FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
daleko je do proljeca,da mi probamo ovu mladost preskociti...
jedino u cemu se slazem sa ovim sloboda 72,je ako cemo se bojati mladosti,i strahovati za rezultat,o cemu mi onda pricamo,cemu se nadamo..
samo jako,po tri boda
jedino u cemu se slazem sa ovim sloboda 72,je ako cemo se bojati mladosti,i strahovati za rezultat,o cemu mi onda pricamo,cemu se nadamo..
samo jako,po tri boda
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tako je i Zeljo pricao pa...
liga je takva, da svako svakome uzima bodove..sreca pa Husref ne razmislja tako nego ekipu sprema kao da sa Dinamom igraju...
i da...da bogdom svaki tim ima po jednog Ibrakovica u administraciji...smeta on mnogima jer nije sarajlijica, ali sta su oni organizaciono uradili od kluba to je za primjer svima...ne igra Ibrakovic, niti trenira ekipu, a obezbijedio im je najbolje uslove za rad, najbolje igrace...sad sto oni imaju nekih drugih problema to je dobro za nas..ali nismo ni mi imuni na te djecije bolesti, uostalom najbolje mi znamo kako pljujemo svoje i igrace i Azmira i Vugdalica i sve, cim nesto ne ide kako treba..
i opet cemo ako povezu 2 poraza sad u ligi od Sirokog i Mladosti (ili donesu "samo" bod)- jednostavno takvi smo
nama je poraz od Celika dosao u najboljem momentu...prvo jer tu vecina gubi bodove pa nas nece puno kostati, a najvaznije pokazao nam je sta se desi kad unaprijed upises bodove i mislis da ce protivnik sam sebi dati gol..to nam je bila velika skola i u pravo vrijeme sto se vidi u nastavku sezone
liga je takva, da svako svakome uzima bodove..sreca pa Husref ne razmislja tako nego ekipu sprema kao da sa Dinamom igraju...
i da...da bogdom svaki tim ima po jednog Ibrakovica u administraciji...smeta on mnogima jer nije sarajlijica, ali sta su oni organizaciono uradili od kluba to je za primjer svima...ne igra Ibrakovic, niti trenira ekipu, a obezbijedio im je najbolje uslove za rad, najbolje igrace...sad sto oni imaju nekih drugih problema to je dobro za nas..ali nismo ni mi imuni na te djecije bolesti, uostalom najbolje mi znamo kako pljujemo svoje i igrace i Azmira i Vugdalica i sve, cim nesto ne ide kako treba..
i opet cemo ako povezu 2 poraza sad u ligi od Sirokog i Mladosti (ili donesu "samo" bod)- jednostavno takvi smo
nama je poraz od Celika dosao u najboljem momentu...prvo jer tu vecina gubi bodove pa nas nece puno kostati, a najvaznije pokazao nam je sta se desi kad unaprijed upises bodove i mislis da ce protivnik sam sebi dati gol..to nam je bila velika skola i u pravo vrijeme sto se vidi u nastavku sezone
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ako momci ne dijele misljenje s tobom odmah pametuju? Onda si upravo ti taj koji najvise "pametuje" na ovom forumu.solinas je napisao/la:sto volim to vase pametovanje![]()
cuj ovog ibrakovic![]()
recimo hipoteticki,bio to stoper,pa kako god se zvao,slicnih,ili jacih kvaliteta od stepanova..
i zeli potpisati,nema tu gomilanja igraca sloboda72...
ja bi dao raskid ugovora salihovicu,bez trunke zaljenja,i sentimentalnosti,kako njemu,tako i svakom od pirica do ahmetovica![]()
sutra da dodje bolji igrac od zebe,i zeli potpisati,zeba aut![]()
nikada mi necemo naprijed sa takvim razmisljanjem momci,nazalost
Ordagic"Husref Musemic je u Slobodu ugradio pobjednicki mentalitet"
To Sloboda nikad nije imala,taj mentalitet se pokazuje u ovoj sezoni i najvise doso do izrazaja protiv Veleza i uvjeren sam da samo moze vise i bolje da bude.Moguce je lako da uvezemo dva poraza(nedo Bog) al sa ovim pristupom igri i svemu sto vidimo i cujemo sta se desava oko klub,tesko da cemo past i lose igre imat ovu sezonu.Prosto "nemoguce"
To Sloboda nikad nije imala,taj mentalitet se pokazuje u ovoj sezoni i najvise doso do izrazaja protiv Veleza i uvjeren sam da samo moze vise i bolje da bude.Moguce je lako da uvezemo dva poraza(nedo Bog) al sa ovim pristupom igri i svemu sto vidimo i cujemo sta se desava oko klub,tesko da cemo past i lose igre imat ovu sezonu.Prosto "nemoguce"
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Nema to veze sa suprotnim misljenjem.panini je iznio svoje misljenje,s kojim se 90 posto slazem.solar je napisao/la:ako momci ne dijele misljenje s tobom odmah pametuju? Onda si upravo ti taj koji najvise "pametuje" na ovom forumu.solinas je napisao/la:sto volim to vase pametovanje![]()
cuj ovog ibrakovic![]()
recimo hipoteticki,bio to stoper,pa kako god se zvao,slicnih,ili jacih kvaliteta od stepanova..
ja bi dao raskid ugovora salihovicu,bez trunke zaljenja,i sentimentalnosti,kako njemu,tako i svakom od pirica do ahmetovica![]()
Jednostavno mrzim glupe komentare,poput onog Sto je napisao sloboda 72
Kada se sprdamo,sprdamo,Ali ako o necemu diskutujes pisi o temi,ne o tome KO je sta prevazisao ili nije.
