Bas je uradio da ga zamrze kao najveceg dusmana. Ovo je drugi put na Grbavici da radi istu stvar. Plus baci dres, znaci njihov ugovor vise ne vrijedi. Ima smisla sto pricas.jurisicduska je napisao/la:Zbog :Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko objasniti zasto je ovako reagovao Lendric?
Marketing uprava , izrežirano, sad će biti da je zbog nepoštivanja dresa raskinut ugovor sa Lendrićem iako je marketing uprava učinila sve da prikaže da se ima milionska ponuda. I neće niko žaliti za njim kao. Standardno.
I sad prati satelite kako traže raskid .
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čestitam Zrinjskom na tituli
Nadam se da se ovakva sezona neće ponoviti, mislim boli me briga ko osvoji, ako je zasluženo, ali puno namještanja, sudijski grešaka, i svašta ponešto. Kao što sam govorio , kad su odlučili da naprave ovaj sistem za opstanak i za prvaka, jasno mi je bilo sve, i da će se mnogo toga izdešavati i štimati, bolje bi fukcionisao onaj trokružni sistem, kad je sve kod nas 3 , neka i to bude

Nadam se da se ovakva sezona neće ponoviti, mislim boli me briga ko osvoji, ako je zasluženo, ali puno namještanja, sudijski grešaka, i svašta ponešto. Kao što sam govorio , kad su odlučili da naprave ovaj sistem za opstanak i za prvaka, jasno mi je bilo sve, i da će se mnogo toga izdešavati i štimati, bolje bi fukcionisao onaj trokružni sistem, kad je sve kod nas 3 , neka i to bude
Uzese ustaše titulu.......
- Marsal
- Kontakt:
Lendrić je solidan fudbaler, ali ima previsoko misljenje o sebi. Nikad on nece biti igrac koji ce se dugo zadrzati u jednoj ekipi. Ptica selica.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- JohnCleese
- Kontakt:
Koliko drotova udje pod Bijeli Brijeg, po meni totalno bezveze.
Samo ce izazavati nerede. ACAB !
Samo ce izazavati nerede. ACAB !
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
je l' stvarno lendricu skandirano U....o ili nesto tako?!
ako jeste, to je dno dna! ma sta da je uradio, mozes mu majku, familiju, sve po redu, ali na taj nacin SVOG igraca prozivati?!?!?!
mislim da je to prvi put u bh, a nagledali smo se svega i naslusali u ovih 10-15 godina!
ako jeste, to je dno dna! ma sta da je uradio, mozes mu majku, familiju, sve po redu, ali na taj nacin SVOG igraca prozivati?!?!?!
mislim da je to prvi put u bh, a nagledali smo se svega i naslusali u ovih 10-15 godina!
- Evolve
- Kontakt:
Cestitke Zrinjskom na tituli, najbolje su ekipa kad sve saberes i oduzmes, sasvim zasluzeno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
Da li će i Željezničar biti kažnjen za skandiranje? Ili je to rezervisano samo za Lišticu ove sezone? Sav fašizam istim aršinima!
Samo Saraj'vo.
+1PitarBordo je napisao/la:Da li će i Željezničar biti kažnjen za skandiranje? Ili je to rezervisano samo za Lišticu ove sezone? Sav fašizam istom mjerom!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zrinjski... zasluzeno. Najbolja ekipa u ovoj jadnoj saban ligi.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa svi su skinuti ko arap na aerodromuEvolve je napisao/la:Tomić u gaćama samo na TV![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Evolve
- Kontakt:
Zar to je bilo nešto ?PitarBordo je napisao/la:Da li će i Željezničar biti kažnjen za skandiranje? Ili je to rezervisano samo za Lišticu ove sezone? Sav fašizam istim aršinima!
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Prenjelo ih malo, pjevali Lembdari da je ustaša.Evolve je napisao/la:Zar to je bilo nešto ?PitarBordo je napisao/la:Da li će i Željezničar biti kažnjen za skandiranje? Ili je to rezervisano samo za Lišticu ove sezone? Sav fašizam istim aršinima!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A Lemdaru još više mrze u Mostaru

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I oni nešto kukaju sva im prava ugrožena, a gledam sad ništa nigdje što simbolizuje državu u kojoj žive, a lafo neko njih ugrožava jooojjjj samo kada se steknu uslovi pa sve im treba zabraniti a ako pitaju što samo im ove snimke pustiti........
- Marsal
- Kontakt:
Da čestitam navijačima Zrinjskog na forumu!
Svaka čast momci, uživajte, po meni i više nego zasluženo osvojena titula!
Pokušajte sad u pretkolima dati i više od maksimuma i predstavite našu državu na jedan lijep i fin način!
I nemojte večeras belajisat po Mostaru...
Svaka čast momci, uživajte, po meni i više nego zasluženo osvojena titula!
Pokušajte sad u pretkolima dati i više od maksimuma i predstavite našu državu na jedan lijep i fin način!
I nemojte večeras belajisat po Mostaru...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- TobeYarabi
- Kontakt:
treba zeljkana kazniti sa najmanje 5 utakmica utakmica bez gledalaca.. isti su kao njihovi športski prijatelji iz listice
A Lendrić prema sportskim prijateljima.TobeYarabi je napisao/la:treba zeljkana kazniti sa najmanje 5 utakmica utakmica bez gledalaca.. isti su kao njihovi športski prijatelji iz listice
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Ma bolan svijet nam se smije i citava regija kakvu ligu imamo.FoSte95 je napisao/la:I oni nešto kukaju sva im prava ugrožena, a gledam sad ništa nigdje što simbolizuje državu u kojoj žive, a lafo neko njih ugrožava jooojjjj samo kada se steknu uslovi pa sve im treba zabraniti a ako pitaju što samo im ove snimke pustiti........
Sta te cudi sav ovaj cirkus?
Nismo uopste konkurentni, i poispadat ce nasi vrlo brzo iz Evrope.
Od 1990 ovdje nema fudbala, ne samo kod nas, nego u citavoj regiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.