FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

htcxone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la htcxone » 29 jul 2013, 16:32

domorocki je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:jes', uvrijedio ag je na nacionalno osnovi...**** mu je mater seljačku
I jedan i drugi su iz istog kraja=kupusari,i tako to izgleda kad se seljačine pokoškaju :lol: :lol:
došli medvjedići na temu opet ... žvaka kultura ovo ono... pa bolan od onog morža nne moze biti niko veći seljak... reci za PLZEN da se SELJAČKI povukao :lol: :lol: :lol: :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 29 jul 2013, 16:34

htcxone je napisao/la:
domorocki je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:jes', uvrijedio ag je na nacionalno osnovi...**** mu je mater seljačku
I jedan i drugi su iz istog kraja=kupusari,i tako to izgleda kad se seljačine pokoškaju :lol: :lol:
došli medvjedići na temu opet ... žvaka kultura ovo ono... pa bolan od onog morža nne moze biti niko veći seljak... reci za PLZEN da se SELJAČKI povukao :lol: :lol: :lol: :lol:
Kakve bolan sad Amar veze ima sa ovim. Jel stvarno ti toliki kompleks nabio ???

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 29 jul 2013, 16:37

pa kad MEDVJEDIĆ dodje i govori za HUSREFA da je kupusar, sta ocekujes da muu neko cvijece udjeli

i naucite sta je kompleks jer ocito je da ne znate st aznaci ta rijec... kompleks je pored svih titula i svega ne sto ste "osvojili" visite na temi FKS
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

papagaj
Kontakt:

Post Postao/la papagaj » 29 jul 2013, 16:38

Ne želim da pametujem, ali igrac Sarajeva je na zemlji bio i u trenutku kada je Sarajevo imalo loptu u posjedu i naredni 30 sekundi, što oni nisu izbacili loptu imali su priliku ipak je to njihov igrac
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 29 jul 2013, 16:44

htcxone je napisao/la:pa kad MEDVJEDIĆ dodje i govori za HUSREFA da je kupusar, sta ocekujes da muu neko cvijece udjeli

i naucite sta je kompleks jer ocito je da ne znate st aznaci ta rijec... kompleks je pored svih titula i svega ne sto ste "osvojili" visite na temi FKS
Kompleks je upravo ovo sto ti radis. Prozivati nekoga ko nema nikakve veze s ovim sto je ovaj uradio. Znam ja da tebi nije lako ipak ima covjek vise osvojenih titula nego tvoj klub kroz historiju ali buraz moj ti se trebas lijeciti.
Znam ja da tebi nije lako, ali nazivas ljude pogrdnim imena je jos tuznije. Zamisli da sad neko vrijeda Husrefa, pa to bi bilo fuj, to si upravo ti FUJ.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2013, 16:53

htcxone je napisao/la:pa kad MEDVJEDIĆ dodje i govori za HUSREFA da je kupusar, sta ocekujes da muu neko cvijece udjeli

A ja sta je nego kupusar iz bjeljine je a **** ga ti neznas da ljude iz tog kraja ovdje zovu kupusari.Ili te zezaju godine ili si i ti dosao nekad u grad pa ne znas ove doskocice.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 29 jul 2013, 16:53

Kako nema veze? Ja ga nespominjem on je doso mog ``seljacinu`` da spominje na podforumu FkSarajevo. I stalno ovdje upadaju raznorazni padobranci koji se predstavljaju navijacima zelje i uopste nebivaju sankcionisani od strane moderatora. Ako je ovo forum navijaca zeljeznicara onda bi najbolje bilo da se tako preimenuje a mi ``ostali`` da razgulimo. I onako vecina navijaca Sarajeva izbjegava ovaj forum i stranicu uopsteno. Gdje se neces iznervirati kad neupuceni papcici samo bacaju kosti a nebrinu brigu gdje im je odjednom menadzer nestao.....