I to tiho podjebavanje,nema mi nista mrze.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
hajmo mi korak po korak...prvo zenica pa u gorazde...o sirokom je jos i rano pricati....sezona ce bit preteska al mislim da su nam ovih 10 dana moze puno toga reci....protiv mladosti i gorazda moramo pokazati snagu i taj famozni pobjednicki mentalitet dok cemo u sirokom vidjet od cega smo...dal je u pitanju papirnati zmaj il smo ove sezone konacno preboljeli djecije bolesti...kljucno je da ekipi sada treba pomoc sa tribina mozda i vise neko ikad prije i to ne smije izostati..pa cak i u slucaju poraza nesmijemo ih izdati....moramo biti tu uz njih svaku mogucu tekmu,trening....nebitno..pogledajte samo sa kakvom su ogromnog voljom i zeljom igrali protiv vrapcicana kad imaju vjetar u ledza sa tribina...Ahmetovic ljubi dres,jbt ko da je arsenalu zabio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja bi bio zadovoljan po 1 bod sa ova dva gostovanja..neko ce reci bolje uzeti Mladosti 3 boda jer imas bod vise , a Siroki mozemo i zijanit..ja bi ipak ova dva boda
..jer Siroki ovako nebi dobio 3 i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kvalitete imamo i za svih 6 bodova sa gostovanja .. Ma da ni 4 ne bi bila losa 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
moze neko upuceniji izbacit kako bi to trebalo izgledat na terenu u nedelju....jel se moze racunat na Kostica zbog ledza
sve isto kao protiv Veleža
Ordagic ima problema s leđima i on je upitan kontra Mladosti.
Bilo bi fino da Ahmet ubode žuti pa da ih ocisti u kupu i bude cist za Siroki
.
Bilo bi fino da Ahmet ubode žuti pa da ih ocisti u kupu i bude cist za Siroki
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Bruda, jesil to položio ispite?NKMramor je napisao/la:Živim za momenat' kad' ću radit' livestream sa Tušnja sa ovom špicom ispod, pa makar i pretkolo...![]()
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kakva je situacija sa Morankicem
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Vidjet' ćemo...Pasha_car_aga je napisao/la:Bruda, jesil to položio ispite?NKMramor je napisao/la:Živim za momenat' kad' ću radit' livestream sa Tušnja sa ovom špicom ispod, pa makar i pretkolo...![]()
![]()
Nego da se malo prilagodimo novonastaloj situaciji. Work in progress...

Ma dzaba dvije kafe danas kad degeni pisu. Da hoce me banovati vise. Nego javivse za pice sutra kad stigbes aki ne budes umoran da prozborimo koju....o slobodizlajci je napisao/la:Vrijeme je za jutarnju kaficupanini je napisao/la:ma ja sve sarajevske odpatke daj azmire nama, daj ba ljudi sta vam je!![]()
1919 <3
solinas je napisao/la:sto volim to vase pametovanje![]()
cuj ovog ibrakovic![]()
Plode te i salihovic i efendic i sentimentalnist
1919 <3
-
boomerang5
- Kontakt:
Doboj Kakanj - Sloboda
20.09.2015 16:00
Tečajevi prije meča
1- 2.63
X- 3.25
2- 2.38
Otkad ovo nije vidjeno da smo favoriti u gostima
20.09.2015 16:00
Tečajevi prije meča
1- 2.63
X- 3.25
2- 2.38
Otkad ovo nije vidjeno da smo favoriti u gostima
Oplodjen si ti davnopanini je napisao/la:solinas je napisao/la:sto volim to vase pametovanje![]()
cuj ovog ibrakovic![]()
Plode te i salihovic i efendic i sentimentalnist
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj i ovaj solinas je vise... covjek koji najvise pametuje na forumu kaze nekome da pametuje. Jbg druze, ne ide to tako. 
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Ovo definitivno uzimam kao za***ancijuChinaglia je napisao/la:momak, još si zelen, Ahmetović je ok, nije loš, al' nije ni bogotac, ako me razumiješZaBoljuSlobodu je napisao/la: Ahmetović OUT?? Hajd' ne šali se sa time...
da se ja pitam, Killer bi igrao, Husref je možda trener, al' glumi tu nešto, drži bogaotaca na klupi, glumi Mourinha
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.