/la:Emir Hadzidjulbic - 12.04.1976.FCS-FCS je napisao/la:Nedo Bog povrede prvog golmana Zelje...
![]()
![]()
Adnan Guso - 30.11.1975.
joj ti ga redovno spustis na zemlju
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ovaj FCS je strasno inteligentan tip,na nivou primata....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 124 gosta.