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 29 jul 2013, 16:58

EXIT je napisao/la:Kako nema veze? Ja ga nespominjem on je doso mog ``seljacinu`` da spominje na podforumu FkSarajevo. I stalno ovdje upadaju raznorazni padobranci koji se predstavljaju navijacima zelje i uopste nebivaju sankcionisani od strane moderatora. Ako je ovo forum navijaca zeljeznicara onda bi najbolje bilo da se tako preimenuje a mi ``ostali`` da razgulimo. I onako vecina navijaca Sarajeva izbjegava ovaj forum i stranicu uopsteno. Gdje se neces iznervirati kad neupuceni papcici samo bacaju kosti a nebrinu brigu gdje im je odjednom menadzer nestao.....
Ako si gledao crtani vrati ce se Memo, onda ces i ti znati gdje je. ;)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 jul 2013, 17:36

Sarajvo i dalje lose igra i igra pa koji im je vrag..... :evil: :roll:

Sad cemo vidjeti sa ovim novim igracima protiv Slavije kako ce se pokazati ako bude spreman i Travancic nadam se tri boda sa Nikolom i Puzigacom. ;)
04.10.2009 !!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 jul 2013, 17:37

Zrinjski sad kad nas nije uzeo nece nikad vala.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 jul 2013, 17:41

storm_raider je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:Sta ga branite koji klinac i pravite se mutavi kad je jednom otjeran iz Sarajeva upravo zbog tih isti psovki igracima. Nema sta ima nije psovao..tako da, sigurno ovaj ne lazi i ako je Savic papak.
Ne obazirite se na ovog, on je smorio i na nasoj temi sve zivo. Pijesak, lopatica i igraj se, pusti odrasle da pricaju na miru.
Jos jednom Storm pokazuje kakav je zapravo momak sve pohvale... :D
04.10.2009 !!

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 29 jul 2013, 17:55

aS_Roma je napisao/la:Zrinjski sad kad nas nije uzeo nece nikad vala.
a sad Comor kad vam zabije ?

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 29 jul 2013, 17:57

folderS je napisao/la:
.
Zadnja izmjena: beka23, dana/u 15 avg 2014, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 29 jul 2013, 17:58

beka23 je napisao/la:
folderS je napisao/la:
Taj film ne'š gledati.
Losi ste buraz pravo nece te vi nikog uzeti na strani ako ne kupite sudije kao sad na kosevu.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 29 jul 2013, 17:58

Molim moderatora da ove što smaraju i vrijeđaju počasti kartom za Banoviće ima ih dosta :shock: :shock: :shock:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 jul 2013, 17:58

folderS je napisao/la:
Momcino smaras sa tim svojim glupim izjavama ozbiljno neka zabije ako zna jel postenooo? ;)

Nemoj dosadjivati voli svog selju nas pusti sto se brinete za nas?, sta ce biti sa brkom pitate li se?
04.10.2009 !!

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 29 jul 2013, 18:01

folderS je napisao/la:
Coma ce da ga u dosje il ti folder zabije... i lagano otrese....

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 29 jul 2013, 18:01

sarajlija je napisao/la:
folderS je napisao/la:
Momcino smaras sa tim svojim glupim izjavama ozbiljno neka zabije ako zna jel postenooo? ;)

Nemoj dosadjivati voli svog selju nas pusti sto se brinete za nas?, sta ce biti sa brkom pitate li se?
Buraz moj ja se najvise bojim za tebe. Ja ti plovim u titulama, peharima, pobjedama i tako, ali mi zao vas kad vidim da opet ste sampioni svemira a tek 1.kolo :roll: :roll:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 jul 2013, 18:03

Nisam te pito sta ti osvajas ne zanima me niciji privatni zivot. ;)

Samo tesko da ce te osvojiti titulu ako vam tata brko ode sta ce onda?....Postedi me molim te tih svojih komentara i mene nemoj citirati osipmam se na to.
04.10.2009 !!

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 29 jul 2013, 18:07

sarajlija je napisao/la:Nisam te pito sta ti osvajas ne zanima me niciji privatni zivot. ;)

Samo tesko da ce te osvojiti titulu ako vam tata brko ode sta ce onda?....Postedi me molim te tih svojih komentara i mene nemoj citirati osipmam se na to.
Buraz moj mi ti nismo izgubilu 4 godine u kupu ni jedne utakmice, rekordi do rekorda...ne sikiraj se ti za nas kako cemo..nego se ti sikiraj kako ce vam Dino Fening skupit koju paru da kupite sudije da vas ne mlate vasih 30 ultrasa :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, boki86, ristagrad i 34 gosta.